amigdas.com

Sinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare

Medicină pentru câini sinulocilorAntibioticele au fost mult timp un atribut indispensabil al vieții moderne. Dacă nu ar exista astfel de medicamente, multe boli infecțioase au fost foarte dificil sau imposibil de vindecat. Datorită medicamentelor antibacteriene, oamenii nu s-au confruntat cu epidemii de mai bine de 75 de ani, care obișnuiau să-și ia viața. Exact de atunci

, deoarece antibioticele au intrat în producția de masă.

Medicamentele antibacteriene astăzi sunt utilizate pe scară largă nu numai pentru a trata oamenii, ci și în practica veterinară pentru tratamentul bolilor animale de etiologie bacteriană. Veterinarii spun că una dintre cele mai eficiente este Sinulox.

Ce este Sinulox pentru câini și pisici?

Este un antibiotic al grupului de penicilină, care are un spectru larg de acțiune. În practica veterinară, este utilizat pe scară largă în tratamentul unui număr mare de boli infecțioase. Drepturile "Sinulox" pentru pisici și câini aparțin companiei americane Pfizer Animal Health. Ea este producătorul acestui medicament.

Sinulox are următoarele proprietăți:

 • Componentele medicamentului perturbe integritatea enzimelor bacteriene care împiedică accesul substanțelor active la bacterii.
 • Medicamentul crește bacteriile patogene susceptibile la peniciline.
 • Distruge majoritatea bacteriilor: clostridia, pasterella, streptococcus și stafilococi.

Adică, acest medicament este eficient în majoritatea bolilor infecțioase ale pisicilor și pisicilor.

Indicatii pentru utilizarea medicamentului "Sinulox"

Principalul ingredient activ al acestui medicament este amoxicilina. Acest antibiotic poate suprima și distruge multe bacterii, precum și soiurile lor. Ea se acumulează eficient și rapid în organism, ceea ce asigură un efect pozitiv rapid al terapiei cu antibiotice. De regulă, îmbunătățirea condiției un pacient cu patru picioare, cu utilizarea "Sinulox" vine în câteva zile.

Există următoarele indicații pentru utilizarea acestui medicament:

 • Instrucțiuni de utilizareBoli ale pielii care sunt bacteriene.
 • Procesele inflamatorii: stomatită, gingivită și abcese.
 • Boli ale sistemului respirator. Foarte des, acest medicament ajută la salvarea unui câine sau a unei pisici cu bronhopneumonie.
 • Inflamația vezicii urinare - cistita.
 • Infecții ale traheei și bronhiilor.
 • Infecții ombilicale.
 • Artrita.
 • Sinulox este prescris ca o profilaxie a inflamației după intervenții chirurgicale.

Este demn de remarcat, că acest medicament nu se potrivește pentru tratamentul animalelor foarte mici: cum ar fi cobai, hamsteri mici și iepuri miniaturali.

Compoziția preparatului și forma eliberării

În "Sinulox" există două componente principale de operare:

 1. Amoxicilina. Este un medicament antibacterian beta-lactam legat de peniciline. Proprietățile sale sunt aceleași cu cele ale ampicilinei, dar datorită structurii moleculare diferite, aceasta este mai eficient stocată în celulele corpului.
 2. Acid clavulanic. Această substanță în sine, de asemenea, se ocupă destul de eficient cu agenți patogeni. Cu toate acestea, în combinație cu amoxicilina, efectul efectului său este amplificat în mod repetat.

La vânzare "Sinulox" se regăsește în două forme de eliberare: injecții și comprimate.

Tabletele "Sinulox" sunt vândute în blistere. În fiecare dintre ele 10 tablete, doză de 50 sau 250 mg din ingredientul activ.

Injecțiile "Sinulox" se vând în fiole de 40 și 100 ml. Medicamentul din flacoane din sticlă are aspectul unui lichid uleios de culoare crem deschis.

Este de remarcat faptul că injecțiile pentru tratamentul pisicilor și câinilor sunt folosite mai rar decât comprimatele. Și acest lucru, în ciuda faptului că pastilele sunt mai puțin eficiente decât soluția "Sinulox". Instrucțiunea de utilizare spune că sticla deschisă de medicamente poate fi păstrată timp de o lună. Aceasta explică popularitatea mare a tabletelor.

"Sinulox" pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

Cum să utilizați preparatele sinulocaleAcest medicament trebuie utilizat cu respectarea strictă a dozei. Nerespectarea recomandărilor din instrucțiunile de utilizare poate duce la consecințe nefericite.

Dozaj în tratamentul pisicilor se calculează pe baza caracteristicilor de greutate ale animalului de companie: 1 kg greutate corporală nu trebuie să depășească 12,5 mg din substanța activă. Având în vedere că pisica medie cântărește 5 kg, doar un singur comprimat acoperă în totalitate cerințele zilnice.

În cazul unui curs complicat de infecții, este permisă dublarea dozei. Aceasta este, pentru 1 kg de greutate corporală a animalului de companie ar trebui să cont de 25 mg. Acestea sunt 2 comprimate pe zi.

Decizia de a crește doza este permisă numai pentru medicul veterinar care efectuează tratamentul.

Injecția cu Sinulox înainte de injectare seringa trebuie agitată bine. Dozarea medicamentului se calculează din nou ținând cont de greutatea animalului. Pentru 1 kg ar trebui să fie 8, 75 mg din substanța activă.

Medicamentul în injecții trebuie administrat subcutanat sau intramuscular.

"Sinulox" pentru câini: instrucțiuni de utilizare

Dacă boala infecțioasă nu este complicată, câinilor li se pot administra medicamente de două ori pe zi: dimineața și seara înainte de a mânca. Calculul dozei pentru nici o diferență față de calculul pentru pisici: pentru 1 kg din greutatea animalului de companie trebuie să se înregistreze 12,5 mg de substanță activă.

Boli necomplicate sunt tratate cu un curs de 7 zile. În cazul bolilor cronice, este prescris un curs mai lung de 12 zile. Cistita este tratată cu un curs de "Sinulox", care durează 28 de zile.

În ceea ce privește cursul "Sinuloxa" în injecții, acestea sunt injectate intramuscular și subcutanat cu o durată de până la 5 zile. Câinele trebuie să fie lovit o dată pe zi.

Dacă la sfârșitul cursului nu a fost folosită întreaga soluție, atunci ar trebui eliminată.

Injecțiile și comprimatele de "Sinulox" nu pot fi utilizate simultan cu alte antibiotice. În plus, în timpul tratamentului este interzisă hrănirea câinelui cu lapte și produse lactate.

Efecte secundare și contraindicații pentru utilizare

Contraindicații pentru utilizareSinulox este considerat un remediu sigur, dar, ca orice alt medicament, acest medicament poate provoca reacții adverse ale organismului.

Unii câini pot dezvolta o reacție alergică la medicament în timpul tratamentului. Se manifestă ca o erupție cutanată, lacrimare, umflare a pielii.

Dacă aveți orice simptome de alergie, câinele trebuie să înceteze să mai ia medicamentul și apoi să caute ajutor de la un medic veterinar.

La o primire de pisici, "Sinuloksa" poate provoca frustrarea digestiei. Se manifestă prin astfel de simptome, cum ar fi diaree sau constipație. De regulă, efectele secundare ale pisicii dispare singure, după ce organismul animalului se adaptează la medicament.

"Sinulox" are doar o contraindicație - intoleranța individuală a substanțelor active ale medicamentului.

Avantajele produsului Sinulox

Acest medicament antibacterian diferă de alte antibiotice pentru animale cu următoarele calități pozitive:

 • Dezavantaje ale medicamentuluiMedicamentul este universal: poate fi utilizat în tratamentul majorității bolilor infecțioase.
 • Acesta poate fi utilizat atât în ​​comprimate, cât și în injecții, ceea ce facilitează foarte mult terapia.
 • Medicamentul este ieftin.
 • Sinulox este ușor accesibil. Acesta poate fi găsit în orice magazin specializat.
 • Numărul minim de efecte secundare și contraindicații.
 • Posibilitatea de a trata pacienți de orice vârstă.
 • Eficiență ridicată.

Și cel mai important, proprietarii de animale răspund foarte bine la "Sinulox".

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Tylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinarăTylosin-50-instruire, descriere și aplicare în medicina veterinară
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Antibiotice cu un spectru larg de acțiune: listă în ordine alfabeticăAntibiotice cu un spectru larg de acțiune: listă în ordine alfabetică
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
» » Sinulox pentru pisici și câini: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com