amigdas.com

Efectuați o tăietură `labe de gâscă` pentru un motoblock cu mâinile tale

Picior pentru motoblockMotoblocul este un echipament extrem de util pentru situațiile în care munca manuală necesită mult timp și efort de la interpret. Acum acest dispozitiv, care are dimensiuni mici, se găsește pretutindeni: în ferme, în grădini de bucătărie și în teritorii apropiate.

Iar adevărul este că lista activităților care pot fi efectuate cu un bloc de motoare este foarte extinsă. Cu ajutorul acestuia, este posibilă cultivarea solului, recoltarea și cultivarea paturilor.

Atașamentele suplimentare, care echipează dispozitivul, sporesc doar gama de funcționalități. Unuia dintre cele mai utile dispozitive suplimentare sunt așa-numitele "picioarele cioară".

Descrierea "picioarelor cioară"

Suportul duzeiCea mai importantă sarcină a motoblocului în grădină sau în câmp este o arătură completă a solului pentru însămânțarea și / sau plantarea ulterioară. În acest caz, se folosesc tăietori - partea principală de lucru a blocului motor. Cutterul este o axă cu lame de diferite configurații. În timpul rotației de-a lungul axei Aceste cuțite cum ar fi tăierea unui strat de sol, efectuarea aratului. Apropo, tăietorii sunt numiți adesea tăietori. Aceasta reduce nu numai stratul superior al solului, ci și toată vegetația disponibilă. Adică, morile arge pământul și elimină plantele de buruieni.

Există mai multe tipuri de tăietori. Cele mai populare sunt lamele în formă de sabie. Această construcție este pliabilă. "Picioarele de gâscă", dimpotrivă, se caracterizează printr-o configurație turnată. Sunt fabricate din aliaje din oțel carbon. Caracteristica principală a acestora sunt cuțite de formă triunghiulară, care asigură o amestecare completă și piese de pământ care se sfărâmă. Această formă este explicată de necesitatea unei rezistențe ridicate în prelucrarea rocilor solide solide.

Caracteristicile funcționării

Această duză este adesea folosită pentru aratul solului pentru plantarea cartofilor, atunci când este necesar să se scape de aglomerările mari de pământ și să se prevină apariția dăunătorilor cum ar fi gândacii Colorado. Este demn de remarcat, care au experimentat grădinarii și muncitorii agricoli, că această duză nu taie buruienile, ci doar le învine pe noi înșine. Prin urmare, întrebarea: ar trebui să fie ascuțită? Răspunsul la aceasta va fi pozitiv. După ce ați ascuțit această duză, puteți vedea cât de mici vor fi plantele mai ușor de tăiat, iar lucrul cu solul tare va fi simplificat.

Sfaturi pentru alegere

Cum să faci picioarele cioaruluiÎn procesul de selectare a acestui element pentru motobloc, trebuie să acordați atenție dimensiunilor sale. Este important să alegeți diametrul corect al axei "picioarelor cioarului". Trebuie să se potrivească cu diametrul arborelui de aterizare al dispozitivului. Duza poate avea dimensiuni de 30 mm și 25 mm. La tăietoarele de 25 mm există trei rânduri separate, formate din trei lame. Astfel de produse sunt folosite în motoblocuri precum "Mole", "Neva", "Texas" etc. Modelele de 30mm au patru rânduri de lame.

Un alt factor de luat în considerare la selectarea acestei părți este diametrul exterior. Acest indicator determină profunzimea aratului. În plus, duza trebuie să fie din material de înaltă calitate, în caz contrar piesa se poate sparge ușor.

Self-made "cioara picioare"

Picioarele cocoșului se fac singureÎn cazul în care mori dvs. motoblock sunt depășite sau aveți dorința de a îmbunătăți echipamentul lor, de exemplu, a reduce sau a mări lățimea și adâncimea de tratament, partea se poate face în mod independent. Adesea, o astfel de idee poate îmbunătăți semnificativ nivelul de calitate cultivarea terenului, precum și accelerarea semnificativă a lucrării.

Aceste părți sunt caracterizate printr-un design simplu, astfel încât acestea să poată fi făcute de la sine.

Cea mai simplă opțiune este de a studia și analiza proiectarea fabricilor industriale, după care să se facă unele ajustări.

Este necesar să se acorde atenție faptului că va trebui să folosiți desene individuale pentru auto-asamblarea fabricilor.

Și așa, Duzele auto-fabricate de acest tip constau din următoarele părți:

  • Bucșa. Poate fi făcut dintr-un tub gros cu un diametru de 50 mm.
  • Flanșa este din oțel gros. Se poate da o formă rotundă, dar este mult mai ușor să faci o flanșă pătrată.
  • Rack pentru lama. Aici puteți folosi un colț din oțel. Unii meșteri folosesc izvoarele mașinii pentru a face acest element.
  • Lama medie.
  • Lama extremă stângă.

Cum se face o duză pe un motoblockLamele sunt cel mai bine realizate din aliaje de oțel de scule. Unii maeștri folosesc izvoarele auto pentru acest scop.

Cu ajutorul sudurii, lamele sunt montate pe rafturi care sunt atașate la flanșe. Flanșele sunt atașate direct la bucșă. Unii își aleg dispozitivele de fixare cu bolțuri, dar astfel de modele nu sunt foarte fiabile.

Duză "Minus" "picioarele cioară" este că atunci când lucrați acest element este grav avariat. Ca urmare, motorul cultivatorului este expus sarcină suplimentară, iar interpretul este foarte obosit în același timp. Pentru a minimiza acest lucru, trebuie să puneți roți pe ambele părți ale axei, care vor acționa ca un fel de limitatori.

În această situație se va trata numai stratul superior de sol. Această opțiune este potrivită pentru cultivarea gazonului și a terenului puternic înrădăcinat. După prima trecere, gazonul începe să se prăbușească. În plus, roțile sunt demontate, iar prelucrarea adițională se realizează la această adâncime.

Dacă picioarele cocoșilor sunt făcute cu adevărat, atunci calitatea lor nu va fi inferioară omologilor industriali.

Și așa, producția independentă de "picioarele cioarului" are următoarele avantaje:

  • veți avea posibilitatea de a salva;
  • vei face parte doar pentru cultivatorul tău;
  • corect asamblate cutter de casă nu este inferior la produsele din fabrică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să plantați cartofii cu un motor-blocCum să plantați cartofii cu un motor-bloc
Cum se face un minitractor dintr-un bloc de motor nevaCum se face un minitractor dintr-un bloc de motor neva
Caracteristici ale tehnologiei de plantare a cartofului folosind un bloc de motorCaracteristici ale tehnologiei de plantare a cartofului folosind un bloc de motor
Selectarea uleiului pentru umplerea motorului blocului motorSelectarea uleiului pentru umplerea motorului blocului motor
Cum sa faci grousers pentru un motoblock cu mainile taleCum sa faci grousers pentru un motoblock cu mainile tale
Instrucțiuni pentru fabricarea unui bloc cu propriile mâiniInstrucțiuni pentru fabricarea unui bloc cu propriile mâini
Fabricarea unui cartuș de blocare pentru motoare pe propriile mâiniFabricarea unui cartuș de blocare pentru motoare pe propriile mâini
Cum sa faci un chiller pentru un motoblock cu mainile taleCum sa faci un chiller pentru un motoblock cu mainile tale
Efectuați o mișcare pentru un motoblock cu propriile mâiniEfectuați o mișcare pentru un motoblock cu propriile mâini
Cum se fac atașamente pentru un motoblock cu mâinile taleCum se fac atașamente pentru un motoblock cu mâinile tale
» » Efectuați o tăietură `labe de gâscă` pentru un motoblock cu mâinile tale
© 2021 amigdas.com