amigdas.com

Ghimbir pentru potența bărbaților: rețete

Ghimbir pentru potența masculinăProprietățile de vindecare ale ghimbirului sunt cunoscute de ceva timp și sunt utilizate pe scară largă în medicina populară. Efectul terapeutic este cel mai bine realizat prin utilizarea rădăcinii plantei în formă proaspătă, dar poate fi utilizată atât sub formă de pulbere, cât și sub formă uscată. În plus, se permite utilizarea de ghimbir în sirop de zahăr și în stare marinată.

Ghimbir: utilizați pentru a crește potența

Dar pentru a îmbunătăți funcția erectilă a ghimbirului se recomandă să beți proaspete. După șlefuirea preliminară, rădăcina plantei poate fi folosită ca o condimente pentru pește și carne și, de asemenea, se adaugă la supe și salate.

Un pic de istorie

Cum se utilizează ghimbirulPrimii care au creat medicamente pe bază de ghimbir au început să caute vindecatori asiatici care au folosit rădăcina plantei în medicamentele lor și le-au tratat cu succes printr-o varietate de afecțiuni. Femeile din țările estice (China, India) au folosit ghimbirul ca condimente la diverse feluri de mâncare.

Comerțul activ al țărilor europene cu statele din Anticul Antic și dezvoltarea marinei au contribuit la răspândirea ghimbirului în întreaga lume. Tinctura de ghimbir a ajutat marinarii să scape de simptomele malariei. În plus, planta era folosită pe scară largă pentru prevenirea scorbutului, care în acel moment era un flagel real pentru navigatori.

În Rusia, ghimbirul a apărut împreună cu alte mirodenii orientale și a fost folosit inițial numai în rețete. Ulterior, vindecătorii și oamenii de știință au descoperit că rădăcina are proprietăți medicinale și poate fi folosită pentru a trata diferite boli.

Cu toate acestea, poate fi folosit pentru a îmbunătăți potența? Pentru a afla acest lucru cu certitudine, este necesar să studiem compoziția chimică a ghimbirului.

Ghimbir și potență

Cum influențează ghimbir potența?

Un gust bit dar destul de plăcut ascunde o cantitate uriașă de vitamine și microelemente utile, care se găsesc cel mai mult în rădăcina plantei:

 • Uleiurile esentiale contribuie la prelungirea actului sexual.
 • Microelemente de sodiu, fosfor, magneziu, potasiu, calciu, zinc. Acesta din urmă este implicat activ în procesul de producere a testosteronului, deci este deosebit de important pentru sănătatea bărbaților.
 • Vitamine din grupa A, B și C, îmbunătățind alimentarea cu sânge a organelor pelvine și normalizând activitatea ganglionilor sexuali.
 • Aminoacizi: metionină, triptofan, lizină, izoleucină etc., care afectează calitatea spermei.

Ginger conține multe elemente care au o mare importanță pentru funcționarea normală a tuturor organelor și sistemelor interne ale corpului masculin.

Proprietăți utile generale ale instalației

Spectrul de efecte benefice ale ghimbirului asupra corpului este destul de larg. Planta face următoarele acțiuni pozitive:

 • Proprietățile ghimbiruluiAntitumorală. Uleiurile esențiale, care includ componente precum gingerol și shogaol, contribuie la suprimarea creșterii celulelor străine în cancerul de prostată, fără a provoca absolut nici un efect asupra țesuturilor sănătoase.
 • Restorative. Aminoacizii, microelementele, vitaminele B și C au un efect pozitiv asupra sistemelor organismului și întăresc imunitatea. În plus, ghimbir are un efect bronhodilatator, ameliorează bronhospasmul, care este foarte important pentru persoanele care suferă de astm, și ajută organismul în lupta împotriva bolilor catarre.
 • Antiseptic. Planta este un antiseptic natural pentru componentele sale componente (gingerol, citral, cineol).
 • Ginger contribuie la normalizarea colesterolului în organism.
 • Planta este folosită ca agent preventiv în multe patologii ale sferei genitourinare a unui om, incluzând cancerul și impotența.

Contraindicații

Înainte de a începe să luați ghimbir ca un mijloc de creștere a potenței, trebuie să vă familiarizați cu posibilele consecințe și contraindicații. Mănâncă o plantă sub orice formă este interzis în următoarele cazuri:

 • Intoleranță individuală a componentelor;
 • boala de pietre la rinichi;
 • procese inflamatorii în organism, care sunt însoțite de o creștere a temperaturii corpului;
 • hipertensiune, sistem cardiovascular.

Un aport prelungit de ghimbir poate provoca insomnie și o perturbare a ritmului inimii. Înainte de a începe să luați medicamente pe bază de ghimbir trebuie să consultați întotdeauna cu un specialist.

Rețete populare bazate pe ghimbir pentru a crește potența la bărbați

Rețete bazate pe imgmrya pentru bărbațiInițial, rădăcina plantei a fost utilizată ca mijloc de îmbunătățire a imunității. Pentru a utiliza planta pe tot parcursul anului a fost uscat și a fost preparată pulberea medicamentoasă. Mai târziu, bărbați de vârstă medie (peste 40) care utilizează planta, a declarat că, în plus față de normalizarea aparare imunitar, ghimbirul are un efect asupra funcției sexuale: funcția erectilă nu este numai complet restaurat, dar, de asemenea, îmbunătățită.

Astfel, primul agent părea să mărească potența: pulberea de la rădăcina plantei a fost consumată pe stomacul gol pentru 1 linguriță. Mai târziu, alte rețete au început să apară folosind rădăcina de ghimbir.

Tinctura de ghimbir

Ghimbirul, în combinație cu vodca, care îmbunătățește în continuare fluxul sanguin, are un efect extraordinar în restabilirea funcției erectile. Pentru a pregăti tinctura veți avea nevoie de:

 • Rădăcina de ghimbir (400 g) Clătiți sub un curent de apă curgătoare, tocată sau rasă;
 • se toarnă masa rezultată de vodcă (0,5 litri);
 • pentru a dizolva complet toate substanțele utile din vodcă, așezați tinctura pregătită într-un loc întunecat și insistați 2-3 săptămâni;
 • un medicament care să filtreze și să accepte 30 g / zi înainte de masă (pentru o jumătate de oră).

Tinctura pe lămâie, ghimbir și miere

Rădăcina plantei (300 g) clătiți temeinic, uscați, măcinați într-o mașină de măcinat cu carne.

Luați o lămâie mare (sau 2 mici limes) și nu îndepărtați pielea și măturați-o într-o mașină de măcinat cu carne.

Ingredientele se amestecă bine și se adaugă 3-4 linguri. l. miere, se amestecă bine.

Masa rezultată este infuzată la temperatura camerei timp de 24 ore. Apoi transferați-l într-un recipient din sticlă și plasați-l în frigider.

Aplicați timp de 20 de minute înainte de actul sexual pentru 1 linguriță.

Această rețetă poate fi utilizată și de femei. În plus, tinctura este, de asemenea, o soluție puternică anti-rece, dar trebuie utilizată în conformitate cu o altă schemă.

Ghimbir tocit

În plus față de tincturile de gătit, ghimbirul este de asemenea folosit într-o murătură. Acest lucru este deosebit de popular în bucătăria japoneză. Și bărbații japonezi folosesc în mod activ ghimbir pentru a crește potența.

Pregătiți acest medicament este destul de simplu:

 • Rădăcina plantei este spălată, curățată și tăiată în felii subțiri.
 • Adăugați sare (1 lingură), amestecați și lăsați timp de 60 de minute.
 • În timp ce ghimbirul este sărat, trebuie să faceți o marinadă. Pentru aceasta, zahăr (1 lingură de zahăr) și oțet (1,5 sec) sunt luate. Se amestecă ingredientele, se pune pe o sobă și se aduce la fierbere.
 • Finalizați marinada toarnă rădăcina de plante, și insista timp de 24 de ore.
 • Utilizați 2-3 pene pe zi.

Se crede că acest lucru este suficient pentru a întări imunitatea și a crește potența.

Rețetele bunicii

Cum se utilizează ghimbirulExistă multe rețete care utilizează rădăcina de ghimbir, de la care se prepară ceaiul parfumat sau condimentele pentru orice preparate. Cum să folosiți ghimbir pentru prevenire și tratament?

Rădăcina de ghimbir este consumată într-o formă uscată, proaspătă și mărunțită. Cu toate acestea, prima versiune conține cele mai multe gingerol, deci este considerat cel mai util. Utilizarea rhizomelor prajite sau fierte aduce beneficii minime, iar expunerea prelungită la temperaturi ridicate afectează în mod negativ proprietățile medicinale ale băuturii de ghimbir.

Sau poate un pescăruș?

Ceaiul cu ghimbir este una dintre opțiunile cele mai eficiente pentru utilizarea rădăcinii masculine, ceea ce permite păstrarea tuturor calităților utile ale plantei. Se observă că o astfel de băutură contribuie la întărirea generală a corpului și afectează în mod pozitiv potența.

Pregătiți un astfel de ceai este foarte simplu: se toacă rădăcina proaspătă, se adaugă lamaie și se toarnă apă fiartă. Infuzați într-un recipient bine închis timp de 15-20 de minute, dacă se dorește, băutura poate fi îndulcită cu miere. În același scop, se utilizează rizom uscat de ghimbir. Pentru a face acest lucru, pulbere de plante (1 parte) trebuie amestecat cu miere (2 părți), se toarnă apă fiartă și insistă timp de 15 minute. Proprietățile terapeutice ale băuturii sunt îmbunătățite prin adăugarea de medicamente pe bază de plante: melisa, tei, cimbru.

Pentru tratamentul impotenței sunt utilizate pe scară largă ghimbir. Pentru a face acest lucru, pulberea de la rădăcină uscată (3 linguri), se toarnă apă fierbinte (1 litru.) Și se fierbe timp de 10 minute. Umpleți baia cu apă și adăugați un decoct. Această baie vă va oferi veselie și vă va permite să experimentați toate plăcerile legate de actul sexual.

Ghimbirul este un remediu natural eficient pentru creșterea potenței oamenilor, nu este nimic pentru care străbunicii noștri au numit această plantă cultura rădăcinii iubirii. Acesta este un afrodisiac destul de puternic, capabil să restabilească puterea bărbatului chiar și în cazul persoanelor cu potențe foarte slabe. În plus, ghimbirul ajută la creșterea fluxului sanguin și la stimularea circulației corespunzătoare a sângelui în organele genitale masculine, ceea ce vă permite să faceți o erecție mai lungă și mai puternică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să crești ghimbirul de la o rădăcină la domiciliuCum să crești ghimbirul de la o rădăcină la domiciliu
Cum să gătești dovlecei pentru iarnă în coreeanăCum să gătești dovlecei pentru iarnă în coreeană
Cum să crești ghimbir acasăCum să crești ghimbir acasă
Cum să marinați ghimbir acasăCum să marinați ghimbir acasă
Ierburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbațiIerburi medicinale pentru creșterea potenței la bărbați
Cum să faci Viagra acasăCum să faci Viagra acasă
Cardamom: proprietăți utile și utilizare, contraindicațiiCardamom: proprietăți utile și utilizare, contraindicații
Proprietăți utile și contraindicații pentru ghimbir pentru bărbațiProprietăți utile și contraindicații pentru ghimbir pentru bărbați
Ginger rădăcină proprietati utileGinger rădăcină proprietati utile
Rețete de marinate originale pentru pui în cuptorRețete de marinate originale pentru pui în cuptor
» » Ghimbir pentru potența bărbaților: rețete
© 2021 amigdas.com