amigdas.com

Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii

Câine - pui de catelusÎn lume există mai multe rase de câini, similare cu un pui de urs. Aceste animale de companie minunate seamănă cu ursuleții de pluș. Ele sunt deosebit de populare la femei. Acești câini fascinează cu aspectul lor toți cei care le-au văzut cel puțin o dată. Puiul intern de urs este proprietarul unui personaj de gen, afectuos, dulce și credincios stăpânului său frumosul câine. În acest articol vom examina mai îndeaproape rasa de câini: Spitzul Pomeranian și Chow Chow.

Acasă Urși

Pui mici PomeranianPrincipalele caracteristici distinctive ale rasei Pomeranian Spitz:

 • Greutate mică, de până la trei kilograme;
 • Creșterea mică, de aproximativ 22 de centimetri la greabăn;
 • Lână de frumusețe extraordinară, compusă din două straturi;
 • Vigoarea și ingeniozitatea;
 • Urechi triunghiulare care încadrează o față frumoasă;
 • Pătură groasă și groasă.

Această rasă de câini poate fi ușor pregătită, într-un timp scurt, capabil să învețe toate comenzile standard. Mishka reacționează la totul cu o scoarță sonoră, de lătrat. Prin urmare, primul pas este să-i înveți pe ursul tău acasă la echipa "Quiet!"

Pomeranianul Spitz, la fel ca și alte rase de câini, similar cu un pui de urs, diferă în caracter neobosit. Îi place să joace, să fugă. În general, proprietarul, care are acasă un câine atât de atrăgător, pe lângă faptul că nu sa plictisit.

Pentru a merge la o plimbare în compania unui animal preferat, cel mai bine, purtând o salopetă specială. În caz contrar, riscați să mergeți acasă cu o bucată murdară de lână.

Ursul, care sa stabilit în apartamentul tău, va servi protecție fiabilă. Vedem Pomerantcev urși drăguț, și ele se prezintă giganți formidabile, deci ar trebui să acorde atenția cuvenită acestei rase de formare pentru oaspeții dvs. de groază nu au părăsit niciodată casa în haine rupte.

Câini, rase Pomeranianul Spitz este foarte confortabil cu copiii și lucrează bine într-o echipă. Prin urmare, ele pot fi găsite adesea în circ. În plus, acest tip de adora de călătorie și poate fi transportat chiar și într-o pungă.

Sfaturi pentru îngrijirea unei portocale:

 1. Lâna se recomandă să se combine de două ori pe săptămână, în timpul procesului de bronzare, trebuie repetată mai des.
 2. must ghearele ghearelor.
 3. Își scaldă urșii o dată la trei luni și după cum este necesar.
 4. Puppy ca pui de ursPeriați dinții în fiecare zi, pentru a evita boala parodontală.
 5. Ștergeți ochii umezite cu apă fiartă cu un tampon de bumbac.
 6. Pentru această rasă, mulți crescători de câini sunt sfătuiți să cumpere o tavă specială. Ursii interni merg la toaletă atât pe stradă, cât și pe tavă.
 7. Respectați cu strictețe modul de alimentare. Nu dați dulciurile de companie. Să dai mâncare este cel mai bun după o plimbare. Puii mici sunt hrăniți de patru ori pe zi, iar câinilor adulți li se recomandă să se hrănească nu mai mult de două ori în același timp.

Trăsături distinctive ale chow-chow rasei:

 1. neobișnuit limba albastră;
 2. Rasă Chao-ChaoGreutatea variază în funcție de sexul animalului, de la 27-32 kg;
 3. Creștere de aproximativ 46-56 centimetri;
 4. Speranța de viață este în principiu 10-12 ani.

După cum puteți vedea, mâncarea este mult mai mare în greutate și înălțime decât Spitzul Pomeranian. Dar aspectul ne amintește de un urs cu picior în ambele cazuri. Ambele rase au o dispoziție amabilă și jucăușă și sunt ușor de antrenat. Cu toate acestea, datorită creșterii sale mari, Chow Chow poate sperie un oaspete neinvitat numai cu aspectul său impresionant.

Câinii din această rasă sunt de două tipuri: cu păr scurt și cu păr lung. În ceea ce privește limba albastră, chinezii au o legendă: în vechime, strămoșul Chow Chow a lins o bucată de cerul rupt.

Nu are o activitate puternică, este adevărat numai pentru maeștrii săi. Străinul nu poate câștiga favoarea acestui câine. În comenzile de serviciu reacționează ocazional cu reticență, poate fi leneș de mai multe ori pentru a efectua același exercițiu. În cazul în care vă faceți griji, ar trebui să fiți pregătiți pentru plimbări zilnice, pe parcursul cărora animalul de casă va împrăștia toată energia acumulată. Chow-chow se potrivește perfect ca gardian.

Sfaturi pentru îngrijirea vânatului:

 1. Câinele trebuie pieptat cel puțin o dată pe săptămână cu un pieptene de metal;
 2. La guler și pentru a spăla labe este necesar obișnuit de la o vârstă fragedă;
 3. Adulți Chao-Chao în zăpadăHrănirea ar trebui să fie strict aceeași, fără amestecarea speciilor;
 4. Trebuie să cumpărați un instrument special pentru scăldatul acestui câine. Veți avea nevoie, de asemenea, de un uscător pentru a usca lâna, va trebui să se efectueze după procedurile de apă.

În plus față de rasele de mai sus, pe care le-am examinat în detaliu, există mai multe soiuri de câini care sunt foarte arata ca ursi.

Lista de alți câini similare cu un pui de urs:

 1. Pudel;
 2. Testicul tibetan;
 3. Ciobănesc caucazian;
 4. Terra Nova;
 5. Goldendudl;
 6. Câine samojed;
 7. O cruce între un collie și un retriever.

Câinii care arată ca puii sunt un adevărat miracol al naturii. Ele sunt extraordinar de frumoase și inteligente. Sunt adevărați prieteni și adevărați gardieni ai casei voastre. Având un astfel de animal de companie, puteți fi complet încrezător în siguranța dumneavoastră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Totul despre Spitz-ul PomeranianTotul despre Spitz-ul Pomeranian
Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopuluiCâine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
» » Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
© 2021 amigdas.com