amigdas.com

Cel mai puternic animal din lume - cele zece cele mai puternice

Ce animale sunt mai puternice decât toateCare animal este cel mai puternic din lume? Poți să te gândești la un elefant imediat, pentru că este cea mai mare creatură după balena albastră de pe Pământ, dar este cel mai puternic elefant de pe planetă? Are puterea animalului depinde de mărimea și greutatea sa? Cum să determinăm cine este cel mai puternic din regnul animal? Citiți articolul și veți ști totul.

Cel mai puternic animal din lume

Nu trebuie să fie un animal mare. Pentru a clasifica cele mai puternice animale din lume, trebuie să luați în considerare raportul dintre greutatea corporală și greutatea pe care o pot ridica, deoarece unele dintre aceste lucruri vii au o lungime de numai 1 mm. Facultățile unor reprezentanți ai faunei sunt uimitoare.

Evaluarea animalelor

Pe baza criteriului de mai sus, am compilat această clasificare a celor mai puternice animale de pe Pământ.

  • Grizzlies - puterea și modul de viață al unui animalcărunt

Ursul Grizzly este considerat cel mai mare dintre toate tipurile de urși. Creșterea sa poate ajunge la patru metri și poate cântări până la șapte sute de kilograme.

Grizzly ridică greutatea egală cu greutatea proprie. El este cunoscut pentru puterea sa și este foarte periculos pentru om. Un astfel de urs poate deschide mașina cu ghearele, ca o cutie de conserve.

  • elefant

Elefant - unul dintre cele mai mari și mai puternice animaleDesigur, există un elefant în clasamentul celor mai puternice animale de pe Pământ. El nu este doar unul dintre cele mai mari animale, ci și unul dintre cele mai puternice. Greutatea sa poate fi de până la șapte tone, iar lungimea corpului de până la opt metri. Elefantul ridică obiectele cu un trunchi. Trunchiul este un organ muscular unic. Și greutatea pe care elefantul o poate ridica cu ajutorul trunchiului său depășește greutatea elefantului de o dată și jumătate. Un elefant poate ridica cu ușurință un trunchi sau poate rupe un copac cu un trunchi. Viteza maximă a unui elefant este de patruzeci și cinci de kilometri pe oră. Elefantul este foarte stabil, este aproape imposibil să-l bați jos, numai dacă mai mulți pradatori îl atacă.

În India, elefanții sunt folosiți pentru a transporta încărcături mari

  • tigru

Amur tigru caracteristiciTiger este cel mai puternic reprezentant al familiei Cat. Se poate ajunge la dimensiuni foarte grave: creștere la trei metri și jumătate și greutate până la trei sute de kg. La vânătoare, un tigru poate alerga la viteze de până la 60 km / h, devenind unul dintre cele mai rapide animale.

Tigrul poate depăși de două ori greutatea proprie.

Tigrii sunt enumerați în Cartea Roșie și vânătoarea lor este interzisă în întreaga lume.

  • Acvilă încoronată africană

Corul vultur - fapte interesantePrintre păsări, vulturul coroanei africane este cea mai puternică pasăre. Cursa aripilor sale atinge doi metri.

Vulturul poate transporta greutatea peste greutatea corporală de patru ori. Poate fi un animal destul de mare. Aceste vulturi vânează și animale mai mari, dar în acest caz lucrează în perechi, iar după vânătoare distrug prada pe bucăți pe care le pot transporta.

  • Gorila este puterea unui animalgorilă

Acesta este cel mai puternic reprezentant al ordinii primatelor. Creșterea unei gorile poate avea înălțime de până la doi metri și o greutate de două sute cincizeci de kilograme. Gorilele gorile pot ridica de zece ori greutatea lor. Gorila poate chiar să câștige lupta cu tigrul. Gorilele au frunze foarte puternice datorită faptului că, atunci când se plimbă, ele se bazează în cea mai mare parte pe ele.

  • crocodil

Unde este puterea crocodiluluiPrintre detașarea de reptile, crocodilii sunt cele mai puternice animale. Acestea au o lungime de patru metri. Crocodilii sunt fălci foarte dezvoltate, capabile să gustă un animal mare. Presiunea fălcilor în timpul unei mușcături poate fi mai mare de două tone per inch pătrat. Crocodilul este capabil să dezvolte viteză pe teren până la șaptesprezece kilometri pe oră.

  • Foarfeci pentru foi de furnal

Aceste furnici sunt adesea numite furnici de ciuperci, deoarece acestea proceseaza frunze, care apoi devin baza pentru cresterea ciupercilor. Iar ciupercile sunt principala hrană a acestor furnici.

Foarfeci antrenor - un adevarat puternicAnturii sunt în general considerați a fi cei mai muncitori și puternici printre insecte.

Anturii, în medie, pot ridica și muta obiecte, a căror greutate este de douăzeci de ori mai mare decât greutatea furnici. Și tăietorul frunzei de furnici poate ridica și transporta greutatea de cincizeci de ori greutatea proprie.

  • Bug Beetle

Beetle - câte pot ridicaAcesta este un gândac mic de aproximativ doi centimetri în lungime, care se poate ridica și transporta cu ușurință de o mie de ori mai mult decât se cântărește. Acest gândac se hrănește în principal cu gunoi de grajd, pentru care a primit numele. Rolește bile până la 50 de grame, deși nu cântărește mai mult de două grame. Beetle-purtătorul trage balonul său în gaura la o adâncime de până la unu și jumătate de metri, și de aproximativ două ori pe zi.

  • Fotografia brigandinei bifațiScumpul Mite

Habitatul lor este solul. Scroafele sunt complet invizibile cu ochiul liber, dar aceste creaturi microscopice își pot mări greutatea de o mie de ori mai mult decât a lor. Acești acarieni sunt foarte utili și joacă un rol important în formarea solului.

  • copepodelor

Ce animal copepodsÎn clasamentul celor mai puternice animale de pe planetă, puteți să alocați pe bună dreptate primul loc la copepod. Este un locuitor al adâncimii mării, dimensiunea sa nu depășește un centimetru. Konepods dezvolta o viteza de pana la sase kilometri pe ora, care este de cinci sute de ori dimensiunea lor. Prin urmare, un copepod poate fi atribuit celor mai rapide creaturi din lume.

De ce un astfel de crustacean mic? Este simplu - cu dimensiuni atât de mici, este foarte dificil să reziste tuturor celor care doresc să profite plancton. Prin urmare, o astfel de forță permite copepodurilor să dezvolte rapid viteza și să se îndepărteze de încercarea de al mânca. Un astfel de sistem de evadare din prădător a permis acestui crustacean să dezvolte populația în proporții enorme. Copepodul este considerat cea mai numeroasă creatură de pe planetă.

concluzie

Lumea animală este foarte bogată și multifata și fiecare creatură din ea este dotată cu anumite capacități și calități. Cineva este considerat cel mai rapid, cineva cel mai mare și cineva cel mai puternic, după cum puteți vedea din evaluarea de mai sus. Nu întotdeauna dimensiunea animalului înseamnă tăria ei incontestabilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ursuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrăneșteUrsuleț urs: unde trăiește, ce are și la ce se hrănește
Unde locuieste hipopotamul si ce mananca hipopotamul obisnuit?Unde locuieste hipopotamul si ce mananca hipopotamul obisnuit?
Visele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de visVisele unui elefant: de ce, interpretarea visului conform cărții de vis
Balena este un pește sau este un mamifer?Balena este un pește sau este un mamifer?
Pinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipedePinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipede
Rase ale celor mai mari iepuri din lumeRase ale celor mai mari iepuri din lume
Rabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lumeRabbit-gigantii: cei mai mari iepuri din lume
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Elephant tortoise, caracteristicile sale și istoriaElephant tortoise, caracteristicile sale și istoria
» » Cel mai puternic animal din lume - cele zece cele mai puternice
© 2021 amigdas.com