amigdas.com

Caracteristicile rasei de pui de mătase din China

Pui de mătase din China: descrierea aspectuluiPuiul de mătase din China a fost cunoscut de oameni din întreaga lume de mai bine de 1000 de ani. Pentru prima dată a fost menționată în jurnalele lui Marco Polo, un călător cunoscut în multe țări. Există un număr foarte mare de legende diferite, mituri și dispute legate de modul în care a avut loc această rasă decorativă veche. Unul dintre ei a fost distribuit de crescătorii olandezi, care le-a spus cumpărătorilor că puii au fost obținuți după ce au trecut puii obișnuiți cu iepuri.

Există oameni care cred că păsările acestei rase au blană adevărată, ca un mamifer, dar în realitate este o minciună. Puii de mătase chinezi au apărut pentru prima dată în Asia de Est. Pana in prezent, aceasta rasa este foarte solicitata in randul fermierilor care cresc diferite pui de carne.

Descrierea rasei, caracteristicile și indicatorii de performanță

Puii chinezi diferă de ceilalți prin faptul că au oasele negre, mușchii de culoare gri închis și o piele albastru-maroniu. Datorită culorii sale distinctive, este ușor să distingi carnea de culoarea sa de carnea de pui obișnuite. În unele țări, de exemplu, în China, această carne este considerată delicatețe. Puii de mătase chinezi puful înlocuiește pene, asemănătoare părului de animale.

O altă trăsătură distinctivă a rasei de pui de mătase din China este prezența cinci degete, toate sunt acoperite și cu pene moi. Două degete sunt situate în spatele lor, iar trei sunt în față. Dacă acordați atenție capului puilor din această rasă, puteți vedea tancurile de dimensiuni mici, precum și o barbă pufoasă și o creastă. Pene de găini gălbui au nuanțe de mai multe culori: albastru, lamaie, negru și chiar lapte.

Partea din spate a păsării este destul de largă, dar scurtă, iar corpul are o formă rotunjită. În coada ei există atât pene de direcție, cât și panglici. Aspectul de găină chineză Crested are un foarte atractiv. În plus, chiar și rasele decorative de pui sunt folosite pentru hrană. Această carne este foarte întunecată, nu are aspect atractiv, dar este incomparabil de delicată și cu un gust plăcut. Acesta conține mult mai multe vitamine, proteine ​​și alți nutrienți decât carnea de pui albă simplă.

Mulți sunt interesați atunci când această rasă începe să măture. De obicei încep să dea primele ouă în a cincea lună de viață.

Avantajele rasei

Pe lângă faptul că aceste păsări sunt destul de atractive și frumoase, au și propriul lor scop agricol special:

  1. Cum să hrăniți în mod corespunzător un pui de mătase din Chinalor carnea are un gust delicat, spre deosebire de carnea de pui obișnuită. Conține aminoacizi, vitamine din mai multe grupuri (B, C, E, A), precum și globulină, care ajută la întărirea oaselor și mușchilor, prelungind tânărul.
  2. datorită penajului cu pene al acestei rase, puteți utiliza atât capacul cât și lâna de oaie. Dupa ce puiul este taiat, pene noi cresc in el de aproximativ o luna, poate putin mai mult. Pentru două tunsori puteți obține de la un individ aproximativ 150 de grame de puf.
  3. ouăle sunt mari, deși este mic și decorativ.
  4. acestea păsările sunt destul de calme, ei nu le place să zboare, ei întotdeauna cu bucurie incuba ouă. Ei chiar uneori pun ouă și alte păsări domestice: pui obișnuiți, rulouri, rațe.
  5. păsări din această rasă Necorespunzătoare condițiilor de detenție. Ele se pot reproduce cu ușurință în climatul rusesc.

Mătasea neagră este cel mai vechi reprezentant al acestei rase. Cu capacul său pufos și moale și trunchiul amuzant, pasărea este oarecum ca un câine de păsărică. Un ornament suplimentar al găinilor negre este arsurile și barba.

Insulele acestor găini (caracteristică chineză):

  • negru;
  • piele de culoare brun-negru;
  • gri-negru de carne.

Dimensiunea unui pui negru este foarte mică și cantareste doar 1,5 kg, cocoșul poate cântări mai mult. Datorită faptului că puii sunt acoperite în jos, vizual, ele par mai mari. Exotice și se pare că umerii au și picioarele sunt scurte și pufoase. Lobile urechii au o culoare turcoaz, iar scoiciul și ciocul sunt albastre.

O altă trăsătură frumoasă a puiilor negri este asta Timp de un an ea poate demola aproximativ o sută de ouă. Păsările nu sunt sălbatice, sunt foarte amabili și se duc cu bucurie în mâini, iubesc dragostea, se lasă să firate.

Pui de mătase din China pe nucPuiii negrii Pooh sunt foarte apreciați. Se taie aproximativ o dată pe lună, aproximativ șaptezeci de grame sunt colectate din cap. acest pufos este folosit pentru tricotat. Puiul negru chinez tolerează ușor vremea rece, chiar dacă coopul de pui este fără încălzire. Nu au nevoie de buzunare. Dieta din carnea de pui negru are nevoie de acelasi lucru ca de obicei. Cu toate acestea, dacă proprietarul dorește ca o pasăre să se grăbească, este necesar să îi oferiți o existență caldă într-un spațiu luminos.

Speciile specie este cea mai pufoasă din lume. Cu toate acestea, o astfel de pasăre are dezavantajele sale: aceasta adesea bolnav, iar proprietarul ar trebui să acorde o atenție deosebită stării de sănătate a păsărilor de curte, care face obiectul unui număr de diferite boli aviare, cum ar fi menoponidae, purici, căpușe, iar la conținutul greșit nu vor salva vechi frumos.

Dacă dieta nu este echilibrată, porii sau inflamația tractului digestiv se pot înfunda. Dacă pasărea are diaree, el va transforma părul ei atractiv într-o bucată. Prin urmare, este important ca proprietarul să monitorizeze ordinea și să mențină curățenia în camera în care locuiesc găinile, precum și ceea ce mănâncă păsările. Curățați carnea de pui, nutriție echilibrată și îngrijire atentă - acesta este tot ceea ce proprietarul trebuie să-și amintească, astfel încât păsările să fie puternice și sănătoase. De asemenea, merită știut că puii negri necesită o plimbare.

Descrierea caracteristicilor de reproducere a păsărilor din speciile crescute

Puii de mătase de reproducere necesită cheltuieli considerabile. O persoană costă aproximativ cincizeci de unități convenționale. Pentru a obține descendenții, trebuie să aveți un cocoș și câteva găini (suficient de cinci). Un ou de pui este viabil timp de aproximativ o săptămână, de obicei, individul nu incubă mai mult de cincisprezece ouă.

Pui de mătase din China: reproducereAbilitatea de a cumpăra ouă din această pasăre este în locuitorii orașelor mari. Vindem puii în magazine speciale și pe piețe mari.

Creșteți puii de pui negri chinezi la fel ca puii obișnuiți. Temperatura este îndepărtată treptat, începând cu treizeci de grade în prima săptămână, ajungând la optsprezece într-o lună. Alimentați cu gălbenuș fiert și cereale zdrobite, extinzând treptat dieta. Cerealele sparte ar trebui să constituie cel puțin jumătate din dietă și este, de asemenea, necesar să se administreze vitamine și legume gătite.

Carne din această pasăre

În China, o astfel de pasăre este apreciată nu numai pentru aspectul ei frumos, ci și pentru compoziția specială a cărnii sale, deoarece atât carnea întunecată, cât și insectele din pasăre au proprietăți speciale de vindecare. De asemenea, această carne este mai nutritivă decât albul și este saturată cu tot felul de aminoacizi și vitamine. În vase gătite cu carne neagră, nu există grăsime. Astfel de feluri de mâncare sunt bine absorbite corpul uman și au proprietăți medicinale, precum și potrivită pentru persoanele care mențin o dietă strictă.

Vasele preparate din carne de pasăre neagră nu trebuie în nici un caz să fie prăjite. Bomboane, supă, curry și tocan sunt cele mai bune opțiuni pentru gătit.

Astfel, pe baza celor de mai sus, comparând avantajele și dezavantajele rasei, se poate concluziona că aceste păsări, ca pui chineză ideal pentru toți agricultorii, de fapt, în ciuda costurilor lor, acestea sunt foarte frumoase, atractive, natură, și feluri de mâncare carnea lor este demnă de cea mai bună laudă. O persoană care cumpără câteva păsări din această specie pentru ferma sa nu va regreta cu greu alegerea sa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristiciGâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristici
Combaterea cocoșilor, varietăți ale acestor păsări și caracteristiciCombaterea cocoșilor, varietăți ale acestor păsări și caracteristici
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Caracteristicile rasei de pui SussexCaracteristicile rasei de pui Sussex
Creștere de rase decorative de puiCreștere de rase decorative de pui
Cele mai bune rase de pui decorativiCele mai bune rase de pui decorativi
Pui de mătase din China: descriere cu fotografie, conținut, îngrijirePui de mătase din China: descriere cu fotografie, conținut, îngrijire
Nesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieriNesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieri
Chick Master Gray: descriere detaliată a raseiChick Master Gray: descriere detaliată a rasei
Puii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajelePuii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajele
» » Caracteristicile rasei de pui de mătase din China
© 2021 amigdas.com