amigdas.com

Cum se efectuează jelqing corect: principalele căi și rezultate

Jelking - ce este?Cuvântul "jelqing" ne-a venit din arabă, în traducere literală înseamnă "muls", dar de fapt - acesta este unul dintre modurile cele mai ieftine și accesibile de a mări lungimea și lățimea penisului. Arabii au folosit tehnica jelk-ului din cele mai vechi timpuri, trecând această cunoaștere de la o generație la alta.

Ce trebuie să știi despre jelqing?

Esența tehnologiei jelqing este de a mări dimensiunea penisului prin întinderea penisului și crearea de microtraine. Nu-ți fie frică, de fapt, aceste microtraume nu vă vor afecta sănătatea și, dacă nu exagerați, nu vor duce la senzații dureroase. Jelqing poate fi comparat cu exercițiile de creștere a mușchilor - în timpul exercițiilor fizice, țesutul muscular este deteriorat, iar creșterea împreună, compușii noi cresc efectiv mușchii în volum. Amintiți-vă durerea plăcută din mușchi după ce ați vizitat sala? Dă dureri articulațiilor rupte în țesuturi.

Tehnica Jelqing - warm-up și exerciții fizice.Trebuie să spui imediat asta mod de a mări un membru nu garantează un rezultat într-o lună sau chiar șase luni. Totul depinde de regularitatea clasei, de calitatea exercițiilor și de dorința dumneavoastră. Clasele jelkom - la fel ca în sala de gimnastică, trebuie să acordați o atenție deosebită acestui lucru și să încercați să creșteți treptat încărcătura penisului.

De asemenea, merită să vă amintiți că trebuie să efectuați toate exercițiile strict pe propriul risc și dacă aveți consecințe, cum ar fi vânătăi sau vânătăi, ar trebui să consultați imediat un medic.

Cum să efectuați în mod corespunzător jelqing?

Există mai multe metode pentru a face un jelk, vom considera cele mai elementare și eficiente. toate metodele constau din două părți: se încălzește și se exercită în sine. Prima parte - încălzirea - este aceeași pentru toată lumea și este obligatorie înainte de fiecare activitate. Exercițiile trebuie să fie alese pentru ele însele, rezultatul metodei alese nu va fi diferit. Dacă unele pași sunt incomprehensibili pentru dvs., este mai bine să căutați un videoclip cu lecții de jelk pe Internet.

Încingeți penisul

Exercițiul nu a mers prost, cu tentativă ar trebui să vă încălzească pula. Încălzirea durează aproximativ 5 minute. Cea mai eficientă metodă este compresia caldă.

 1. Wet jelqing - trăsături de exercițiiLuați o cârpă de pânză și o coborâți sub o apă călduță, frumoasă și foarte dică.
 2. Așteptați până când țesătura este umedă complet și pliați-o în mai multe straturi, astfel încât să acopere complet atât trunchiul penisului, cât și capul.
 3. Împachetați penisul cu această compresă.
 4. Țesătura trebuie să fie în mod constant caldă, de aceea trebuie să fie din nou umezită din nou cu apă caldă.

un alt o modalitate eficientă de încălzire poate fi un recipient cu apă caldă, unde puteți ține un membru timp de 5 minute. Dezavantajul acestei metode este că va trebui să găsiți un loc convenabil pentru plasarea acestei capacități, deoarece va fi foarte dificil să stai pe picioarele îndoite sau pe șosete timp de 5 minute.

Dacă nu puteți găsiți un cârlig sau un recipient pentru încălzire, puteți utiliza un duș cald obișnuit, dar această metodă nu este deosebit de eficientă, deoarece jeturile de apă pot provoca o erecție și pentru jelkling nu este deloc de dorit.

Să înțelegi că ești gata să faci un jelka este foarte simplu. Când penisul se umflă vizual, dar rămâne relaxat și moale la atingere, trebuie să începeți exercițiile.

Metoda umedă

Jelking pentru penis - cum sa creasca penisul?Pentru prima metodă a jeleului veți avea nevoie de lubrifiere. Cel mai bun dintre toate cumpărați unsoare specială pe bază de apă într-o farmacie sau într-un magazin de bunuri intime sau folosiți jeleu de petrol. Nu utilizați cremă pentru mâini sau, chiar mai rău, săpun, deoarece aceste produse nu sunt destinate tenului delicat al unui penis, iar utilizarea săpunului va duce la pielea uscată.

 1. În prealabil, este necesar să se realizeze o erecție, dar numai cu 50%, astfel încât termenul era aproape paralel cu podeaua.
 2. Îmbrățișați membrul cu degetul mare și arătătorul, formând un inel, la fel ca un gest "OK"
 3. Strângeți ferm penisul și încet, timp de 2-3 secunde, treceți de la baza penisului până la cap.
 4. Du-te la cap, schimba-ti mana, dar nu schimbi raportul de compresie.
 5. Repetați pașii 2-4, amintindu-vă să schimbați mâinile și să păstrați ritmul. Dacă este necesar, adăugați lubrifiant.

Metoda uscată de jelqing

Diferența dintre această metodă este în titlu, nu este nevoie de lubrifiere. Din cauza lipsei de lubrifiere, este necesar să se efectueze mai încet cicatrizarea uscată și să se utilizeze un raport de compresie mai scăzut decât în ​​prima metodă.

 1. Creșteți penisul cu exerciții specialeÎmbrățișați penisul cu mâna la bază, creând un "fântână" de degete.
 2. Țineți mâna strâns, dar asigurați-vă că nu doare.
 3. Încet, în câteva secunde, mers pe braț de la baza penisului până la cap, fără a schimba raportul de compresie.
 4. Schimbă-ți mâna și repetă 2-3 acțiuni.

Dacă în timpul jelqing-ului (indiferent de metodă) atingeți o erecție completă, vă odihniți câteva minute pentru ao reduce.

Tehnica Jelk

Cheia succesului jelqing constă în regularitatea sa. În funcție de experiența dvs. exercițiu, ar trebui să măriți treptat sarcina în conformitate cu următoarea schemă.

 • Jelk - unde să începeți creșterea penisului?Primele 4 săptămâni de jelq ar trebui să fie efectuate în fiecare zi, pentru 100-150 "abordări", ținând puțin mai mult decât aderența minimă-medie. Trebuie să începeți cu un minim de "abordări" și aderență, astfel încât organismul să se obișnuiască cu el.
 • Următoarele 4-6 săptămâni trebuie să efectuați 200-250 de "abordări" pentru ocupație cu o aderență medie, aproape maximă. Exercițiile trebuie să se facă 2 zile la rând și apoi să petreacă o zi pe odihnă. În acest moment, veți observa o ușoară modificare a caracteristicilor penisului.
 • În ultimele 2-4 săptămâni ar trebui să maximizați stoarcerea. Exercitați în fiecare zi, efectuând mai mult de 250 de "abordări". Încercați, de asemenea, să măriți lungimea prinderii.

Exercițiile de exerciții fizice nu trebuie să provoace dureri.

Rezultate și recenzii de jeleu

Creșterea unui membru cu un masajJelqing nu garantează marirea penisului cu 10 cm, maximul care poate fi atins prin această metodă - 2-3 cm suplimentar, acesta este ceva care de obicei nu este suficient pentru mulți bărbați. Puteți obține rezultate dacă urmați cu strictețe instrucțiunile și efectuați tehnica.

Dacă vă îndoiți, merită să folosească jelking, recenzii de la sute de mii de oameni din întreaga lume confirmă acest lucru - metoda jelka funcționează, dar totul depinde de tine. Iată doar câteva recenzii de la persoanele care au efectuat exercițiile și au crescut penisul.

Jelking recenzii ale oamenilor

Am incercat mai multe moduri de a creste "economia", incluzand ordonarea unei creme pentru cresterea penisului, dar jelqing sa dovedit a fi cea mai eficienta dintre ele. Ar fi mai corect să spun că numai el mi-a adus un rezultat. Când făceam asta, aveam 17 ani, un membru de 16 cm. Acum 18 ani, după jelk, membrul a crescut cu 2,5 cm.

În timpul adolescenței am încercat de mai multe ori să măresc penisul prin această metodă, dar acest lucru nu a ajutat cu adevărat. Poate că au fost unele rezultate, dar nu le-am observat. Se pare că această metodă depinde, de asemenea, de corpul dvs., cineva poate crește penisul și cineva - I.

Am studiat gelatina timp de o jumătate de an, am folosit tehnologia "umedă" cu jeleu de petrol. În această perioadă a fost posibil să se adauge 1,5 cm în lungime și 0,5 cm în circumferință. Apoi am învățat despre jelk uscat și am petrecut 4 luni de întindere a penisului, așa că a crescut cu încă 2,5 cm lungime și 2 cm în circumferință (acesta a fost cazul cu excitare foarte puternică). Din nefericire, la sfârșitul "clasei", au fost dusi în armată și acolo nu am făcut exercițiile. La întoarcere, sa dovedit că, fără exercițiu, penisul a scăzut, dar numai 2 cm. Acum fac jelk în mod regulat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este kinesioterapia și care sunt caracteristicile acestei metodeCe este kinesioterapia și care sunt caracteristicile acestei metode
Exerciții pentru articulațiile genunchiului conform Dr. BubnovskyExerciții pentru articulațiile genunchiului conform Dr. Bubnovsky
Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?Picăturile alb pe capul bărbaților sunt periculoase?
Tratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbațiTratamentul fisurilor la nivelul preputului la bărbați
Exerciții pentru osteochondroza cervicală a coloanei vertebrale toraciceExerciții pentru osteochondroza cervicală a coloanei vertebrale toracice
Sciatic nervos și tratamentul său în conformitate cu Dr. BubnovskySciatic nervos și tratamentul său în conformitate cu Dr. Bubnovsky
Tehnica lui Bubnovski, gimnastica pentru coloana vertebrală la domiciliuTehnica lui Bubnovski, gimnastica pentru coloana vertebrală la domiciliu
Ce arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografieCe arată smegma pentru bărbați: descriere și fotografie
Stretching al muschilor brațului: metode de tratament pentru întindereStretching al muschilor brațului: metode de tratament pentru întindere
Boala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografiiBoala lui Peyronie la bărbați: cauze, tratament și fotografii
» » Cum se efectuează jelqing corect: principalele căi și rezultate
© 2021 amigdas.com