amigdas.com

Pui de carne colorat. Descrierea rasei și caracteristicile conținutului

Pui de carne de puiCumpărarea de pui colorate este considerată o acțiune foarte rezonabil, de exemplu. A., cu excepția producției de ouă excelent, are un set rapid de greutăți și o carne delicioasă. Potrivit statisticilor, pentru o zi, pasărea colectează 50-60 de grame de greutate. Descrieți toate avantajele broilerilor de culoare este foarte dificil. Această rasă este considerată cea mai valoroasă sursă de carne dietetică într-un volum imens și, în același timp, interesează mulți crescători. Datorită acestei încrucișări cu alte specii de păsări de curte de pui reușește să afișeze specii unice cu cele mai mari rate de producție de ouă și de creștere în greutate bună.

Descrierea și caracteristicile broilerului de culoare

În zilele noastre este posibil să se facă distincția între mai multe rase de broiler colorat, care diferă în aspectul lor, caracteristicile hrănirii și conținutului. Printre acestea:

 • roșii broiler RedBro;
 • Maestrul Gris;
 • Maghiari maghiari;
 • Pui de Cornish;
 • Foxy Chick.

Astăzi vom trata fiecare specie separat.

Pisici roșii RedBro

Pui de Red BroPatria rasei este Foggy Albion, iar strămoșii erau găini din Malaysia și reprezentanți ai speciei Cornish. Pentru persoanele fizice retrase se caracterizează musculatura uimitoare, picioarele puternice și aspectul grațios. În multe privințe, acest lucru se datorează influenței strămoșilor, dintre care se luptau puii. În culoare există o culoare roșie pronunțată sau nuanțe de maro. În cazuri rare, puii RedBro sunt de culoare albă.

Pisicile roșii se adaptează perfect condițiilor din localitatea noastră, astfel încât oricine poate dori să-i țină la ferma de acasă. Este important de reținut că puii tolerează nu doar clima aspră, ci și o bază alimentară specifică. În plus, pasărea nu prezintă cerințe înalte în ceea ce privește hrănirea și întreținerea, deci este cultivată ca o pui obișnuit. O bună virtute a rasei este toleranța liberă față de schimbările climatice, prin urmare, pentru a oferi un regim strict de temperatură în casă este opțională. Creșterea normală a găinilor se observă la indicatorii de temperatură standard.

De la broilerii convenționali, reprezentanții RedBro se disting prin sănătatea uimitoare și intensitatea scăzută a bolilor. Nu li se cere să administreze antibiotice sau alte medicamente. Cantitatea de alimente consumată este relativ mică, ceea ce asigură economisirea incontestabilă a economiilor financiare.

Carnea de pui de carne rosie se distinge prin calitati de neegalat. Chiar și gurmatul cel mai pretențios îl poate aprecia și îl numește o capodoperă culinară. În ceea ce privește producția de ouă, rasa este superioară multor rude. Cu hrana adecvată și întreținerea, puiul poate da aproximativ 300 de ouă pe an. Greutatea unui pui vechi de șase luni este de trei kilograme, iar cocoșul este de aproximativ 4,5 kilograme.

Maestrul Gris

Chicken Master GrisRasa franceză de pui Master Gris a fost crescută relativ recent. Astăzi este considerată cea mai productivă sursă de ouă și carne. Aceste pui de carne se caracterizează printr-o rezistență excelentă și nemulțumire față de condițiile de întreținere a acestora, datorită cărora acestea sunt foarte apreciate pe terenurile agricole.

Reprezentanții rasei au o culoare strălucitoare albă și, uneori, nuanțele de culoare gri și alb pot fi prezente în culoare. Îngrijirea pentru pasăre nu necesită eforturi deosebite, așa că crește calm în cușcă, în voliere și într-un fel de libertate. Supraviețuirea puiilor rămâne maximă și este de 98%.

Indicatorii masei adulților depind de multe condiții. Greutatea medie a unui penis adult ajunge la șapte kilograme, iar greutatea unei găini este de 4 kilograme. Un avantaj bun al rasei este o producție excelentă de ouă. Nestlele încep să transporte ouă în vârstă de patru luni, iar ouarea medie a ouălor depășește adesea 280-300 ouă pe an.

Carnea de pui se distinge prin gustul său excelent și conținutul scăzut de grăsime, din cauza a ceea ce este considerat un tratament alimentar.

Maghiari maghiari

Gigantul maghiar de puiPuii de rasă maghiară sunt în mare cerere pe teritoriul Federației Ruse. Principalele avantaje ale acestor păsări sunt:

 1. Greutate corporală mare.
 2. Producția de ouă înaltă.
 3. Neconcordanța cu particularitățile conținutului și hrană.
 4. Adaptarea la orice condiții climatice.
 5. Costul scăzut al găinilor.

Maghiții maghiari au apărut după trecerea raselor indigene cu orpington. Ca urmare a unor astfel de lucrări de selecție, au apărut persoane în creștere surprinzător de rapide, care au câștigat o cantitate mare de mase musculare în câteva săptămâni. În plus, aceste păsări se adaptează rapid la răceala sau la orice alte schimbări meteorologice.

Mulți crescători de experți încrucișează încă rasa cu alte găini, bazându-se pe posibila reproducere a unor indivizi mai productivi.

În exterior, giganții maghiari arată grațios și masiv. Portbagajul sportiv și penajul luxuriant adaugă un aport deosebit aspectului lor. Reprezentanții rasei pot avea o culoare roșu-brun sau roșu, dar coada rămâne cocoșilor negru, și există nuanțe mai închise pe spate și aripi.

Maghiarul maghiar este în mod convenabil păstrat în curte. Permite perfect înghețarea ascuțită sau umiditatea ridicată. Chiar și cei mai mici persoane se obișnuiesc rapid cu ferma acasă și se adaptează condițiilor nefavorabile de detenție. În acest sens, alegerea unei rase de pui de carne colorată ar fi înțelept să acorde atenție acestor păsări.

Conținutul giganților maghiari este simplificat de instinctul maternal bine dezvoltat de găini. Proprietarii înșiși creează o așezare a ouălor și stau pe ele până la ultima. De asemenea, păsările se ocupă în mod responsabil de descendenții lor și îl salvează pe fermier de dificultăți suplimentare.

Puii maghiari sunt în creștere rapidă și, deși rata creșterii lor este puțin mai mică decât cea a puiilor de carne obișnuite, rasa este considerată a crește rapid. Într-un timp foarte scurt, crescătorul primește aproximativ trei kilograme de carne de înaltă calitate.

dar astfel încât păsările să crească rapid și eficient, trebuie să fie hrănite cu furaje speciale. Puteți cumpăra gata-mix, sau puteți încerca să le creați singur folosind diferite cereale sau cereale. Pentru a crește puii a fost sistematică și stabilă, este important să aderăm la regimul stabilit.

Giganții inițial maghiari au fost folosiți pentru ferme acasă, deci pentru întreținerea lor suficientă pentru a amenaja o mică curte. Poate fi complet verde sau pământ. De asemenea, găinile pot fi ținute în grădină sau într-o zonă împrejmuită, astfel încât să găsească insecte și boabe.

Pui Cornish

Pui CornishAceastă rasă a apărut ca urmare a traversării luptelor engleze și a raselor de găină din Malay. Și, deși reprezentanții speciei se deosebeau de calitățile uimitoare ale cărnii, ele erau rareori folosite în agricultura internă. Acest lucru se datorează producției scăzute de ouă și slabă derivabilitate a puilor.

Cu toate acestea, prin lucrări de selecție complexe, a fost posibil să se îmbunătățească descrierile generale ale rasei, iar în ultimii ani, pentru adulți Cornish găină dă 110 la 130 de ouă greutate de 56-60 grame. Șapca de ou este de culoare brun deschis. Procentul de ecloziune este de 70%. Puii se nasc albi, linistiti si grei. Cocoșul adult are 4,2-4,8 kg greutate în viu, iar puiul are 3-3,6 kg. Deja puii de 8 săptămâni câștigă aproximativ 1,2-1,8 kilograme de greutate.

O trăsătură caracteristică a găinii Cornish este un cap mic cu un larg, rotunjit din spate a capului și creasta cu formă valikovidnoy gorohoobraznoy sau. Din cauza arcurilor supercalitare perfect dezvoltate, ochii pot părea că sunt scufundați. Culoarea irisului variază de la portocaliu la roșu. Ciocul scurt se distinge prin musculatura excelentă și prezența unui strat întunecat la capăt.

Corpul lat se distinge printr-o formă ovoidă și o masivitate specială. Picioarele sunt pictate în galben, iar penajul este strălucitor.

Principalul avantaj al găinilor Cornish și al hibrizilor acestora este calitatea înaltă a cărnii dietetice.

Foxy pui

Pui chickens foxy chicÎn limba engleză, Foxy Chick înseamnă "pui de vulpe". Acest nume a fost dat rasei datorită culorii speciale a penajului, care se numește vulpea. Păsările sunt clasificate ca cruci de ou de înaltă productivitate, ușor de ras pe loturile de gospodărie și fermele de uz casnic. Rasa este renumită pentru adaptarea sa excelentă la orice condiții de mediu, nemulțumire în ceea ce privește conținutul și nutriția, precum și o bună eclozare. Aceste broilere colorate sunt capabile să tolereze în mod adecvat o scădere bruscă a temperaturii aerului și o creștere a umidității.

Procentul puiilor și al animalelor tinere rămâne foarte ridicat și atinge 100%. Datorită proprietăților pedigree bune, puiul poate da până la trei sute de ouă pe an. În același timp, greutatea corporală a unui pui adult ajunge la 4 kilograme, iar greutatea cocoșului - de până la 5,7 kilograme. La vârsta de o lună, o pui poate cântări aproximativ 1 kilogram.

Există vreo problemă în cumpărarea unei broilere colorate și plantarea pe site-ul dvs.

Recent, broilerii colorați sunt foarte solicitați. Acest lucru nu este ciudat, deoarece pentru o astfel de rasă există multe avantaje, inclusiv maturitatea timpurie și productivitatea. Cumpărarea acestei păsări poate fi o investiție foarte profitabilă a economiilor financiare, care va aduce în curând veniturile sale. Și dacă luați în considerare caracteristicile cheie ale rasei alese și înțelegeți principiile conținutului, atunci succesul retragerii va fi maxim.

Un avantaj important al acestor găini este adaptarea rapidă la condițiile climatice ale regiunilor noastre. Din acest motiv, practic nu este nevoie să se creeze și să se echipeze case speciale de păsări cu sisteme climatice complexe și ieftine. În mod natural, pentru a salva pasărea în timpul iernii de la diverse boli, este rezonabil să se asigure un regim normal de temperatură prin asigurarea unui sistem de încălzire. Dar, de fapt, o astfel de cerință este arătată și pentru alte rase de găini, inclusiv straturile obișnuite.

Dacă vom compara rasa cu puii obișnuiți, atunci se remarcă creșterea rapidă și eficientă în greutate. În acest sens, crescătorii apreciază foarte mult broilerii colorați și le dau preferință. Cu toate acestea, reprezentanții speciilor sunt solicitați în rândul micilor agricultori și proprietarilor de grădini obișnuite. Nu vă îndoiți că achiziționarea unui broiler colorat va aduce în mod necesar un venit bun, deoarece este suficient să amintim indicatorii de producție de ouă și de recrutare rapidă.

Sfaturi de bază pentru conținut

Experții experți recomandă să se acorde atenție următoarelor principii de menținere a broilerilor colorați:

 • Ca locuință pentru o pasăre, puteți folosi ambele cuști și stilouri;
 • regimul optim de temperatură nu trebuie să scadă sub 5 grade Celsius - cea mai bună temperatură pentru o dezvoltare completă a păsării este de 15-20 grade Celsius;
 • Este necesar să închideți toate crăpăturile și găurile din casă pentru a evita curenții;
 • Puteți folosi paie sau rumeguș ca podele de podea.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Creșterea și întreținerea broilerilor colorați și descrierea speciei lor cu o fotografieCreșterea și întreținerea broilerilor colorați și descrierea speciei lor cu o fotografie
Chick Master Gray: caracteristici, descrierea crucii și fotografieChick Master Gray: caracteristici, descrierea crucii și fotografie
Chick Master Gray: descriere detaliată a raseiChick Master Gray: descriere detaliată a rasei
Pui de găină rare de rasă de carne de ou BarnevelderPui de găină rare de rasă de carne de ou Barnevelder
Baza curcani - caracteristici și descriere generală a curcanilorBaza curcani - caracteristici și descriere generală a curcanilor
Caracteristicile raselor de carne pentru iepuri de reproducereCaracteristicile raselor de carne pentru iepuri de reproducere
Pui broiler: hrană, îngrijire și condițiiPui broiler: hrană, îngrijire și condiții
Puii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajelePuii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajele
Pui de carne Cobbs 500: descriere și descrierePui de carne Cobbs 500: descriere și descriere
» » Pui de carne colorat. Descrierea rasei și caracteristicile conținutului
© 2021 amigdas.com