amigdas.com

Pregătirea "Cautervin": manual de instrucțiuni pentru pisici

Caracteristici de acotavin de droguriProbleme asociate cu sistemul urinar, destul de des întâlnite la pisicile domestice. Lăptoșii pufoși din locuințe domestice duc adesea un stil de viață sedentar, iar proprietarii lor lipsiți de griji își suplimentează deseori secțiile, permițându-le să mănânce chiar și alimente care le sunt contraindicate.

Ca urmare, există diferite tipuri de răni de felină, inclusiv cele asociate cu vezica urinară. Cum să ajuți o pisică? Ce medicament îl poate scuti de durere și disconfort? În această situație, "Catervin" pentru pisici vine la salvare, care este foarte popular pentru eficacitatea sa.

Când aveți nevoie de "Cotervin"

Acest medicament este destinat tratamentului și prevenirii multor afecțiuni feline, inclusiv bolilor vezicii urinare. Acesta este un preparat natural, care conține numai componente vegetale, nu conține conservanți și acționează cu ușurință asupra organismului animalului de companie: "Cotervin" se va potrivi chiar și celor mai sensibile fuzzy. Drogul are trei avantaje principale - o formă convenabilă de eliberare, un preț scăzut și, desigur, o acțiune eficientă.

Instrucțiuni de utilizare: indicații, proprietăți medicinale, dozare

Principalele indicații de utilizare Medicamentele cu Cotervin sunt problemele sistemului excretor, și anume:

 • pietre și nisip în rinichi;
 • urinare a problemelor;
 • inflamația vezicii urinare și a tractului urinar.

Acest medicament rezistă bolilor și poate acționa și ca agent preventiv.

Conform instrucțiunii, compoziția conține componente precum apa, rădăcina stalkerului, coarda de câmp, alpinistul de păsări și alunecarea montanților.

Proprietăți terapeutice ale medicamentului

Instrucțiunea descrie în detaliu toate proprietățile medicinale ale "Cotervin", acestea includ următoarele:

 • Îndepărtează ușor excesul de săruri din corpul unei pisici sau pisici;
 • descompune perfect pietrele formate (cu excepția oxalatilor);
 • acționează ca diuretic;
 • are un efect antiinflamator minunat asupra corpului pisicii.

Compoziția naturală comportă imediat în mai multe direcții, facilitând simptomele, distrugând boala și asigurând un efect preventiv. "Cotervin", eliberat sub formă de picături, este recomandat să aveți în pieptul de medicina de origine orice iubitor de pisici, în special cei care au animale de companie, predispuse genetic la boli ale căilor de excreție.

Cum să dai pisica "Cotervin"

Cum să dai un cautervinTrebuie imediat subliniat faptul că aceste picături trebuie ținute în frigider, deoarece nu conțin conservanți și se pot deteriora rapid la temperatura camerei. Când pisica are probleme cu vezica urinară, preparatul trebuie agitat (pentru a dilua sedimentul format), se pune o pipetă pe gâtul flaconului și se măsoară ușor o linguriță de medicament. "Cotervin" este amestecat cu apă, lapte, terci, cu toate acestea, orice alt aliment. După aceasta, este necesar să se asigure că pisica sau pisica mănâncă astfel de alimente.

Al doilea mod de utilizare a "Erwin Cat" este, de asemenea, permis - aceasta este introducerea medicamentului direct în vezica urinară. Imediat este de remarcat faptul că o astfel de procedură se face în principal numai de către medicii veterinari cu experiență. Încercați independent faceți acest lucru cu o pisică este plină cu: animalul nu poate sari în timp, iar proprietarul îi dăunează astfel animalului.

Dozarea medicamentului

Aplicarea produsului "Cotervin" este permisă o dată pe zi pentru 2-4 ml. Cursul general de tratament este de o săptămână, după care trebuie repetat de 3 ori într-un an. Aceasta se face în scopul prevenirii: 1 timp pentru tratament, de 3 ori pentru prevenire.

Dacă boala progresează, iar simptomele la animalul de companie nu dispar, apoi consumul de droguri este crescut de 2 ori pe zi cu aceeași doză. Este permisă utilizarea Cotervine în asociere cu alte medicamente care vizează eliminarea bolilor de pe cale.

Dacă pisica are o urinare foarte dificilă, atunci medicamentul este cel mai bine introdus în vezică. Dar, așa cum am menționat mai devreme, nu ar trebui să se facă pe cont propriu, dar cel mai bine este să luați un animal pufos într-o clinică veterinară calificată.

Dacă tot proprietarul este sigur în puterea sa, atunci este necesar să acționăm conform următoarei instrucțiuni:

 • Utilizarea medicamentuluipurtați mănuși speciale;
 • pregătiți o seringă sterilă, formați-o în ea o soluție de 11-15 ml;
 • umezit în apă cu un tampon de bumbac îndepărtați rămășițele de urină;
 • pentru a pune pe seringă un cateter cu ajutorul căruia să se introducă un medicament în vezica urinară a unui animal de companie;
 • Procedura trebuie efectuată la fiecare 2 zile până când animalul se recuperează complet.
Atenție vă rog! Utilizați întotdeauna numai un cateter în timpul procedurii! În nici un caz nu trebuie să încercați să injectați medicamentul cu un ac dintr-o seringă!

Sfat: Ambalajul neacoperit al preparatului Cotervin nu trebuie depozitat mai mult de 7 zile, chiar dacă este în frigider.

Contraindicații și posibile efecte secundare ale medicamentului

Contraindicații pentru utilizarePreparatul natural "Cotervin" nu există contraindicații la cerere. Excepția este intoleranța individuală a animalelor de companie a anumitor componente care alcătuiesc acest medicament. În general, chiar și cele mai delicate și sensibile purrs tolera ușor de acțiune a acestui medicament, deci Cotervin este numit fără teamă. De asemenea, nu au fost înregistrate efecte secundare, cel mai important fiind utilizarea instrumentelor sterile, în special atunci când se injectează medicamentul direct în vezica urinară a animalului de companie. Pentru a face acest lucru este necesar să vă ocupați de mâini, să aveți mănuși medicale speciale, un nou cateter și o seringă.

După administrarea medicamentului Pisica va merge adesea în tavă. Acest lucru este normal, atunci "Cotervin" a început să acționeze, apoi în curând animalul de companie se va simți mult mai bine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Kobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisiciKobaktan. Instrucțiuni de utilizare pentru pisici
Caracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câiniCaracteristicile utilizării lactobiofadolului pentru câini
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Catantar pentru pisici - manual de instrucțiuniCatantar pentru pisici - manual de instrucțiuni
Principalele antibiotice cu spectru larg pentru pisiciPrincipalele antibiotice cu spectru larg pentru pisici
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
Bolile Cat: cum o persoana trateaza diareea unei pisici, fotografieBolile Cat: cum o persoana trateaza diareea unei pisici, fotografie
Urolitiaza la pisici: cauze, simptome și tratamentUrolitiaza la pisici: cauze, simptome și tratament
`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare`Hepatovet` pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Pregătirea "Cautervin": manual de instrucțiuni pentru pisici
© 2021 amigdas.com