amigdas.com

Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici

Kobaktan Instrucțiuni de utilizareAnimalele de companie sunt uneori afectate de boli cauzate de bacterii. Până în prezent, în lupta împotriva bolilor bacteriene, antibioticele sunt considerate cel mai bun remediu. Există întotdeauna produse noi pe piață, dar experții recomandă utilizarea unor medicamente dovedite, cum ar fi Kobaktan.

descriere

Kobaktan este numit pregătirea unei noi formațiuni, în comparație cu medicamentele anterioare, acest medicament prin studiu este îmbunătățit semnificativ. În majoritatea cazurilor, acest medicament tratează bolile infecțioase și inflamatorii.

Kobaktan ia în considerare antibioticul din ultima, a patra generație. Se compune din componente ale grupului cefalosporinic. Bolile obțin o rezistență la antibiotice, producând o enzimă specială, beta-lactomază, care produce imunitate la boală. Organismele dăunătoare sunt susceptibile la mutații, astfel încât uneori medicamentul este extrem de dificil de a afecta focalizarea bolii. Antibioticele din a patra generație sunt cele mai rezistente la enzima beta-lactomază.

Kobaktan include următoarele componente:

 • sulfat de cefkinom;
 • etilopeat;

Medicamentul este o soluție injectabilă albă.

Instrucțiuni de utilizare

În medicina veterinară, Kobaktanom tratează aproape toate animalele domestice: bovine, porci, câini și pisici. mare Bovinele sunt prescrise acest medicament atunci când:

 1. Boli respiratorii.
 2. Nekrobakterioze.
 3. Dermatita.
 4. O mastită acută.
 5. Colibaciloză.

Kobaktan este alocat animalelor, în special porcilor, în cazul animalelor afectează astfel de boli, după cum urmează:

 1. Dermatita.
 2. Sindromul MMA.
 3. Meningita.
 4. Artrita.

Kobaktan pentru pisici: instruire

Proprietarii încearcă să-și salveze animalele de companie de la sentimente neplăcute, deci urmați sfatul unui medic veterinar și folosiți cobactan ca panaceu pentru bolile cauzate de bacterii. Kobaktan pentru pisici este folosit pentru boli ale tractului respirator, artritei și bolilor de piele.

KobaktanSe recomandă animalului bolnav să injecteze medicamentul subcutanat. O injecție este suficientă o dată pe zi, următoarea injecție este recomandată nu mai devreme de 24 de ore. Cursul de tratament nu durează mai mult de 5 zile. Dozajul trebuie să fie de 0,5 ml pentru 1 kg de greutate în viu.

Injectarea se face pisicii intramuscular. Dacă gazda nu are experiență, atunci încredințați această procedură medicului veterinar mai bine. Chiar și crescătorul cu experiență trebuie să-și amintească măsurile de bază care vă vor ajuta să faceți animalele de companie cât mai rapide și mai puțin dureroase. Este necesar să se calmeze animalul, să se mângâie și să se relaxeze, abia apoi să se administreze medicamentul. În nici un caz nu poți să ridici o pisică pe o pisică și chiar mai mult să prindă sau să bată un animal.

Experții recomandă efectuarea unui test de sensibilitate pentru componenta principală a sulfatului tsugfinkuyu.

Contraindicații și efecte secundare

Contraindicații la utilizarea medicamentului:

 • nu este posibilă prescrierea medicamentului la un animal slăbit;
 • femeile însărcinate și care alăptează;
 • Animale cu intoleranță individuală la componentele medicamentului;

Se crede că practic nu există efecte secundare ale acestui medicament. În cazuri rare, un animal care primește un medicament poate dezvolta o reacție alergică individuală.

Containerele goale trebuie eliminate. Nu utilizați sticle într-un mediu casnic.

măsuri de precauție

Măsurile de precauție atunci când lucrați cu medicamente de acest tip sunt standard: respectarea cu atenție a regulilor de igienă personală, adică protejarea suprafețelor deschise ale mâinilor și membranelor mucoase. Pe mâini se recomandă purtarea mănușilor, contactul cu ochii trebuie evitat. Dacă medicamentul intră încă în mucoasa ochiului, zona afectată trebuie spălată imediat cu o cantitate mare de apă curentă.

Dacă obțineți medicamente în cavitatea bucală, trebuie să căutați urgent ajutor medical calificat pentru a evita otrăvirea.

Pro și contra medicamentelor

Acest medicament are un număr mare de plusuri și practic nu are fețe negative. Plusurile includ:

 • un preț acceptabil;
 • Kobaktan IVo gamă largă de activități;
 • medicamentul este bine excretat din organism;
 • rezistența practic nu se dezvoltă;
 • medicamentul începe să acționeze aproape imediat, la câteva minute după injectare;
 • în medicament nu există conservanți și diverși stabilizatori;
 • Medicamentul aproape nu intră în tractul gastro-intestinal;

Se consideră de obicei un aspect negativ posibilitatea unei reacții alergice individuale.

Persoanele care au utilizat acest medicament sunt mai mult satisfăcute de rezultat:

Fiecare proprietar este preocupat de soarta și sănătatea animalului de companie. Când pisica noastră Marousi a început să aibă probleme cu tractul respirator, am apelat la clinica veterinară pentru ajutor. Medicul ne-a diagnosticat cu o boală cauzată de bacterii. A înregistrat "Kobaktan". Au făcut totul conform instrucțiunilor, după prima injecție pisica a devenit mult mai ușoară. După 3 zile, Marusya sa recuperat. Foarte mulțumit de Kobaktan.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este mai bine să luați - amoxiclav sau amoxicilină?Ce este mai bine să luați - amoxiclav sau amoxicilină?
Amoxoil retard și amoxicilină pentru pisici: aplicareAmoxoil retard și amoxicilină pentru pisici: aplicare
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Antibiotice cu un spectru larg de acțiune: listă în ordine alfabeticăAntibiotice cu un spectru larg de acțiune: listă în ordine alfabetică
Tratam durerea in gat cu antibioticeTratam durerea in gat cu antibiotice
Amoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuniAmoxicilina pentru aplicare pe animale este inclusă în instrucțiuni
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
O nouă generație de antibiotice în comprimate: domeniul de aplicareO nouă generație de antibiotice în comprimate: domeniul de aplicare
Sumamed și analogul său rus azitromicinăSumamed și analogul său rus azitromicină
Antibiotice de cefalosporine: nume de medicamente cefalosporineAntibiotice de cefalosporine: nume de medicamente cefalosporine
» » Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
© 2021 amigdas.com