amigdas.com

Preparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicarea

Tratamentul pisicilorToate animalele de companie sunt creaturi foarte active. Mai ales aceasta se aplică pisicilor și câinilor. Și adesea activitatea lor excesivă poate duce la rănirea picioarelor, cozii și a altor părți ale corpului. Pentru a ajuta animalul să se recupereze rapid și să se întoarcă din nou la modul obișnuit de viață, este nevoie de un bun remediu pentru vindecare, iar Travmatin vine la salvare.

Proprietatea principală a medicamentului "Travmatin"

Este necesar să trăim mai mult în detaliu compoziția acest medicament, deoarece este principala sa substanță activă care merită o atenție deosebită. Această substanță - ASD-2 - acționează ca un agent puternic antiinflamator care vizează restabilirea și întărirea țesuturilor. Datorită faptului că această substanță este format numai din ingrediente naturale, toate animalele de companie de țesut deteriorat regenerat rapid, și este o luptă activă cu boala și reabilitarea a imunității pentru animale de companie.

ASD-2 este activ din punct de vedere biologic substanță, obținut ca urmare a distilației făinii de carne și oase. Intrând în corp, își restabilește repede toate funcțiile, eliminând intoxicația și epuizarea generală.

Structura preparatului

Medicamentul "Travmatin" este disponibil ca soluție pentru preparate injectabile și tablete. Ambele formulare au același lucru structură, care include următoarele substanțe active:

 • Echinacea - previne dezvoltarea virușilor și a inflamației purulente, luptă împotriva microflorei patogene;
 • Structura medicamentuluiCalendula - se luptă cu procese purulente, participă activ cicatrizare țesuturi deteriorate;
 • arnika - anestezice, oprește sângerarea, rezolvă hematoamele și, de asemenea, rezistă dezvoltării pemiei și sepsisului;
 • Sunătoare - funcționează perfect atunci când integritatea nervilor este perturbată în timpul traumei (de exemplu, în traumele creierului sau măduvei spinării);
 • mușețel - ameliorează durerea, calmează;
 • belladonna - acționează ca anti-inflamator înseamnă, reduce căldura, ameliorează durerea, umflarea și febra.

"Travmatin" anestezie instantaneu, astfel încât proprietarii nu trebuie să-i dea animalelor de companie cu analgezice suplimentare. În plus, medicamentul elimină rapid inflamația și vindecă țesuturile deteriorate.

Travmatin pentru câini: instrucțiuni de utilizare

În funcție de vârsta câinelui și în ce stadiu se află boala în animal, acesta va fi diferit dozare Mod de preparare:

 • doza totală pentru un câine adult este de 2-4 ml pe un aport de medicament;
 • doza totală pentru un cățeluș sau un câine de o rasă mică este o doză unică de 0,5-2 ml.

Travmatina de droguriNumărul de recepții zilnice "Travmatina" depinde complet de vătămarea în sine, precum și de severitatea proceselor. În general, tratamentul trebuie să dureze între 5 și 10 zile. Pentru leziuni minore și minore este suficient și utilizarea unică a medicamentului. Afecțiunile grave ale țesuturilor, însoțite de inflamație și durere severă, sunt permise să ofere câinelui 3-4 doze și, uneori, dozele de medicament pe zi.

Tabletele pentru câini sunt folosite pentru 1 buc. De 2 ori pe zi. Uneori numărul de tablete poate fi mărit la 2 bucăți.

"Travmatin" este, de asemenea, utilizat în mod activ în medicina veterinară pentru a facilita nașterea unui câine. Dacă procesul este destul de dificil, după aceea puteți reîncărca medicamentul după 2-3 ore de la naștere.

Contraindicații

Medicamentul "Travmatin" pentru câini constă în întregime din natural componente, deci nu are nici o contraindicație serioasă pentru aplicație. O excepție poate fi o intoleranță individuală.

Dacă doza este corectă, nu se observă efecte secundare conform instrucțiunilor.

"Travmatin" pentru pisici: instrucțiuni de utilizare

„Travmatin“ pentru pisici precum și câinii, utilizate pentru fracturi, musca, înjunghiere și lacerații, contuzii, entorse, artrita, artroza, precum și pentru a facilita nașterea și perioada de dupa nastere.

Este important să știți! Medicamentul "Tavmatin" este eficient doar pentru leziunile normale! În cazul în care pisica a primit un traumatism cranian grav sau a coloanei vertebrale, cel mai probabil va avea nevoie de intervenție operativă, astfel încât acest medicament în astfel de cazuri nu ajuta animalul recupera.

Administrarea intramusculară, intravenoasă și subcutanată a medicamentului este acceptabilă. Uneori se poate da o soluție unei pisici și pe cale orală, precum și o tabletă. dozare ar trebui să fie după cum urmează:

 • pentru pisoi și tineri - de la 0,2 ml la 0,5 ml pentru o singură doză;
 • pentru un animal adult, a cărui greutate nu este mai mică de 4 kg, - de la 1 ml la 1,5 ml pe recepție.

tablete "Travmatin" se dozează în felul următor:

vet

 • pentru o pisică adultă - 1 comprimat o dată pe zi;
 • pentru un animal tânăr - 1/2 comprimate o dată pe zi;
 • bebeluși - 1/4 comprimate o dată pe zi.

durată tratamentul este de aproximativ 2 săptămâni, dar în cazul în care vătămarea este cu adevărat gravă, atunci medicamentul poate fi utilizat până la 1,5 luni.

Contraindicații

În ceea ce privește contraindicațiile, aici, ca și în cazul câinilor, nu sunt disponibile. Medicamentul "Travmatin" constă din substanțe naturale, deci nu provoacă efecte secundare. Principalul lucru este de a observa doza indicată.

Ce spun veteranii

experimentat medici veterinari deja a observat că, în plus față de proprietățile sale medicinale, „Travmatin“ și mai în măsură să exercite un efect calmant asupra stării generale a animalului rănit. Astfel, în timpul restul proceduri medicale pisici și câini mai puțin frică de medici, nu se află sub stres, iar acest lucru este foarte important pentru proprietarii de animale de companie nervos și timid.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pratel pentru câini: manual de instrucțiuniPratel pentru câini: manual de instrucțiuni
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Helavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenziiHelavit pentru câini: instrucțiuni de utilizare, compoziție și recenzii
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Medicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizareMedicamentul "bytril" în medicina veterinară: instrucțiuni de utilizare
Emicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizareEmicidin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Utilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilorUtilizarea unguentului aversectin pentru tratamentul pisicilor și pisicilor
Prasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizarePrasicid plus suspensie: instrucțiuni de utilizare
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Preparatul "travmatin" pentru pisici și câini: instrucțiunea privind aplicarea
© 2021 amigdas.com