amigdas.com

Preparatul Vetom 1.1: instrucțiuni de utilizare

Medicamentul Vetom 1.1Un mod modern medicină

, ca medicament Vetom 1.1, utilizat în mod practic în practica veterinară modernă, în zilele noastre este o adevărată panaceu pentru animale de companie, deoarece este capabilă să trateze infecțiile și să consolideze corpul animalului. Acest medicament este indispensabil în tratamentul disbiozelor, precum și după intervenții chirurgicale și ca măsură preventivă.

Caracteristicile medicamentului veterinar Vetom 1.1

Medicamentul Vetom 1.1 este un produs medicamentos modern utilizat în mod activ pentru tratamentul pisicilor domestice. Este, de asemenea, utilizat pentru prevenirea bolilor la animalele de companie, deoarece acest preparat conține o cantitate suficientă de vitamine. Acest produs este produs de centrul de cercetare intern din Novosibirsk, iar datorită prețurilor mai accesibile, Vetom nu are nici o falsă.

În ce formă se produce acest medicament

Vetom 1.1 se vinde ca o pulbere albă, ambalate în saci de la 2 la 200 gr. De asemenea, poate fi găsit pe rafturile magazinelor de animale ambalate în sticle de 0,5 litri și 1 litru. Buteliile sunt înșurubate cu capace și învelite în folie. Pudra are o aromă dulce, se dizolvă perfect în apă și formează o suspensie pentru ingestie.

Uneori în vânzare este posibil să se întâlnească și o formă alternativă de eliberare - capsule și tablete Vetom, dar ele sunt destul de rare. În general, forma de eliberare nu este importantă, deoarece medicamentul este la fel de eficient în comprimate și sub formă de pulbere.

Compoziția preparatului, proprietățile acestuia

Componenta principală a medicamentului Vetom 1.1 prezinta Bacillus subtilis, știință, ea este, de asemenea, cunoscut sub numele de Bacilus subtilis. Bacillus subtilis, intrând în corpul animalului începe să producă în mod activ interferon, sau o proteină care, la rândul său, este un susținător activ al imunității, acționează ca o barieră de microbi și viruși. În plus, în acest medicament există și un mediu nutritiv, care constă în componente complet inofensive:

 • pulbere de zahăr - 1 gr;
 • extract de porumb - 2 g;
 • amidon - 1,5 g.

aceasta mediu de cultură creează condiții confortabile pentru activitatea vitală a bacteriilor benefice.

Cum funcționează medicamentul

Vetom 1.1Fagul de fân, care se încadrează în stomacul animalului de companie, se așează pe pereții săi (mediul acid nu este îngrozitor pentru el), după care începe imediat să secrete activ interferonul. Acest proces nu interferează în niciun fel cu munca obișnuită a organismului. Bacteriile utile intră în intestinul animalului și, de asemenea, încep să producă substanțe asemănătoare cu antibioticele.

Astfel, medicamentul pentru animale de companie Vetom 1.1 normalizează funcționarea tractului gastro-intestinal, normalizează procesul de digestie, reglează aciditatea și îmbunătățește procesele metabolice în general.

Instrucțiuni de utilizare

În conformitate cu instrucțiunile disponibile în fiecare ambalaj al acestui medicament, Vetom 1.1 are nevoie aplicați cu următoarele afecțiuni:

 • cu orice afecțiuni și eșecuri ale tractului gastrointestinal la animalele de companie;
 • când scaunul este rupt (în cea mai mare parte diaree);
 • cu o scădere a imunității, care poate determina diverse boli;
 • dacă este diagnosticată oncologia;
 • împotriva virușilor (hepatită, gripa, ciumă, enteritis etc.).

De asemenea, Vetom 1.1 poate fi prescris nu pentru câini și pisici, ci pentru restul un animal de companie în următoarele cazuri:

 • supraponderali (în special obezitatea);
 • Pulbere Vetom 1.1alergie în toate manifestările sale;
 • tulburări ale sistemului imunitar;
 • tulburări hormonale care au provocat boli;
 • gusa;
 • infecție;
 • tulburări metabolice;
 • viruși.

Acest medicament sa dovedit a fi o metodă bună de prevenire în lupta împotriva diferitelor boli la animalele de companie. Este adesea prescris pisicilor și puiilor nou-născuți: dacă Vetom este folosit în mod activ pentru a alimenta copii slabi, acest medicament îi va ajuta să câștige rapid și să restabilească sănătatea.

Dozarea medicamentului

instrucție pe cerere are o descriere detaliată a modului de diluare adecvată a pulberii pentru a obține o suspensie. Vetom 1.1 este diluat cu apă în proporțiile necesare, acestea, la rândul lor, depind de scopurile tratamentului:

 • în scopuri preventive Vetom trebuie administrat la animalele de companie timp de 2-3 săptămâni o dată pe zi, cu calculul a 50 mg pe 1 kg din greutatea animalului de companie;
 • la orice boli intestinale, cum ar fi diareea, dysbacteriosis și alte informații necesare în primul rând pentru a face clismă pentru animale de companie, apoi diluat pulbere în apă și se administrează-l într-un animal intrarectal timp de 3-5 zile;
 • dacă este necesar să se îmbunătățească imunitatea animalului, atunci lui Vetom îi este dat un calcul de 50 mg pe 1 kg de greutate de două ori pe zi, cursul tratamentului în sine nu trebuie să dureze mai mult de o săptămână;
 • cu virusuri și infecții, medicamentul rămâne în aceeași doză, doar numărul de doze crește: de 4 ori pe zi timp de 3-5 zile;
 • pentru a restabili funcționarea normală a tractului gastrointestinal al dozei de medicament este menținută (5 mg per kg greutate corporală), preparat dat de companie în sine o dată la trei zile, tratamentul durează la nu mai mult de 10 zile.

Apropo, această pulbere medicinală este lăsată să se varsă în furaje, apă și fainoase, apoi tratamentul va fi rapid și plăcut.

Aplicarea în combinație cu alte medicamente

Capsule VetomVetom 1.1 este perfect combinat cu vaccinurile, deci tratamentul este mai eficient. Cu toate acestea, nu combinați acest medicament cu antibiotice. În plus, Vetom poate fi utilizat ca agent preventiv înainte de vaccinare (aplicat cu 5 zile înainte de vaccinare).

Dacă Vetom 1.1 este utilizat pe scară largă ca un agent preventiv, acesta poate fi ușor să toarne apă în hrană sau un animal de companie, aplicația are loc pe bază de rețetă standard de: 50 mg per 1 kg greutate corporală, o dată pe zi, timp de 2-3 săptămâni.

Contraindicații și posibile efecte secundare

Acest medicament pentru pisici și câini are o contraindicație serioasă: nu poate fi administrat la animalele de companie diagnosticate cu diabet zaharat. Nu există alte contraindicații. Vetom 1.1 este potrivit pentru toate animalele, nu a fost observată intoleranța individuală.

Păstrați Vetom 1.1 în formă închisă timp de 4 ani de la data fabricării. Păstrați acest medicament într-un loc întunecos și uscat, la o temperatură de cel mult 29 de grade. Deschiderea ambalajului poate fi stocată numai pentru 2 săptămâni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Biomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinarăBiomicina: instrucțiuni privind utilizarea pulberii în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
» » Preparatul Vetom 1.1: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com