amigdas.com

Tablete de cistita pentru caini si pisici

Medicamentul oprește cistitaLa fel ca oamenii, animalele suferă adesea patologii asociate cu perturbarea tractului urinar. Afectate de astfel de boli nu sunt doar animale de pe stradă, ci și animale de companie. În scopuri preventive, precum și pentru tratamentul bolilor cronice și urologice cu severitate variabilă, medicii veterinari prescriu deseori un medicament precum Stop Cystitis pentru câini și pisici. Pacienții cu patru picioare au apreciat eficacitatea puternică a medicamentului și spectrul său larg de acțiune.

Forma de eliberare a medicamentului, descriere

Medicamentul Stop-cystitis este conceput pentru tratamentul bolilor cronice acute ale tractului genito-urinar de natură infecțio-inflamatorie. Medicamentul are un efect complex și este potrivit pentru tratarea animalelor de orice vârstă. De asemenea, medicamentul este prescris pentru a opri posibilitatea de a dezvolta infecții în timpul diferitelor proceduri urologice și sexuale, inclusiv operații. Se recomandă ca medicamentul să fie utilizat în timpul recuperării de la operații pe vezică, rinichi și pentru a preveni recurența pietrelor în vezică după eliminarea acestora.

Se produce un medicament pentru câini sub formă de suspensie, precum și în comprimate. Ambele opțiuni implică administrarea orală. Suspensia constă dintr-un lichid de culoare verde închis și culoare maro deschis și are o aromă destul de plăcută, dar foarte specifică.

La baza flaconului cu lichid se poate forma un precipitat, iar dizolvarea soluției este un semn al stocării prelungite a medicamentului. Pentru a egaliza masa înainte de ao lua, trebuie să o scuturăți bine.

Suspensia este ambalată în bule de plastic cu o doză de 30, 50, 100 și 150 ml și echipată cu capace cu șurub. Preparatul este ambalat în cutii de carton mici, complete cu o cuvă de măsurare sau dozator, precum și instrucțiuni de utilizare. Pentru a controla originalitatea medicamentului, trebuie acordată atenție informațiilor privind flacoanele. Trebuie să conțină numele medicamentului, numărul lotului, substanțele active, data de expirare și volumul medicamentului care este vândut.

De asemenea, Stop-Cystitis pot fi achiziționate sub formă de comprimate mici. Pentru câini, puteți cumpăra 20 de comprimate într-un borcan din plastic, pisici proiectate pentru doze de 15 comprimate. Produce medicamente Rusia.

Compoziție Suspensie Stop-cistită pentru câini:

 • Compoziția suspensieiclorhidrat de drotaverină 15 mg;
 • Nitroxolină 12,5 mg (este principala substanță activă);
 • extract de frunze de mesteacan;
 • extract de iarba alpinist al pasarilor;
 • extract de frunze de urzică;
 • extract de fructe de ienupăr;
 • extract de burberry obișnuit;
 • extract de rădăcini de lemn dulce;
 • extract de frunze de afine;
 • extract de planul bulavat;
 • extract de rădăcini de lemn dulce;
 • substanțe auxiliare.

plante medicinale medicamente inclus conțin o cantitate mare de uleiuri esențiale, flavonoide, taninuri, saponine, acizi organici, alcaloizi, vitamine și minerale, care se transformăt efect benefic asupra organismului în general, dar în special asupra funcționării sistemului genito-urinar și urinar.

Medicamentul are o bază scăzută și sigură - substanța activă nitroxolină. Componenta este utilizată atât în ​​medicina veterinară, cât și în medicina clasică. Nitroxolina este excretată prin rinichi prin procesul natural de urinare. Alte componente ale medicamentului sunt absorbite cu succes din tractul gastro-intestinal.

A se păstra medicamentul recomandat într-un loc uscat și rece, protejat de lumina directă a soarelui, precum și de radiațiile ultraviolete. Temperatura recomandată este de la 0 la 25 de grade Celsius. Ambalajele trebuie păstrate bine închise în timpul depozitării.

Indicații pentru utilizare

Specialistii veterinari desemneaza Stop Cystitis pentru fiecare pacient paros individual, dupa o examinare si detectare a urmatoarelor boli ale sistemului urinar:

 • cistita;
 • uretrita;
 • urolitiază sau ICD;
 • nefritică cu severitate și etiologie diferite;
 • cronică pielonefrită acută.

Cum de a da cistita stop la pisiciNitroxolina, care este principalul ingredient activ al medicamentului, se referă la derivații de 8-hidroxichinolină. Este eficient pentru numărul de bază de bacterii Gram-pozitive și Gram-negative, precum și multe specii de fungi patogeni care provoacă procesul de inflamație și cauza infecției în sistemul urogenital al animalelor cu sânge cald. Nitroxolin efect dăunător asupra stafilococ, streptococ, E. coli, Salmonella și ureaplasma.

A doua substanță activă - Drotaverină - efect antispastic, miotice, elimina spasme musculare netede de cai are un efect vasodilatator, ameliorează tenesmus vezicii urinare și dureri în timpul urinării fiecare animal.

Extractele din plante medicinale care fac parte din medicament, un efect benefic asupra funcționării tractului urinar, creșterea ratei de îndepărtare a pietrelor (pietre in vezica) si uretratov.

Ingrediente naturale au un efect activ antiseptic, uroseptic și antispasmodic. De asemenea, substanțele contribuie la menținerea și restabilirea sistemului reproductiv și excretor al animalului de companie, reducând durerea la urinare, ceea ce îmbunătățește semnificativ starea pacientului cu un prieten cu patru fețe.

Medicamentul este utilizat în mod obișnuit în medicina veterinară pentru tratarea și prevenirea bolilor de mai sus.

Stop Cystitis pentru câini: Instrucțiuni de utilizare

În ciuda faptului că medicamentul este absolut netoxic și are un minim de contraindicații și efecte secundare, un medic veterinar trebuie să prescrie medicamentul în sine, precum și doza și programul de admitere.

Opriți comprimatele de Cystitis pentru câini, ca o regulă, cu mâncare sau pus pe rădăcina limbii la animal, mai întâi deschizându-și larg gura. Suspensia este injectată cu un dozator de seringi pe obraz. De asemenea, puteți zdrobi o tabletă în pulbere și se amestecă într-un tratament favorit al unui câine sau al unei pisici.

De regulă, atunci când se tratează bolile urologice, medicul prescrie administrarea Stop Cystitis de două ori pe zi, în timp ce prevenirea este suficientă pentru a da medicamentul animalului o dată pe săptămână.

Următoarele doze recomandate de medicament sunt descrise în instrucțiunile de utilizare:

 • Reguli de aplicare a cistitei de stopDeținătorii de greutate corporală de până la 10 kg, rasele decorative și miniatură primesc 2 ml de medicament de 2 ori pe zi. Doza maximă este de 4 ml pe zi.
 • Cainii cu o greutate de 10 până la 20 kg sunt recomandați pentru a da 2,5-3 ml de medicament.
 • Pentru rasele mari cu o greutate de 21-30 kg, medicii veterinari prescriu 3-4 ml de medicamente.
 • De la 31 kg și mai mult - 5-6 ml.
 • Dacă greutatea animalului de companie depășește 50 kg, o singură doză trebuie să fie de cel puțin 6 ml, dar nu mai mult de 8 ml pe zi.

Înainte de a utiliza medicamentul, flaconul trebuie agitat pentru a asigura uniformitatea medicamentului, precum și pentru a scăpa de sedimentul format în timpul depozitării.

Când se administrează tratamentul cu comprimate Stop Cystitis, se recomandă următoarele doze:

 • până la 10 kg - 0,5-1 comprimat;
 • 11-20 kg de greutate - 1,5-2 comprimate;
 • 31-41 kg greutate - până la 3 comprimate;
 • Dacă greutatea depășește 45-50 kg, se recomandă administrarea a până la 4 comprimate.

Înainte de a aplica medicamentul, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile pentru vetpreparatu și să respectați în mod necesar doza de medic numită. Astfel de precauții vor evita apariția efectelor secundare și a complicațiilor în tratament. Pentru a preveni revenirea bolii, dacă este necesar, Stop Cystitis poate fi numit de medicul curant într-o lună din nou.

Efectele secundare ale medicamentului

Cum se aplică cistita de stopAderând la doza prescrisă, atunci când tratați pisici și câini cu Stop Cistita, manifestările negative sunt extrem de rare. Uleiurile esențiale, extractele de plante și componentele active ale medicamentului interacționează perfect între ele și au cel mai mare efect pozitiv asupra organismului în ansamblu.

Medicamentul este bine combinat cu diferite tipuri de hrană, alte medicamente farmacologice, suplimente de vitamine și minerale, precum și preparate naturale din plante.

Dacă există salivare excesivă, reacție alergică, letargie, scăderea apetitului și activitatea fizică a animalului de companie, trebuie să consultați un medic veterinar și ajustați doza sau înlocuiți medicamentul cu un analog, deoarece animalul a prezentat hipersensibilitate la medicamente.

Contraindicațiile includ următoarele condiții pentru câini și pisici:

 • insuficiență cardiacă acută;
 • patologie hepatică cronică;
 • perioada de lactație;
 • sarcinii.

În aceste cazuri, tratamentul Stop Cystitis se efectuează strict în spitalul clinicii veterinare sub supravegherea vigilentă a specialiștilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Asinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizareAsinox Plus pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Tablete de cistita pentru caini si pisici
© 2021 amigdas.com