amigdas.com

Autocuplu pentru acvariu. Pro și contra de jgheaburi pentru pești

Autocuplu pentru pește de acvariuDacă vă aflați în vacanță sau într-o călătorie de afaceri lungă și nu trebuie să părăsiți acvariul cu animalele de companie, atunci aveți două opțiuni. Primul - pentru a găsi o dădacă pentru pește sau doar lăsați pește înșiși să iasă și arunca loturi, care vor fi mâncați în continuare. Înainte de a leșina din a doua opțiune, aflați despre alimentatorul automat.

Alimentatorul automat pentru pești (alimentator) poate fi un instrument excelent dacă trebuie să ieșiți din oraș sau doriți să ajustați programul de hrănire a peștelui. În acest articol, veți afla despre alimentatoarele automate populare și veți primi instrucțiuni pentru a vă crea propriile.

Nu te jenă o varietate de alimentatoare, care sunt vândute în magazine, toate funcționează pe același principiu de bază. Fiecare dintre ele are un timer, pe care îl programați pentru a elibera cantitatea potrivită de hrană la un moment dat de la una la patru ori pe zi. Dispozitivul este atașat la rezervor sau plutește pe suprafață pentru o alimentare ușoară.

De îndată ce declanșatorul alarmei pentru alimentatorul de pește eliberează peleți din aparatul foto cu o singură porție sau deschide ușa pentru eliberare, destul de mult, astfel încât gravitația a alimentat alimentele în apă.

Alimentatoare standard pentru capacitate sunt proiectate pentru un cuplu, trei zile. Dacă plecați mai mult timp, veți avea nevoie de un alimentator de pește cu un rezervor mare. Merită o astfel de plăcere uneori mai scumpă, dar acvariul poate fi lăsat până la 90 de zile nesupravegheat, cu condiția ca și alte procese de îngrijire să fie automatizate.

Pro și contra de alimentatoare automate

Ca orice echipament pentru acvarii alimentarea automată are, de asemenea, argumentele pro și contra.

Partea avantajoasă:

 • Principiul de funcționare a alimentatoruluiElimină riscul de uitare sau lipsă de hrană;
 • Vă permite să hrăniți pește când sunteți departe de casă;
 • Poate fi conectat la un cronometru automat pentru alimentarea programată;
 • În unele modele, diferite tipuri de alimente pot fi utilizate și alternate;
 • Mulți alimentatori de pește sunt programați pentru mai multe alimente pe zi;
 • În modul automat, riscul de suprasolicitare a animalelor de companie este redus. Acest lucru se întâmplă adesea atunci când vi se cere să aibă grijă de șeptelul rudelor sau vecinilor care nu cunosc afacerile de pește. Nu este nici un secret că peștii sunt cerșetori insațiabili și cât de mult nu dau, ei încă se uită cu ochi înfometați.

Dezavantaje ale alimentatoarelor:

 • Unele modele au o capacitate mică, dar acest lucru poate fi suficient pentru a alimenta câteva zile;
 • Nu va fi posibilă hrănirea alimentelor vii și proaspete, deoarece acestea se pot deteriora;
 • Hrănirea automată duce la lenea și neglijarea rezervorului (da, nu râde), în special pentru un copil care se îngrijește de acvariu și care învață să fie responsabil;
 • Suporturile automate de înaltă calitate sunt scumpe.

Crearea unui alimentator automat de hrană cu propriile mâini

Dacă sunteți sigur că alimentatorul automat de pește este necesar doar pentru dvs., aveți posibilitatea să-l cumpărați sau să-l faceți singuri. Crearea propriului tău alimentator Va dura puțin timp, dar vă va economisi bani dacă aveți cele mai multe dintre materialele necesare. Mai jos veți găsi o listă de materiale, precum și instrucțiuni pas cu pas despre cum să creați un alimentator. Veți avea nevoie de:

 • Sticlă de plastic goală
 • Capac din plastic
 • chibrituri
 • Super lipici
 • Vechiul telefon mobil sau pager (cu funcție de vibrație)

Instrucțiuni pas-cu-pas

Cum de a face un alimentator de unul singurFolosiți un cuțit ascuțit sau o pereche de foarfece pentru a tăia din partea de jos a sticlei de plastic și scoateți capacul superior (sticla de lapte va face). Plasați capacul sticlei pe o suprafață plană (de exemplu o masă). meci Poziția în partea de sus a capacului, una peste alta prin lipirea acestora între ele și la capacul flaconului.

Plasați sticla de plastic Partide cu susul în jos, astfel încât gâtul sticlei direct pe partea de sus a meciurilor - lipici-l în loc, astfel încât există un decalaj. Umpleți un plastic fulgi de sticle sau pelete pentru pește - acestea vor fi turnat în meci, dar capacul flaconului pentru a opri fluxul. Așezați telefonul mobil în sticlă după ce ați setat modul vibrații.

Plasați alimentatorul deasupra acvariului - îl puteți atârna în tavan sau pereți folosind un cârlig sau îl puteți atașa la partea din spate a rezervorului. Pentru a activa alimentatorul auto, apelați sau pager - când telefonul vibrează, mâncarea va cădea în rezervor. Design simplu, puteți să-l utilizați în siguranță ca opțiune de rezervă dacă vă aflați în afara casei câteva zile. Cu orice jgheab de casă (există opțiuni diferite), există posibilitatea ca ceva să meargă prost. De exemplu, mâncarea se va conecta dens în gaură, iar telefonul nu va vibra suficient pentru a stagna stagnarea. Apoi, veți aștepta o surpriză neplăcută la întoarcerea acasă.

Automate pentru alimentarea cu pesti automate populare

Tipuri de autocupluriDacă vă place ideea de a hrăni în mod automat pește, dar doriți ca procesul să fie corect și ușor de gestionat, atunci este mai bine să cumpărați un alimentator. Mai jos veți găsi o listă de modele automate populare.

Eheim Twin Feeder - acest alimentator de acvariu este echipat cu două camere, astfel încât să puteți oferi peștelui două tipuri diferite de alimente de până la trei furaje pe zi. În plus față de selectarea din diferite frecvențe de alimentare, acest alimentator are până la 9 rotații per timp de alimentare, astfel încât să puteți ajusta și dimensiunea porțiunii. Funcționează pe patru baterii AA.

Fish Feeder Automatic Feeder - Cisternă automată pentru acvariu are 14 compartimente separate pentru stocarea porțiunilor individuale de produse. Acest alimentator vă permite să programați până la patru furaje pe zi și să elibereze lent alimente timp de 2 ore pentru a preveni suprapunerea.

Alimentator automat digital Eheim Feed - acest alimentator digital este echipat cu un controler electronic de programe care vă permite să mâncați de până la patru ori pe zi utilizând produse din fulgi sau granule. Acest alimentator are un ventilator încorporat, care vă menține alimentele uscate, astfel încât să nu se deterioreze. Alimentatorul de aer de alimentare Eheim poate distribui porțiuni unice sau duble (separate de 1 minut), precum și control manual.

alimentator automat de documente AquaChef - acest alimentator automat poate stoca până la 35 de grame de produse alimentare dintr-o dată, și este rezistent la apă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la otsyreet alimentare și acest lucru se va deteriora. AquaChef dispozitiv de alimentare vă permite să selectați dimensiunea de servire și numărul de runde (până la patru pe zi), cu un temporizator programabil - trebuie, de asemenea, de a alege un feed simplu sau dublu.

Se spune că peștele are o memorie scurtă. Studiile ulterioare dezaprobă acest mit, dar acesta este un mit bun, deci cred în el. Dacă acest lucru este adevărat, iar peștele își amintește de aproximativ 30 de secunde, atunci cum își amintesc să mănânce? Odată ce și-au dat seama că li se face foame, iar în clipa următoare vor uita. Apoi își vor aminti și uita din nou. Probabil că nu vor trăi mult.

În acest caz, este bine ca peștii să nu fie responsabili pentru mâncarea lor, cel puțin atunci când sunt în acvariu. Cu toate acestea, ei se confruntă cu o altă problemă, și acest lucru nu este un mit: oamenii uită.

Verificați lista de verificare înainte de a pleca în vacanță

 1. Alimentator electronicCurățați acvariul cu o săptămână înainte de a pleca.
 2. Adăugați apă la acvariu.
 3. Verificați temperatura apei pentru a vă asigura că este în intervalul corect.
 4. Curățați filtrul și asigurați-vă că acesta este la putere maximă.
 5. Studiați cu atenție fiecare pește pentru a vă asigura că sunt sănătoși.
 6. Dacă aveți un alimentator auto, umpleți complet distribuitorul.

Acum mergeți în vacanță cu un sentiment plăcut de împlinire!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariuPește-cuțit cum să îngrijească în mod corespunzător pentru peștii de acvariu
Alimentator automat pentru câini și cum funcționeazăAlimentator automat pentru câini și cum funcționează
Blotnotnistaya sortare - pește de acvariuBlotnotnistaya sortare - pește de acvariu
Prindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul ierniiPrindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul iernii
Reproducerea melcului prădător Helen, conținutReproducerea melcului prădător Helen, conținut
Furaje pentru albineFuraje pentru albine
Făcând alimentatoare originale de păsări cu mâinile taleFăcând alimentatoare originale de păsări cu mâinile tale
Alimentatoare pentru iepuri: tipuri de cum să-și facă propriile mâiniAlimentatoare pentru iepuri: tipuri de cum să-și facă propriile mâini
Cum de a face un alimentator pentru puii proprii?Cum de a face un alimentator pentru puii proprii?
Cel mai atractiv alimentator se apucă cu propriile mâiniCel mai atractiv alimentator se apucă cu propriile mâini
» » Autocuplu pentru acvariu. Pro și contra de jgheaburi pentru pești
© 2021 amigdas.com