amigdas.com

O rasă de pisici cu labe scurte

Pisici cu labe scurtePentru astăzi este foarte dificil să găsești o persoană care ar fi indiferentă față de animale. Probabil, de aceea, potrivit statisticilor, în aproximativ 70% din case sau apartamente vii animale de companie. Ei ajută o persoană

luminează singurătatea lor și dă iubire, pe care chiar și oamenii adevărați nu o pot da. Unul dintre cele mai râvnite animale din casă este o pisică. Din cele mai vechi timpuri s-au crezut că acești prieteni mustari ai unui om care poseda puteri supranaturale.

De exemplu, ei puteau lua durerea stăpânului lor în sine, să vadă o activitate străină și să protejeze casa de ea. Și, de asemenea, se știe că este firesc ca o persoană să aleagă pentru sine tot ceea ce nu este obișnuit și chiar sigilii pot să se potrivească perfect acestei descrieri.

Acum vorbim despre unii dintre cei mai neobișnuiți reprezentanți ai familiei de pisici, și anume, pisici cu labe scurte. Rasa de pisici Munchkin, cunoscută și sub denumirea de catacarpa, a câștigat o largă popularitate în întreaga lume datorită aspectului lor extraordinar. Principala lor carte de atu este considerată neobișnuit de mică pentru labele noastre de ochi. În ciuda defectului său, dacă se poate numi așa, acești "gnomi" sunt mai mobili decât orice altă pisică. Se mișcă ca niște dihori și, de fapt, nu stau într-un loc pentru o secundă.

Istoricul originii

Numai numele de "munchkin" aceste pisici au primit de la mici mitici din basme despre Țara Oz. Istoria acestor animale unice începe în 1983 în Statele Unite. Într-o seară, rezidentă a statului Louisiana, Sandra Hochenedel, a găsit o bucată mică de lână sub o vagabondă veche, abandonată. Era o pisică murdară și foame, cu labele extrem de scurte. Femeia credea că animalul era un paralizant din cauza condițiilor dure în care a existat înainte și a dus-o la ea acasă.

În curând sa dovedit că pisicile așteptau puștiul și absolut toate puii nou-născuți au preluat defectul mamei. În ziua când s-au născut copiii din Blackberry (numele pisicilor) și au considerat momentul nașterii rasei Munchkin, iar picioarele scurte ale copiilor au fost moștenite din cauza unei mutații naturale.

Descrierea rasei

Caracteristica de pisici cu labe scurteContemplarea reprezentanților Această rasă îi provoacă pe toată lumea o paletă largă de emoții diferite - începând cu milă și finisând cu extaz pur. Este foarte greu să-ți ascunzi zâmbetul la vederea unei astfel de creaturi fermecătoare. Chiar și în ciuda faptului că standardul rasei nu a fost încă determinat pe deplin, veți recunoaște miezul de mii. cap mare, nas medie, cu o ușoară deformare, urechi încrezător, extrem de set, o coadă ca un stilou și frumos ochi curge, în formă de lemn de nuc, și fiecare culoare - o profundă și unică.

Picioarele sunt principala caracteristică a acestei rase, separându-le de toate celelalte pisici. Sunt scurte, dar drepte. Și din punct de vedere al activității lor, munchkinii nu se deosebesc de pisica internă obișnuită. Greutatea celor cu picioare scurte variază de la 2 la 6 kilograme, iar părul strălucitor și neted este faimos pentru diferența de culoare.

Pe măsură ce speciile animalelor sunt împărțite în subspecii, De asemenea, merită evidențiate trei soiuri principale ale munchkin:

 • Dwarf.
 • Standard.
 • Foarte scurt.

specie

Astăzi, în afară de munchkinul de rasă pură, există deja numeroase selecții specifice, adică o simbioză a două rase, dintre care una este scurtă. O astfel de traversare a acestor animale poate fi combinată într-un mic rating:

 1. Ce rase de pisici cu labe scurteBambino - Ia un rezultat al trecerii Munchkin și Sphynx, aceste pisicutele mici câștigat popularitatea sa din cauza lipsei de păr și prezența unui mic ciucuri elegant pe vârfurile urechilor.
 2. Napoleon - numele vorbește de la sine. Un mic, dar mândru și un reprezentant moral, de un fel, ale cărui părinți sunt munchkins și exotici, a ieșit foarte pufos, cu labele mici îngrijite.
 3. Lamkin - pisoii, care, în aparența lor, arată ca niște miei, au adoptat gene de la aceleași muniții și pisici de rasă Selkirk rex. Acești copii curuși sunt considerați a fi unul dintre cei mai simpli reprezentanți ai crucii.
 4. Munchkin - de fapt, o rasă pură de pisici cu labe scurte și, în combinație, o pânză pentru creațiile de specii noi.
 5. Skukum - o caracteristică a acestor pisici este că picioarele din față sunt mai lungi decât cele din spate. Acești copii au un dezavantaj, pentru că dacă le traversați cu reprezentanți ai oricărei alte rase, pisoii se naște cu labe deformate.
 6. Dvalf - din nou pisici mici fără lână, doar părinții au ales pentru ei, nu numai sfinxurile Munchkins și canadiană, ci și buclele americane. În lume, puteți număra doar câteva astfel de specimene, dar animalele sunt foarte îndrăgite de temperaturile calde și urechile îndoite arata doar magice.
 7. Singapore - acești locuitori ai jgheaburilor din Singapore, au o culoare aurie deosebit de frumoasă și o formă rafinată a urechilor.
 8. Minskin este un alt reprezentant al selecției munchkin și sfinxului canadian, ale cărui picioare frontale sunt mai scurte decât cele din spate și lungi, ascuțite ca un ac, o coadă.
 9. Kinkalou - cu trecerea lui Munchkin și americanul Curl, un copil cu numele Kinkalow a apărut în această lume. Aceste animale sunt, de asemenea, foarte limitate în întreaga lume.
 10. . Scythian-tai-don este ultimul și cel mai interesant dintre toți solicitanții. Greutatea lor este cea mai mizerabila dintre toti reprezentantii rasei si ne amintesc de bobtailuri japoneze si pisici siameze, datorita colorarii si coada foarte scurta. Aceste sigilii sunt neînfricate, lăsându-le în pace este destul de periculoasă.

Natura celor patru armate

Este clar pentru toată lumea, că proprietarii de animale de companie lor ei nu vor vorbi niciodată despre ei într-o lumină proastă. Proprietarii Munchkins sunt pe această listă și răspund la co-locuitori într-un mod deosebit de bun. Munchkin este considerat una dintre cele mai blânde și afectuoase pisici. În ciuda defectelor lor neobișnuite, ele sunt autosuficiente, inteligente și vesele. Nu vă așteptați de la aceste cutii o mizerie în casă și vase sparte - ele sunt pur și simplu incapabile să facă acest lucru. Ei se obișnuiesc cu ușurință cu noii oameni din casă și, de asemenea, nu suferă de nevroze.

Obiceiuri neobișnuite ale sigiliilor

Ca și în cazul tuturor ființelor terestre, chiar și sigilii au șmecherii. Ele vă vor ajuta să vă depășiți lenea și nesobranența, pentru că toate lucrurile împrăștiate vă vor trage departe de ochii oamenilor. De asemenea, acest mic prankster respectă spațiul său privat și vă cere de la dumneavoastră. Deci, trebuie sa obtineti putin, o casă confortabilă pentru el.

Caracteristici de sănătate

Singura problemă a micilor enchantmente se numește lordoză, și anume slăbirea musculaturii vertebrale, din cauza căreia coboară în torace. Este dificil pentru o pisică să se miște din cauza presiunii coloanei vertebrale asupra organelor interne. Această boală este rară, dar este tratată foarte tare, deoarece nu este suficient de dezvoltată. Prin urmare, experții recomandă să vizitați în mod regulat un veterinar cu animalul dumneavoastră.

Sfaturi pentru îngrijire

Conținutul pisicilor cu labe scurteDragostea pe care o primim ar trebui să fie dată altora. Și munchkins, acestea sunt în primul rând pisicile, care au propriile nevoi specifice. Această crumbă necesită atenție și îngrijire. Așa că fiți pregătiți pentru o pieptănare delicată a lânii, manipulări dificile cu spălarea pisicilor și îngrijirea urechilor, a ochilor și a ghearelor. Cel mai important element este toaleta - laturile trebuie să fie mici pentru a satisface caracteristicile animalului dvs. de companie. Aceste animale nu sunt gurmanzi speciali, dar dieta ar trebui să fie clar monitorizată. Vor fi destul de uscate hrana pentru animale sau carnea naturala. Dacă urmați aceste sfaturi, Munchkins vă va fi foarte recunoscător.

Gama de prețuri

Reprezentanți ai acestei rase un pic, dar ele sunt foarte populare. preturile variaza de la 250 $ începe, iar în funcție de exterior poate overtaketh numere 800. Este probabil ca, din cauza unicitatea acestor fricoși, animalele ajung sa fie oarecum problematică. Dar, crede-ma, dupa ce acest mic miracol traverseaza pragul casei tale, nu vei regreta niciodata.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Îmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâiniÎmbrăcăminte pentru pisici: materiale și stiluri pentru a-și face propriile mâini
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Leu ucrainean: descrierea raseiLeu ucrainean: descrierea rasei
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
» » O rasă de pisici cu labe scurte
© 2021 amigdas.com