amigdas.com

Instrucțiuni mastometrice privind utilizarea și utilizarea medicamentului pentru câini

Tratamentul unui animalAcesta este un remediu homeopat

, are în compoziție substanțe active active în concentrații adecvate. În medicina veterinară, utilizat în tratamentul mastitei, endometrita, în procesele inflamatorii, precum și tulburări ale tractului reproductiv și glandele mamare la animale si utilizate pentru a trata aceste boli care au căzut sub forma cronică, toate descrise în instrucțiunile de utilizare în instrucțiunile veterinare.

Utilizarea rapidă a mastometrinei

Acest medicament pot fi utilizate atât împreună cu alte medicamente, cât și în mod individual, pot fi utilizate în scopuri preventive. În medicina veterinară se utilizează pentru a trata bolile enumerate la vaci, porci, precum și la câini și pisici. În medicina veterinară este aplicată cu succes și are rezultate pozitive.

Mastometrin, Acest medicament este produs în Rusia, care sunt utilizate în medicina veterinară, în aparență, este un lichid transparent, incolor, care este ambalată în flacoane de sticlă cu dop de cauciuc, capace de aluminiu rulată. Flacoanele sunt ambalate în cutii separate, iar în fiecare dintre ele, fără îndoială, există o instrucțiune de utilizare.

Stocați acest medicament separate de alimente și furaje, evitând lumina directă a soarelui, la o temperatură de cel mult 25-30 grade. Termenul de valabilitate al medicamentului este scris pe ambalaj și este de trei ani de la data eliberării. După deschiderea flaconului, utilizați în conformitate cu instrucțiunile, produsul reținut nu poate fi utilizat și trebuie eliminat. Acest medicament trebuie protejat de copii și depozitat într-un loc inaccesibil pentru aceștia.

Indicații de mastometru pentru utilizare

Cu mastitaDin cauza acestui medicament, este un medicament combinat hemeopatic, în medicina veterinară este utilizat pentru tratamentul animalelor și ca agent preventiv. Este capabil să reducă procesul inflamator, crește tonusul miometrului și contractilitatea acestuia, restabilește imunitatea țesuturilor, structura și funcția endometrială pozitivă. Utilizarea sa este prescrisă animalelor domestice pentru tratamentul anumitor boli, precum și pentru prevenirea complicațiilor în perioada postpartum.

Introduceți mastometrina intramuscular sau subcutanat, dar nu contează cu adevărat. În medicina veterinară există indicații de utilizare pentru câinii, pisicile și alte animale.

  1. Pentru animalele folosite în agricultură, medicina veterinară este utilizată în tratamentul endometritei.
  2. Cu mastită, în grade diferite de complicații.
  3. Blochează procesele inflamatorii în organele reproducătoare și în glandele mamare.
  4. Aceasta restabilește activitatea ovarelor, ajută la reducerea uterului și separă rapid după naștere, după cum se știe din rapoartele din medicina veterinară.
  5. Potrivit medicilor veterinari, după utilizarea sa, activitatea organelor de reproducere este restabilită, normalizată și reglementată.
  6. Aplicată cu un curs acut și cronic de mastită și endometrită.

Toate numirile prin această pregătire fac în mod necesar un medic veterinar, el determină durata tratamentului. Nu puteți trece pentru introducerea unei alte injecții, deoarece aceasta poate afecta eficacitatea acesteia și poate reduce proprietățile sale terapeutice.

Ce este mastita?

  1. Câini și cățelușiObservați începutul bolii la animalele lor, nu se poate observa in timp pentru fiecare proprietar, astfel încât medicii veterinari recomanda hrana animalelor de companie ca stomacul poate fi inspectat mai frecvent, deoarece tratamentul va fi mai eficace în stadiile incipiente ale unei boli animale. În medicina veterinară, mastita este definită ca inflamația glandelor mamare și observând semnele bolii, este necesară începerea imediat a procedurilor de tratament. În instrucțiunile prezentate, utilizarea acestui medicament, dozarea și frecvența aplicării sunt descrise în detaliu.
  2. Atunci când utilizați mastometrin pentru câini și pisici, trebuie să respectați regulile de igienă personală, precum și siguranța. După ce ați lucrat cu orice medicament, trebuie să vă spălați bine mâinile cu săpun. Persoanele cu sensibilitate crescută a pielii, lucrează cu măstometrină în mănuși de cauciuc, astfel încât să nu existe contact direct cu acest medicament.
  3. După cum arată studiile din medicina veterinară, acest medicament nu are efecte negative asupra organismului animalului, deoarece compoziția acestuia include componente de origine vegetală și organică. Mastometrin un efect benefic asupra sistemului nervos al animalului, aceasta ajută la reducerea musculaturii uterine dupa nastere, normalizeaza procesele HORMON, dezvoltarea lor și selecție și așa mai departe.

Efecte secundare

Deși acest medicament este un câine și o pisică care nu amenință viața, trebuie remarcat faptul că acesta este creat sintetic, iar efectele secundare nu pot fi excluse. Principalele dintre ele este idiosincrazie de acest medicament, deoarece poate provoca o reacție alergică și agrava situația animalului bolnav. Prin urmare, pentru a aplica acest medicament, este necesar numai în conformitate cu prescripția medicului veterinar, după examinarea animalului. În medicina veterinară, este destinată în principal animalelor cu blană, câinilor și pisicilor după livrare în scopuri preventive.

Mastometrin, sa stabilit, numai pe partea pozitivă. Mulți proprietari de câini și pisici, scrieți recenzii bune după folosirea acestui medicament și sfătuiți-l să se utilizeze pentru tratament și prevenire. În medicina veterinară, mastometrina este considerată un medicament foarte eficient.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelorInstrucțiuni pentru utilizarea albenului pentru tratamentul animalelor
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Masti forte: instrucțiuni de utilizare și recenziiMasti forte: instrucțiuni de utilizare și recenzii
Tablete de cistita pentru caini si pisiciTablete de cistita pentru caini si pisici
» » Instrucțiuni mastometrice privind utilizarea și utilizarea medicamentului pentru câini
© 2021 amigdas.com