amigdas.com

"Stronghold" picături pentru câini și pisici: instrucțiuni de utilizare

Stropi puternice - aplicare și eficacitateDrops "Stronghold" reprezintă o soluție pentru uz extern. Ca picăturile conțin Selamectina substanță activă (1 ml) soluție de 6% - 60 mg-12% - 120 mg. Excipienții sunt alcool izopropilic și dipropilen glicol. Picăturile sunt ambalate într-o pipetă cu capace, etichetate în diferite culori: 0,25 ml - 0,5 ml fioletovym- - 1ml korichnevym- - 2ml krasnym- - verde închis.

Medicamentul este ambalat în blistere pentru 3 sau 6 pipete. Culoarea pipetelor coincide cu culoarea ambalajului, ceea ce face dificilă confuzia chiar și după extracție. Instrucțiunea necesară pentru utilizarea medicamentului "Stronhold" este, de asemenea, inclusă în cutie.

Pipetele sunt etichetate cu numele preparatului, conținutul substanței active, volumul recipientului, data de expirare, numărul de serie. Aceleași informații sunt duplicate pe blistere. Cutiile din carton, pe lângă cele de mai sus, conțin informații despre producător și adresa acestuia, condițiile de depozitare, metoda de aplicare și inscripția "Pentru animale". Toate inscripțiile în limba rusă.

Descrierea medicamentului și indicații de utilizare

Stronghold este un agent antiparazitar cu un spectru larg de acțiune"Stronghold" pentru pisici - agent antiparazitar, care posedă un spectru larg de acțiune. Selamectina este eficientă împotriva insectelor, nematodelor, acarienilor saraptoizi, paraziților la pisici și câini. fakmakokineticheskim Datorită proprietăților excelente de picături absorbită la locul de aplicare și de a menține o concentrație terapeutică în țesuturi și organe ale animalului, prin care paraziții sunt eliminate, iar protecția împotriva reinfestare persistă luni de zile.

Efectul se realizează datorită capacității substanței active de a se lega de receptorii celulelor parazitare. În legătură cu creșterea permeabilității membranei pentru ionii de clor, celulele nervoase și musculare ale artropodelor și nematodelor blochează conductivitatea datorită utilizării preparatului și acele pierde din cauza paraliziei.

Se recomandă picături pentru tratamentul câinilor și pisicilor:

 • Pentru a elimina puricii, preveniți re-invazia;
 • Pentru profilaxia dirofilariazei;
 • Pentru prevenirea și tratamentul toxocariasisului, boala sarcoptică, otodectoza, hookworm.

Contraindicația utilizării medicamentului este intoleranța sau creșterea sensibilității individuale la componente. "Stronghold" pentru pisoii și puii cu vârsta mai mică de șase săptămâni nu trebuie utilizat.

Stronghold pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Picăturile se aplică cu o pipetă la baza gâtului dintre scapule Un animal pe o piele uscată, pentru care părul este tras în afară. Înainte de utilizare, pipeta este scoasă din blister. În poziția verticală, degetele sunt presate pe capac, ceea ce ajută la distrugerea foliei izolatoare. După aceea, capacul trebuie înlăturat. Picăturile care sunt conținute în recipient sunt stoarse complet. Atunci când alegeți o doză de medicament trebuie să țineți cont de greutatea animalului de companie:

 • Până la 2,5 kg - 0,25 ml (capac violet);
 • De la 2,6 kg la 7,5 kg - 0,75 ml (capac albastru);
 • Mai mult de 7,6 kg - de la 0,75 ml (o combinație de mai multe pipete).

Stronghold pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Metoda de aplicare a unui câine este similară cu cazul unei pisici. De asemenea, trebuie luată în considerare greutatea animalului:

 • Pentru confort, diferite doze diferă în culoarea capacelorPână la 2,5 kg - 0,25 mg (capac violet);
 • De la 2,6 kg la 5 kg - 0,25 mg (capac purpuriu);
 • De la 5,1 până la 10 kg - 0,5 ml (capac de culoare maro);
 • De la 10 la 20 kg - 1 ml (capac roșu);
 • De la 20,1 până la 40 kg - 2 ml (capac verde închis);
 • Peste 40 kg - de la 2 ml (o combinație de pipete).

În general, atunci când se utilizează picături pentru câine sau pisică, este valabilă proporția de 0,1 ml din preparat pe kilogram de greutate corporală a animalului. Dacă regimul de tratament este întrerupt, eficacitatea medicamentului scade.

La locul de aplicare este interzisă efectuarea de proceduri de masajs. Nu lăsați copiii mici la animal tratat timp de două ore. De asemenea, o pisică sau un câine nu pot fi scăldate în acest moment. Atunci când se aplică Stronghold, este necesar să se respecte regulile de igienă și recomandările generale atunci când se lucrează cu preparate pe animale. Pichetele goale nu trebuie utilizate pentru nevoile gospodăriei: acestea trebuie colectate într-o pungă de plastic și aruncate cu deșeuri nealimentare.

Când sunteți tratat cu Stronghold, instrucțiunile de mai jos vă vor ajuta să scăpați în mod eficient de o serie de boli:

Distrugerea puricilor la câini și pisici

În acest scop, se recomandă o singură utilizare a medicamentului. Pentru a preveni re-invazia, agentul poate fi utilizat o dată pe lună în perioada de activitate a paraziților. Datorită întreruperii ciclului de dezvoltare, Stronghold a redus deja semnificativ populația din gama animalelor de companie, chiar și în cazul unui câine domestic, o lună mai târziu.

Prevenirea dirofilariasisului

Dirofilaria immitis - rotunde viermi, paraziții pe mamiferele predate, în special câinii. Infecția omului se întâmplă foarte rar. Totuși, indivizii maturi sexuali care trăiesc în ventriculul drept al inimii sau al vaselor de sânge ale plămânilor sunt capabili să cauzeze un prejudiciu semnificativ sănătății prietenului tău cu patru brațe.

Stronghold este, de asemenea, utilizat pentru profilaxia de dirofilariasisÎn zonele în care acest parazit este înregistrat, se recomandă utilizarea medicamentelor o dată pe lună timp de o lună înainte de începerea vectorilor de vară ai agentului cauzator - țânțarii și țânțarii. La o lună după sfârșitul verii, tratamentul cu medicamentul poate fi oprit. Paraziți maturi sexuali "Stronghold" nu distruge totuși reduce numărul de larve, Prin urmare, este aplicabil și în cazul unui animal infectat. Dacă intervalul lunar este depășit, animalul de companie trebuie tratat cât mai curând posibil.

Tratamentul scabiei urechii

Boala este provocată de Otodectos cynotis - un fel de acarieni blindați. Recomandare unică folosită "Stronghold". Este necesară curățarea trecerii urechii de pe scuame și exudare. În cazul complicațiilor sub formă de otită, se prescriu medicamente antiinflamatorii.

Tratamentul bolii sarcoptice

Sarcoptoza scabiei este un parazit subcutanat care provoacă mâncărime. Posibila infecție a unei persoane. Când există simptome, se folosește Stronghold de două ori cu un interval de o lună. Pentru profilaxie, medicamentul este utilizat în mod regulat cu un interval lunar.

deparazitare

Pentru a scăpa de animalul de la helminți (viermi), medicamentul este aplicat o dată. Utilizare profilactică este permisă nu mai des decât o dată pe lună.

Efecte secundare și condiții de depozitare

Cu dozajul corect și utilizarea efectelor secundare nu apareCând se utilizează complicațiile medicamentului și nu au fost identificate efecte secundare (în cazul respectării instrucțiunilor și recomandărilor). Animalele de rasă pură și jumătate de sânge, inclusiv femelele însărcinate și care alăptează, transferă în mod normal substanțele active. Foarte rar, pisicile au chelie la locul de aplicare, care trece rapid fără utilizarea de droguri.

În caz de supradozaj, sunt posibile salivări excesive, vărsături și tremurături musculare. În acest caz, trebuie să fie medicamentul clătiți cu apă curgătoare și luați antihistaminice. Nu aplicați Stronghold concomitent cu alți agenți antiparazitici din grupul de lactone macrociclice: toxicitatea lor este crescută. Medicamentul nu este alocat animalelor productive. "Stronghold" pentru pisici poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata un pisoi mai vechi de 6 săptămâni.

Termenul de valabilitate al "Stronghold" este de 3 ani. Păstrați-o în ambalajul producătorului separat de furaje și hrană într-un loc întunecat. Nu se recomandă păstrarea Stronghold în apropierea aparatelor de încălzire și a surselor de flacără deschise.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Marfloxin comprimate pentru câini și pisiciMarfloxin comprimate pentru câini și pisici
Eye drops vitabact - domeniul de aplicare și prețulEye drops vitabact - domeniul de aplicare și prețul
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picături de la viermi și purici la greabăn pentru pisiciPicături de la viermi și purici la greabăn pentru pisici
Drops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câiniDrops inspector pentru cererile de câini de instruire pentru pisici și câini
Milbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizareMilbemax pentru pisici și câini de la viermi. Instrucțiuni de utilizare
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Picături nazale și spray cu xilen: instrucțiuni de utilizarePicături nazale și spray cu xilen: instrucțiuni de utilizare
Otoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizareOtoferonol Gold și Premium: Instrucțiuni de utilizare
» » "Stronghold" picături pentru câini și pisici: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com