amigdas.com

Descrierea celei mai mari broaște testoase din lume

Tortoise pe nisipul oceanuluiTurtle merită respect în funcție de mai mulți factori. Aceste reptile sunt una dintre cele patru specii care trăiesc pe planeta Pământ pentru aproximativ 220 de milioane de ani. Sunt capabili să facă mii de kilometri rătăciri prin ocean

, luni, conținut cu lipsa de hrană. Și dimensiunea lui? S-au găsit rămășițele fosile ale Archelonului (broasca testoasă de mare) care cântăreau mai mult de 2 mii kg și cu un cioc puternic de 5 metri în lungime totală.

Acum țestoasele sunt mai mici, dar dimensiunile lor sunt încă destul de impresionante. Printre toate speciile cele mai mari țestoase - sunt piezoase, care trăiesc în Oceanul Pacific, indian și Atlantic (calibru de cochilie - aproximativ 1.7-8 metri, greutate aproximativ 400 kg). Lichenii pot crește pe cochiliile lor, ceea ce este logic - din moment ce durata vieții este de aproximativ 200 de ani.

Aceste reptile care trăiesc în apă vor fi mai mari - printre reptilele de apă dulce găsiți specimene cu un calibru de cochilie de aproximativ 2 metri. Cu toate acestea, acest lucru nu este încă limita: în atenția dumneavoastră - cea mai mare broască țestoasă din lume.

Cea mai mare broasca testoasa din lume este broasca testoasa

Turtle pe plajăDatorită științei, un specimen care a fost prins pe coasta de vest a Țării Galilor, cu diametrul cochiliei la 2,5 metri, cântărind 915 kg și leagănul aripioarelor din față aproximativ 5 metri. El a fost caracterizat de astfel de caracteristici:

  • Formarea acestui animal era diferită de rudele sale. Armura acestei reptile este formată din mici cornițe (osificare mică). Cea mai mare formă în crestăturile longitudinale și carapace în sine constă din plăci osoase topite. Acest tip de reptilă nu are unde să-și tragă capul, cu toate acestea, nu este absolut necesar ca un asemenea gigant să se ascundă de dușmani. În gură există vârfuri osoase, care animalul mănâncă alimente și, dacă este necesar, poate mușca pe deplin un băț mare.
  • Forma corpului unei broaște țestoase este cea mai potrivită pentru înot - poate atinge o viteză de 35 km pe oră. La această reptilă există mult mai multe realizări, una dintre ele fiind cea mai rapidă reptilă la apă. Această broască țestoasă este un scafandru excelent: înregistrarea imersiunii sale este de 1280 de metri. În plus, este capabil să stea sub apă timp de 70 de minute.
  • Pielea și mușchii ei constau dintr-un strat foarte puternic de grăsime. Se știe că chiar 100 de ani în urmă, oamenii l-au folosit pentru a se infiltra în cusăturile de bărci. Când economiile muzeului de la animalele umplute continuă să scape în mod constant de grăsime, iar acest lucru duce la o mulțime de probleme.
  • Cu ajutorul său și datorită unei acoperiri dense, țestoasele sunt înzestrate cu capacitatea de a salva o temperatură constantă a corpului, dar pentru aceasta trebuie să mănânce în mod continuu.
  • Habitatul țestoasei piezoase este tropicalele, dar puteți întâlni reptila în latitudinile nordice și temperate. Datele au fost înregistrate atunci când broasca țestoasă a depășit o distanță de 20 mii km - de la coasta Statelor Unite până la coasta Indoneziei timp de 2 ani.

Din cauza posibilității de a nu consuma multă vreme apă și mâncare, marinarii au folosit broaștele de țestoase ca "conservate vii" în Evul Mediu. Astfel, unele specii care au trăit pe insule au fost complet exterminate. În ciuda faptului că carnea de broască țestoasă este comestibilă pentru oameni, au fost observate infecții intestinale. Din cauza consumului de meduze otrăvitoare, toxinele, inofensivă pentru o broască țestoasă, deveni periculos pentru oameni.

În ceea ce privește descendenții, reptilele lui sunt afișate o dată pentru câțiva ani. În timpul sezonului de reproducere, femela este capabilă să producă aproximativ 700 de ouă. Pentru a face acest lucru, cu ajutorul labei ei puternice, sapa găuri în pământ, care poate fi adâncime de un metru și jumătate, le umple cu ouă și le scutură. Printre ouă pot fi găsite și nefertilizate, sub greutatea unui strat de nisip se crapa, creând un spațiu pentru copii.

După nașterea broaștei de țestoasă se târăsc, în timp ce rake cu nisip așa cum o face în timpul înotului. Calea spre apă este timpul cel mai nesigur pentru copii, deoarece pe plajele lor cârnații și păsările blestemă deja, cei care tind să mănânce tineri. Dar, în ciuda tuturor celor de mai sus, ajungând la apă, șansele lor de supraviețuire cresc exponențial.

Tortoise și înotător în oceanRețineți că bărbatul acestei specii de broaște țestoase este singurul care prezintă un pericol real pentru oameni. Au existat cazuri în care, în timpul sezonului de împerechere, a perceput înotătorul pentru femeie și pentru mult timp nu la lăsat să iasă din îmbrățișarea melcului.

Este, de asemenea, surprinzător faptul că broasca țestoasă din piele este cea mai mare din lume, este cu forța să se ocupe de rechin și moare de vrăjmași, de zece ori mai mică decât ea. Pe pământ, acestea sunt, de exemplu, șobolani, capre, precum și porci care, pur și simplu, nu trăiau în zonele de stabilire a ouălor. Cel mai recent, a existat un caz în care un subspecii a fost transferat dintr-un număr de persoane care au dispărut la persoane vulnerabile pericol grav încă rămâne. Un alt dușman de broaște țestoase, de la care nu au mântuire în apa de mare - este plastic. Materialul incolor al unei reptile este perceput ca o meduză, după care este înghițită și ucisă în agonie.

Ceea ce mănâncă țestoasele slabe?

Țestoase mari în grădina zoologicăCe este inclus în meniul celei mai mari țestoase a lumii? Ei sunt nevertebrate ale mării. De exemplu, delicatetea adorată a acestor broaște țestoase este meduza. Este ciudat că cel mai mult broaște țestoase uriașe practic nu cele mai hranitoare alimente. Ei trebuie să absoarbă un număr mare de meduze pentru a extrage toți nutrienții necesari pentru a-și menține propria greutate.

Pentru a mânca meduze a fost confortabil, țestoasele din gât au o mulțime de spini ascuțiți, vizați în direcția opusă, prin care animalele pot țineți corpul unei meduze, care seamănă cu jeleu, în gura proprie.

Câte țestoase live din piele de piele?

Datele aprobate privind vârsta medie și maximă a broaștelor țestoase nu există încă. Este clar că țestoasele trăiesc foarte mult timp, dar răspunsul exact la întrebarea despre broasca testoasă a acestei specii rămâne un mister. Poate că această broască țestoasă este cea mai lungă reptilă vie din lume.

Cel mai bun scafandru

Cele mai enorme broaste testoase din lume sunt comise chiar de catre ei adâncime în apă, care sunt 1280 de metri. Și au toate șansele de a rămâne sub apă timp de 70 de minute. Experții nu pot explica de ce se scufundă atât de adânc, deoarece zona de hrănire a meduzei lor se află la o adâncime de aproximativ 300 de metri. Evoluția afirmă că animalele se adaptează la noile condiții de viață, precum și condițiile de hrănire. În cazul dat, totul se întâmplă diferit. Turtle coboară adânc în apă într-un loc în care nu este suficientă apă și unde condițiile de viață sunt mai rele decât la suprafață.

Cel mai mare habitat al reprezentanților unei singure specii

Datorită structurii sale unice, acest tip de țestoase este situat pe cel mai mare teren. Locuiesc în Oceanul Pacific, indian și Atlantic. Datorită propriei greutăți corporale mari, a unei cantități mari de grăsime și a unui sistem circulator special, acestea pot stoca mai multă căldură corporală temperatura apei din habitat. Aceste țestoase migrează în mod senin în locuri unde umiditatea poate fi mai rece. Cazare de țestoase din piele de pe un satelit a fost înregistrată de pe țărmurile Americii de Nord și până la punctul de sud al Africii - Cape of Good Hope.

Cea mai mare migrație

Pacificul reptile subțire este implicat în cea mai mare, extremă și mare cale de migrare. Turtle în vigoare pentru a depăși distanța de 10 000 - 20 000 mii km. În funcție de timp, aceasta durează până la 12 luni. Faptul că au trecut această distanță pentru a se întoarce exact la aceeași plajă unde s-au născut este, de asemenea, uimitor.

Informații suplimentare interesante

Șeful unei țestoase mariO broasca testoasa a acestei rase este considerata un animal mezotermic, care nu este cu adevarat cu sange rece sau cu adevarat de sange cald. Merită să se acorde atenție faptului că animalele mezotermice sunt în continuare:

  • Distruse dinozauri;
  • Mare rechin alb;
  • echidna;
  • De ton.

În timpul pericolului, broasca țestoasă este puternic apărată, strigând cu pantaloni puternici, și, de asemenea, folosind fălcile sale ascuțite. Fiind rănit, o reptilă produce în mod tradițional un țipăt sonor, descris ca un zgomot, gemete sau înfrigurare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ai grijă de o broască țestoasă acasăCum să ai grijă de o broască țestoasă acasă
Turturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliuTurturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliu
Ce și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliuCe și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliu
Cum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoaseCum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoase
Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?
Conținutul țestoasei mlaștină din Europa la domiciliuConținutul țestoasei mlaștină din Europa la domiciliu
Care sunt particularitățile structurii scheletului țestoaselorCare sunt particularitățile structurii scheletului țestoaselor
Elephant tortoise, caracteristicile sale și istoriaElephant tortoise, caracteristicile sale și istoria
Broască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijireBroască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijire
Tortoise ca animal de companieTortoise ca animal de companie
» » Descrierea celei mai mari broaște testoase din lume
© 2021 amigdas.com