amigdas.com

Motocicleta cascadă: defecțiuni și instrucțiuni de reparație

Repararea motoblocurilorProblemele motobloc pot fi împărțite în două tipuri: funcționarea defectuoasă a motoarelor și defecțiuni cu diferite mecanisme și noduri. Dacă aveți un astfel de echipament, atunci există o mare probabilitate ca, în procesul de utilizare, să întâmpinați orice problemă cu motorul. Instrucțiunile pentru repararea motoblocului "Cascade", prezentate în articol, vă vor ajuta să înțelegeți ce probleme ar putea avea motorul și cum să le eliminați.

Defecțiuni ale motorului

Problemele motorului pot indica o oprire spontană, lipsa nivelurilor de putere și a defecțiunilor:

  • Cum să repari un motoblock cu mâinile taleDacă unitatea este livrată cu un motor pe benzină, în procesul de căutare a problemelor este necesar să se verifice dacă există rezervor de combustibil, care este starea clapetei speciale a dispozitivului, modul de pornire a aprinderii, dacă carburantul trece în carburator.
  • Pentru a verifica starea finală, trebuie să umpleți o cameră specială, utilizând un buton. În acest caz, combustibilul trebuie să fie turnat din orificiul din capacul acestei camere. Dacă benzina se află într-un curent mic sau nu este vizibilă, poate fi o problemă de contaminare a filtrului de combustibil sau de slăbirea supapei supapei. Recomandarea pentru reparația acestui motobloc în acest caz vă recomandă să efectuați curățarea supapei sau a filtrului.

Probleme cu trecerea de combustibil

Faptul că combustibilul intră în cilindrul motorului poate indica starea lumânării. Trebuie verificat prin deșurubarea firului de pe capacul cilindrului. Dacă lumânarea este uscată, atunci înseamnă că combustibilul nu intră în cilindru. Dacă ați reușit să aflați că trece în carburator, principala cauză a eșecului motorului de la pornire poate fi înfundarea grilajului de filtrare al dispozitivului.

Uneori, blocarea jeturilor conduce la probleme grave. Dacă sunt îndeplinite toate condițiile, instrucțiunile de reparare pentru blocul motor oferă posibilitatea scoaterii carburatorului, demontarea și curățarea piesei. Aceste manipulări pot fi efectuate fără vizitarea comandantului.

Verificarea stării lumânării

Cum de a repara un motoblockRecomandarea pentru repararea unității, pe care ar trebui să o cunoașteți înainte de efectuarea lucrării, vă va ajuta să înțelegeți cum să inspectați starea lumânării. Dacă este umed, benzina trece în cilindru. Refuzul de a începe poate fi cauzat de excesul de amestec special.

Dacă suprafața lumanii este acoperită cu benzină, trebuie să uscați cilindrii, să pompați motorul cu un starter, lăsând lumanarea într-o stare inversată.

Înainte de această manipulare, comandantul trebuie să închidă alimentarea cu combustibil. Lumanarea poate fi înfundată cu carbon, în timp ce este curățat cu o piele mică și benzină. Principalul lucru este de a analiza valoarea decalajului dintre electrozi. Dacă este necesar, este necesar să se facă ajustări, respectând regulile prezentate de producător în manual. Dimensiunea decalajului ar trebui să fie de 0,8 mm.

Probleme cu sistemul de aprindere

De asemenea, aprinderea unui astfel de dispozitiv poate fi eșuată. Dacă acest lucru sa întâmplat, trebuie să verificați starea lumânării, să o curățați și să începeți să ajustați diferența. În paralel cu aceasta, va trebui să analizăm dacă există defecțiuni în circuitul electric. Stăpânul ar trebui să vadă ce diferență se păstrează între miezul magnetic și bobină. Diferitele modele ale producătorului selectat au recomandări pentru efectuarea unei astfel de lucrări și sunt specificate în instrucțiuni.

Probleme cu carburatorul

Motoblocul carburatorului poate fi contaminat, în multe cazuri poate fi ajustat necorespunzător. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci o astfel de unitate este îndepărtată și curățată, se efectuează ajustarea acesteia, care ar trebui prevăzută de reguli:

  1. Probleme în blocul motorPoate exista o altă problemă, care se exprimă prin faptul că aerul din carburator trece printr-un volum incomplet. Acest lucru se poate întâmpla din cauza înfundării filtrului de aer, eventual amestecul de combustibil se îmbogățește. În timpul utilizării, trebuie să curățați periodic filtrul special pentru a evita apariția unor astfel de probleme. Cu toate acestea, dacă echipamentul este utilizat în condiții foarte praf, poate fi necesară o curățare mai frecventă.
  2. Trebuie să vă gândiți la starea filtrului de aer. În funcție de materialul de bază, trebuie să scăpați de murdărie într-una din căile eficiente. Dacă carburatorul dispozitivului începe să aspire aerul într-o cantitate mică, atunci poate fi necesar să curățați filtrul de hârtie, care se realizează prin simpla atingere sau suflare.
  3. Dacă există un filtru de spumă, îl puteți clăti și apoi îl uscați complet. Sita este curățată de un aspirator. Astfel de piese au propria viață utilă, odată ce acestea sunt dezvoltate, site-ul va trebui să fie schimbat.

Deci ați învățat cum să reparați blocul motor "Cascade".

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"
Cum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantajeCum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantaje
Cum funcționează motorul în patru timpiCum funcționează motorul în patru timpi
Reparați puncherul cu propriile mâini și folosiți sfaturileReparați puncherul cu propriile mâini și folosiți sfaturile
Tahometru pentru instalarea pe motorul exteriorTahometru pentru instalarea pe motorul exterior
Selectarea uleiului pentru umplerea motorului blocului motorSelectarea uleiului pentru umplerea motorului blocului motor
Reparați defectele lanțului cu mâinile propriiReparați defectele lanțului cu mâinile proprii
Repararea generatoarelor de benzină cu mâinile lorRepararea generatoarelor de benzină cu mâinile lor
Dispozitivul de strunjire cu lanț și repararea sculelor de către mâinile propriiDispozitivul de strunjire cu lanț și repararea sculelor de către mâinile proprii
Motorul asincron monofazat: dispozitiv și principiu de funcționareMotorul asincron monofazat: dispozitiv și principiu de funcționare
» » Motocicleta cascadă: defecțiuni și instrucțiuni de reparație
© 2021 amigdas.com