amigdas.com

Pisica bengal: descrierea rasei

Pisica bengală - caracteristicăPisica Bengal - una dintre cele mai frumoase rase de feline. Sunt animale din plastic, jucăuș, strălucitoare și misterioase. La prima vedere la animal, atât de asemănătoare cu un leopard, se naște dorința de a începe un animal nou. Dar nu toată lumea se va descurca cu creșterea lui, nu toată lumea va fi în stare să aibă grijă de el.

Vom analiza întrebările, cum se comportă pisicile și pisicile din Bengal, ce sunt și cum să aibă grijă de ele.

Istoricul originii

Pisica inteligentă din BengalPrima pisică din Bengal a apărut în 1963, ca urmare a traversării unei pisici interne simple cu un leopard sălbatic. Patria acestor animale este America, așa cum le-a adus americanul Jin Sugden.

Ca urmare a experimentelor de trecere a unui simplu animal de companie cu o fiară sălbatică, sa dovedit o combinație foarte interesantă de culoare și aspect ca un întreg. Aceste animale sunt ca niște leopardi, foarte reduse.

Pisica Bengal se află pe podeaEvident, trecerea a adus un rezultat izbitoare. Cei care au o astfel de dulce creatură de natură sălbatică în casele lor sunt încântați nu numai cu culoarea leopardă, ci și cu temperamentul său. Chestia e asta Numai vizual aceste animale de companie sunt ca animalele sălbatice, dar temperamentul și temperamentul lor nu diferă deloc de o pisică obișnuită.

Deci, pisica Bengală rezultată este o copie miniaturală a unui leopard. Dar comportamentul ei este același cu cel al unei pisici simple.

Descrierea rasei

Big Bengal pisicaPisici de bengal domestice au dimensiuni destul de mari. Adulți Bengal în lungime poate crește până la 90 cm, în înălțime de până la 41 cm. Ei cântăresc aproximativ 7-8 kg.

Aceste pisici diferă în ceea ce privește independența lor. Din exterior se pare că un astfel de animal este gata pentru orice, dar nu este. Nu sunt deloc ceea ce par.

Descriind rasa, trebuie remarcat faptul că aspectul animalului de companie nu determină natura acestuia. Doar 15-20 procente din obiceiurile de animale au fost transferate pisicilor din Bengal de la strămoșii lor. Trăsăturile caracterului s-au mutat la aceste fuzzy drăguțe de la pisica domestică. Faptul că unele dintre gene au moștenit de la strămoșii lor, nu le-a făcut agresiv, dimpotrivă, a adus la viață harul, flexibilitatea și o culoare leopard uimitoare.

Durata de viață a lui Bengals este de 12-15 ani.

apariție

Pisica bengal - exterioarăÎn aparență, pisica de la Bengal nu diferă foarte mult de cea internă obișnuită. Capul este în formă de pană. Această formă a capului (animalului) face căpătarea mai atractivă decât la pisicile altor rase. O barbie densă și tendriluri pronunțate dau tigrului pisicii un aspect de tigru. Acest lucru este evident atunci când pisica snarls, mize, casca.

În mod separat, este necesar să rețineți următoarele caracteristici ale aspectului:

 • Bengala pisica - botUrechile sunt scurte, înalte, cu o bază largă și vârfuri rotunjite.
 • Un nas mare, larg, este usor curbat.
 • Obrajii sunt destul de masivi.
 • Ochii au o culoare neobișnuit de frumoasă de la aur la verde.
 • Gâtul este gros și muscular.
 • Corpul pisicii este dens și puternic.
 • Lăcile frontale ale acestor animale sunt mari și rotunde, picioarele posterioare sunt mai lungi decât membrele anterioare.
 • Bengal galben pisica griCoada este scurtă, densă și nu pufoasă. Pe toată lungimea ei există pete de leopard de diferite mărimi.
 • Blana este scurtă sau medie.
 • Culoarea colorată poate fi mai multe nuanțe: alb, gri și roșu.
 • Leopard-urile sunt distribuite uniform pe tot corpul animalelor de companie.

Caracter Bengal pisica

Pisica domestica din Bengal - un animal foarte drăguț, care necesită o atenție constantă și afecțiune. Aceste animale inteligent, jucăuș și curios, dar fără atenție o persoană nu poate trăi. Ei sunt puternic atașați de o persoană. Mult mai mult decât oricare altul.

Un astfel de animal de companie leopard, ca o pisică din Bengal, este trădat ca un câine și îl va însoți pe stăpânul său oriunde, alergând după el pe tocuri.

Astfel de pisici foarte îndrăgostit de apă spre deosebire de alte pietre. Ei pot face o baie cu mare plăcere. Și când gazda are grijă de baie, pisica nu va pierde acest eveniment. El va veni la el și va urca și în baie.

Nu este necesar să avem pisoi din această rasă, dacă, odată ce ei au fost atenți, de exemplu, din cauza volumului mare de muncă al zilei. Din cauza lipsei atenției, pisica poate deveni sălbatică și își poate pierde încrederea în proprietar.

Natura Bengalei este ușoară. Prin urmare, ele pot ajunge cu ușurință împreună cu alte animale din casă. Iubesc copiii.

Trăsăturile personajului principal al lui Bengals:

 • ludic;
 • nu răzbunător;
 • prietenos;
 • rapid obișnuit cu totul.

Probleme de îngrijire

Se joacă un pui mic din BengaliNu este atât de greu să ai grijă de o pisică din Bengal. Se comportă destul de bine: nu rupeți tapetul și nu zgâriați mobilierul spre deosebire de alte rase. Hrănirea animalelor de companie este, de asemenea, ușoară. Prin urmare, în îngrijirea lor, de fapt, nu este nimic complicat. Cu alte cuvinte, aceste bucăți drăguțe și pufoase nu necesită îngrijiri speciale.

Cumpărând un pui Bengal, merită să ne amintim că primele câteva zile sunt o perioadă dificilă atât pentru animalul de companie, cât și pentru proprietar. Este recomandată prima dată pentru a limita spațiul animalului. Trebuie să alegeți un loc fără schițe. În acest scop, bucătăria este potrivită. În bucătărie trebuie să puneți un pat, castron cu mâncare, apă.

Pisica Bengal și casa nouăDupă achiziționarea unui astfel de animal de companie, în primele câteva zile este de dorit să nu-l împovărați cu grijă. Este necesar ca pisoful să aibă ocazia să se uite în jur și să miroasă totul. Apropo, o va face, fiind atent. Acest lucru este evident mai ales în timpul cunoașterii sale cu alte animale din casă.

Când un animal joacă, vă puteți alătura jocului. Bengalii iubesc să se joace cu jucării, cum ar fi bucăți de hârtie cu frânghii sau alte mărci simple. Dacă în prima oară după cumpărare, pisoiul nu merge la contact, trebuie să lăsați-l în pace. El va ieși când va fi pregătit pentru comunicare.

Toalete

Bengal pisoi - instruire la toaletăLa toaletă, Bengalii sunt obișnuiți cu ușurință și, ar trebui remarcați, sunt foarte îndrăgostiți să-și sapă trucurile. Proprietarii unui astfel de animal ar trebui să ia în considerare acest fapt și achiziționați o tavă adâncă sau închisă. Și, de asemenea, este necesar să vă amintiți să completați o umplutură specială.

Ca toaletă este mai bine să o utilizați tăvi înalte fără grile. Dacă un pisoi mic este încercat să se obișnuiască imediat la o tavă mare, se poate întâmpla să se piardă și la început să meargă la toaletă acolo unde nu ar trebui. Dacă se întâmplă acest lucru, nu puteți să-l bați sau să-l certați, pentru că separarea de mama sa și mutarea la proprietar este deja un mare stres pentru el. Prin urmare, nu trebuie să adăugați stres.

În cazul în care pisoiul merge la toaletă unde nu este necesar, trebuie să luați o bucată de hârtie sau șervețele, umeziți în urină și puneți-l în tavă. După ceva timp, Bengal va înțelege de unde să se ducă în nevoie.

Alimenteaza pisoi mici

Un pisoi adulți ia mâncarePentru a pisoi să crească sănătos și fără complicații în sănătate, Merită să vă amintiți despre hrana adecvată a acestor animale de companie. Hrănirea pisicilor din Bengal cu furaje uscate granulate poate începe cu 2 luni. Se recomandă mai întâi să le umeziți în apă.

Nu este necesar să economisiți pe hrana animalelor. Alimentele ieftine pot afecta în mod negativ sănătatea lor. Pentru Bengals hrănire adecvată pentru hrană, de exemplu, cum ar fi Hills, Royal Canin, Yams. Ar trebui să se utilizeze numai acele alimente, care sunt făcute exclusiv pentru pisoi mici.

Atunci când hrănesc micul dejun Bengals echilibrat și de înaltă calitate, nu sunt necesare suplimente cu vitamine și minerale. Cu toate acestea, cu o hrană insuficientă, pisoii vor avea nevoie de ele. Vitaminele pentru pansamentul de vârf pot fi achiziționate la orice magazin de animale de companie.

În materie de hrănire, în plus față de hrana pentru animale, o atenție deosebită trebuie acordată apei. Ar trebui să fie mereu curat și proaspăt.

Hrănirea naturală

Cote Bengal Mic dejunPână la 3 luni, puii trebuie hrăniți de 5-6 ori pe zi, în timp ce mănâncă 120-150 de grame de alimente. De la 3 la 6 luni - 180-220 de grame de mâncare de 4 ori pe zi. În această perioadă, pisoful începe să crească activ. În timpul creșterii active, el trebuie să dea carne slabă și căpșună tocată de carne de vită, iepure, curcan, pui. Carnea trebuie fiartă, dezosată.

Trebuie să aveți grijă la hranirea pisicilor cu produse lactate. Întregul lapte de vacă este recomandat să fie exclus din dietă, deoarece conține zahăr din lapte, care este dăunător corpului pisicii. Pentru produsele lactate care alimentează numai produsele lactate: kefir, smântână, iaurt, lapte copt fermentat, brânză de vaci.

În plus față de cele de mai sus, puteți hrăni ficat de bengali de două ori pe săptămână. Inima și stomacul de pui pot fi administrate cu cereale și legume. Un ou brut - de 2 ori pe săptămână. Legumele trebuie fierte în bulion de carne. Puteți adăuga ulei vegetal în garnitură.

Pro și contra

Pro:

 • Pisica Bengal se rostogolește pe podeaPisicile din Bengal sunt foarte prietenoase;
 • ușor de învățat;
 • instruit rapid;
 • se pot învăța cu ușurință să aducă o minge;
 • Bengalii sunt hipoalergenici și nu se varsă;
 • adaptați rapid și faceți un contact bun.

contra:

 • Două sigilii din BengalPisicile din Bengal sunt foarte active (activitatea lor este atât de mare încât un pisoi poate fi comparat cu zece pisoi mongrel);
 • Bengali le place să călătorească perdele;
 • Lipsa atenției va duce la faptul că pisica din plictiseală va tăia totul în casă.

completare

Bengal Kitten zâmbindDeci, pisicile din Bengal au nevoie de o multa atentie, asa ca nu e potrivita pentru oamenii care stau pe canapea in fata televizorului. Cu acest animal trebuie să comunici mult, explicându-i tuturor mișcările din jurul casei. Foarte bine, când vei avea un dialog cu animalul. Unii crescători nu-l pot găsi.

Există opinia că pisicile din Bengal sunt foarte agresive, dar nu este așa. Agresivitatea strămoșilor sălbatici nu le-a fost transferată. În plus, au un intelect înalt. Ei sunt instruiți rapid și pot efectua cu ușurință diverse trucuri. O pisică, de exemplu, poate opri lumina în toaletă sau poate spăla toaleta.

Practic este o rasă sănătoasă și inteligentă. Toate aceste calități fac din pisica Bengal un candidat minunat pentru un loc de companie.

Pisica Bengal: fotografie
Pisica Bengal - leopard micPisica din Bengal este alertăGray bengal în fotografia expozițieiPisică și pisoi bengaleziPisica Bengal se plimba pe stradaPisicile din Bengal sunt ascunsePisicuta din Bengal se obisnuieste cu o noua casaPisica luxoasa bengali

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Wild manul de pisici: cine este el?Wild manul de pisici: cine este el?
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Rase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografiiRase de pisici sălbatice: trăsături, specii și fotografii
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
» » Pisica bengal: descrierea rasei
© 2021 amigdas.com