amigdas.com

Pomeranian de tip Pomeranian

Descrierea rasei de câini miniPygmy Spitz este un tip intra-ras care a fost crescut din cauza selecției câinilor spitz germani cu alți câini de rasă decorativă. Selecția a fost făcută pentru a reduce dimensiunea animalului de companie la un pitic, pentru a îmbunătăți parametrii blănii animalului și, de asemenea, pentru a obține o colorare neobișnuită. Spitz a apărut pe teritoriul Germaniei, în provincia pomeriană Pomeran. La sfârșitul secolului al XIX-lea, Spitz a fost adus în Marea Britanie, unde au traversat persoanele fizice pentru reproducerea Pomeranianilor.

Caracteristicile generale și datele specifice ale rasei Pomeranian Pomeranian

 1. Există analogi ai numelui oficial: Pomeranian, Pomeranian, Pom și Pom Pom.
 2. Creșterea unui adult este de 18-22 centimetri.
 3. Greutatea variază între 2 și 3 kilograme.
 4. Cele mai comune culori: există 12 tipuri de nuanțe - negru, roșu, maro, ciocolată, nisip, gri, alb, precum și o combinație de culori în două culori.
 5. Lungimea blănii animalului: lana este lungă și are o substrat gros.
 6. Viața câinelui poate ajunge până la 16 ani.
 7. Stâlpii principali ai ursului spitz Pomeranian de tip: mărime mică și decorativă, nemernică în îngrijirea lor, câinele este dotat cu o minte naturală.
 8. Dezavantaje ale individului: o mulțime și lătrături puternice, excesiv de mobile și active, repede entuziasmați, devin jucăuș.
 9. Prețul pentru un catelus mic din Pomerania: costul unui urs în miniatură poate varia de la 500 până la 1200 USD.

Trăsături distinctive ale spitzului ursului

Aspectul tipului ursului spitz PomeranianWpoartă labele Ei au un cap rotunjit și o formă aplatizată de bot, iar în zona obrazului câinilor există un strat gros și pufos.

Spițele poartă puii au un bot mai rotunjit, spre deosebire de alte specii, în care este mai plat. Spitzii arata complet si se pare ca au parul mult mai mult decat sunt in realitate. În aparență, ele sunt foarte asemănătoare cu puii drăguți și stânjeni.

Trebuie să spun, că fiecare câine din această specie rasa are propriile caracteristici și caracteristici individuale. Definirea unei varietăți de Spitz poate fi doar la maturitate, deci este dificil să înțelegeți exact ce tip de catelus al unui Spitz este.

Cum a făcut această rasă de câini?

Astfel, în Evul Mediu, majoritatea țărilor europene au crescut și au traversat mici rase de câini, care erau foarte asemănătoare cu Spitz-ul modern. Mai devreme au avut un fizic mai mare și au fost create pentru vânătoare. Spitzii din epoca noastră au păstrat în genele lor o caracterizare a comportamentului strămoșilor lor, deci ei se consideră a fi adevărați apărători atunci când se grăbesc să apere casa sau proprietarul lor.

Apoi au început să selecteze catelusii mici într-o singură așternută și apoi au trecut cu pui de dimensiuni similare. Se poate înțelege că aceste acțiuni au avut loc pe teritoriul Pomeraniei, prin urmare numele rasei.

Astfel de câini frumoși și decorativi i-au plăcut și au atras atenția reginei Victoria, apoi au început să se reproducă în Marea Britanie, unde câinii erau deosebit de populari, cântărind nu mai mult de 3,5 kilograme. În viitor, puii erau clasificați în trei soiuri: vulpe, urs și jucărie. Cine din rasă se apropie de speciile de vulpe, care până la urs și cine la jucărie a devenit clar numai în stadiul de creștere a căței. Ereditatea în acest proces nu are nici un rol.

Comportamentul și predestinarea pomeranienilor spitz

Caracteristicile raseiVânătorii și paznicii trecuți de mult timp lăsat în urmă, iar acum cubii pufos nu au nimic de făcut decât să acționeze ca un animal de companie și un prieten loial.

Pomeranianul Spitz poartă în caracterul său o caracteristică neobișnuită. Dacă un câine îi iubește cu stăruință pe stăpân și este dedicat lui și, de asemenea, îi place să rămână acasă, unde este tratată corespunzător, începe să copieze comportamentul și acțiunile proprietarului ei. De exemplu, el repetă modul de mers pe jos, în unele cazuri face anumite sunete, tuse sau snores. Dacă proprietarul are o natură prietenoasă, activă și sociabilă, atunci câinele devine mobil, zgomotos și receptiv la diverse jocuri.

Când proprietarul este obișnuit să liniștească, un mod pașnic de viață, petrece multe serile în confortul atmosferei acasă, apoi animalul devine un amator acasă. Uneori devine dificilă obținerea unui câine chiar și pentru o plimbare simplă pe stradă.

De asemenea, puteți vedea o descriere detaliată a aspectului câinelui și personajului din videoclip sau din fotografiile de pe Internet.

Cum de a cumpăra un catelus mic de tip urs?

Cel mai mic catelus de urs este cel mai popular printre puii mici. Dacă doriți să cumpărați un urs pitici, atunci merită să decideți exact ce scop faceți o achiziție. De la această decizie va varia în principal prețul rasei. În același timp, crescătorul de pui trebuie să ceară să primească pașaportul veterinar al câinelui cu toate vaccinările.

În același timp, nu ar trebui să ne grăbim la achiziționarea unui catel în casa lui, cea mai bună soluție este să-l înregistrezi pe cel care îți place. Deci, până la vârsta de 4 luni, nu puteți înțelege exact ce Spitz este în mâinile dvs.: pitic sau Pomeranian. La vârsta de patru luni, se formează forma botului, astfel încât proprietarul să poată recunoaște cu ușurință tipul său: blană sau vulpe. De asemenea, în acest moment, ar trebui să examinați cu atenție urechile, ele sunt mult mai mari în vulpe și se află pe coroana capului, în timp ce în tipul de urs sunt ușor vizibile și ușor curbate în părțile laterale de sus.

Va fi bine, dacă puteți vedea și întâlni personal cu părinții acestei rase de catelus. Dar merită să ne amintim că această rasă de pui de obicei se deosebește foarte mult de părinții lor. Prin moștenire se transmite doar densitatea părului câinelui. Există un dezavantaj: deci, cu vârsta de cinci luni la pui, începe procesul de molotare activă și nu pare foarte atractiv, astfel încât crescătorii încearcă adesea să vândă cățeluși cât mai curând posibil. Dar, în același timp, merită insistat asupra faptului că catelul pe care l-ați rezervat locuia cu mama dvs. cel puțin până la vârsta de 4 luni.

De asemenea, ca un animal de companie puteți lua un adult Spitz Pomeranian, deoarece perioada de adaptare în acest caz este suficient de rapidă și ușoară.

Cum sa numim un catelus de rasa Pomeranian Spitz?

Sunați animalul dvs. de companie nu este dificil, deoarece există numeroase nume. De exemplu, puteți apela un câine după tribul său celebru. Printre puii de rasa Pomeranian pe Internet se numara doi caini numiti Shunske si Boo.

 1. Ce hrănește Spitzul PomeranianCel mai adesea numele câinilor este dat de datele lor externe: Volchok, Ugryum, Ryzhik, Chernysh. Ceață.
 2. Proprietarii de câini care iubesc pentru a citi, poate numele animalului de casă după orice erou literar neobișnuit: Tom, Becky, Crusoe, Bang, Lolo, Icar, Jules Verne, fagot, Bimbo.
 3. Mulți dau poreclei câinilor, care sunt direct legate de obiectele și locațiile geografice: Taimyr, Varna, Baikal, Altai sau Shanghai.
 4. Puteți veni, de asemenea, cu un catelus neobișnuit și numele oficial, cu nume abreviat apare automat: Viziera, Tutankhamon, Radeguna, Nocturne, Trinity, Snezhanka, Radegund, Mauritius, însăși Regina.

Cum să crești un spitz Pomeranian în mod corespunzător și să ai grijă de el?

Spitzul spaniolSpitz are o frumoasă și lână atractivă. În același timp, pentru un astfel de păr gros și lung trebuie să fie o grijă deosebită. Este important să ne amintim că procedura de pieptene nu ar trebui să aibă loc în fiecare zi, suficient încât să se facă o dată la trei zile. Pentru a face pieptănarea animalului trebuie să fie atent și cu atenție, folosind o pensulă în acest scop. Acțiunile ar trebui măsurate astfel încât substratul câinelui să nu fie deteriorat.

Câinii de lână nu prea merită spălați. Să bem copilul urmează doar după procesul de molotare sau înainte de un eveniment oficial, de exemplu, o expoziție. Înainte de a face baie, câinele trebuie pieptat cu atenție cu un pieptene.

Cainii dinti cresc Spitz adesea expusi la boli cum ar fi boala parodontala. Deci, pentru a evita apariția bolii, proprietarul trebuie să curețe dinții câinelui cu o perie specială și o pastă. Realizați curățarea cel puțin de două ori pe săptămână. De asemenea, puteți cumpăra oase speciale pentru un câine în magazin, prin care câinele va fi, de asemenea, în măsură să-și curețe dinții și gura. La fel ca orice altă rasă, Spitz ar trebui să-și șterge ochii în fiecare dimineață cu un tampon înmuiat în apă fiartă și să observe cu atenție și sănătatea urechilor.

Rasele de spitz sunt destul de mici, astfel încât nu va fi dificil să le obișnuiți cu tava. În același timp, ar trebui să vă aduceți în mod regulat animalul dvs. pentru o plimbare, cel mai bine va fi mersul pe jos de două ori pe zi, acest lucru va ajuta la sub acoperire în mod corespunzător și rapid de a construi.

Ce să hrănești un spitz de tip urs pomeranian?

Datele externe ale spitzului PomeranianUn număr mare de proprietari alimentează Spitz cu alimente uscate. Această hrană este simplă, și conține, de asemenea, un număr mare de microelemente utile și vitamine, care vor fi utile pentru sănătatea câinelui.

Ce altceva mai poți hrăni un câine? În dieta unui catelus sub 1 an, ar trebui să includă un număr mare de produse lactate: brânză de vaci, smântână, kefir. Odată cu creșterea treptată a câinelui, numărul de produse lactate ar trebui să fie relativ redus. Un adult va trebui să utilizeze numai produse de tip lapte de două ori pe săptămână.

Obligatorie este prezența în alimentație atât a căței cât și a câinilor de ouă. De asemenea, câinilor ar trebui să li se pună terci, carne, pește de mare, fierte, precum și fructe și legume crude.

În acest câine este categoric interzis să mănânce produse sărate, afumate și dulci. O bună trăire pentru animale de companie poate deveni o felie de brânză sau fructe sau legume preferate.

Cum de a educa în mod corespunzător, și, de asemenea, conduce câine de formare?

Spitz-urile din rasele Pomeranian pot fi instruite rapid și ușor și nu sunt livrate cu ușurință, dar înțeleg stăpânul lor cu jumătate de cuvânt. Animalul de companie nu trebuie să repete același lucru de mult timp. Va fi de ajuns dacă îi arătați ceea ce este necesar pentru el.

Este interzis să nu antrenezi și să nu antrenezi un specimen din rasa Spitz. Un câine are nevoie de cursuri regulate, chiar dacă este o plimbare în aer liber. Spitz iubește să sară și să alerge la muzică, să meargă pe picioarele din spate, să facă somersații și să-și surprindă și proprietarii. Se întâmplă că Spitz face lucruri pe care nu le-a învățat înainte. Animalul de companie poate aduce obiecte mici în dinți, încercând să prindă mingea aruncată de proprietar. Comenzile necesare și date pe care le pot învăța într-o perioadă scurtă de timp.

Norme de igienă iar comunicarea corectă cu animalele din jur le detectează în timpul unei comunicări strânse cu proprietarul lor. Va fi de ajuns dacă specificați de mai multe ori o casă, o cutie sau un coș, iar Spitz va înțelege imediat ce vreți să-i spuneți.

În timpul unei plimbări pe stradă, Spitz ar trebui să fie pe o leșie, astfel încât el să-și dea seama că ar trebui să fie alături de proprietarul său. Ei bine, dacă vor avea loc plimbări de timp în parc sau în parc, unde câinele poate fi coborât din leșie și să se joace liber cu el. În același timp, Spitzul sare cu bucurie prin trepte, aduce un băț aruncat și, de asemenea, face șerpi între picioarele proprietarului.

Avantajele și dezavantajele rasei Spitz Pomeranian

 1. Avantajele raseiPrincipalul avantaj al rasei este inteligența, ușurința de îngrijire, prietenia, loialitatea față de proprietar și abilitățile mentale.
 2. La principalele dezavantaje ale câinilor se poate atribui un molt frecvent, în timpul căruia o suprafață mare a casei se acoperă cu lână. De asemenea, câinii sunt foarte emoționiști, își doresc să latreze tare și adesea, când nu se așteaptă de la ei și sunt, de asemenea, hiperactivi și mobili. Spitzul poate răni și răni cu ușurință, ceea ce necesită îngrijire și îngrijire deosebită. Spitz nu se va potrivi cuplurilor care au copii mici, deoarece copiii de la această vârstă nu își dau seama de acțiunile lor și sunt în măsură să dăuneze cu ușurință câinelui.

Dacă aveți în mod corespunzător grijă de câine și îl înconjurați cu atenție, spitzul de tip urs va deveni un prieten cu adevărat devotat și un animal de companie bun. În vremuri și dificultăți grele, câinele vă poate sprijini cu ușurință, confort și încântare, mai ales dacă vă simțiți trist.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Îngrijirea câinilor și a pisicilor - ce este această procedură?Îngrijirea câinilor și a pisicilor - ce este această procedură?
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Totul despre Spitz-ul PomeranianTotul despre Spitz-ul Pomeranian
» » Pomeranian de tip Pomeranian
© 2021 amigdas.com