amigdas.com

Ouă albastre. Ce păsări poartă ouă albastre

Albastru de ouăDintre diferitele specii de păsări, dungile sunt printre cele mai interesante. Sunt păsări mici din ordinul trecătorilor, un fel de bilet scurt, caracterizat de aspect uimitor, caracter persistent și abilități excelente de cântat. Prezența unei păsări într-un parc, în pădure sau în grădină, este neapărat însoțită de lucrări muzicale de neegalat

, capabil să surprindă fiecare pasager.

Atunci când corul lui Thrush își începe cântatul, totul pare să vină la viață și este plin de o atmosferă fabuloasă. Ornitologii se referă la ciuperci cu o atenție deosebită, considerând că sunt foarte valoroși reprezentanți ai faunei forestiere din diferite regiuni.

Oua albastre in care pasarile

Ouăle din cuibul de mielPăsările pot avea un penaj nobil maro sau lumină de măsline ușoare, cu urme caracteristice de culoare brună închisă. În plus, în natură există persoane cu un corp complet negru și pete mici în zona coada. Puteți să vă întâlniți cu un afine lațările și zonele climatice, care se datorează lipsei de capriciu special în ceea ce privește alegerea habitatului. Multe specii nu sunt considerate rare și foarte frecvente. Printre acestea:

 • The Nightingale;
 • Încărcarea;
 • gușă albastră;
 • Menta de luncă;
 • negru;
 • corist;

Și mulți alții.

Ca hrană, pasărea folosește insecte și viermi care trăiesc într-o așternută naturală. Odată cu apariția vremii reci de toamnă, fructe de padure apar în dietă.

Descrierea păsării. zonă

O parte semnificativă a păsărilor de cântăreți, a cenușii de munte și a carapacelor de păsări trăiesc în pădurile continentului european, Asia și Africa de Nord. Mai rar în această zonă puteți întâlni:

 • O afine mică care preferă Siberia rece și tundra pădurilor din America de Nord;
 • o afine albastră de piatră care are nevoie în chei de munte uscate și țărmuri abrupte ale oceanelor. Și deși această pasăre poate fi găsită pe teritoriul Asiei, Europei și Africii, numărul de persoane este foarte mic;

Afumă în cuibDacă luăm în considerare exemplul mierla, acest locuitorul de pădure este capabil de a reproduce compozițiile muzicale cele mai complexe, inclusiv un set de fluier flaut trist, similar cu sunetul cântând sturz. Dar în cele din urmă sunt foarte melancolice. Drozd cântă, de asemenea, foarte tare și vesel, umplerea cartierului cu o atmosferă de distracție și bucurie.

Este important să se acorde atenție bătălii de albă. Reprezentanții acestei specii sunt capabili să umble melodiile locale, care sunt o combinație luminată de fluieră care se încadrează și în creștere. În funcție de regiune, durata fluierului poate fi diferită. De exemplu: locuitorii parcurilor urbane cântă mult mai diferit decât indivizii care trăiesc în sălbăticie. De-a lungul anilor, oamenii de stiinta au crezut ca baza grupurile de iepuri albi erau păsări, care au legături de familie. Dar mai târziu a devenit cunoscut faptul că puii tineri pot repeta melodiile locale ale adulților, astfel încât cântatul caracteristic este transmis de la o generație la alta printr-o instruire sârguincioasă.

Beneficii pentru ecosistem

Arbore de copac - Rowanberry pe un copacNu toată lumea știe că africul îndeplinește o mulțime de sarcini utile pentru ecosistemul forestier. În primăvara și vara, pasărea distruge întreaga colonie de dăunători periculoși care perturba creșterea copacilor, tufișurilor și a altor plante. Oamenii de știință au demonstrat că în două săptămâni de aftere zboară în cuib de aproximativ două sute de ori, de fiecare dată când a adus în ciocul său o nouă porție de insecte. Copiii nou-născuți, orbi, rămân în îngrijirea persoanelor adulte timp de încă paisprezece zile. În acest moment lucrează din greu și caută mâncare. Dar chiar dacă puii cresc, părinții lor nu vor înceta să aducă ecosistemului un mare beneficiu, răspândind semințele plantelor în procesul de a mânca alimentele vegetale.

Drozdy este unul dintre cei mai importanți ordonatori ai pădurilor, parcurilor și grădinilor. Rolul lor pentru viața sălbatică este foarte important.

Ouă albastre

O caracteristică unică a tuturor dăunătorilor sunt ouăle mici, cu culori și nuanțe uimitoare. Ele sunt prezentate în nuanțe de culoare albastru sau verde, care le distinge de ouăle altor păsări. În cazuri rare, ouăle sunt monofonice. Dacă pe cochilie apar pete, se indică un anumit tip de pigmentare. Odată cu dezvoltarea ouălor transportate concentrația unei substanțe, cum ar fi protoporfin - fotosensibilizitora puternice, capabile să absoarbă lumina de lumina soarelui și îl transformă în oxigen, ceea ce este important pentru creșterea corespunzătoare a puilor de embrioni.

În prezent, pot fi identificate mai mult de 46 de specii de lăstari. Fiecare dintre ele poartă ouă unice, cu o culoare unică. A distinge un fel de altul este destul de simplă. Și, deși diferențele de nuanțe, forme și modele sunt nesemnificative, dacă le privești, poți înțelege ce sunt diferite. Cele mai frecvente sunt ouăle albastre, dar în natură există alte nuanțe.

Ce sunt ouăle la diferite specii de aftere?

Ouă de culoare diferită în diferite păsăriOuăle africanului american Svenson, cu o culoare coada unică și vârfurile aripilor, au o culoare albastră foarte frumoasă și strălucitoare. Coaja este acoperită cu mici pată maro culoare. Pasărea creează cuiburi mari pe baza de iarbă uscată, pe care o colectează în mod asiduu pe tot parcursul vieții. Datorită unei caracteristici unice sub forma ouălor albastre, interesul ornitologilor față de diceii americani este în continuă creștere. În plus, culoarea albastru de fundal diferă în multe nuanțe, dintre care:

 • verde;
 • gri;
 • luminoase turcoaz;

Punctele sunt colorate maroniu-ruginite și au dimensiuni diferite.

Modest membru al familiei dungi numite "herdbrood" duce un stil de viață excesiv de timid și ascuns. Păsările rareori apar pe ochi și se ascund întotdeauna în ramurile ramurilor de pericolul din jur. Feathering este colorat în tonuri maro, în timp ce unele din piept are un loc neclare. Crocodilitul pustnic are oua singleton cu o culoare delicata, verde-albastra. Pe cochilia lor, nu există alte speckles caracteristice ouălor. Când creează un cuib, pasărea alege copacii înalți greu accesibili pentru prădători și sunt un loc minunat unde lumina soarelui pătrunde bine;

La rândul lor, păsările cântătoare sunt reprezentate suficient o populație extinsă în diferite regiuni a lumii. Culoarea penei se distinge prin nuanțe slabe de măsline și cenușii, în timp ce culoarea straturilor de culori păstrează tonurile culorii ciocolatei negre. Ouăle sunt pictate într-o culoare turcoaz luminos și au unghiuri unice întunecate de dimensiuni mici. În multe cazuri, petele sunt colorate și în culoarea ciocolatei negre.

Caracteristicile ciclului de viață al păsării negre

Blackbird la WillBlackbird poartă ouă verzui cu o umbra de măsline întunecată. Coaja este acoperită cu pete maro deschis, caracteristice. În plus, zidărie de ouă unele persoane sunt reprezentate de ouă cu nuanță verde-cenușie și pată mare de ciocolată. În partea de jos, oul are un pigment maro.

În exterior, reprezentantul speciei arată foarte solid și grațios. Penajul este complet negru, iar ciocul este galben. Capetele din jurul ochilor sunt portocalii sau roșii (în funcție de caracteristicile fiziologice ale individului). La anularea altor dungi, această specie iese în evidență dimensiunea mare și modul de viață caracteristic.

Studiind comportamentul unui tip de pasăre, puteți observa o mulțime de trăsături și secrete unice. Din acest motiv, mulți ornitologi și adevărați fani ai păsărilor sunt din ce în ce mai interesați de ciclul de viață al unui astfel de locuitor răspândit în pădure.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Roșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagalRoșu roșu și pestriț: cum să înfrumuseța un papagal
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Ce fel de pasăre este un Thrushkin?Ce fel de pasăre este un Thrushkin?
Ce arata o pasare de miel, alimente si speciiCe arata o pasare de miel, alimente si specii
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Evaluarea celor mai rare păsări din lumeEvaluarea celor mai rare păsări din lume
Care pasăre este oul albastruCare pasăre este oul albastru
» » Ouă albastre. Ce păsări poartă ouă albastre
© 2021 amigdas.com