amigdas.com

Caracteristicile rasei de vaci din Hereford

Vaca Hereford - caracteristicile raseiRasa de vaci Hereford a apărut inițial în Anglia. Acestea sunt animale de carne mari și foarte rezistente, caracterizate printr-o creștere rapidă și o sănătate puternică. Vacile Hereford s-au răspândit foarte repede în întreaga lume și au devenit baza multor rase. Bovinele speciilor britanice sunt foarte populare în creșterea și sunt foarte apreciate datorită calității superioare a cărnii.

Unde a pornit rasa Hereford?

Patria rasei Hereford - Marea Britanie. În secolul al XVIII-lea, țăranii simpli au decis să îmbunătățească tribul bovinelor, deoarece nu erau satisfăcuți de productivitatea și fecul vaci lor. În acest sens, selecția a fost făcută în rândul animalelor cu o maturare mai rapidă și o greutate corporală mai mare.

Aceste vaci au creat condiții excelente de detenție, au fost hrănite greu și în orice mod posibil bolnav, în urma căreia au existat animale adaptate pentru a crește pe carne în orice condiții. Primul reprezentant al rasei Hereford a fost crescut de crescători în 1846. Apoi, din cauza rezistenței sale și a nemerniciei, a creșterii rapide și a fizicilor mari, acest tip de animal a devenit popular în întreaga lume.

În țara noastră, vacile din rasa britanică au apărut în anii treizeci ai secolului al XX-lea. Rasa Hereford se adaptează perfect la climatul țărilor nordice și sudice. Animalele din această specie trăiesc în Africa, Noua Zeelandă, America de Nord și de Sud.

Rasa de vaci Hereford este o caracteristică

Vasele de vaci de la Heriford și taurul sunt arătate în fotografieÎn condiții naturale, vacile din Hereford se numără printre cele mai bune pentru menținerea și îngrășarea. Ele sunt capabile să construiască o cantitate mare de mase musculare, astfel încât animalele sunt mari pentru creșterea industrială și agricultura privată.

Rasa de vaci din Hereford este destul de unică și are o caracteristică foarte pozitivă:

 1. Animalele sunt producători excelenți.
 2. Creșterea rapidă și creșterea în greutate.
 3. Au o natură calmă și flexibilă.
 4. Ele sunt nemantionate in mancare.
 5. Ele dau carne de înaltă calitate.
 6. Se poate adapta perfect la condițiile de detenție și vreme.

Descrierea rasei

Vacile Hereford se disting prin fizicul lor mare, structura ghemuită a corpului și o mare rezistență, ceea ce îi ajută să călătorească pe distanțe lungi în căutarea pășunilor bune. Culoarea costumului - roșu închis, iar capul, ciocanul, burta și ciucurile de pe coadă sunt albe. Reprezentanții acestei rase se disting prin următoarele caracteristici externe:

 • Înălțimea la greabăn este de aproximativ 120-130 cm.
 • Adâncimea pieptului este de 30-65 cm.
 • Lungimea trunchiului este de aproximativ 152 cm.
 • Dimensiunea pieptului este de 195-197 cm la vaci, 210-215 cm în tauri.
 • Corp puternic și muscular, având o formă dreptunghiulară.
 • Piele tenace și elastică, acoperită cu păr moale.
 • Wide-set și picioare scurte.
 • Gâtul gros, având o dimensiune mică.
 • Piept rotund cu sânul pronunțat.
 • Glandele mamare sunt slab exprimate.
 • Costumul este roșu-maroniu.
 • Greabele, coarnele, capul, nasul și buzele, burta, ciucurile pe coada - alb.

Caracteristicile de performanță

Astăzi, rasa de vaci Hereford este cea mai comună bovină printre rasele de carne din lume. Acest lucru se datorează faptului grija pentru ei nu necesită mult efort și timp, aceste animale cresc repede, trăiesc mult timp și sunt foarte nemanipulte în produsele alimentare. În plus, vacile dau naștere excelente. Productivitatea animalelor Hereford poate fi caracterizată după cum urmează:

 • Heriford - una dintre speciile raseirandamentele. Aici se referă la forma de carne de bovine, care sunt cultivate pentru a produce carne de calitate, astfel încât vacile să nu facă lapte. În plus, procesul de muls poate fi periculos, deoarece animalele sunt destul de timid și pot lovi cu o copita. Într-un an de la o vaca este posibil să primiți 1000-1200 kg de lapte, conținut de grăsime de 4%.
 • Greutatea corporală. Greutatea vițeilor nou-născuți este de 25-35 kg. Ele cresc foarte repede și după două luni pot cântări 100 kg. Taurii deja cântăresc 350-500 kg pe an. Vaca la trei ani cântărește 600-700 kg, iar taurul este de aproximativ 1000-1500 kg. Randamentul din partea de jos este de 65-70%. Carnea din rasa Hereford este de înaltă calitate, se numește "marmură" - delicioasă și delicată, cu straturi subțiri de grăsime.
 • reproducere. Aici se referă la rasele de maturitate timpurie care aduc un pui sănătos în fiecare an. Primul vițel din vaca apare când are 2 sau 3 ani. Apoi, copiii sănătoși apar în fiecare an. Vacile Hereford au un bun instinct matern, își hrănesc vițelul cu lapte până la vârsta de 8-10 luni.
 • Folosind Skins. Animalele au o piele groasă și elastică de bună calitate, utilizată în industria încălțămintei, precum și pentru fabricarea de pungi, portofele și alte accesorii.

Caracteristicile conținutului din Hereford

Rasa Hereford este foarte rezistentă la orice condiții meteorologice, turmele de vaci pot fi distileate pe distanțe lungi. Aceste animale unice sunt capabile să câștige în greutate chiar și în cele mai multe condiții nefavorabile conținut cu o dietă săracă. Ei sunt capabili să se adapteze rapid la vreme, să păstreze Hereford pe stradă, chiar și în timpul iernii. Aceste bovine au, de asemenea, rezistență la boli infecțioase și tuberculoză.

Vaci din această specie pot fi pe pășune pe tot parcursul anului. Deoarece în conținutul ei sunt nemernici, Hereford destul de gunoi uscat și acces constant la furaje și apă proaspătă. Această rasă este recomandată pentru a se reproduce agricultorilor care au zone de pășuni mari.

Animalele nu sunt de obicei legate, sunt ținute în zone deschise sau în hale mari, care trebuie să fie uscate și fără curenți. Pe perimetrul camerei urmează seturi de pixuri pentru vacile cu vițeii și în mijloc pentru a pune alcoolii cu apă. Totuși, este necesar să se aloce un loc în care vițeii să primească pansament. La sfârșitul grajdului, trebuie să plasați un stilou în care vacile vor da naștere vițeilor și vor rămâne acolo pentru un anumit număr de zile.

Vaci Hereford - caracteristici ale conținutuluiEste necesar să se curețe periodic padurile pentru vaci și, de asemenea, să se curățească pielea animalului în timp, deoarece lâna contaminată și confuză nu menține căldura bine. Când lucrați la o fermă sunete puternice nedorite și mișcări bruște, aceasta poate speria bovine.

În timpul verii, vacile sunt mai bine ținute pe pășune, unde vor fi libere să pescuiască. Locurile speciale de pășunat nu sunt necesare, deoarece animalele vor mânca toată iarba care există, inclusiv buruienile.

Hrănirea vaci Hereford

Bovinele sunt foarte nerăbdători în nutriție. Principala lor dietă în vară - iarba verde și perioada toamnă-iarnă - fân, cu adaos de orz sărat. Și, de asemenea animalele pot primi legume, aditivi alimentari sub formă de calciu, fosfor și proteine, care sunt deosebit de utile pentru creșterea completă a vacilor tinere. În dietă trebuie să existe sfecla care să ajute la menținerea microflorei normale a stomacului Hereford.

Pentru o vacă, cântărind aproximativ 400 kg, dieta de iarnă poate arăta astfel:

 1. Cereale și fasole - 3-4,5 kg.
 2. Trifoi de yak -7-8 kg.
 3. Siloz de porumb - 5-7 kg.
 4. Pâlnie de primăvară - 1-3 kg.
 5. Feed melasa - 700 g.
 6. Amestec alimentat - 200 g.
 7. Sare - 50 g.

Baza regimului de vară este iarba verde, iar animalele ei necesită până la 28 kg pe zi. În plus, vacile sunt hrănite până la 3 kg de paie și 200 de grame de furaje mixte, norma sării rămâne aceeași - 50 de grame.

Producătorii de tauri trebuie hrăniți cu fânețe de cereale și fasole, diverse concentrate și Sucuri furajere de bună calitate, în care este necesar să se adauge proteine, calciu și fosfor. De obicei, taurii oferă hrană mai concentrată decât vacile. Acest lucru este necesar pentru formarea viitoarei activități sexuale și pentru formarea abilității de a fertiliza femeile.

Cow Hereford - reproducereVițeii, din momentul nașterii și până la vârsta de trei luni, se hrănesc în principal cu lapte. La vârsta de două săptămâni, puteți începe să-l hrăniți cu fân, adăugând treptat furaje suculente și apoi concentrați. În dieta este necesar includ, de asemenea, vitamine și minerale. Când vițelul are vârsta de 6 luni și greutatea lui devine de aproximativ 200 kg, bebelușul poate fi înțărcat din umer, astfel că va câștiga rapid greutate.

Creșterea vacilor Hereford

Vitele din rasa Hereford mature târziu, astfel încât prima reproducere a animalelor se desfășoară nu mai devreme de 30-36 de luni. Înainte de aceasta, vaca trebuie să fie pregătită: hrăniți-vă, calmați, plimbați-vă, spălați-vă. Majoritatea fermierilor practica nefiresc, și modalitatea artificială de fertilizare, deoarece este mai ușor să controlați procesul de naștere a vițeilor.

De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că productivitatea Herefordului depinde de condițiile de conținut și de dieta potrivită. Toate proprietățile de carne din această specie sunt transferate altor generații de animale, deci crescătorii folosesc această rasă pentru a îmbunătăți alte vaci.

Vaci în pășunat - HerefordAtunci când creșterea bovinelor Hereford este important să se depună eforturi pentru a se asigura că vițeii născuți iarna sau primăvara, astfel încât mama și copilul ei mai târziu va primi o nutriție adecvată din ierburi proaspete și o varietate de verdeață, care sunt atât de necesare organismele lor. Cu schema de conținut tradițional, este posibil să obțineți un descendent sănătos și puternic.

Rasa aparține micilor fructe, se nasc viței cu o greutate corporală mică de până la 30 kg. Mulțumesc naștere la vaci trec fără complicații și nu este necesară ajutorul persoanei de aici. Little Little Hereford are nevoie periodic să vadă un doctor. În cazul în care camera în care cresc vițeii este curată, nu există corturi, iar așternutul se schimbă regulat, apoi bebelușii nu se îmbolnăvesc și rata de supraviețuire este de 98%.

Achiziția din Hereford

Astăzi, rasa Hereford este una dintre cele mai comune pentru obținerea cărnii. Aceste vaci merită dreptul la o astfel de popularitate, deoarece atunci când aveți grijă de ele, nu există condiții speciale de detenție, cheltuieli pe timp, anumite abilități. Animalele cresc rapid și câștigă mase musculare, trăiesc îndelung, fără hrană în hrănire, dau descendenți cu drepturi depline.

Puteți cumpăra acest tip de bovine pe fermele domestice și pe cele importate. Dar, bineînțeles, este bine să cumpărați animale care sunt crescute în țara noastră. Pentru aceasta, există ferme speciale pe care le puteți contacta, acestea sunt:

 • În Orenburg.
 • În orașul Stavropol.
 • În Chelyabinsk.
 • Siberia.
 • În Altai.

Aici sunt implicați în derivarea de vaci calitative și de reproducție din rasa Hereford. Este posibil să achiziționați mai multe capete și una.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să aflăm fără cântărițe câți cântărește o vacă medieCum să aflăm fără cântărițe câți cântărește o vacă medie
Rasa albastră belgiană de vaciRasa albastră belgiană de vaci
Revizuirea unor rase de carne de bovine: tauri și vaciRevizuirea unor rase de carne de bovine: tauri și vaci
Descriere și fotografii ale raselor de vaci de diferite direcțiiDescriere și fotografii ale raselor de vaci de diferite direcții
Ayrshire rasă de vaci, descriere, descriereAyrshire rasă de vaci, descriere, descriere
Caracteristicile vaci HerefordCaracteristicile vaci Hereford
Rasa Aberdeen-Angus de vaciRasa Aberdeen-Angus de vaci
Shvitskaya rasa de vaci: argumente pro și contraShvitskaya rasa de vaci: argumente pro și contra
Rasă simplă de vaci: o caracteristicăRasă simplă de vaci: o caracteristică
Care sunt avantajele și dezavantajele rasei de vaci Schwick: o caracteristicăCare sunt avantajele și dezavantajele rasei de vaci Schwick: o caracteristică
» » Caracteristicile rasei de vaci din Hereford
© 2021 amigdas.com