amigdas.com

Totul despre Spitz-ul Pomeranian

Pomeranian PomeranianPomeranian Pomeranian

foarte asemănătoare cu eroina vicleană a mai multor desene animate - o soră mică de vulpe vicleană. Această rasă de câini se referă la decorații. Unii cnologi cred că Pomeranianul Pomeranian este o varietate de germani, în timp ce alții sunt convinși că este o rasă separată.

De fapt, această rasă poate fi confundată cu germana, dar diferența este lâna moale a Spitz-ului Pomeranian și o botă scurtă.

Ele sunt foarte diminutive, ele sunt numite zvergshpitsami și mici, în cazuri extreme - mediu.

Totul despre Spitz

Rasa provine din Pomerania, o zonă din Germania. Din această zonă și numele acestor câini a dispărut. În 1870, când Spitzul a căzut în Anglia, au început să săpare o rasă dwarf. Acești copii pitici au fost atât de frumoși și de grațioși încât au avut un mare impact asupra crescătorilor din întreaga lume, prin acest Spitz și în alte state au început să se schimbe pentru a se apropia de ideal.

apariție

Câine Dwarf Pomeranian SpitzCapul și botul unui spitz poartă o asemănare cu o vulpe, craniul lor are formă rotundă, iar urechile sunt mici și nu sunt lățime. Corpul nu este lung, pieptul este adânc, coastele sunt ușor rotunjite. Varietate de culori, Puteți găsi alb, negru, negru și albastru-bronz, albastru, smântână, portocaliu, maro, maro-întuneric, cu părul roșcat, cu negru, ciocolată și chiar bicolour.

Înălțimea spitzului la greabăn variază de la optsprezece până la douăzeci și doi centimetri, greutatea poate ajunge 3,5 kilograme.

Durata de viață a unui spitz pitic este de aproximativ cincisprezece ani. Proporția corpului este de 1: 1, de lungime până la înălțime.

Nasul aproape de spitz, rotund, mic și negru

Cumpărați un catelus de spitz pomeranian pitic

Câine de rasă Dwarf Pomeranian PomeranianAceastă rasă este foarte potrivită pentru apartamentele care se află în oraș. Pomeranianul pitic va fi un prieten bun pentru tine, chiar și câinii neexperimentați îl pot porni. Dar alegerea unui cățeluș trebuie luată foarte serios.

Mai întâi de toate trebuie să vă amintiți că spitzul adevărat, pur și simplu nu cumpărați la metrou sau pe piață. Câinii vânduți acolo sunt probabil supracoptați fără documente, iar cardurile pentru cățeluși sunt falsificate după cumpărare. Vânzătorii din astfel de locuri nu vă vor da asigurați-vă că animalul este sănătos, că i s-au dat droguri de la helminți și de obiceiuri. Și asta poate aduce o mulțime de probleme unei persoane care vrea să se cumpere prieten mic.

În plus, nu există nici o garanție că cățelușul nu este rece și că el este cu adevărat un Spitz, și nu doar ca el.

Din acest motiv, acest Spitz Pomeranian pur poate fi achiziționat numai în cluburi speciale, pepiniere sau crescători. Dar chiar dacă decideți să cumpărați un câine într-o astfel de unitate, trebuie să vă asigurați, o sută Toate documentele de pe el sunt în ordine, uita-te la pedigree-ul catelului si apoi du-o acasa.

Apoi trebuie să decideți despre sexul câinelui. Și aceasta va fi decizia personală a proprietarului. Dar amintiți-vă, o fată va avea o căldură de două ori pe an, în această perioadă aveți nevoie să o urmăriți și să o protejezi de cabluri, mobilierul dvs. poate suferi puțin. Și dacă planurile tale includ mai mulți pui, atunci trebuie să fii pregătit psihologic. Pentru proprietar această perioadă va fi foarte dificilă, va trebui să fii rezervat pentru putere și răbdare. Dar catea poate trăi o viață normală, fără pui, și judecata care va afecta sănătatea, nesănătoase: bolile care pot fi supuse da naștere și femele, iar femelele nu dau naștere.

Dar rețineți că fată Spitz poate fi obișnuită cu tava și nu pleacă de mai multe ori pe zi pe stradă. Dar cu cablul este mai dificil, deoarece are nevoie să-și ridice laba. În plus, dacă vin să vizitezi un bărbat, el poate marca apartamentul prietenilor sau rudelor tale.

În exterior, băieții pot fi mai frumos și mai eficient, dar dau greu instruirii și educației. Fetele sunt mai conforme și necesită mult mai puțină atenție pentru ele însele. În plus, atunci când cablul miroase o căldură, acesta poate scăpa de la proprietar.

Puppy poate fi luată acasă după ce avea două luni. Dar asigurați-vă că el mănâncă deja mâncare solidă și o face singur. Puteți cumpăra un câine și mai în vârstă, acesta va oferi ocazia de a-și vedea datele și caracterul extern. Apropo, se va observa că dacă câinele a rămas cu crescătorul și nu sa vândut - acest lucru nu înseamnă că este rău. Doar foarte des, puii buni sunt lasati pentru ultimul. Deoarece dacă nu vinde, vor rămâne cu amelioratorul.

Chiar și în cazul achiziționării deja spitz adult nu veți avea probleme. Câinele se va obișnui rapid cu noile condiții și vă va multumi, nu mai puțin de un cățeluș. Principalul lucru este să o înconjurăm cu grijă, mângâiere și iubire.

Atunci când cumpărăm, foarte examinați cu atenție câinele.

 1. În cazul în care pentru a cumpăra un catelus de rasa de câine Pomeranian Pomeranian PomeranianCatelul trebuie să fie foarte activ, vesel și agil. Dacă el a fost adormit și l-ați trezit, așteptați puțin până când se va arăta.
 2. Examinează dinții, trebuie să fie sănătoși, fără răni și abcese. Fiți atenți la mușcături, trebuie să fie în formă de foarfece, dar este permis și drept.
 3. Pe urechi trebuie să lipsească puncte negre sau roșii, ochiul trebuie să fie neted, fără excreții și mirosuri. În caz contrar, poate fi sarcoidoză, acarieni sau lichen.
 4. Pe haină nu ar trebui să existe nici o mătreață și nu ar trebui să fie blocate împreună, dacă este prezent, poate indica helminths și boli de piele. În cazul în care părul catelului este foarte gros, atunci mătreața mică poate fi - este epiderma, care se exfoliază.
 5. Pielea trebuie să fie curată - fără răni, pete călduțe, umflături și erupții cutanate. Toate acestea pot fi semne de boală.
 6. Examinați cu atenție burta, burtica și buricul pentru absența unei hernie.
 7. Ochii ar trebui să fie fără vydeleny și opacifications, este necesar ca acestea să fie curate, vesele și strălucitoare. Ochii se pot scurge ușor, în cazul unei tranziții mari de la nas la frunte.
 8. Un alt angajament de sănătate, există un nas rece și fără descărcare.
 9. Dacă gingiile din catelus sunt ușoare, acesta poate fi un semn de viermi sau probleme cardiace. Limba trebuie să fie curată și roză.
 10. Nu ar trebui să existe o cocoșă pe spate.
 11. Câinele trebuie să aibă un pașaport veterinar în care vor fi înregistrate toate obiceiurile.

Nu uitați că cățelul va avea nevoie de timp pentru a se obișnui cu noile condiții și oameni, precum și cu apa și hrana pentru animale. Câinii din această rasă nu se vor potrivi familiilor cu copii și bătrâni, deoarece le place să latre și foarte sonori.

Instruirea câinilor

Educație catelus Pomeranian pitic spitzSpitzii piticiani pitic nu le place să fie singuri, au nevoie de societate și atenția proprietarului. În plus, ei nu înțeleg întotdeauna că sunt mici și pot ataca un câine mare. Dacă aveți alte animale în casă, atunci micul cățeluș își va face prieteni fără probleme, dar câinele mai în vârstă va dori să domine.

caracter

Pomeranianul Spitz are o dispoziție veselă și jucăușă, sunt foarte activi și energici, devotați stăpânului lor și au o ureche minunată. E destul de docil, chiar și atunci când joacă. Acești câini sunt foarte inteligenți și inteligenți, sunt bine pregătiți și înțeleabili. În ciuda faptului că câinii sunt foarte mici, ei îi vor proteja întotdeauna pe stăpânii lor și vor continua fără îndoială toate ordinele.

îngrijire

Puiul rasei Dwarf Pomeranian PomeranianDacă schimbați în mod drastic alimentarea cățelului, acesta poate provoca o stomac supărată și, ca rezultat, poate fi deshidratare, ceea ce duce la boală. După ce ați luat catelul, îl puteți transfera în alt feed nu mai devreme de două săptămâni.

Acordarea de Spitz se poate hrăni, care are toate mineralele necesare și vitamine. Dacă ați abandonat hrana și ați trecut la un produs natural, amintiți-vă că ceea ce vă este util poate fi foarte dăunător pentru Spitz.

Pentru o portocală, va fi utilă o mono-dietă, care va fi la egalitate cu o dietă echilibrată.

Fiți atenți la hrana pe care o dați. În ele, probabil, nu mai puțin de douăzeci și cinci la sută din proteine ​​și legume și animale. Alege alimente care au organe comestibile, ficat, carne, pește și multe vitamine A și B.

Dacă ați oprit la o anumită alimentare, atunci nu o schimbați. Aditivii sunt necesari numai în caz de boală sau malnutriție. Nu vă oferiți vitamine, consultați un medic veterinar, altfel vă puteți răni animalul.

Alimentați conform instrucțiunilor, hrănirea poate fi una, și poate mai multe, depinde de proprietar.

Din când în când, puteți oferi legume gătite și fructe proaspete, carne fiartă, lapte acru și alte produse din lapte acru. Dar nu uitați de aceste aspecte:

 • Produsele alimentare trebuie să fie la temperatura camerei, fierbinte sau reci - nu sunt permise.
 • Apa trebuie să fie de înaltă calitate, fără fiert.
 • Spitz este strict interzis de carne de porc, deoarece este foarte gras.
 • Nu dați săruri, afumate și dulciuri.
 • Legumele pot, de asemenea, să dăuneze, cu excepția cazului în care există orez.

Spitzul nu poate fi spălat de multe ori și trebuie să stoarceți în mod regulat. Și, de asemenea, trebuie să se ocupe de căpușe și purici.

Jucăriile câinelui trebuie să fie puternice, astfel încât să nu poată fi înghițite. Nu dați să jucați cu polietilenă, deoarece catelul poate înghiți o bucată și să moară.

În plus, luați în considerare în mod serios alegerea gulerului, aveți nevoie de un câine, astfel încât să nu poată să iasă sau să iasă din el. Dacă mergeți cu un mic catelus, ar fi mai bine să îl scoateți, iar pe stradă să lăsați să meargă, unde este în siguranță. Spitz - neînfricat, poate arunca pe alți câini, nu trebuie să permiteți asta.

Sănătate și boli ale portocalei

Sănătate și boli ale portocaleiUltima inoculare Un spitz mic se face în douăsprezece săptămâni, după care trebuie păstrat Carantină de 3 săptămâni, abia după aceea poți lua ego-ul în stradă. Puteți face un obicei pentru un catel care nu are nici o boală. Următorul obicei se face într-un an, apoi în fiecare an. Prevenirea viermilor nu trebuie făcută de mai mult de patru ori pe an.

Boli comune:

 • hipotiroidism;
 • colapsul traheei;
 • atlanto - o subluxație accipitală;
 • dislocarea genunchiului;
 • testicular;
 • criptorhidie.

Câiniori câinii pot fi bolnavi:

 • cataracta;
 • atrofia retinei, care progresează;
 • enroflonom;
 • sindrom de slăbiciune a nodului sinusal;
 • concomitent de dislocare a articulației cotului.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Câine de câine Pomeranian PomeranianCâine de câine Pomeranian Pomeranian
» » Totul despre Spitz-ul Pomeranian
© 2021 amigdas.com