amigdas.com

Ce apel video trebuie să instalez pe ușa apartamentului?

Apel video și tipurile acesteiaÎn ultimii ani, mulți dintre concetățenii noștri folosesc tot mai mult sisteme de supraveghere video pentru o varietate de scopuri. În plus, aceștia nu numai că pot rezolva în mod eficient problema asigurării securității, dar și că facilitează accesul la spații rezidențiale, birouri și alte spații.

Pentru sistemele dintr-o categorie similară este necesar să se transporte o mulțime de dispozitive electronice, ale căror capabilități permit înregistrarea evenimentelor la distanță și asigurarea accesului la spații, precum și la obiecte de tip închis persoanelor care au permisiunea de a face acest lucru. De asemenea, cu ajutorul acestor dispozitive, este posibil să se mențină supravegherea ascunsă și înregistrarea video într-un anumit loc, pentru a putea vizualiza mai târziu video pentru a clarifica detaliile necesare. Printre aceste dispozitive, interfonurile video, ochii video și apelurile video au devenit foarte populare.

Funcțiile de bază ale apelurilor video

Funcții de apel videoÎn execuția sa, apelul video pentru o ușă metalică are multe în comun cu un interfon video, care diferă doar prin faptul că oferă un design mai simplificat. De asemenea, instalarea sa poate fi efectuată numai în locuri specifice, ceea ce limitează amplasarea.

Cel mai adesea, un astfel de dispozitiv ca un telefon video, dotat cu intrările de case, locuinte, intrări în exteriorul clădirilor întreprinderilor și organizațiilor, precum și porțile de intrare ale zonelor suburbane ale cetățenilor și a altor obiecte împrejmuită sau restricționate.

Monitorizarea video nu este singura funcție pe care o au intercomurile video moderne. Cu ajutorul lor puteți discuta cu vizitatorii, deblocați blocarea electrică a ușii în timp ce vă aflați la distanță de ele. În plus, există modele interfoane care intră în contact cu mai multe camere și monitoare de supraveghere video, toate care transporta imaginea a ceea ce se întâmplă, ceea ce face posibilă monitorizarea ușilor de intrare de grup în același timp.

Instalarea unui apel video la ușa din față este o opțiune comună pe care mulți dintre cetățenii noștri o aleg. Iar locul plasării sale poate fi interiorul intrării sau un zid de lângă ușa apartamentului. De asemenea, acest dispozitiv poate fi instalat în apropierea ușii, oferind accesul la o cameră separată în clădirile de birouri și rezidențiale.

Printre funcțiile pe care le au apelurile video, cele mai importante sunt:

 • Redarea unui semnal sonor când vizitatorii sosesc.
 • Posibilitatea de observare vizuală a vizitatorilor.
 • Capturarea vizitatorilor prin intermediul dispozitivelor foto și video în momentul apăsării butonului de apelare.
 • Realizarea CCTV ascunsă și înregistrarea a ceea ce se întâmplă pe aterizarea lângă ușa din față.

Aceasta este lista de funcții pentru modelele de apeluri video care au performanțe standard. Cu toate acestea, există, de asemenea dispozitive mai funcționale, care sunt echipate cu opțiuni suplimentare. Acestea includ:

 • Cum să configurați un apel videoCrearea de iluminare în infraroșu în implementarea supravegherii video în locuri slab iluminate.
 • Abilitatea de a înregistra un videoclip despre ceea ce se întâmplă lângă obiectul controlat în modul automat, care este activat când semnalul corespunzător este recepționat de la un senzor de mișcare sau de sunet.
 • Posibilitatea de supraveghere video fără utilizarea camerelor video, care sunt înlocuite cu dispozitive mobile de Internet.
 • Posibilitatea de a vorbi cu vizitatorii prin canalul audio încorporat, un analog modern care astăzi sunt dispozitive IP.
 • Abilitatea de a lucra într-un mod autoresponder.

Comparativ cu ochiul video în proiectarea apelurilor video camera video este plasată într-o oarecare măsură. Locul obișnuit pentru instalare este panoul de apelare în apropierea butonului de apelare. În ceea ce privește ochiul video, atunci în el acest element înlocuiește obloanele obișnuite optice pe ușa de intrare, pentru care este de obicei acceptată de vizitatori.

Aparatul și principiul apelurilor video

Schema unui apel video în care este instalat pe ușă, poate fi descrisă după cum urmează: primește semnalul video de la camera video, care este construit în panoul de ușă, apoi la momentul apăsând pe butoanele de apel pe apare imaginea video.

Este demn de remarcat faptul că apelul video captează vizitatorii prin dispozitive foto și video.

La vânzare sunt disponibile modele care sunt asociate cu un senzor de mișcare sau sunet situat în panoul de asteptare. În cazul în care acesta din urmă operează, înregistrarea video automată care apar lângă ușa din față.

În proiectarea acestui dispozitiv se pot distinge următoarele elemente de bază:

 • Panoul apelant;
 • Panou de monitor video;
 • Unitatea de alimentare (disponibilă pentru modelele alimentate cu energie electrică de uz casnic);
 • Canal de comunicare.

Panoul de asteptare

Cum să gestionați un apel videoPanoul extern, prin designul său, acționează ca un dispozitiv separat care este protejat caz anti-vandal și oferă în afara butonului de apel și obiectivul camerei video încorporate.

Un loc comun pentru instalarea unui astfel de panou este suprafața peretelui din intrare, lângă ușa din față a apartamentului. Scopul său principal este de a furniza un semnal sonor de apel și de a transmite o imagine a ceea ce se întâmplă lângă ușa de intrare pe panoul monitorului video.

Dacă luăm în considerare mai multe modele tehnologice de asteptare panouri, în structurile lor pot fi dispozitive suplimentare sub formă de senzori sursă de lumină în infraroșu, de mișcare sau de sunet, dinamica, oferind posibilitatea de a vorbi cu un vizitator și transmiterea mesajelor robot telefonic.

Locul instalării panoului monitorului video este suprafața peretelui direct în apartament însuși. Și este instalat acolo, unde va fi asigurat cel mai bun acces la el. Cel mai adesea se află în apropierea ușii de intrare. Cu ajutorul acestuia puteți nu numai să vizualizați imaginile provenite de la camera video, dar și să activați în orice moment modul de înregistrare video pentru acest aparat.

Modele mai scumpe oferă mai multe oportunități pentru proprietarul apartamentului. Deci, pe lângă discuțiile cu vizitatorii care se află în fața ușii, el poate refuza contactul direct și permite să fie implicat în robotul telefonic. De asemenea, puteți gestiona apelul video utilizând dispozitive mobile, cum ar fi un smartphone.

Printre modelele disponibile pe piață se numără și cele ale căror capabilități vă permit să vizualizați imagini de pe camera video de pe televizorul dvs. de acasă sau de pe monitorul computerului.

În ceea ce privește ușurința de utilizare este mai preferabil un panou mobil monitoare video care folosesc pentru conectivitate wireless și dotate cu sursa de alimentare autonomă. Particularitatea lor este că orice loc convenabil în apartament poate fi ales pentru instalarea lor. Dacă este necesar, pot fi transferate rapid într-o altă cameră fără probleme inutile. Pentru toate meritele sale, aceste dispozitive nu sunt lipsite de dezavantaje, printre care șeful pot fi menționate sunt costul ridicat și durata de viață a bateriei scurt, motiv pentru care trebuie să fie reîncărcată din timp în timp pentru a schimba ceva nou.

Alegerea unui sistem de supraveghere externă ar trebui să se realizeze nu numai dintr-un astfel de parametru, ca și fiabilitatea acestuia. Pentru sarcini eficiente, este important ca ei instalarea a fost efectuată calitativ. Prin urmare, este recomandat ca specialiștii calificați să fie implicați în instalarea camerelor externe de monitorizare. Pentru a avea întotdeauna acces la camerele de supraveghere, este logic să instalați soluții software gata făcute în apartament, care poate fi un program de linie de supraveghere video.

Unitatea de alimentare

Scopul principal al alimentării cu energie electrică este de a furniza energie panoului de apel și monitorului video în acele cazuri în care acestea nu au o sursă autonomă. Plasarea tradițională a acestui element este o zonă cât mai aproape posibil de dispozitivele alimentate. Unitatea de alimentare funcționează pe rețeaua regulată. Pentru organizarea canalelor de comunicare, se utilizează un grup de cabluri de conectare pentru sisteme cu fir. De asemenea, acestea pot fi înlocuite cu tehnologia de transmisie de date fără fir, de exemplu prin intermediul canalelor radio, wi-fi etc.

Tipuri de bază de apeluri video

Unul dintre semnele de clasificare apelurile video reprezintă modelul în care sunt efectuate:

 • Cum să utilizați apelul videoUtilizați o cameră video cu o imagine color și alb-negru și monitor.
 • Prezența unui sistem de comunicații prin cablu sau fără fir.
 • Folosind un alt tip de cameră video, care poate fi încorporată în panoul de comandă sau plasată într-un loc special desemnat.
 • O sursă de energie, care poate fi o rețea de energie convențională sau o sursă autonomă.
 • Opțiunea de instalare, care oferă o plasare staționară sau o execuție sub forma unui monitor video portabil.
 • Echiparea modelului cu un număr de opțiuni suplimentare: iluminare în infraroșu, senzor de mișcare sau sunet etc.

Selectarea apelurilor video

O gamă largă de selecții de apeluri videoPână în prezent, piața este reprezentată de o mulțime de modele de apeluri video pentru instalarea pe ușă, care diferă atât de producător cât și de caracteristicile tehnice. O astfel de varietate largă de astfel de dispozitive le permite consumatorilor să aleagă un model care să îndeplinească cel mai eficient sarcinile pe care proprietarul le va pune în fața lor. Cea mai obișnuită opțiune este când un apel video este oferit sub forma unui set complet, care include un panou de apeluri și un monitor video.

O astfel de soluție este mai preferabilă având în vedere că în acest caz instalarea dispozitivului va necesita mai puțin timp și efort. Deși consumatorul poate, dacă se dorește, cumpărați aceste articole separat. Deci, este logic să se acționeze în cazurile în care cumpărătorul încearcă să achiziționeze o astfel de opțiune de apel video, care să se potrivească atât designului extern cât și funcționalității solicitărilor sale.

Dar, indiferent de cerințele pe care le prezintă consumatorului elementelor selectate, cel mai important este că acestea sunt compatibile unul cu celălalt. Și pentru a nu fi greșiți, ar trebui să acordați atenție principalelor lor caracteristici tehnice la etapa de selecție.

concluzie

Apel video la apartament de astăzi este un dispozitiv destul de popular, care este în cerere nu numai în rândul proprietarilor de afaceri, dar și cetățeni obișnuiți. Atunci când alegeți acest dispozitiv, trebuie să vă amintiți că există modele diferite diferă în funcție. Prin urmare, atunci când alegeți, ar trebui să citiți cu atenție posibilitățile și să le corelați cu cerințele dumneavoastră.

De asemenea, este important ca apelul video selectat să fie instalat în conformitate cu toate regulile. În acest scop, se recomandă încredințarea acestei activități specialiștilor calificați. Numai atunci ne putem aștepta ca va fi capabil să se bucure de toate avantajele acestui dispozitiv pentru mai multe luni, fără grija de a avea pentru a repara.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bucătăriile de bucătărie în "video", cum să alegi capota potrivită pentru bucătărieBucătăriile de bucătărie în "video", cum să alegi capota potrivită pentru bucătărie
Folosirea camerei subacvatice pentru pescuitFolosirea camerei subacvatice pentru pescuit
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Cum să faci o sobă de saună cu mâinile tale? Tutoriale videoCum să faci o sobă de saună cu mâinile tale? Tutoriale video
Clip video despre construirea unei fundații cu propriile mâiniClip video despre construirea unei fundații cu propriile mâini
Etajul pe balcon cu propriile mâini: instrucțiuni, videoclipuri și fotografiiEtajul pe balcon cu propriile mâini: instrucțiuni, videoclipuri și fotografii
Smokehouse cu mâinile proprii: video, structură de cărămidăSmokehouse cu mâinile proprii: video, structură de cărămidă
Video cu privire la instalarea țevilor din metal-plastic cu propriile mâiniVideo cu privire la instalarea țevilor din metal-plastic cu propriile mâini
Lecție video: instalarea unei panglici cu LED-uri pe mâini propriiLecție video: instalarea unei panglici cu LED-uri pe mâini proprii
Lecții video de masaj a zonei gâtului-guler a corpuluiLecții video de masaj a zonei gâtului-guler a corpului
» » Ce apel video trebuie să instalez pe ușa apartamentului?
© 2021 amigdas.com