amigdas.com

American curl, descriere și descriere

Cat de rasa american curlCurl american

- aceasta este o rasă dedicată și activă, care cu siguranță nu va trece neobservată din cauza datelor externe neobișnuite. Caracteristica principală și principala cauză a prevalenței rasei este forma neobișnuită a urechilor, care au aspect curbat în afară. Rasa americană a avut un drum lung în calea popularității sale și a întâmpinat pe ea un număr mare de critici și dispreț față de oameni, ca majoritatea celorlalte rase de pisici.

Istoricul originii curlului american

Specii de Curl american au fost mai întâi crescute, sau mai degrabă văzute, în California, în America de Nord. Deci, într-un mic oraș de tip sat, trăia un bărbat pe nume Joe Ruth, viitorul fondator al acestei rase.

Odată, după ce sa întors acasă după o zi lungă de lucru, bărbatul a pus mașina în garaj și, ca de obicei, a mers pe partea laterală a casei. Apoi Joe a văzut doi pui flămânzi care nu aveau o casă. Puii au fost toate acoperite de noroi și prea slab, dar Joe a atras atenția din cauza papuc sale neobișnuite formă care au fost împachetate în exterior, și părul strălucitor și pufos. Cu un efort deosebit, Joe a trecut prin copii și a intrat în casă.

Apoi, Joe a început să vorbească cu soția lui Grace și ia spus despre pisoi, făcându-i clar că nu i-ar fi hrănit, făcându-și astfel casă. Inima lui Grace nu a putut să o reziste, pentru că înțelegerea că pisicile erau prost și înfometat, stând în spatele ușii, nu l-au lăsat pe Gray să rămână nemișcat. În momentul în care Joe sa dus la birou, a luat imediat prima masă și a scos lapte de la frigider.

Când a ieșit, pisoii au continuat să stea pe ușa casei, dar erau mai precaut de ceilalți. Grace a mers cu atenție în jurul pisoilor și a pus castronul lângă tufișuri. Ca urmare, bolul a fost golit după 15 minute, iar Grace a umplut-o din nou.

Curl americanÎn dimineața următoare, de îndată ce Grace ieșea pe stradă, ea văzu din nou puii, care așteptau o nouă porție de mâncare. Pisoii au luat din nou mâncare și Grace și-a dat seama că nu poate trăi fără aceste creaturi dulci. După o scurtă conversație cu soțul ei, Grace la convins să stea lângă ea și puii își cumpărau propria casă și proprietarii lor. Pisoii au intrat cu încredere în ușa casei și au început imediat să se joace și să alerge activ, amuzându-i astfel pe noii lor proprietari, dar după o jumătate de oră sa produs un eveniment ciudat.

Un pisoi de culoare neagră semnalează un alt pisoi, după ce pisoii se îndreptau spre ușă și începu să solicite în mod activ strada. Surprinși Grace și Joe și-au deschis ușile, iar pisoii au plecat într-o noapte întunecată, astfel de vizite au avut loc într-o săptămână.

Pisicile mici în această perioadă sunt atât de atașate de proprietari încât au devenit membri ai familiei și chiar și-au luat numele. O fată liniștită de culoare neagră a fost numită Sulamith, iar o sora mobilă și curioasă cu o culoare alb-negru a devenit cunoscută sub numele de Panda. Gray, împreună cu Grace, au încercat să lege pisicile, dar în fiecare seară Shulamith a mers la ușă și a cerut oa doua pisică.

Din nefericire, această poveste nu a fost lipsită de o situație tragică, o dată seara, când pisoii mergeau pe stradă, ușa din față se împușca din cauza unei proiecții puternice. În timpul impactului ușii, între deschidere a fost Panda, ceea ce a dus la o leziune puternică craniocebrală la pisoi. Furia și mânia Sulamith nu avea nici o limită, se grăbi spre ușă, încercând să-i protejeze sora, după care pisoii au dispărut din vedere.

Gray și Joe nu știau ce să facă până dimineața și se aflau în pierdere. Odată cu răsăritul soarelui, ei așteptau ca puii lor să vină și s-au întors. Pisoii au venit, dar Panda a fost lentă și capul ei a fost înclinat într-o parte. Toate încercările de a ajuta Panda răniți s-au soldat cu eșec sau agresiune din partea surorii ei. Pisica neagră îi sprijinea pe sora în orice fel, îi aducea mâncarea, lingea, protejată de necazuri și îmbrățișată.

Frumoasă rasă de pisică americanăAu trecut două zile de când cuplul a încercat să prindă și să trateze un pui mic, Joe crezând că pisicile vor avea încredere și vor ajuta Panda, dar acest lucru nu sa întâmplat. Noaptea târziu, la ușa casei se auzi un zgomot, Grace se duse repede să deschidă ușa, dar numai Sulamith se afla pe ușa casei. Coborând capul, pisica a intrat în casă și a sărit pe genunchii lui Jo. Împingându-se împotriva umerilor lui Joe, pisica se târa liniștit, ca și cum ar fi clarificată despre durerea ei. Din acea zi, pisica a fost cu Joe tot timpul, ea și-a transferat devotamentul și dragostea de la sora ei moartă la un adult.

reproducere

 1. În decembrie 1981, a apărut primul descendent al pisicii Sulamith. Nu există date despre tatăl puilor, cel mai probabil că era o pisică simplă care locuia în apropierea casei de pisici. Patru pisoi mici aveau culori foarte diferite, iar primele trei zile după naștere erau ca indivizi simpli. Și abia în a patra zi, Grace a văzut că urechile celor mici se întorceau încet spre suprafață. Pentru a găsi această explicație științifică, Joe și Grace au început să citească multe cărți pentru a găsi informații despre pisicile care au venit înfometate și înclinate în acea zi la ușa lor.
 2. Nu te numărare unii crescători și mai ales fondatorii unei noi rase de pisici, Grace și Joe a decis să dea pisoii lor pentru a închide prieteni și rude. Acesta a fost începutul pentru răspândirea în continuare a buclei americane. Toți pisoii născuți din nou și din nou aveau urechi curbate, ceea ce confirmă presupunerile lui Grace despre faptul că Sulamith era sursa noii gene dominante. Unicitatea și singularitatea noua rasa de pisici a fost în umbră, până în momentul în care fiica Shulamith, numit Mercedes, nu naștere la pui de pisica, avand urechi ondulate. În acest moment, Mercedes avea întreținere la sora lui Grace - Estre Brimlou.
 3. Pisoi american de kerlEsther a avut o prietenă, Nancy Kister, care a văzut pisoii și a vrut să ia câteva dintre ei pentru ea în educație. Pe lângă faptul că Nesnsi, în viitor, a fost secretar principal al clubului Bucle americane, ea a fost cea care a dat o idee Esther și Grace de a pune pisoii la spectacol, care a avut loc în Palm Springs. În același timp, ea Shulamith și doi dintre ei nepot trezit admirația și uimirea oaspeților și a expoziției publice, și au fost ulterior invitate la eveniment cu statut de concurență în afara. Deci, s-ar crede că experții s-au dat timp să aprecieze pe deplin noua rasă de pisici.
 4. Iar în 1983, Grace și Joe au fost informați că cresc o rasă cu adevărat nouă de pisici, care nu fusese văzută niciodată în altă parte. După aceste știri, Joe și Gray au decis să obțină recunoașterea noii rase, a caracteristicilor dezvoltate și a unui plan de creștere pentru o nouă specie de American Curl. Pentru principalele caracteristici a fost decis să se ia caracteristicile Sulamith și pisicile simple domestice.

Principalele caracteristici și caracteristici ale rasei

Bucle americane - aceasta este o pisică care are o dimensiune medie și este destul de bine aprovizionată. Ei au o structură musculară și oase bine dezvoltate. În aparență, pisica este destul de subțire, flexibilă și alungită în regiunea trunchiului. Această imagine este îmbunătățită printr-o coadă lungă și groasă, care, de obicei, se îngustează până la capăt. Cu toate astea pisicile sunt mult mai mari decât pisicile. Capul animalelor este rotund și destul de mare. Bărbața este masivă, profilul pisicii este cuneat, ochii sunt mari și bine exprimați, în forma lor pot fi comparați cu nucile.

Cat de rasa American curlCaracteristica principală neobișnuită rasele sunt urechile ei. Urechile sunt înalte și au un cot de aproximativ 90 de grade. O tortuozitate mare, ajungând până la 100 de grade, nu ar trebui să fie. Vârfurile urechilor sunt rotunde. Cartilajul din ureche este elastic, dar nu rigid. În interiorul urechilor se observă fascicule de lână.

Buclele pot fi de două tipuri - cu păr lung și cu păr scurt. Blana pisicii este destul de netedă, matasoasă, complet lipsită de fire de păr și fără un strat subțire dens. Culoarea persoanei poate varia. Cel mai popular colorant este tabby (argint, pata, maro, lavanda), precum si culori solide (negru, albastru sau alb). Culorile deosebit de rare, care sunt deosebit de populare cu crescătorii, sunt roșu, ciocolată, cremă și chinchilla de aur. De asemenea, pisicile pot avea pete albe diferite în dimensiune și formă. Culoarea ochilor pisica poate fi complet diferită și diferă de ceai albastru la ceai bogat.

Defectele care pot apărea la o pisică sunt următoarele:

 1. Păr foarte dens, cu un strat subțire de culoare groasă.
 2. Torsul prea greu și scurt.
 3. Picioare mici și coadă.
 4. Urechile sau urechile foarte curbe sunt diferite în formă.
 5. Cartilaj gros de tip gros.
 6. Vedere orientală a botului.

mic pisoi, care au aceste caracteristici, nu sunt permise pentru expoziție și, de obicei, pur și simplu descalificate, dar pot fi vândute sub formă de animale de companie.

Caracteristicile caracterului și comportamentului pisicilor American Curl

Toți crescătorii descriu această rasă ca pisici foarte prietenoase, având o afecțiune rapidă pentru proprietarii lor. Buclele poartă întotdeauna bună dispoziție, în timp ce aceștia sunt în mod constant activi și jucăuși și sunt, de asemenea, capabili să mențină o dispoziție veselă până la vârstnici. Pisicile au proprietăți imune excelente și sănătate bună. Veterinarii nu disting bolile specifice pe care această rasă de indivizi ar putea fi expuse.

Buclele au un nivel ridicat de inteligență și sunt instruiți repede. Pisicile își amintesc repede numele și îi răspund imediat. De asemenea, pisici poate stăpâni câteva trucuri: aduceți obiecte mici, săriți peste barieră, faceți un șarpe în jurul picioarelor proprietarului.

Curle americanO altă caracteristică a naturii acestor pisici este devotamentul și afecțiunea lor specială pentru proprietar. Pisicile sunt mereu fericite să comunice și să se joace cu un bărbat. Uneori, proprietarii le pun chiar pe un loc cu câini. Este în general acceptat faptul că dispozitivul de captare este potrivit pentru proprietarul masculin. Deci, pisica nu este pretentioasa in termeni si continut, usor de ingrijit, discret, prietenos, dar tot timpul gata sa devina o parte din distractie. de asemenea curlul se va simți bine cu familia sau cu alte animale domestice, fără a manifesta furie, agresiune sau nemulțumire.

Cum să păstrați pisicile?

 1. american buclele nu sunt choosy în conținutul său. Această rasă ar trebui să fie pieptănată cu un pieptene cu dinți scurți de aproximativ două ori pe zi, fără a folosi pungi sau perii de sârmă, care vor schimba ușor stratul și textura sa. Pisicile cu părul scurt pot fi sparte doar o dată pe lună sau chiar mai rar. Urechile animalului trebuie curatate constant folosind ulei sau o lotiune speciala. Este strict interzisă utilizarea produselor care conțin alcool. În timpul procedurii, numai partea exterioară a urechii este curățată, este prea adâncă pentru a pătrunde.
 2. În timp, pisica ar trebui să ghicească ghearele. Curl, care conduce un stil de viață activ și plin de viață, ar trebui să fie prevăzut cu diverse jucării: pandantive și bile, și bile. Pentru sporturi acasă este bine să folosiți o casă cu un complex sportiv: grajduri, pisoi, terenuri de sărituri pe mai multe niveluri. Cu animalul de companie ar trebui să comunice de multe ori și să se distreze cu el, altfel pisica se poate plictisi repede.
 3. Pentru a alimenta aceasta rasa se urmareste prefabricate din fabrici si alimente super premium. Astfel, în vânzarea gratuită sunt amestecurile de furaje care sunt capabile să asigure sănătate și imunitate atât persoanelor cu păr scurt, cât și celor cu păr lung. În acces permanent ar trebui să fie apă potabilă curată, care ar trebui să fie schimbat în mod regulat într-unul nou. În cazul în care produsele alimentare pentru animale de companie este format din produse naturale, ar trebui să fie efectuată prin intermediul alimentare de păsări de curte, carne de vită, pește fiert, organe comestibile și produse lactate. PET dieta poate include unele legume si cereale, 80% din hrana pentru animale trebuie să constea din proteine ​​animale.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Activitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteiaActivitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteia
American Nude Terrier: Caracteristicile raseiAmerican Nude Terrier: Caracteristicile rasei
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pisica somaleză: caracter și descriere a SomalieiPisica somaleză: caracter și descriere a Somaliei
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
O rasă de rasă domestică și alte pisici similareO rasă de rasă domestică și alte pisici similare
» » American curl, descriere și descriere
© 2021 amigdas.com