amigdas.com

Reteta de rosii pentru iarna cu varfuri de morcovi

Roșiile pentru iarna - rețete delicioaseÎn timpul iernii, nu găsiți cele mai bune feluri de mâncare de pe masă decât castraveți crocci sau roșii suculente dintr-o cutie. Pentru a oferi pieselor dvs. sub forma unei roșii tocate, un gust deosebit, spre deosebire de toate celelalte, trebuie să adăugați topurile de morcovi acolo. Marinada va fi originală, iar mâncarea însăși este prezentată într-o lumină nouă, ca partea de sus a morcovului, care va trăda un fel de mâncare unică.

O astfel de pregătire poate surprinde pe cei dragi și pe cunoscuți. În plus, o astfel de pregătire poate merge la absolut orice sărbătoare. Desigur, toate retetele sunt similare unul cu altul, dar există mai multe variante de conservare a unei roșii cu topuri de morcov care se remarcă deasupra altor rețete.

Cel mai important și distinctiv parte a datelor reteta care decapat tomate trebuie să infuzat timp de cel puțin două până la trei luni, pentru un gust mai plăcut, ceea ce îl face să iasă în evidență din alte altele.

Reteta de iarna cu rosii de morcovi

Indispensabile sunt, de asemenea, roșiile cu vârfuri de morcov în timpul iernii, pe masa de Anul Nou. Pentru această rețetă, merită să luați roșii ale ridurilor. dens varietate, dimensiuni mici - cel mai mult. Acest lucru este necesar nu numai pentru conservarea maximă a gustului, ci și pentru aspectul său. În această situație, vor fi mai profitabile să se arate la bancă. Și, de asemenea, un vârf de morcovi luxuriante.

Ce ai nevoie pentru asta

 • Tomatele conservate cu verde din morcovi - o reteta interesantaȘase litri de apă;
 • Zahăr - 22 linguri. linguri;
 • Acid acetic, 9%;
 • Varfuri de morcov;
 • Tomate (prin ochi, cât de mult se va potrivi în borcan).

În final, se scot aproximativ 5 cutii de 3 litri de bomboane delicioase, saturate.

La început, trebuie să clătiți bine și să uscați vârfurile de morcov și roșiile. Pregătiți borcane de trei litri (clătiți și sterilizați în orice mod accesibil și obișnuit, cum ar fi introducerea într-un cuptor, un cuptor sau o metodă dovedită, pentru a păstra vasele pe aburi). Pentru recoltare aveți nevoie de o tigaie mare, în care trebuie să fierbeți apă. În timp ce apa se fierbe, ar trebui să puneți în fiecare dintre recipientele pregătite pentru cinci sau șase ramuri de frunze de morcov.

Tomate cu vârfuri de morcov în cutii pentru iarnăUrmătoarea etapă, trebuie să umpleți băncile în care se găsesc roșii cu muraturi viitoare, apă fiartă și așteptați aproximativ douăzeci până la treizeci de minute. La sfârșitul timpului trebuie să dați apa înapoi în tigaie, să adăugați condimentele, să amestecați și să fierbeți din nou. În timp ce zahărul și sarea nu se dizolvă complet. După ce ați lăsat aceste pași în urmă, ar trebui să scoateți marinada de pe placă și să adăugați 400 g de oțet.

Și în cele din urmă urmeazăAlice cu roșii iar topurile, fierte cu marinada fierbinte, se rostogolesc cu capace sterilizate. Principalul lucru, după toate acestea, este să înfășurați bancurile într-o pătură și să le întoarceți cu susul în jos. În această condiție, ei ar trebui să-și petreacă tot timpul rămas înainte de răcire.

Tomate cu rețete de morcovi

În contrast cu prima rețetă, puteți adăuga și oa doua reteta delicioasă și originală, diferită de prima, probabil acidă ușoară. Pentru o masă de iarnă - asta este ceea ce aveți nevoie!

Pentru o astfel de servire, adică un borcan de trei litri, veți avea nevoie de:

 • Conserve de rosii cu morcovi si frunzeNisip de zahăr - cinci-șase ani. linguri;
 • Sare - nu mai mult de o jumătate de secol. linguri;
 • Acidul citric este jumătate din st. lingură.

În primul rând, ar trebui să clătiți bine roșiile și topurile de morcov, după care este necesar să se usuce produsele. Cu ajutorul unei scobitori sau un obiect ascuțit și subțire similar, este necesar să se străpungă roșiile în mai multe locuri. Acest lucru se face astfel încât roșiile să nu crape când sunt umplute cu apă clocotită. Într-un borcan sterilizat anterior, adăugați câteva sucursale de tocuri de morcov cu roșii.

După etapele trecute, trebuie să umpleți borcanele cu apă clocotită și să așteptați aproximativ treizeci de minute. Ca urmare, când treizeci de minute va fi necesar să se scurgă apa în tigaie, condimentată cu atenție cu mirodenii, sub formă de sare și zahăr, iar din nou să se fiarbă. După turnarea pe cutii, o marinadă fierbinte, cu jumătate adăugată de st. lingura de acid citric și strângeți capacul.

Minunat conservat roșii cu vârfuri de morcov gata. Asigurați-vă că ați luat această rețetă pentru armament. De asemenea, o astfel de rețetă pentru roșii decapate cu vârfuri de morcov va fi minunat combinată cu alte feluri de mâncare, de exemplu, muraturi. Există o rețetă frumoasă pentru castraveți murate.

Castraveți cu vârfuri de morcov

Rețeta este extrem de simplă și se va potrivi atât celor casnice, cât și celor casnice. Acesta este un mod sigur și excelent de a obține o farfurie foarte gustoasă la sfârșitul anului.

Pentru a pregăti această rețetă de iarnă, veți avea nevoie de:

 • Castraveți pentru iarnă cu verdeață (vârfuri de morcov)Două litri de apă;
 • două st. linguri de sare;
 • șapte ani. linguri de zahăr;
 • otet de masă 7% - 200 ml;
 • 4 felii de frunze de morcov, pe fiecare cutie. Vârfurile de morcov pot fi plasate atât pe fundul, cât și pe pereții recipientului, pentru frumusețe.

Procesul de gătit:

Mai întâi trebuie să pregătiți băncile. Băncile sunt, de asemenea, toate sterilizate modul obișnuit pentru tine. În fiecare dintre cutii adăugați ramurile frunzelor. Acoperiți cu castraveți pre-spălați și turnați conținutul cu apă clocotită. Când apa se răcește, se toarnă într-o cratiță, se adaugă zahăr și sare și se aduce înapoi la fierbere. După terminarea condimentelor, adăugați oțul și aduceți-l înapoi în apă fiartă.

Următoarea etapă, întoarceți capacul cu susul în jos. Pentru a că castravetele se răcesc mai încet, ar trebui să le înfășoare în ceva cald. Doar după ce s-au răcit complet, ele vor putea fi mutate într-un loc răcoros, pentru o depozitare ulterioară.

Deci ai aflat câteva secrete despre roșii și castraveți cu un vârf de morcovi, rețete de cel mai delicios țagle. Și pentru a gusta acest butuc a fost plin și persistent, ar trebui să așteptați cu cel puțin trei luni înainte de prima probă. Principalul lucru nu este să vă fie frică să încercați și să experimentați, atunci reteta dvs. va dobândi originalitatea și unicitatea. Și este o plăcere să mănânci o astfel de marinadă în timpul iernii!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se păstrează jumătățile de roșii pentru iarnă: rețete pentru decapareCum se păstrează jumătățile de roșii pentru iarnă: rețete pentru decapare
Rețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnăRețete pentru gătit ouă de ciuperci din morcovi și ceapă pentru iarnă
Rețetă pentru roșii sărate marinate pentru iarnă cu usturoi în interiorRețetă pentru roșii sărate marinate pentru iarnă cu usturoi în interior
Fasole în tomate pentru iarnă: rețete de cereale cu sosFasole în tomate pentru iarnă: rețete de cereale cu sos
Castraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețeteCastraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețete
Variante de rețete pentru fasole de fasole pentru iarnăVariante de rețete pentru fasole de fasole pentru iarnă
Cele mai bune rețete lecho de castraveți pentru iarnăCele mai bune rețete lecho de castraveți pentru iarnă
Conservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofiConservarea la domiciliu a roșiilor pentru iarnă: rețete de cartofi
Rețete de gătit roșii în armeanRețete de gătit roșii în armean
Cele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperciCele mai bune rețete de varză sărată pentru iarnă cu ciuperci
» » Reteta de rosii pentru iarna cu varfuri de morcovi
© 2021 amigdas.com