amigdas.com

Conținutul pielii cheii goiene

Sărutul prostCobaii cântăreți sunt de specii diferite, dar cea mai comună rasă este pielea. Aceste animale mici și netede, asemănătoare cu monștrii, au apărut datorită selecției oamenilor de știință americani. Oamenii de știință canadieni și americani au dorit să creeze reprezentanți unici ai lumii animalelor, care nu ar fi împovărați cu o acoperitoare de lână pe piele. La început, au fost obținuți albinoși, dar experimentele ulterioare au făcut posibilă crearea de culori strălucitoare de culoare și scăparea de la nuanța roșie a ochilor.

În laboratorul canadian Ts. Rivers a primit un fel de cobai fără piele fără o acoperitoare de lână, adică chelie. Acest lucru sa întâmplat în a doua jumătate a secolului XX, de când oamenii de știință au trecut porcinele de cobai și au obținut o altă culoare a lânii lor, unele specii și-au întărit ușor imunitatea ca rezultat al selecției. Dar, în ciuda muncii dureroase, oamenii de știință nu au reușit să obțină recunoașterea în America ca o rasă separată de cobai.

Rasa de cobai chel

Ca urmare a încrucișărilor strâns legate pe o perioadă lungă, cobaii cu piele netedă au primit imunitate slăbită și sănătate precară. Unicitatea tipului de piele este că gena, care transmite pielea fără lână de la o generație la alta, este recesivă. Acest lucru înseamnă că încrucișării cu lână de rocă chel animal obișnuit va avea ca rezultat un animal de companie cu blană, dar va fi un purtător al genei chel - aceasta înseamnă nașterea bruscă a animalelor fără păr în urmașii lui viitoare.

Descrierea rasei de cobai chel

Porc negruDacă vorbim despre lungimea corpului de animale de companie, bărbații ajung la 30-35 de centimetri, iar femelele nu depășesc 30 de centimetri. Adulții de sex masculin cresc în medie la un kilogram, dar uneori greutatea lor este de 1,5 și chiar 1,8 kilograme.

Animalele nu se nasc complet cheila, pielea lor are o acoperire pufoasa dintr-un tun blând, abia vizibil, care atinge ceea ce creeaza un sentiment de acoperire cu velur. Strângerea corpului cald dă o impresie de neuitat, astfel de animale de companie doresc să atingă din nou și din nou. Pe umerii, capul și gâtul cobaiului, părul moale scurt poate crește.

Capul unui animal mic este bine format, situat pe un gât scurt, cu mușchi dezvoltați, rezilienți și puternici. Ochii pot avea culori diferite, roșu, rubin închis și rubin, uneori maro, cu nuanță închisă sau chiar negru. Urechile rotunjite și îngrijite sunt pe scară largă distribuite pe cap.

Corpul lui Pet cu contururi bine definite ale mușchilor și o burtă rotundă. Pentru un animal mic, are un piept oarecum profund. Animalul are chiar labele cu degetele în mișcare. Din cauza vertebrelor scurte, o coada mică nu este aproape vizibilă.

Defectele sunt adesea prezente în dezvoltarea animalelor, acest lucru se datorează traversării pentru producția de rude apropiate de animale de animale cheli. Există o curbură din labe de naștere sau o coloană inegală, capul are oarecum diferit față de forma standard. Spatele poate fi scurt sau moale. Cei care nu au fost supuse animalele de standardizare, mai ales ca proprietarii, viața lor nu este în pericol, ci pentru a participa la o procreare special nu este recomandat ca aceștia să nu producă situații proaste în perioadele viitoare.

temperatura normală a corpului este menținută la un nivel de până la 37 de 39s, porci vii de la 4 la 8 ani, în funcție de starea de sănătate, intervalele puls de ritm cardiac de la 245 până la 345 bătăi pe minut de timp. Femelele ajung la pubertate într-o lună sau puțin mai mult, iar bărbații devin gata să creeze urmași în doar două luni.

Caracterul unui animal mic din rasa skinny

Pielea maro a pieleaUnii oameni consideră că animalele sunt respingătoare, deoarece nu există părul pe piele, dar gustul unei persoane nu poate fi comparat cu preferințele celuilalt și mulți proprietari ai acestor animale drăguț dau despre caracterul lor doar recenzii pozitive. Comportamentul lor zilnic și constant este caracterizat ca fiind afectuos și amabil. Pentru copii, este foarte recomandat să comunice cu aceste animale vesele și neobosite, doar vizionarea animalelor drăguțe îmbunătățește starea de spirit și ameliorează depresia.

Crabii slabi se obișnuiesc curând să se obișnuiască cu gospodăria, vor să se joace cu ei și aproape întotdeauna să reacționeze la întoarcerea proprietarului după absența lui. Îmi place foarte mult să fiu la îndemână, cedați copiilor, arătați atitudinea lor bună. Aceste animale mici amuzante lipsa totală de agresivitate, și sunt întotdeauna prieteni cu alte animale de companie care trăiesc în casă.

Porcii care se află în familie pentru o lungă perioadă de timp, dobândesc obiceiuri, care sunt percepute cu umor de către asociați benevolent. Animalele de companie memorează diferite sunete și reacționează la acestea cu un comportament deosebit. Un exemplu este sunetul ușii de deschidere a frigiderului, apoi animalele drăguțe fac un fluier plin de bucurie, ceea ce înseamnă că așteaptă o masă delicioasă.

Întreținerea și îngrijirea cobailor chel

Mobilitatea porcilor de guineea skinhead poate juca cu ei o glumă groaznică, de exemplu, în cazul în care casa sau cusca lor este mare, atunci când cad ei se pot răni:

 • ruptura intestinului, splinei sau a altor organe interne;
 • vânătăi ale capului, oase ale membrelor și alte părți;
 • fracturi ale oaselor sau chiar coloanei vertebrale.

Pentru a evita o astfel de situație, partea superioară a cuștilor lor este plasată la înălțime, astfel încât animalele să nu poată ajunge la ea sau să o închidă cu o plasă metalică, ceea ce împiedică ieșirea.

Principiul celulelor dispozitivelor

Doi porci de pieleDurata de viață a unui animal depinde nu numai de rasă sau de setul genetic obținut, ci și de îngrijirea primită și care trăiește în condiții confortabile. Speranța medie de viață a cobai este de 6 ani, dar sunt cunoscute cazuri de longevitate.

Pentru un animal de companie necesită un spațiu de locuit de 0,5 metri pătrați. Adesea proprietarii nu fac o cușcă pentru animalul lor de companie, ci o casă transparentă, de exemplu, au pus un acvariu. Acest design face posibilă trecerea curenților la un animal de companie slab sănătos, mărind și mai mult confortul cu o lampă de încălzire.

În partea de jos există un strat de rumeguș, în timp ce experții nu recomandă utilizarea unui material special de umplere din lemn, deoarece pentru astfel de animale cheile are o duritate inutilă și muchii ascuțite, care pot provoca leziuni ale pielii fără apărare. Pentru cobai, o trăsătură caracteristică este capacitatea de învățare pentru a deschide încuietori și încuietori, astfel încât fiabilitatea lor ar trebui să fie luată în considerare în avans.

Grijă de oreionul chel

Broccoli și slabiÎngrijirea pentru cobaii cheli este mult mai ușoară, pentru că nu aveți nevoie să vă pieptinați părul în fiecare zi, care la unele specii de alte specii este lungă și confuză. Din cauza lipsei de lână, aceste animale sunt foarte conștiente de schimbările la rece și de temperatură. O lovitură puternică la rece poate duce la răceală. Într-o încăpere care conține oreion, este necesar să se mențină o temperatură constantă de la 20˚ la 22˚С.

Cu toate acestea, creșterea temperaturii la 26 de grade sau mai mult este considerat incomod pentru animale de companie, prin urmare, asigura ventilarea spațiului fără un proiect sau mod de aer supraîncălzit îndepărtat forțat, astfel încât jetul de aer nu cade pe animal (este folosit ventilator).

Menținerea curățeniei la cultivarea de cobai nu este de mică importanță. La aceste măsuri de igienă sanitară și personală se numără:

 • pielea goala a unui animal mic ar trebui sa fie imprastiata in mod regulat cu crema pentru copii, este important sa se previna uscarea capacelor, aspectul de peeling, fisuri si iritatii;
 • Se recomandă tăierea în mod regulat a unghiilor cu foarfece pentru manichiură, acestea cresc în mod constant și animalele se pot răni singure;
 • este necesară curățarea regulată a cuștii, se recomandă înlocuirea așternutului complet după trei zile de utilizare, dar dacă a murdărit înainte, nu trebuie să așteptați această perioadă, iar dezinfecția celulei sau a acvariului se face o dată pe săptămână;
 • urechile de cobai sunt curățate temeinic de murdărie, ochii sunt spălați cu un tampon de bumbac înmuiat în apă caldă, cu puțin mai multă temperatură a încăperii;
 • înghițiți porcii de cobai nu sunt recomandați de crescătorii cu experiență, dacă există o contaminare a corpului, apoi utilizați șervețele umede și puteți aplica șampon pentru bebeluși.

Hrănirea câinilor cheili

locuință slabDieta corectă prelungește viața animalului. Hrănirea trebuie să fie variată și nutritivă, și acest lucru este foarte important, deoarece animalul trebuie să-și petreacă energia și pe încălzirea corpului său nefericit și neajutorat.

Porcii de guinee au un metabolism crescut și este recomandabil să le dăm suficient de hrană, dar suprapunerea este chiar mai inutilă decât o lipsă de nutriție.

Mâncarea perfect selectată constă din produse:

 • mai mult de jumătate din dietă (60%) este iarbă sau fân uscat, în funcție de sezon;
 • legumele, fructele și legumele rădăcinii reprezintă 20%;
 • cerealele (de preferință într-o formă încolțită) reprezintă 20% din masa totală.

Amestecul de cereale este adesea adăugat sau înlocui complet cu amestecuri granulare, în special selectate pentru porci de Guineea, cu experiență gazde sunt adăugate pentru a le cretă și sare, suplimente de vitamine pentru animale și acid ascorbic. Apa trebuie schimbata de trei ori pe zi, iar in vara de pana la cinci ori, animalele au nevoie de apa curata.

Cobaii de mare neted sunt bucuroși să mănânce mere, varză, morcovi, dovleci, castraveți și multe alte legume. Animalele consumă frunze de salată, păpădie, patrunjel, plante, musetel, trifoi. Ei dau ramuri de pomi fructiferi cu frunze, dar nu curata scoarta. Acest lucru este necesar pentru a distruge claritatea incisivilor, deoarece pielea pe toată durata vieții crește dinții care cresc mult și interferă cu animalul. Ar trebui să nu se hrănească animalele:

 • amidon, ca de exemplu cartofi;
 • ciuperci, usturoi, ceapă, ridiche, fructe de nisip;
 • produse dulci, grase, sărate și dulci.

Reproducerea cobaiilor la domiciliu

Aceste animale mici sunt fertile și Nu au probleme de reproducere. După ce au ajuns la pubertate, bărbații și femeile sunt gata să continue descendenții. Femelele se îmbracă tineri de aproximativ 60-70 de zile, apoi într-o singură așternută se produc până la 5 porci mici nou-născuți. Pentru animalele de companie, nu există nici o diferență în timpul anului în care aceștia pot suporta și să producă puși, cobai mici se nasc pe tot parcursul anului.

Trecerea diferitelor rase

Pentru a prezice corect semnele de descendenți, trebuie să știți câteva reguli pentru selectarea partenerilor sexuali printre porcine:

 • dacă traversează pielea de porc cu același reprezentant chel, atunci toți puilor nu vor avea păr;
 • Fertilizarea de porc lânos chelire slab purtător de gene va permite să producă aproximativ 55-70% din puii cu nici un fir de păr, dar restul s-au născut cu părul va fi purtători ai genei;
 • dacă traversați doi purtători de gâscă ai genei, vor fi obținute doar aproximativ 25% din reprezentanții chel;
 • când traversează un porc chel și un animal pufos fără purtător, gena reprezentanților chel nu este obținută deloc;
 • un purtător pufos este traversat cu o altă rasă de lână (fără o genă) - nașterea copiilor fără probleme are un procent mic.

Smooth cobaii de blană sunt extrem de importante în familiile în care există copii sau adulți care sunt alergici la lână, astfel încât proprietarii de toate vârstele fericit să fie cazați în casa este creatura cald, moale și dulce.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Stilul de viata al gandacului de rinocer. Ce face un gândac de rinocer?Stilul de viata al gandacului de rinocer. Ce face un gândac de rinocer?
Informații interesante: cum delfini dorm și respir?Informații interesante: cum delfini dorm și respir?
Câți cobai trăiesc acasăCâți cobai trăiesc acasă
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Noua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albeNoua Zeelandă subtipuri de iepure, roșii și albe
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
Caracteristicile cailor din rasa cal ArabianCaracteristicile cailor din rasa cal Arabian
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
» » Conținutul pielii cheii goiene
© 2021 amigdas.com