amigdas.com

Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume

Duck rațăDuck rață este o pasăre neobișnuită care trăiește pe mlaștini și râuri. Aceste rațe sunt împărțite în 3 specii complet diferite, care diferă între ele în funcție de mărime, culoare și, de asemenea, de inundații. Numărul acestor păsări predomină în emisfera nordică. Populația lor a fost studiată în America de Nord în zone care nu au fost atinse de oameni. Nyrok a primit un astfel de nume, pentru că primește mâncare, scufundând în adâncimi mari. Această pasăre este adaptată la zonele climatice severe.

Duck rață

Acestea includ:

 • Duck.
 • Rosewood rață.
 • Teals.

Comportamentul acestor rațe, destul de atractiv, și a interesat atenția ornitologilor de știință. Chiar și acum, aceste păsări frumoase nu au fost pe deplin studiate. În prezent există 3 subspecii acestor păsări:

 • Cu ochii roșii.
 • Pomposul.
 • Cu nasul roșu.

Aceste păsări sunt de dimensiuni mici, au un cap destul de mare și gât scurt. În timpul călătoriei, coada este coborâtă și are o aterizare scăzută pe apă. Pe țărm aproape că nu trăiesc. Fiecare specie ar trebui luată în considerare separat.

rândul său, negru

Cherneti sunt foarte asemănătoare cu alți reprezentanți ai scufundărilor și li se dau nume eronate. Această specie se distinge printr-o culoare strictă. Aceste păsări au un cioc negru sau gri. Picioarele au, de asemenea, o culoare gri închis. Pe aripile lor au o bandă luminată. Lăzile acestor rațe sunt deplasate înapoi. Spre deosebire de alte specii, acestea decolează de la un decolare. Există 5 specii din genul Chernetși:

 • Duck de Baer.
 • Polar rață.
 • Roșca cu capul roșu.
 • Rătăcită.
 • Cu rață cu ochi albi.

Rătăcită cântărind aproximativ 750 de grame și o lungime de 45 cm. Drake-ul are o culoare albastru-verde a capului. Corpul este acoperit cu pene negre, dar burta și părțile laterale, în timp ce sunt albe. În spatele lor există un trunchi, din care și numele crested. Femelele sunt pictate într-un penaj mai modest.

Roșca cu capul roșu ei știu aproape totul. Greutatea sa este de aproximativ 500-1200 grame, iar lungimea ajunge la 45 cm. Rațele au o culoare caracteristică în timpul reproducerii. Sânii și capul dobândesc o culoare de ghimbir, iar coada este neagră, spatele și părțile laterale sunt gri. Femelele sunt camuflate, murdare - gri, astfel încât acestea să se ascundă în siguranță de la prădători.

Pătrat negruRații lui Baer O specie foarte rară, care a primit numele în cinstea lui Carl Ernst Bon Baer. Bărbații din Baer posedă negri cu un izvor de culoare verde, în care capul și gâtul lor sunt colorate. Iar la femei aceste părți ale corpului sunt negru-roșu. Această specie trăiește în zone înverzite cu stuf. Dar numărul lor scade din cauza zonelor în scădere de care au nevoie pentru cuibărit.

Se scufunda cu ochii albi (Australian) pot fi găsite pe insula Java, deși patria lor este Australia. Penajul lor este gros, colorat în ciocolată. La bărbați, ochii sunt pictați neobișnuit, au o iris albicioasă. Femeile sunt ca bărbații, dar au culoarea ochilor întunecați. Habitatele lor sunt înverzite cu lacuri.

Marble Teal

Marble Teal Este membru al familiei rață. Păstorul de pasăre merită o atenție specială pentru sine. Aceste păsări diferă de rudele lor la aproape toată lumea, cu excepția a ceea ce produc și scria prin scufundări. Greutatea acestor rațe este destul de mică, doar 600 gr. Culoarea ei este aceeași la bărbați și femei. Penele lor au o culoare gri-maronie. Marmura teal trăiește în Rusia, în Asia, în India și în Spania. Rațele din această specie sunt foarte "necomunicate" și foarte rar fac orice sunete.

Marble TealO altă caracteristică a acestor păsări este aceea că se decolorează pe copaci și se așază pe ramurile lor. Pentru înot, aceste rațe, utilizați coada pe un nivel cu picioarele webbed. Aceste păsări mănâncă crustacee mici, larve de muște și diverse melci, moluște. Mielul de marmură este o pasăre migrantă. Din regiunile de nord zboară spre teritoriul Orientului Mijlociu. Pentru a incuba ouăle, această specie utilizează goluri. În prezent, numărul lor este în declin rapid.

Rosewood Ducks

Ghivecele cu capul roz, din cauza interferențelor în habitatul lor, au fost exterminate. Dar oamenii de știință încă speră să găsească reprezentanți ai acestei specii. Ultima dată când au fost văzute aceste păsări în 1945. Există o versiune pe care rațele cu capul roz au rămas în Myanmar, într-o zonă în care condițiile nu sunt potrivite pentru oameni. Aceste păsări au o dimensiune mică de 42-47 cm. Culoarea lor este foarte frumoasă. Capul este vopsit într-o culoare roșie aprinsă și creează un contrast cu culoarea neagră a corpului. Sfaturile penei sunt albe. Mâncarea lor este aceeași cu cea a miezului de marmură. Practic, aceste rațe au trăit în locuri unde cresc ierburile înalte. Există o versiune pe care această specie a dispărut din cauza vânătorii și deshidratării localităților. Timp de 50 de ani, s-au desfășurat expediții pentru a găsi rațe cu capul roz, dar fără succes.

Ratusca cu ochi rosii

Un bărbat cu ochi roșiiRasa cu ochii roșii este o pasăre, care este mijlocul rațelor interfluviu și negre, în funcție de caracteristicile biologice. O alta diferenta este ca aceasta specie, un pic mai usor de zbura decat scufundarea si se misca cu usurinta pe teren. Mai des, aceste rațe recoltează alimente pe mal. Rasa cu ochii roșii funcționează foarte bine. Aceste rațe sunt înotători buni, dar se scufundă mai rar. Rasa cu ochi roșii este o pasăre masivă, a cărei greutate este cuprinsă între 1 kg și 1,5 kg. O caracteristică distinctivă a bărbatului este un cap roșu strălucitor, un cioc roșu și labele roșii, iar pieptul și burta sunt vopsite în negru. Femelele au o culoare mai slabă, de culoare maroniu.

Ei locuiesc mai mult pe teritoriul de pe peninsula perineană, în Asia Centrală. Aceste păsări sunt considerate a fi zborși. La mijlocul lunii aprilie, zborul lor se termină. În locurile în care păsările au început să cuibăresc, se întâmplă adesea perechi de păsări, dar puteți vedea bărbați singuri. În spatele unei singure femei se desfășoară 3-4 bărbați, iar între ele există lupte. Cupele cu ochi roșii sunt păsări de vânătoare valoroase. Sunt vânate în cantități considerabile.

Îndemânarea pompoasă

Divează-te pomposPompomnye scufundări oamenii care trăiesc în Chile, Uruguay, Argentina, sunt mai puțin frecvenți în sudul Braziliei. În timpul iernii migrează în sudul Braziliei și Argentina. Numele genului este compus din două cuvinte "Netta" și "peposaca" - ceea ce înseamnă literalmente arătarea aripilor.

Împrospătarea pompus se referă la rațe de tip scufundări, dar mâncarea este extrasă prin metoda apropiată de râu. Alimentele lor constau din semințe, rizomi și plante acvatice. Uneori se duc pe pământ și se colectează semințele de ierburi. În timp ce produc mâncare, păsările scufundă capul și o parte a corpului în apă, cum ar fi rațele de râu. Aceste rațe locuiesc lacuri mici și lagune. Creează această specie lângă vegetația acvatică. În zidărie au 10-12 ouă. Femelele sunt plantate timp de 27-29 de zile.

Red Nose Dive

Ratusca cu rațe este o pasăre mare, aproape ca un mallard. Culoarea lor este foarte frumoasă și ciudată. Abdomen, piept și gât-negru, maro spate, și fețe albe. Particularitatea acestor rațe este că atât capul, cât și o parte a gâtului au culoarea ghimbirului. Ciocul este puțin diferit de culoare și are o culoare portocalie strălucitoare. Femeie - toate maro, pe cap este un punct întunecat, similar cu capacul. Nu le confunda cu rațe roșii.

Nyrok roșcatăEi trăiesc mai des, în regiuni în care domneau deserturile și stepele. Până în timpul iernii migrează spre golfuri. Capcanele cu nori roșii zboară repede și zgomotos, puțin peste apă și înalți deasupra pământului. Drake aproape nu face niciun sunet, dar, în general, ciudățenia lor sună ca un sunet urât "Kerr". Mâncarea lor este frunze, lăstari, alge. Mai este considerat timpul pentru zidărie. Ouăle cu o cantitate de 6-9 ouă sunt extrase de femele. Barbatul a fost în tot acest timp. În cazul în care o persoană se apropie de cuib, pasărea se ridică și se lasă în lateral.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Wild duck: descriere, conținut, hrănireWild duck: descriere, conținut, hrănire
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Bird din vulturul comunBird din vulturul comun
Duck mallard: ce hrănește în sălbăticie, stilul de viațăDuck mallard: ce hrănește în sălbăticie, stilul de viață
Rațe rață mullard la domiciliuRațe rață mullard la domiciliu
Cum să scoți în mod corespunzător o rață acasăCum să scoți în mod corespunzător o rață acasă
Duck fluier-fluier. Descrierea rasei și ciclul de viațăDuck fluier-fluier. Descrierea rasei și ciclul de viață
» » Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
© 2021 amigdas.com