amigdas.com

Cum să faceți corect exercițiile pentru bărbați

Complex de exerciții KegelOrice om care a avut vreodată probleme cu sănătatea intimă va face totul pentru a nu-i mai face. Mai ales dacă este o problemă cu erecția. Desigur, alte probleme în acest domeniu nu sunt foarte plăcute. Și dacă observi abateri, nu așteptați până devine foarte rău. Luați măsuri preventive, mai ales că nu este necesar un cost.

Este vorba despre gimnastica intima Kegel. Inițial, a fost creată pentru femeile care au probleme în zona genito-urinară: de la incontinența urinară la bolile ginecologice. Cu toate acestea, după cum arată practica și numeroase recenzii, pentru bărbați, acest sistem nu este mai puțin util.

Pentru a vă implica în sistemul Kegel, nu trebuie să mergeți la clinică sau să mergeți la spital. Trebuie doar să găsiți ceva timp în timpul zilei. Având gimnastica stăpânită, puteți practica între cazuri, în special fără a distrage atenția de la rutina obișnuită.

Mai degrabă folositoare pentru bărbații exerciții Kegel

Beneficiile exercițiilor KegelCare este beneficiul gimnastica pe care la dezvoltat Kegel? Exercițiile, în ciuda simplității lor, afectează efectiv:

 • circulația sângelui

În studiile sistematice, se înregistrează o creștere a fluxului sanguin în pelvisul mic și în organele genitale. Este deosebit de important ca aceasta să influențeze cel mai favorabil activitatea și starea de prostată.

 • tonul muscular

Toată lumea știe că orice încărcături de sport ajută la a face corpul mai durabil și mai reliefat. Gimnastica Kegel pregătește mușchiul pubic-coccyx al podelei pelvine. Tonul ei conduce la orgasme mai puternice în timpul sexului, ceea ce este confirmat de comentariile bărbaților.

Aceste două efecte de la exercițiile Kegel determină mai multe schimbări pozitive:

 • lăsând ejaculare prematură (un om instruit muschi poate controla ejacularea si prelungi actul ca el vrea)
 • crește libidoul
 • îmbunătățește calitatea sexului
 • îmbunătățește erecția

Gimnastica Kegel pentru bărbați elimină fenomenele stagnante în pelvisul mic. Mulțumesc există o profilaxie și tratament al bolilor prostatei și intestinelor. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbații în ocupații "sedentare". Printre altele, exercițiile Kegel ajută la eliminarea unui astfel de moment neplăcut ca incontinența urinară.

Toate acestea afectează sănătatea și starea omului în ansamblu. Gimnastica nu necesită costuri financiare, iar după efectuarea exercițiilor nu va mai fi nevoie de timp suplimentar.

Posibile contraindicații

Metoda de formare a mușchilor intim, conform lui Kegel, este foarte eficientă. Acest lucru a fost confirmat în repetate rânduri de observațiile medicale și feedback-ul pacientului. Dar, înainte de a începe antrenamentul, trebuie să vă asigurați că fără contraindicații, cum ar fi:

 1. Tumorile pelvine sau prostate.
 2. Operații efectuate recent pentru a elimina prostata sau alte intervenții chirurgicale în zona pelviană. În acest caz, exercițiile pot fi efectuate, dar după expirarea perioadei de reabilitare.
 3. Inflamația organelor pelvine sau a prostatei.

Cum să faceți corect exercițiile Kegel

Sistemul de exerciții KegelDacă ați citit acest lucru departe, atunci aveți dorința de a vă ajuta cu ajutorul exercițiilor Kegel, așa că ne întoarcem la practică. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a începe să faceți exercițiul este să găsiți mușchiul drept. Acest lucru este mai ușor de făcut în timpul urinării. Încearcă să oprești jetul. Și amintiți-vă de mușchiul în care ați făcut-o. În timpul întârzierii jetului Puteți simți acest mușchi între anus și scrot. Aceasta este ceea ce trebuie să faceți pentru a vă antrena.

Prima "cunoștință" cu mușchi intim vă va arăta în ce stare este. Dacă ai reușit să oprești fluxul de urină fără probleme, ușor și fără scurgeri, felicitări, mușchiul tău este în stare bună. Dacă sa dovedit cu dificultate, atunci ți-ai amintit deodată și acum vei corecta totul.

Astfel, sensul de exerciții Kegel este în mod regulat, o anumită perioadă de timp pentru a reduce muschiul PC, crescând astfel rezistența și elasticitatea. Câteva condiții care măresc eficacitatea exercitării:

 1. Facem zilnic trei ori pe zi
 2. Strângerea numai a mușchiului drept, a stomacului și a feselor nu este implicată
 3. Combinați exercițiile cu respirația

Exercitarea începe de 15 ori pentru o abordare, adică 15 ori în dimineața, la fel de mult în prânz și seara. Inhalați, tensionăm mușchiul, expirăm, ne relaxăm. În timp ce stăpânești un nou tip de "sport" pentru tine, e suficient să faci exerciții într-un ritm.

Rezultatul exercițiilor KegelApoi, când vă obișnuiți, începeți să măriți numărul de repetări și încercați să schimbați ritmul. Aceasta este, de exemplu, a făcut de 15 de ori ca de obicei, apoi încă un anumit număr de ritm foarte rapid, apoi se stoarce lent, țineți tensiune de 3 secunde și relaxați-vă încet. Verificați starea mușchiului și în timpul urinării.

Cu implementarea zilnică a unor astfel de acțiuni simple vă veți îmbunătăți sănătatea și veți avea încredere în sine. Cu toate acestea, dacă ați practicat vreodată în sala de sport, știți, pentru a obține muschii dvs. în ordine necesită timp. Aici este același lucru. Rezultatele imediate nu așteaptă. O lună de ore, fără permis, vă va da rezultatul dorit.

Ne complicăm sarcina

După o lună de formare "introductivă", trebuie să complici exercițiile. Mergem la ore în diferite poziții și pentru o lungă perioadă de timp. Faceți exerciții Kegel minciuni, așezate, în picioare, în timp ce mersul pe jos:

 • Loviți ușor mușchiul și rămâneți timp de 5 secunde. Măriți tensiunea și întârziați încă 5 secunde. Apoi ne straduim greu in acelasi timp. Ne relaxăm încet. Repetați acest ritm de cel puțin 10 ori de trei ori pe zi.
 • Ridicați-vă picioarele în umăr. În același timp, tensionați mușchiul și scurtați anusul. Păstrăm tensiunea cât mai mult posibil. Repetați de cel puțin 10 ori, crescând treptat cantitatea, de două ori pe zi.
 • Stai jos, genunchii tăi sunt despărțiți. Strângeți mușchiul de câte ori puteți. Ne străduim pentru numărul maxim de repetări.
 • Stai jos, picioarele se îndoaie și se despart. Strângerea mușchiului prețios, în timp ce toți mușchii din jur trebuie să se odihnească. Lucrăm doar la un mușchi intim. Numărul de repetări este cel mai înalt posibil de două ori pe zi.

Dacă faceți exerciții în timpul mersului, nu reîncărcați mușchiul, faceți jumătate din tărie. Puteți exercita în timpul sexului.

Eforturi suplimentare

Dacă există o nevoie sau o mare dorință de a obține rezultate rapide și de lungă durată, vă recomandăm să faceți exerciții suplimentare care afectează întregul mic pelvis.

În primul rând, toți urologii recomandă cel puțin o oră zilnic pentru a menține prostata într-o stare sănătoasă. Este util să înoți, deoarece picioarele lucrează activ, care nu pot decât să afecteze prostata.

Următoarele exerciții vizează eliminarea incubației în pelvisul mic și a scurgeri de sânge. Faceți gimnastica dimineața ca o încălzire înainte de exercițiile Kegel.

 1. Exerciții pentru bărbațiPicioarele pe lățimea umerilor, înclinați spre dreapta, spre stânga. Nu sunt necesare pante prea adânci.
 2. Picioarele lui Makhi, de 50 de ori fiecare picior pentru a începe. Apoi cantitatea este mărită.
 3. Încercați să faceți un fir, să vă sprijiniți pe mâini.
 4. Așezați-vă pe podea, scoateți vârfurile degetelor de la picioare cu mâinile. Țineți mâinile cu degetele de la picioare, îndreptați picioarele și "asemănați" fesele.
 5. Urmați „Birch“ pentru a începe, treptat, timp de aproximativ 10 minute, în timp ce în „Birch“ ar trebui să fie mărită la 30 de minute pe zi.
 6. Relaxați-vă și faceți "bicicleta" până când vă obosiți.
 7. Trageți genunchii spre bărbie, țineți-vă, răspândiți genunchii, țineți-vă.
 8. Ridică-te, respira adânc și burta.

În plus, femeile și bărbații sunt foarte recomandați să facă un exercițiu de dispersie a energiei într-un mic bazin.

Stați în picioare, respirați și trageți cât mai mult posibil. Expirați, toți musculii se relaxează. În timpul exercițiului, limba se odihnește pe gură, dacă acest lucru nu se face, puteți câștiga o durere de cap. Numărul de exerciții depinde de dvs. Începem cu 7 repetări. În timp ce practicați, puteți crește suma.

Exerciții pentru potență

După cum se știe, au fost inventate chiar și simulatoare speciale pentru femei, pentru a spori eficiența gimnasticii lui Kegel și a obține rezultatul mai rapid. Pentru bărbați, un astfel de simulator poate fi o greutate agățată pe un corp erect (nu complet) de sex masculin. În același timp, greutatea nu trebuie să fie prea mare la început. Luați greutatea pe care o puteți ridica și trena.

Un astfel de simulator va crea o sarcină suplimentară și va crește eficiența exercițiilor. Cu toate acestea, amintiți-vă că nu ar trebui să fiți zeloși. Trebuie să simțiți măsura. Acest simulator de acasă este cel mai bine folosit după o lună de antrenament. Cu toate acestea, acest lucru nu este necesar, dar puteți verifica efectul.

Exercițiu și fiți sănătoși!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Urologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femeiUrologul: ceea ce îngrijește acest specialist îngust pentru bărbați și femei
Cum sa slabesti dupa nasterea unei mame care alapteaza?Cum sa slabesti dupa nasterea unei mame care alapteaza?
Incontinența urinară la bărbații în vârstă: cauze și tratamentIncontinența urinară la bărbații în vârstă: cauze și tratament
Exerciții fizice cu prostatită și adenom de prostatăExerciții fizice cu prostatită și adenom de prostată
Simptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femeiSimptome, simptome de boală a vezicii urinare la bărbați și femei
Durere puternică și dureroasă de a urinaDurere puternică și dureroasă de a urina
Eliminarea părului și depilarea bărbaților în zone intimeEliminarea părului și depilarea bărbaților în zone intime
Gimnastica arnold kegel pentru femeiGimnastica arnold kegel pentru femei
Exerciții pentru kegel acasăExerciții pentru kegel acasă
Picturile lui El Macho: descrierea medicamentului și utilizarea acestuiaPicturile lui El Macho: descrierea medicamentului și utilizarea acestuia
» » Cum să faceți corect exercițiile pentru bărbați
© 2021 amigdas.com