amigdas.com

Ce fel de câine trebuie să alegi pentru un apartament

Ce câine să alegi pentru un apartamentEști foarte singur și nu ai grijă de nimeni? Sau sunteți proprietarul unei familii mari și copiii dumneavoastră necesită animale de companie? Dar, din păcate, nu noroc cu zonă de living, și vise de o imensă casă cu un teren mare de teren, și tot felul de animale sălbatice și sunt doar vise ... Nu dispera, pentru că dacă doriți, puteți începe un câine și un apartament mic. Ce rase de cżini pentru un apartament si copii vor fi optime?

În acest articol am colectat cele mai bune rase de câini pentru un apartament. Problema este lăsată pentru mici. Trebuie să finalizați citirea întregului text până la sfârșit și să determinați ce câine mediu este mai bine să începeți în apartament. Vă vom ajuta în acest sens!

Top 5 câini mici pentru un apartament

 1. Yorkshire Terrier.
 2. Chihuahua.
 3. Pomeranian Pomeranian.
 4. Pug.
 5. Pechinez.

Am compilat această listă pentru dvs., bazându-ne pe numeroasele recenzii ale câinilor și profesioniștilor amatori. Rezolvați întrebarea, care câine este cel mai bun pentru a începe în apartament nu va fi atât de dificil. Liderul TOP-ului nostru este Yorkshire Terrier sau doar York.

Yorkshire Terrier

Acești reprezentanți ai rasei sunt cei mai buni pentru păstrarea în apartament. Câinele de buzunar va fi animalul dvs. preferat pentru jucării, veți câștiga popularitate și arătătoare, purtând-o cu dvs. peste tot. Are o frumoasă lână moale, o creatură foarte blândă și capricioasă.

Pentru ea Numai condiții de apartament sunt potrivite și confort sporit. Ne cere multă atenție și reciprocitate. Poți să mergi la cumpărături cu ea și să cumperi haine nu numai pentru tine, ci pentru frumusețea ta. Să o conducă prin saloane de înfrumusețare pentru câini, să facă coafuri și manichiură, dacă mijloacele permit acest lucru.

 • Greutatea acestui câine nu depășește 3 kg, iar înălțimea - 23 cm. Prin urmare, poate fi purtată cu ușurință pe mâini și vă poate lua în călătorii, deoarece nu necesită mult spațiu și vă va aduce fericirea din faptul că animalul dvs. de companie va fi întotdeauna la îndemână.
 • Standardul de culoare este considerat oțel cu un amestec de albastru de la coadă la gât și maro deschis pe piept.

În general, acest câine decorativ a cucerit multe inimi printre iubitorii de cvadrupluri. Nu uitați să dați dragoste și căldură acestei bucăți mici și să nu o tratați ca un accesoriu. Animalele simt cum sunt tratate și răspund cu devotament numai unui bun proprietar.

Răsfoiți Chihuahua

Cel mai mic și unul dintre cei mai populari câini decorativi din lume.

Istoria acestei rase provine de la începutul secolului al XIX-lea. Patria este Mexic. Primul standard înregistrat oficial pentru reprezentanții acestei rase este în 1923. Era doar câini cu păr neted. Din 1954, Chihuahua cu parul lung a fost inclus în standard. În vasta Rusia, acești câini au apărut la sfârșitul secolului al XX-lea.

Rasele de rasa Chihuahua sunt caracterizate de:

 • Un cap rotund în formă de măr, un buștean scurt răsturnat, un corp compact.
 • Caracterul ChihuahuaLovitura scurtă este îngustată până la nas, obrajii sunt practic absenți, buze fine presate și chiar muscatura.
 • Ochi mari, foarte expresivi. Există o umflatură mică, culoarea ochilor este predominant întunecată.
 • Urechi triunghiulare largi, rotunjite la capete. Rigid, atunci când animalul este oarecum alertă și atârnă ușor în timpul odihnei.
 • Coada este lungă, înaltă.
 • Lana poate fi lunga sau scurta.
 • Pot exista multe variații de culoare.

Chihuahua, în ciuda dimensiunii lor, nu este deloc lașă, și curajos și curios. Un reprezentant al acestei rase va deveni un excelent prieten loial pentru dvs., dacă nu îl jigniți și vă va fi adecvat.

Nu-i plac foarte mult copiii, deoarece sub stres grav, acest animal experimentează urinarea involuntară, deci dacă aveți copii foarte zgomotoși și agitați, căutați o altă rasă potrivită.

Spitzul spaniol

Aceștia sunt câini de pluș înflăcărați, mai mult ca niște pui de jucărie în aparență decât creaturi vii. Asta este vesel, vesel, cu un caracter plin de viață. Ei vor fi loiali stăpânului lor până la sfârșitul zilelor lor. Aceștia împărtășesc atât bucuria, cât și durerea.

Patria istorică a Spitz-ului Pomeranian este Germania. Speciile miniatură au apărut pentru prima dată în Anglia la sfârșitul anului 1870. Când acești micuți câini au cucerit Anglia cu frumusețea lor, au început să vadă America, unde au câștigat popularitate frenziată la mijlocul secolului al XIX-lea.

 • O trăsătură lungă și bine plasată este principala caracteristică a acestei rase.
 • O botă mică, buzele nu foarte pronunțate, uscate, aproape negre în culoare. Mușcă foarfeca dreaptă.
 • Ovale ochi relativ mici, cu o culoare închisă a irisului.
 • Există zece culori diferite de Spitz Pomeranian: două culori, roșu, ciocolată, albastru, alb, portocaliu, cafea cu lapte, sare, negru și negru.
 • Greutatea variază între 1,5 și 3,5 kg, înălțimea - de la 18 la 22 cm.

Acest câine îi place foarte mult să se joace cu copiii. E foarte active și neobosite, astfel încât copiii vor fi bucuroși să se joace cu el. Se deosebeste prin ascultare speciala, este usor de antrenat.

mops

Descrierea cărnii de rasă pentru câiniAceste pesiki au un aspect specific și sunt unice în natură. Există mulți cunoscători ai acestei rase. Potrivit ca câini mici pentru un apartament, care nu se adaptează la viața pe stradă și necesită o atenție sporită și o dragoste.

Aceasta este cea mai veche rasa de caini chinezi. Chiar și Regina Victoria a crescut în birou. Rasa a fost recunoscută oficial în 1888.

Pentru a evita înșelăciunea, trebuie să studiați cu atenție caracteristicile și caracteristicile externe ale pugs:

 • Un cap mare de lățime neregulată, cu un bot rotunjit. Pronunțate wrinkles and wrinkles.
 • O muscatura slaba este o caracteristica distincta a rasei. Dinții se ascund în spatele buzelor.
 • Ochii extrem de inteligenți, cu un aspect înțelept. Irisul este colorat într-o culoare închisă. Forma ochilor este rotundă.
 • Urechi bine montate, mici sau pliate cu o spirală.
 • Corpul este puternic, musculos, ușor pătrată, sub formă scurtă.
 • Coada este înaltă, strâns strâns.
 • Blana este scurtă, foarte netedă și matasoasă la atingere. Blândește la soare.
 • Culoare, în conformitate cu standardul poate fi negru, piersic, argintiu sau paie culoare. Trebuie să existe un contrast între mască și culoarea de bază a stratului, și un mic punct în formă de diamant este, de asemenea, proeminent pe frunte.

Acestea sunt câini de bunătate cu un aspect profund trist. Sunt leneși și nu dau cursuri de formare. foarte încrezător și naiv. Ei înțeleg totul și foarte mult sunt consacrate stăpânilor lor. Ei vor deveni tovarăși buni și prieteni adevărați pentru tine în orice situație din viață. Rasă ideală pentru păstrarea în apartament.

Pekinese

Acestea sunt câini unici, cu un aspect tipic luminos și un caracter indraznet. Pekingese sunt cea mai veche rasa imperiala de caini chinezi. A fost populară de mai bine de două mii de ani în China și Europa.

Asta este câine de companie, pentru că se caracterizează prin caracteristici distinctive:

 • Cap mare și larg. Muzzle aplatizat, ceva de genul unui leu. Un nas lat cu nări mari este caracteristic. Există falduri mici. Talpă puternică inferioară, cu bărbie bine dezvoltată.
 • Corpul este scurt, există o talie.
 • Urechi aproape de cap. Au părul lung.
 • Coada este înaltă, ușor curbată, cu păr lung.
 • Haină este lungă și are un guler în jurul gâtului.
 • Culoare variată.

Rasă de câini PekingeseGreutatea nu trebuie să depășească 5 kg pentru masculi și 5, 5 pentru femei. Pekingese au destule temperament abrupt. Ei sunt foarte receptivi și sensibili.

Ei reacționează brusc la ordine și își măresc vocea, de atunci mândru și pompos.

Recunosc doar ei înșiși și o demonstrează în orice mod posibil. foarte calm și sedentar, astfel încât este ideal pentru persoanele în vârstă de a păstra în apartament.

Top-5 câini pentru un apartament de dimensiuni medii

Ce fel de câine ai în apartamentul tău? Dacă nu doriți să începeți câini decorativi din rasele de mai sus, verificați câinii de top-5 de mărime medie. Aceasta include mai mult de 200 de specii de rase diferite. Cele mai populare printre proprietari:

 1. Un boxer.
 2. Laika.
 3. Scotter terrier.
 4. Pitbull Terrier american.
 5. Australian Kelpie.

Pentru aceste rase, creșterea este de până la 57 cm, greutate de până la 25 kg. Ei nu se simt rău în apartament, totuși, au nevoie de un paddock regulat lung și o activitate fizică bună. Se pot juca cu copilul în natură. Devotați și bine cedați la antrenament.

Top-5 câini masivi

Cainii de dimensiuni mari pot exista, de asemenea, confortabil într-un apartament, contrar opiniei populare a experților. Cele mai potrivite:

 1. Labrador.
 2. Rottweiler.
 3. Chow Chow.
 4. Collie.
 5. Doberman.

Greutatea lor poate ajunge la 40 kg, iar creșterea depășește 60 cm. Atunci când alegeți un câine masiv, trebuie să fiți pregătită pentru activități fizice regulate și plimbări lungi dimineața și seara. Aceasta este o condiție obligatorie pentru păstrarea câinilor mari în apartament.

TOP-5 câini pentru copii

Ce câine să alegi pentru un copilFiecare copil visează să obțină un animal de companie, dar părinții săi sunt, în majoritatea cazurilor, extrem de sceptici. Și în zadar! La urma urmei, puteți oferi copilului o mare bucurie și oportunitate de a avea grijă și de a avea grijă de cel mai tânăr membru al familiei, dezvoltând responsabilitatea, disciplina și diligența. Copilul care a cumpărat câinele viselor sale nu va crește niciodată ca un egoist.

Ar trebui să fie câini cu un caracter prietenos, jucăuș, fără agresiune excesivă, bine pregătiți și executând comenzi de bază.

Cele mai potrivite rase pentru copii sunt:

 1. Labrador.
 2. Retrieverul este de aur.
 3. Collie.
 4. Pug.
 5. Setterul este irlandez.

Când alegeți câini pentru copii, luați în considerare temperamentul rasei, dimensiunea acesteia și cât de activ este animalul. Cu abordarea și atitudinea corectă, copilul dvs. va avea un prieten loial și foarte loial, care va proteja copilul de orice amenințări și amenințări.

Top 10 câini care nu pot fi păstrați într-un apartament

 1. Alabai.
 2. Ceasul de la Moscova.
 3. Ce rase de câini nu sunt potrivite pentru păstrarea în apartament?Dalmațienii.
 4. Ciobănesc caucazian.
 5. Drathaar.
 6. Alaamul Malamute.
 7. Ogarul afgan.
 8. Kurzhaar.
 9. Wolfhound irlandez.
 10. Ciobanescul bulgar.

Reprezentanții acestor rase conținut în apartament nu se potrivește categoric! Deci, alegeți un câine de companie de dimensiuni medii, mici sau mari de la opțiunile de mai sus.

Top 10 cele mai bune filme despre câini

Dacă vă plac animalele de companie și cinema - vizionați filme pe care le puteți alege din lista de mai jos:

 1. Hachiko. Cel mai credincios prieten. Film foarte emoționant și plin de suflet.
 2. White Bim Ureche negru.
 3. Captivitate albă.
 4. Marley și eu
 5. Beethoven.
 6. Hotel pentru câini.
 7. Câini de zăpadă
 8. Tata Shaggy.
 9. White Fang.
 10. 101 Dalmațieni.

Aceste filme vor fi amintite pentru viață. Veți avea o plăcere neobișnuită de a vedea aceste capodopere ale cinematografiei. Recomandat pentru vizionarea pentru întreaga familie.

Recomandări generale pentru îngrijirea câinilor

 • Plimbati-va in mod regulat.
 • Hrăniți o dietă echilibrată și variată.
 • Urmăriți sănătatea sa și vizitați medicul veterinar în mod regulat.
 • Frământați-l și spălați-l dacă este necesar.
 • Antrenează și antrenează echipele.
 • Joacă-te cu câinele tău.
 • Faceți exerciții fizice cu animalul dvs. de companie.
 • Dă-i dragostea și atenția.

Urmând aceste recomandări simple, va câștiga un membru cu drepturi depline al familiei, care nu va trăda, mereu tu si familia ta proteja, te înveselească, se bucură în succesele dumneavoastră și să aibă grijă de sănătatea ta fizică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentuluiAntrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
» » Ce fel de câine trebuie să alegi pentru un apartament
© 2021 amigdas.com