amigdas.com

Gimnastica arnold kegel pentru femei

Gimnastica pentru femei în kegelFemeile moderne se confruntă deseori cu probleme ginecologice diferite. Unele probleme apar ca urmare a unui stil incorect de viata, altele - datorita nasterilor grele. Când vine vorba de gimnastică pentru muschi intim, mulți percep acest lucru ambiguu. Adesea, acest lucru se datorează lipsei de conștientizare a oamenilor cu privire la modul de menținere a sănătății acestora. În plus, nu se vorbește deschis despre probleme ginecologice. Rezolvarea acestor probleme va ajuta gimnastica Kegel pentru femei.

Este puțin probabil să existe femei undeva care nu ar dori ca sănătatea organelor lor interne să fie bună, iar mușchii din zona intimă să fie strânși și puternici.

Doctorul german Arnold Kegel în 1952 a dezvoltat un sistem de exerciții, inițial, de combatere a incontinenței. Sa dovedit că gimnastica conform lui Kegel ajută nu numai să facă față acestei probleme, dar și să rezolve o serie de ginecologice, cum ar fi ovulația uterului.

medici nu recunoașteți întotdeauna eficacitatea această taxă. Acest lucru se datorează faptului că, în stadiile târzii ale bolilor, este imposibil să se rezolve problemele numai prin gimnastică și este necesară o operațiune. Ca și prevenirea sau tratamentul în stadiile incipiente - metoda doctorului Kegel oferă rezultate excelente.

În plus, formarea mușchilor din zona intimă are un efect pozitiv asupra vieții sexuale.

Indicații pentru utilizare

Exercițiile sunt prezentate în astfel de cazuri:

 • Complex de exerciții pentru hemoroiziCa prevenire
 • În pregătirea pentru sarcină și naștere
 • Pentru recuperare după naștere
 • Pentru a crește sensibilitatea la sex
 • În cazurile de subdezvoltare sau slăbiciune a mușchilor pelvieni
 • Cu hemoroizi și alte boli ale rectului
 • Cu ovulația uterului
 • După operațiile ginecologice

Contraindicații

 • complicații în timpul sarcinii
 • boli oncologice

Dacă mușchii vaginali sunt slăbiți din cauza muncii grele, a constipației frecvente sau a intervenției chirurgicale, femeia nu simte plăcerea corespunzătoare din partea sexului.

Întăriți mușchii necesari, face ca vaginul să fie mai elastic și mai îngust și ajută acest complex. Numele modern pentru astfel de activități sportive este vâlbâitul.

Care este particularitatea exercițiilor lui Kegel?

Exerciții speciale pentru femeiÎn primul rând, exercițiile sunt universale, potrivite atât pentru tratament, cât și pentru prevenire. În al doilea rând, aceste clase sunt complet nedureroase. În al treilea rând, s-au dezvoltat complexe de exerciții de mușchi intim, atât femei cât și bărbați.

Amintiți-vă, totuși, că în fiecare caz trebuie să cunoașteți măsura și mușchii excesiv instruiți - și acest lucru este rău.

Pro-urile pe care le obțineți de la clasele obișnuite:

 • Creșteți circulația sângelui în organele pelvine
 • Scapă de incontinență
 • Creșteți libidoul
 • Puteți să vă controlați mai bine corpul
 • Refaceți repede sănătatea după nașterea unui copil
 • Asigurați-o mai ușor de a da naștere

Unele reguli

Pentru a obține cele mai bune rezultate ar trebui să respecte aceste reguli:

 1. Este necesar să studiem treptat - la început să stăpânească exercițiile de bază, apoi - mai complexe.
 2. Urmați secvența: primele exerciții cu compresie, apoi cu contracție, la sfârșit cu ejectare.
 3. Faceți exerciții de cel mult 100 de ori pe zi.
 4. În timpul exercițiului, încercați să utilizați numai mușchii pelvieni și nu mușchii feselor sau abdomenului.

Elemente de bază

Cum fac exerciții pe kegelÎn primul rând, decideți unde aveți mușchii pelvieni. Formarea în sine constă în trei părți: comprimare, contract, displace.

Elementul numărul 1 - învățăm să strângem conștient și să ne descurcăm mușchii intimi. Ne contractam mușchii, fixăm poziția pentru câteva secunde, deschidem mușchii.

Elementul numărul 2 - aflați contracția musculară rapidă. Tulpina si relaxati-va muschii intr-un ritm rapid.

Elementul numărul 3 - învățați să împingeți. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă imaginați că în vagin există un obiect și trebuie să fie împins de acolo. Cu alte cuvinte, trebuie să împingeți aproape același mod ca și în timpul tragerii.

Pentru a controla mai bine corectitudinea sarcinii, puteți introduce unul sau două degete în vagin.

Efectuarea exercițiilor Kegel poate fi la fel de confortabilă: ședința, minciuna sau în picioare.

Inițial efectuăm cinci abordări pe zi pentru 10 repetări. Creșteți treptat numărul de repetări și reduceți numărul de abordări.

Presa abdominală la timpul de rulare trebuie neapărat să fie relaxată.

Încercați să practici în mod regulat, astfel încât rezultatele să apară mai repede.

Există dispozitive speciale pentru formarea mușchilor intimi. Acestea sunt tot felul de bile vaginale, ouă, margele.

Exerciții suplimentare

Gimnastica pe kegelNumărul opțiunii 1. Întindeți într-o poziție confortabilă, întindeți și Relaxați-vă mușchii pubian-coccygeal, acestea sunt mușchii care sunt implicați în urinare de la aproximativ treizeci la cincizeci de ori. După ce a obișnuit și a stăpânit această tehnică, va fi posibil să efectuați astfel de mișcări în viața de zi cu zi imperceptibil pentru alte persoane, întotdeauna atunci când aveți un minut liber.

Numărul opțiunii 2. Ne complicăm versiunea anterioară. Faceți același lucru ca înainte, numai într-un ritm mai rapid.

Numărul opțiunii 3. Repetăm ​​aceleași mișcări, numai cât de încet posibil. Încet și cât de adânc posibil, tensionați mușchii și apoi relaxați-i repede. Atunci când mușchii din zona intimă sunt suficient de puternici și acest lucru va fi, dacă puteți simți presiunea pe degetul introdus în vagin, reduceți numărul de repetări la douăzeci.

Exerciții de Dr. Kegel cu omiterea uterului

Problema frecventă a femeilor de vârstă superioară și medie - prolapsul uterin. Motivul pentru aceasta este o scădere a tonusului musculaturii pelvine în combinație cu ligamentul întins al uterului. În cazurile ușoare de această boală, cu prolapsul alternativelor la gimnastica Kegel nu este, în greu - fără intervenția chirurgicală nu va fi posibilă.

Ce este periculos pentru omisiunea uterului? Este periculoasă deoarece uterul, rectul, vezica urinară, fluxul sanguin sunt întrerupte după uter, iar uretersul și intestinul gros încep să funcționeze incorect. În stadiile târzii ale bolii, uterul se află complet în afara fantei sexuale, nu se autoreglează.

Principalele simptome ale acestei boli:

 • Incontinența urinei
 • Senzații neplăcute în sex
 • Menstruație dureroasă
 • constipație
 • cistita

Odată cu omisiunea uterului, este important să se antreneze și să se consolideze nu numai mușchii vaginului și a pelvisului, ci și mușchii presei abdominale. Faptul este că mușchii presei susțin bazinul în poziția corectă față de alte părți ale corpului. O presă pregătită va reduce presiunea din interiorul peritoneului.

Exerciții complexe pe metoda lui Kegel Este necesar să fiți de acord cu medicul în prealabil. Pacienții cu ovulație a uterului pentru a efectua complexul sunt recomandați în poziția de ședere sau întins pe stomac.

Controlați respirația în timpul acestor exerciții, trebuie să fie calmă și măsurată.

Inițial, femeile care au răniri nervoase pentru a efectua exerciții nu sunt prea ușor. Pentru a simți mușchii, urmăriți care dintre ele sunt implicate în urinare. În primele zile de formare este permis să efectueze exerciții în procesul de urinare.

În timpul executării exercițiilor cu ejecție, este foarte important să nu împingeți prea tare să nu agravezi cursul bolii.

În combinație cu gimnastica lui Kegel, pacienții sunt sfătuiți să facă un exercițiu zilnic "Biciclete" și "mesteacan", și, de asemenea, să meargă pe jumătate squat, pentru a efectua mingea apăsând cu genunchii.

Făcând această tehnică, vă veți îmbunătăți acum sănătatea și veți preveni apariția unor probleme intime în viitor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este Norbekov de încărcare, exemple de exercițiiCe este Norbekov de încărcare, exemple de exerciții
Adaptive gimnastica Bubnovsky cum să învețe începătoriAdaptive gimnastica Bubnovsky cum să învețe începători
De ce femeile gravide nu își pot ridica mâinileDe ce femeile gravide nu își pot ridica mâinile
Gnathology în stomatologie. Doctorul-gnatologGnathology în stomatologie. Doctorul-gnatolog
Gimnastica pentru gât și coloană vertebrală conform lui Bubnovsky: videoGimnastica pentru gât și coloană vertebrală conform lui Bubnovsky: video
Gimnastica pentru gâtul shishoninului, complexul principalGimnastica pentru gâtul shishoninului, complexul principal
Tratamentul conform metodei articulației șoldului BubnovskyTratamentul conform metodei articulației șoldului Bubnovsky
Exerciții fizice cu prostatită și adenom de prostatăExerciții fizice cu prostatită și adenom de prostată
Exerciții comune de Norbekov, vizionați videoclipuri cu exercițiiExerciții comune de Norbekov, vizionați videoclipuri cu exerciții
Gimnastică dinamică pentru copiiGimnastică dinamică pentru copii
» » Gimnastica arnold kegel pentru femei
© 2021 amigdas.com