amigdas.com

Cum să faci masaj de prostată acasă

Cum se face un masaj de prostatăSimultan cu tratamentul medical al oricărei probleme, medicul va recomanda cu siguranță bărbatului sesiuni regulate de masaj al prostatei. Acestea pot fi efectuate acasă sau cu ajutorul medicilor dintr-un spital. În orice oraș există clinici private care oferă astfel de servicii. De asemenea, puteți efectua masaj de prostată acasă în scopuri preventive, fără a aștepta apariția primelor semne ale bolii. În acest articol, vom analiza de ce este necesar un masaj terapeutic și dacă este posibilă efectuarea unui masaj de prostată la domiciliu.

De ce masaj prostatic?

Masajul prostatei cu degetulSă ne uităm mai atent la întrebarea de ce este necesar un masaj de prostată. În timpul inflamației prostatei apare congestia infiltrației, acest lucru duce la o agravare a circulației sângelui și umflături. Acest proces provoacă simptome de dezechilibru hormonal și se manifestă prin încălcarea funcției erectile și prin dezvoltarea problemelor psihice ale bărbaților. Performanța masajului afectează în mod favorabil starea generală a prostatei:

 • Circulația sângelui este accelerată.
 • Infiltrarea este activată.
 • Creșterea furnizării de prostată cu oxigen.
 • Sunt derivate diferite produse de activitate vitală a microorganismelor dăunătoare care au provocat o boală infecțioasă.

Ca urmare, cantitatea de testosteron este normalizată, funcția erectilă se îmbunătățește. În plus, durerea și simptomele disperării urinării dispar. Chiar și în absența unui masaj de prostatită al glandei prostatei din casă promovează potența, Îmbunătățirea dorinței sexuale și manifestarea senzațiilor mai puternice în timpul actului sexual. Pentru a efectua un masaj de prostată acasă și nu mergeți la spital, puteți găsi un masaj care vă poate ajuta în acest sens.

Tipuri de prostată de masaj

Pe site-uri diferite, le oferă medicilor videoclipuri și fotografii detaliate, în care este descris modul de efectuare a procedurii pe cont propriu. Dar există diferite tipuri de proceduri, pe care le vom descrie și cum să vă alegeți, trebuie să decideți direct omului pe baza recomandărilor medicului. Deci, diferențiați următoarele tipuri de masaj:

 • Tipuri de masaj al prostateiMasaj terapeutic de prostată la domiciliu.
 • Self-masaj al prostatei prin anus.
 • Masaj strapon sau masaj special creat. Aflați ce fel de masaj, precum și modul în care funcționează, puteți găsi numeroase videoclipuri și fotografii pe Internet.
 • Masaj extern. Acest masaj poate fi efectuat independent. Dar trebuie să spun că pe piață există un dispozitiv special care este pur și simplu plasat pe scaun atunci când se odihnește acasă, în timp ce călătorește într-o mașină sau chiar la serviciu.

Efectul depinde foarte mult de cât de confortabil este pacientul în timpul acestei proceduri. De aceea, cum să faci un masaj de prostată cu degetul tău, aplicând un dispozitiv special sau recurgând la ajutorul unui terapeut de masaj sau al unei soții, trebuie să alegi un bărbat pe baza dorințelor și sentimentelor tale. Comentariile spun că majoritatea bărbaților preferă să facă acest lucru tu acasă sau apelați la un terapeut de masaj acasă. Puteți găsi întotdeauna un specialist în anunț sau pe sfatul prietenilor.

Pregătiți pentru un masaj al prostatei

Indiferent de modul de efectuare a unui masaj al prostatei, procesul de pregătire a acestuia este același. În primul rând trebuie să vă goliți intestinul și să faceți o baie. În plus, masajul este efectuat cu o vezică completă. În acest caz, este mai ușor să găsiți prostata, mai ales când decideți să efectuați această procedură cu degetul. Deoarece cu o jumătate de oră înainte de masaj trebuie să beți un pahar de suc sau apă. Dar nu luați diuretice, de exemplu, cafeaua, efectul tratamentului se poate agrava.

Atunci când faci un masaj mai degrabă sentiment important de confort. Pentru a masura degetul singur, ai nevoie de:

 • Pregătiți mănuși și un lubrifiant special sau jeleu de petrol.
 • Tăiați scurt pe degetele unghiilor.
 • Un om este de dorit în mod preliminar să vizionați un film sau o fotografie pentru a ști exact unde este localizată prostata.

Cum sa faci un masaj de prostata sotului eiTrebuie spus că nu fiecare om se poate masaj complet acasă. Pacientul trebuie să adopte o poziție în care să poată efectua auto-masajul glandei prostate. Este posibil poziția genunchiului, puteți încerca, de asemenea, să vă așezați pe partea dumneavoastră. După ce este necesar să vă puneți o mănușă de latex și să răspândiți degetul mijlociu sau degetul cu un gel special sau cu jeleu de petrol. Apoi, omul trebuie să-și pună degetul în rect la o adâncime de aproximativ 4-6 cm și să găsească prostata. Glanda prostatică reprezintă ea însăși margine mică sub formă de piuliță.

La primele sesiuni, auto-masajul prostatei ar trebui efectuat prin mângâierea de la capătul glandei spre mijlocul acesteia, de-a lungul canalului de canale de scurgere. Dacă acest lucru nu creează durere, atunci puteți trece la o ușoară presiune. Cel mai sensibil la masaj este partea dreaptă a glandei, de aceea este recomandabil să începeți cu acesta și apoi să mergeți la cealaltă parte. Finalizați procedura apăsând ușor canelura din centrul prostatei.

Va fi activată apăsarea degetului depinde de densitatea prostatei. Dacă este moale, atunci masajul ar trebui să fie foarte atent, dacă, dimpotrivă, dens, apoi mai activ. Principalul semn că faci propriul masaj de prostată este absența durerii.

Ajutați-i pe cei din afară

Este destul de logic ca orice soție să fie de acord să-i ajute pe soțul ei să vindece inflamația prostatei. Și mulți soți au încredere în soțul lor în această chestiune. Tehnologia de a efectua procedura nu este diferită de modul în care puteți efectua un masaj pe cont propriu. Dar, dacă un terapeut de masaj sau soția sa îl efectuează, medicii îi recomandă totuși poziția genunchiului. Pentru a pune un deget în rect trebuie să fie foarte atent, astfel încât să nu provoace durere severă unui bărbat. Multe cupluri preferă adesea să combine sexul și stimularea prostatei. Acest lucru se poate face ușor prin aplicarea unui aparat strapon sau special pentru masajul prostatei.

Dacă tehnologia de execuție este corectă, atunci în această procedură, o cantitate mică de secreție ar trebui să părăsească penisul. În mod normal, nu trebuie să aibă culoare. Când este tulbure, aceste semne pot indica apariția inflamației purulente. Acesta este un motiv bun pentru vizita la medic. Înainte de consultarea cu el, nu trebuie să faceți singur masajul prostatei. Imediat după masaj, trebuie să goliți vezica. Pur și simplu, atunci când se efectuează această manipulare a prostatei apare un infiltrat inflamator, diverse substanțe toxice care pot duce la complicații. Dar ele sunt complet ieșiți cu urină din uretra.

Dispozitive auxiliare

Un masaj poate fi tratat fără penetrare în intestin, deoarece bărbații încearcă adesea să trateze prostata într-un mod hardware. Medicul vă va spune cât timp aveți nevoie pentru masaj și care dispozitiv este mai bun. Efectuați masajul cu următoarele instrumente:

 • Aparatură suplimentară pentru masajAparatura Markelov. Proiectat special pentru utilizare independentă. Masajul se efectuează timp de 15 minute. Nu are nevoie de penetrare în intestin, puteți face un masaj extern. Cursul de tratament este de 14 zile.
 • Mavit. Dispozitiv complex. Are un efect triplu - transferă impulsuri magnetice, masaje și încălziri. Cu ajutorul lui, este ușor să faci un masaj independent. Înainte de aceasta, este necesară curățarea rectului. Dispozitivul este echipat cu un temporizator. Cursul de tratament - până la 20 de zile.
 • IntraGUP. Datorită restabilirii circulației sanguine, țesutul de prostată este îmbogățit cu substanțe nutritive, oxigen. Cursul de tratament - până la o lună.
 • Simplu. Crează un efect termic și vibrațional asupra prostatei. Îndepărtează perfect simptomele de prostatită. Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Produce un masaj extern.
 • Dispozitivul Diet-Rhythm este cu atât mai relevant atunci când țesutul prostatic este deteriorat. Este necesară stimularea prostatei timp de 14-18 zile.

Posibile complicații și durată

În unele cazuri, pacienții se plâng că atunci când sunt acasă singuri sau cu ajutorul unui deget, masați prostata cu un deget, apoi simptome neplăcute apar. Cu toate acestea, norma de senzații de durere nu ar trebui să apară. Aceste acțiuni ușurează simptomele inflamației și relaxează mușchii. O astfel de manifestare ca durere poate indica o creștere puternică a dimensiunii prostatei, care este adesea cazul prostatitei acute sau bacteriene și trebuie să fie vindecată. De asemenea, cauza acestor simptome poate fi o tensiune musculară foarte puternică a rectului sau a anusului. În acest caz, pacientul ar trebui să încerce să se relaxeze cât mai mult posibil. Dar când aveți durere, este recomandabil să consultați un medic.

De regulă, procedurile de masaj ale organismului sunt limitate la zece sesiuni. Frecvența implementării lor numește un medic. Cel mai adesea trebuie să fie făcut fie în fiecare zi, fie o dată în fiecare zi. În timpul unei prostatite cronice se efectuează o dată pe săptămână. Durata depinde de modul în care se efectuează procedura. Atunci când o faci singur, atunci să începi lipsesc 40-50 de secunde.

După masaj, prostata poate fi mai lungă - până la 1,2-2 minute. Masajul poate fi finalizat înainte, când două picături de secreție au ieșit din penis. Când, pentru stimularea glandei prostatei, este mai convenabil pentru un bărbat să folosească dispozitivul, este necesar să se discute cu doctorul despre durata necesară a masajului. Producătorii acestor dispozitive vă recomandă să faceți acest lucru timp de 12-15 minute.

Contraindicații pentru a efectua

Pentru a începe să efectuați proceduri de auto-masaj, trebuie să luați în considerare toate contraindicațiile pentru implementarea sa. Ele trebuie să fie studiate în detaliu. Stimularea categorică a prostatei este interzis unui om în următoarele condiții:

 • Contraindicații la masajul prostaticParaproctită sau proctitis.
 • Exacerbarea prostatitei cronice.
 • Infecții în canalele urinare, cum ar fi uretrita, cistita.
 • Pietre în prostată.
 • Hemoroizi.
 • Tumorile neoplasmelor din organele sistemului genito-urinar.
 • Adenom sever al prostatei.

Aceste patologii sunt, de asemenea, contraindicații la utilizați un dispozitiv special pentru masajul glandei prostate. Toți medici notează un rezultat pozitiv din stimularea prostatei. Dar, înainte de a începe să faceți acest lucru, trebuie să excludeți prezența contraindicațiilor și să primiți sfatul medicului. De asemenea, medicul va explica de ce este necesar un masaj și poate ajuta pacientul să învețe cum să o facă.

Scopul și efectul masajului

Și dacă doriți să efectuați un masaj de origine a prostatei cu un deget și poziții bizare? În timpul acestei proceduri, bărbații simt disconfort considerabil. Și nu este chiar deloc tulburătoare simptomele sale, problema este de natură psihologică. Dar, cu o astfel de procedură delicată va trebui să accepte, și dacă face opiniei publice momente intime nu doresc să stimuleze glanda prostatei la domiciliu nu există restricții.

Scopul simulării:

 • Reduceți procesul de inflamare.
 • Îmbunătățirea stării prostatei.
 • Îmbunătățiți viața și potența sexuală.
 • Eliminați fenomenele stagnante.

Masajul este necesar atunci când nimic nu te deranjează? Experții recomandă periodic masajul prostatei pentru a preveni manifestarea prostatitei. Experiența arată că acest lucru afectează în mod pozitiv corpul unui bărbat. Nu este dificil să faci acest lucru de câteva ori pe săptămână, și ca rezultat pentru a elimina fenomenele stagnante (mai ales cu o viață sexuală neregulată) și să introducă o varietate în viața intimă. Efectuarea unui masaj acasă cu degetul iubitei tale femei poate fi considerat parte a unui joc de dragoste care va întări doar relația!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Masajul terapeutic al coloanei vertebrale cervicale cu osteochondroza gâtuluiMasajul terapeutic al coloanei vertebrale cervicale cu osteochondroza gâtului
Cancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostateiCancerul de prostată la bărbați: simptome, tratamentul prostatei
Exerciții fizice cu prostatită și adenom de prostatăExerciții fizice cu prostatită și adenom de prostată
Masaj pentru picioare pentru drenaj și masaj al picioarelorMasaj pentru picioare pentru drenaj și masaj al picioarelor
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
Masaj pentru pierderea în greutate: contraindicații și beneficiiMasaj pentru pierderea în greutate: contraindicații și beneficii
Pregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analizăPregătirea hipertiroidismului de prostată și modul de analiză
Cum se face un masaj de prostată cu degetul: o descriere și un tutorial videoCum se face un masaj de prostată cu degetul: o descriere și un tutorial video
Primele semne de prostatită la bărbați și tratamentul boliiPrimele semne de prostatită la bărbați și tratamentul bolii
» » Cum să faci masaj de prostată acasă
© 2021 amigdas.com