amigdas.com

Pisicile cresc chinchilla britanică

Cat de rasa de chinchilă britanicăRasa de pisici este grozavă. Una dintre cele mai chic este chinchilla britanică. Asta este rasă

pisici cu o culoare specială de lână și ochi strălucitori. Ele nu sunt ca alte pisici și se caracterizează printr-o culoare incredibil de frumoasă. Chinchilele sunt foarte puternice în sănătate, pisici calme, dar necesită o atenție deosebită. În acest articol, vom examina această rasă în detaliu.

Istoria apariției

mai mult în Secolul al XIX-lea Crescătorii de pisici au încercat să obțină o culoare neobișnuită a lânii lor, trecând pisici persane cu britanicii. Ulterior, au inceput sa intre in pisica tabby, care sunt renumite pentru ochii lor verzi. Dar culoarea nu era încă așa cum era planificată, așa că crescătorii au introdus pisici persane în cruce, ceea ce a fost motivul pentru retragerea unei culori atât de șicane a chinchililor britanici.

imediat culoare chinchilla au pisici britanice, persane și birmane, deși primul purtător al unui astfel de fir era o pisică persană.

Caracteristicile rasei

Sanghila britanică de culoare rarăSinsatul britanic - drăguț un mare O pisică cântărind până la șapte kilograme. Chinchillale au ochi strălucitori și lână groasă.

Aceste pisici sunt afectuoase și calme, sunt foarte mulțumite să se joace cu copii și stăpâni. Dacă nu le acordați multă atenție, aceste pisici se simt singure și devin trist și apus.

În general, chinchilla sunt foarte aprecia spațiu personal, iar în cazul în care pat în momentul în care nu vor, pisica va fugi imediat și chiar va zgâria.

Asigurați-vă că monitorizați alimentele de chinchille britanice, deoarece acestea sunt predispuse la un set de exces de greutate.

Alte caracteristici ale rasei includ:

 • Aceste pisici sunt foarte drăguț, ei își arată ingeniozitatea și pot chiar comunica cu gazda. Mioa lor obișnuită poate fi rostită cu o voce diferită și diferite intonații, care uneori le pare proprietarilor că animalul lor de companie le vorbește.
 • Ei au moduri frumoase și își apreciază spațiul personal, astfel încât aceștia se vor lăsa să îndure sau să se înghesuie numai după dispoziție.
 • Sunt foarte buni înțelege conducerea proprietarului.
 • Ele sunt destul de jucăuș și sunt foarte pasionați de compania proprietarilor.
 • Chinchillasul nu va trăi liniștit în vecinătate cu reprezentanții familiei de pisici, ei foarte rar sunt prieteni chiar și cu indivizi din rasa lor.

îngrijire

Cum să ai grijă de o chinchilă britanicăDeoarece chinchillele sunt proprietarii de lână groasă cu substrat, necesită mai mult minuțios grija pentru blana ta. Sinshilii britanici trebuie să fie atent combinați de două ori pe săptămână, special pieptoși. Există, de asemenea, mijloace speciale de îngrijire a lânii acestor animale. Puteți utiliza un șampon uscat care va ajuta la curățarea stratului fără a utiliza apă.

Băiatul chinchilla britanic este recomandat nu mai mult de două ori pe an. Procedurile prea frecvente de apă pot duce la probleme cu părul și pielea.

În mod necesar săptămânal este necesar să examinăți urechile animalului și să vă asigurați că nu există acumulare de murdărie. Curățați urechile cu un tampon de bumbac. ochi Pisicile trebuie să fie șterse zilnic cu o cârpă moale, umezită cu apă caldă.

Indiferent dacă mergeți pe o anumită pisică pe stradă sau vă petreceți toată viața într-un apartament este o problemă individuală și este decisă de proprietarul animalului. Aceste pisici vor fi bucuroase să joace în grădină sau pe stradă. În acest caz, este necesar să puneți pe pisică un guler de paraziți.

hrănire

Mâncarea chinchilla britanicăAlimentele chinchilla britanice ar trebui să fie divers, și, cel mai important, îmbogățită cu toate vitaminele și mineralele necesare. Puteți folosi alimentele gata preparate. Întotdeauna un castron cu apă potabilă curată trebuie să fie întotdeauna la pisică.

Dacă proprietarul încă decide să nu cumpere alimente și să hrănească animalul de companie natural alimente, apoi, în acest caz, dieta pisicilor ar trebui să arate astfel:

 • carne de vită și carne de pui;
 • verdeață și o varietate de legume;
 • ouă;
 • pești de soiuri cu conținut scăzut de grăsimi.

Dar tot trebuie să dai preferință pui, iepure și alte tipuri de carne slabă. Peștele poate fi administrat nu mai mult de 2 ori pe săptămână și numai fiert. De asemenea, produsele lactate (chefir, smântână, brânză de vaci) nu se recomandă să fie administrate foarte des. Puteți da oală, legume fierte.

Fed pisica are nevoie de 2-3 ori pe zi în porții mici, astfel încât să nu se mănânce, deoarece această rasă este predispusă la obezitate.

Nu este necesar să furați chinchilla britanicăDacă hrăniți alimentele de pisică care conțin vitamina A, părul de zăpadă poate să se estompeze. Vitamina A se găsește în astfel de produse:

 • galben și roșu legume și fructe;
 • gălbenușuri de ou;
 • unt;
 • lapte.

Dacă mâncarea este potrivită pentru pisică, va fi văzută de statul de parul ei - va fi strălucitor și matasos, iar pisica în sine va fi activă și jucăușă.

Boli ale chinchililor britanici

Aceste pisici au o sănătate suficient de puternică, dar această rasă are totuși slăbiciuni. Cel mai adesea chinchilele se îmbolnăvesc:

 • boli de rinichi;
 • hipertrofie cardiomiopatie;
 • boli ale retinei;
 • Boli ale dinților.

vaccinări

Vizitarea unui medic veterinarPentru a face vaccinări cu chinchilla britanică, este necesar deja cu vârsta de 1,5 luni. Repetarea vaccinării trebuie efectuată la 3 luni. În viitor, vaccinările trebuie efectuate o dată pe an. Vaccinările se fac din:

 • rabie;
 • rinotraheitei;
 • rapciuga;
 • calicivirusului felin.

Cumpara un pisoi

Atunci când cumperi un chinchilă britanic, trebuie să acorzi atenție părinților pisicilor. Dacă culoarea lânii lor nu se potrivește standard, atunci, cel mai probabil, puii de la ei vor avea o culoare mai neobișnuită.

Pisoi de chinchilla britanicAsigurați-vă că cereți crescătorului să prezinte pisoi în familia bolilor ereditare sau cronice.

Un astfel de miracol va depinde de condițiile de detenție, de disponibilitate strămoși și scopul pentru care este cumpărat pisicul. În canisa, puteți găsi un astfel de pisoi pentru 2000 de ruble, iar dacă aveți nevoie de o pisică expozițională cu un pedigree frumos și cea mai bună mâncare, suma pentru ea va fi de aproximativ 25.000 de ruble.

Împerecherea chinchilei britanice

Împerecherea chinchilei britaniceÎn legătură cu faptul că, la reproducerea acestei rase, sunt posibile abateri de culoare, crescătorii reduc chinchilla într-o îngust la un cerc de indivizi.

Pepinierele pentru reproducerea chinchililor britanici sunt foarte puține, astfel că găsirea unei perechi adecvate este problematică și foarte costisitoare.

Pentru chinchilele alese ca perechi pentru împerechere, este necesar să se efectueze un complex de măsuri privind sănătatea și aspectul pisicii.

Animalul trebuie să fie proglistovat, treci studiu de la un medic veterinar. De asemenea, trebuie acordată o atenție deosebită blănii și aspectului sigiliului. Trebuie să fie mereu pieptănată și să monitorizeze alimentele.

Această rasă combină frumusețea unei jucării de pluș și un personaj aristocratic mândru. Nu se poate spune că această pisică este simplă în conținut. Dar celui care-l va hrăni și îi va îngriji corespunzător, va răsplăti cu tandrețe, afecțiune și devotament.

opinii

Mi sa dat o chinchilă de aur britanică pentru ziua mea de naștere. Acesta este probabil cel mai bun cadou din viața mea, miracolul meu. Este ca o jucărie, o plușă blană. Și culoarea ei aurie chic pur și simplu nu permite ca ochii ei să fie rupte de ea. Ea a devenit deja membru al familiei noastre. Îl hrănesc cu Royal Cain. Îi place. Se poate vedea că mâncarea a venit. Lana ei strălucește și da este foarte activă. Fat devine foarte rapid.

Vecinul nostru are o pisică-chinchilla care trăiește pe partea de sus. L-au cumpărat undeva în expoziție. În opinia mea, această rasă de pisici-chinchilla este numită un briton argintiu. Un vecin nu-l lasă să iasă în stradă, pentru că în curte avem o mulțime de pisici obișnuite, frică să stricăm pedigree. Uneori mergem să vedem copiii cu ei. E doar drăguț. Blana lui de blană argintie și ochii foarte strălucitori îi fac un fel de marionetă. Se pare că nu este real. Rareori miao, o pisică atât de calmă și frumoasă. Nu cumpărăm astfel de lucruri pentru noi înșine, desigur, pentru că mă tem că copiii o vor stoarce. Și, bineînțeles, suntem cu toții îndrăgostiți de vecinul Patrick.

Niciodată n-am știut că erau așa de frumoase pisici. Când soțul meu mi-a arătat o chinchilla de aur pe Internet și mi-am întrebat dacă vreau acest lucru, am răspuns că, desigur, da. Ne-am dus să căutăm o astfel de grădiniță, nu era așa de simplu. Există un astfel de om frumos de aur, de bani considerabili. În îngrijire, este simplu, îl hrănim cu alimente speciale, uneori dăm brânză de vaci și pește. Acum se gândește să cumpere o altă chinchilă de argint, dar mă tem că nu se vor certa.

Avem un sincinci de a patra an de viata din rasa britanica. L-am sunat Sema. În tot acest timp, am trăit într-un apartament și nu l-am lăsat să iasă în stradă, iar anul trecut ne-am mutat în casă. Am încercat să ne plimbăm pe stradă. A fost doar un stres uriaș pentru el. Se apăsă pe pământ și aproape tot timpul se așeză, își apăsase urechile și coada, se uita constant în jur. După acest incident, el a trăit doar într-o singură cameră, și mai târziu a început să iasă. Acum merge perfect pe stradă, nu iese pe poarta. În general, pisica de argint chinchilla este foarte familiară și calmă. Ea doarme cel mai mult sau mai mult timp. Dar al nostru este purtat ocazional în întreaga casă ca un nebun.

La noi, într-o intrare, locuiește femeia care a cumpărat la o expoziție o pisică de chinchilla de aur. Ea a abordat foarte responsabil responsabilitatea alegerii animalului de companie și a dorit întotdeauna să participe la expoziții cu această pisică. Când a adus-o acasă, am cerut o supraveghere. N-am văzut niciodată așa de frumoase pisici în viața mea. Pisica nu este doar de aur, este un fel de aramă de cupru-piersic. Fiecare fire de par este întins cu un gradient de culoare. Și la atingere este doar o jucărie incredibil de moale de pluș. Acum, pisica are 2 ani, iar gazda îl duce la o varietate de expoziții, unde uneori primește primele locuri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
» » Pisicile cresc chinchilla britanică
© 2021 amigdas.com