amigdas.com

Căi eficiente de a înțepa o coajă de câine

Ce să faci atunci când un câine lanseazăLai este un lucru comun pentru cainii domestici. Dar devine adesea motivul pentru care proprietarii sau cei care îl aud în mod constant, în cele din urmă începe să simtă un sentiment de iritare acută, mai ales dacă lătratul se aude în orice moment al zilei sau al nopții. Adesea, câinele, care iubește să latre, devine cauza unor conflicte acute între chiriașii din vecinătate. Iată de ce cei care au animale zgomotoase vor avea mai devreme sau mai târziu o întrebare rezonabilă - cum să dezactivați câinele să latreze?

Înainte de a începe să rezolve problema cum să intarca câinele să latre și să ia măsuri în acest proces, este necesar să se înțeleagă animalele de companie înțărcare latră mecanisme ale comportamentului său în diferite condiții care pot stimula câinii lătrând de orice rasa literalmente.

De fapt, lătratul este doar unul dintre moduri de a comunicarea acestui sau acelui animal cu aspectul său, precum și cu lumea înconjurătoare. În acest fenomen, nimic nu este în neregulă, până când se transformă într-un sunet continuu enervant.

Chiar și un câine foarte iubit nu poate suporta în permanență șocuri nocturne de la fiecare persoană. Pentru a dezactiva câinele să lăturească bine, este necesar să găsiți motivul comportamentului agitat al animalului dvs. de companie.

De ce câinii latră

Există multe motive diferite pentru care un câine începe să se îngrijoreze și să atragă atenția.

Unele motive pentru lătratul câinilor

Fiica ta acasă poate lăca mai multe motive:

 • Cum sa te joci cu un cainecâinele joacă, ca urmare experiențe emoții vesele și le exprimă cu ajutorul latrat,
 • câinele este frică și, rămânând complet singur, lătratul exprimă un sentiment de frică,
 • Plictiseala poate provoca, de asemenea, lătrat,
 • animalul dvs. de companie nu știe ce să facă și astfel lătratul atrage atenția asupra lui, astfel încât o persoană să se joace cu el,
 • anxietatea poate provoca, de asemenea, lătrat puternic.

După ce ați înțeles ce este situația și de ce câinele are probleme, puteți începe să-l înțepați pe câine să latreze. Uneori este suficient doar să excludeți lovitura unui prieten blând în condițiile care îl deranjează. Poate că va fi imposibil să scăpați complet de șocuri în acest fel, dar în majoritatea cazurilor excluderea factorilor iritabili va facilita foarte mult actuala situația.

Metode de auto-înțărcare a câinilor de la lătrat

Există mai multe modalități prin care un maestru poate să-l înțepenească lătrat fără ajutor din afară. În metoda de lucru independent cu câinele are propriile sale avantaje:

 1. Aceasta va fi o pregătire constantă și o muncă cu animalul de companie, atunci când i se spune că gulpul său nu este cel mai bun mod de a-și exprima starea de spirit. Formarea face posibilă învățarea fiicei dvs. de acasă pentru a vă controla emoțiile și sentimentele.
 2. Utilizarea medicamentelor adecvate pentru echilibrarea fundalului emoțional (decoctări de ierburi, infuzii și tablete).
 3. Gulerulspecial gulere de asemenea, să fie folosit pentru a preveni încercările câinelui de a lătrui (această metodă trebuie utilizată cu prudență, deoarece poate provoca dezgusturi puternice și chiar ura față de animalul de companie proprietarului și altora.
 4. Ultima metodă, care este folosită uneori în cazurile în care câinele îi place să tragă, tăie ligamentele. Această procedură privează definitiv și definitiv animalul de vocea.

Atenție! Tăierea corzilor vocale la animale - operație foarte scumpă și foarte complexă, care, ca rezultat, poate duce la o varietate de procese inflamatorii și, în plus, să devină, de asemenea, cauza morții exploatate de la sufocare datorită creșterii cicatricii tisulare. În această privință, înainte de a decide dacă să supuneți un animal de companie unei astfel de proceduri sau încă să o îndepărtați, trebuie să vă asigurați că alte opțiuni nu au efectul dorit asupra acestuia.

Metode sigure care pot înțepa câinele de lătrat

Adesea, proprietarii câinilor domestice fac greșeli în educația sa, ceea ce mai târziu este foarte greu de rezolvat. Principalul lucru pe care nu-i recomandăm să-l faci pe crescătorii de câini cu experiență, este să-i încurajezi pe câine să-l latre cu bucurie când te vede. Acest lucru, desigur, este plăcut, dar această atitudine este primul motiv pentru care câinele începe să vorbească de fiecare dată când vă vedeți în apropiere. Câinii, precum oamenii, sunt foarte sensibili la laudă, motiv pentru care consideră în mod rezonabil lătratul, pe care l-ați lăudat, ca o modalitate de a aduce bucurie stăpânului tău.

O altă metodă inutilă de antrenament este țipând la câine când începe să latre. "Tăcerea ta" și "Fu!" Pentru ea nu înseamnă nimic. Mai mult decât atât, de multe ori o astfel de reacție a gazdei dă o reacție animală și provoacă o lătrătură mai bristică.

Există și alte modalități de a antrena câinii domestici care pot ajuta să-i înțepenim să-i înțepenească pe alții împrejurări.

 • Cum să pregătești un câineEste imperativ să se realizeze de la câine, astfel încât să răspundă întotdeauna la comenzile "La picior" sau "Pentru mine!" Ea a reacționat fără îndoială. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin promovarea sa după terminarea echipei. De asemenea, tratamentul favorit al animalului dvs. de companie poate fi un motiv excelent pentru a nu ignora cererile și comenzile proprietarului acestuia. Întotdeauna, când câinele începe să vorbească, sună-o doar la tine, fără a ridica intonația. Deci o vei distrage de la expresia emoțiilor și pentru o vreme gulpul va dispărea. Dacă animalul îți ignore solicitarea, anunță-l că nu-ți place comportamentul lui.
 • De multe ori, nemulțumirea sau animalele de companie gazdă dezaprobare cauzează ceva ca un sentiment de vinovăție, și atunci el începe să suspecteze că un astfel de comportament din partea lui nezhelatelno.Cherez în timp ce elevul va fi capabil să compare observațiile și să identifice următorul model: dacă el răspunde la comanda fără procrastination, el primește un tratament ca promovare, și dacă ignoră cererea stăpânului său, el va rămâne fără tratamente și va fi pedepsit.
 • Încurajarea câineluiO altă modalitate ușoară de a pacifica animalul de companie și de ai face să se oprească să latre poate fi un plămân emoționant urechile ei. Pentru a calma un câine prea excited, uneori este suficient să-i strângeți coaja de urechi cu degetul arătător și degetul mare. Încă mai poți să-i pui pe urechi în modul obișnuit. O astfel de mângâiere ar trebui să se facă atunci când animalul de companie este perfect calm. Dacă ați efectuat un experiment și în cursul acestuia ați convins că câinele dvs. reacționează în mod pozitiv la aceste acțiuni, atunci puteți aplica în siguranță aceleași manipulări, de asemenea, atunci când animalul dvs. începe să lăture neliniștit.
 • Puteți utiliza un specialist alimente aditivi și suplimente alimentare, care sunt dezvoltate pe bază naturală, ierburi și melanină. Ultima componentă a câinilor acționează într-o manieră liniștitoare. Cel mai adesea, aceste medicamente conțin ierburi valeriene, mușețel și alte plante sedative, precum și o componentă specială care are efectul de a suprima funcțiile glandelor sexuale la animale. Toate aceste produse se eliberează sub formă de tablete, precum și sub formă de picături, folosite prin săpare în cavitatea bucală a câinelui. În acest fel, puteți dezactiva destul de repede lătrat animalele de companie, indiferent de rasa, etc., care poate determina natura și temperamentul câinelui. Această metodă este cea mai potrivită pentru acei crescători de câini care nu au ocazia să acorde suficient timp pentru formarea și educația casei lor.
 • Dacă binele tău favorit nu dă în nici un fel pregătire, apoi în acest caz este uneori recomandat să folosiți gulere speciale impregnate cu citronelă sau alte substanțe similare. Ele sunt capabile să aibă un efect calmant asupra animalelor. O altă proprietate pe care o posedă astfel de obiecte speciale este înțărcarea câinelui. Ele nu trebuie confundate cu alte gulere șocuri care pot provoca, în sentimentul de companie de frică și chiar agresiune față de stăpânul său, și membrii gospodăriei în ansamblu cu cei din jur, în special pentru străini.
 • Câinele latrăTrebuie evitate astfel de situații, în care este câinele provocator impact. De exemplu, aproape toate animalele domestice răspund frecvent la semnale dure de la telefon, computer, interfon, sonerie, vehicule și așa mai departe. Că nu au provocat un atac de lătrat necontrolat, este logic să oprim dispozitivele tehnice, să le facem mai liniștite etc. Ferestrele pot fi acoperite pentru a dezactiva sunetele de pe șosea. În cazul în care câinele dvs. a latrat, când el devine complet liber pentru o plimbare, atunci îl puteți lăsa să meargă puțin mai des.

Cu alte cuvinte, mai întâi trebuie să observați cu atenție natura comportamentului animalului dvs. de companie, să determinați exact ce este cauza comportamentului său iritat și ceea ce îl cauzează anxietatea și anxietatea. După identificarea cauzelor de lătrat, ar trebui să încercați să evitați apariția unor condiții care pot declanșa o reacție la elevul dvs.

concluzie

Indiferent de metoda pe care o alegeți, fiecare va necesita în mod necesar de la dumneavoastră destul timp, efort și participare. Nu există metode cunoscute de înțărcare a câinelui de la plâns, fără a fi acceptată direct participarea responsabilă a proprietarului câinelui. Pentru că trebuie să stocați multă răbdare și credință în succes. Odată ce animalul dvs. simte o slăbiciune a caracterului dvs. sau o lipsă de credință în el, atunci toate eforturile dvs. pot fi complet inutile și neconcludent. Apoi trebuie să începi de la zero.

Uneori nu este ușor să te obișnuiești cu faptul că animalul tău preferat non-stop bătând la mașinile care trec (în special cu muzică puternică din cabină), conducând rușine, zgomote sau apeluri telefonice la ușă și la telefon. Scoaterea unui câine să latră nu este o sarcină ușoară, dar nu fi descurajată, deoarece pentru maeștrii iubitori această activitate, de obicei, nu pare să fie complicată. Uneori e suficient doar să aștepți și să încercați, să arătați îngrijire și iubire pentru frații noștri mai mici pentru a înțelege ce vrea câinele să spună cu lătratul său. Înțelegând motivul, va fi mult mai ușor să scapi de dificultăți și de inconveniente.

Principalul lucru este să vă amintiți că lătratul pentru animalul dvs. de companie este doar un mijloc de reacție cu privire la ceea ce se întâmplă în lumea înconjurătoare. Câinii sunt niște creaturi vii, active și sensibile, care, la fel ca oamenii, comunică între ei și cu realitatea din jur. Prin urmare, în nici un caz nu ar trebui luate măsuri radicale și nerezonabile pentru a elimina plânsul, dar doar pentru a corecta comportamentul persoanei dvs., inclusiv condițiile de ședere de lângă dumneavoastră.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasăCum să vă înțepați câinele Spitz scoarță acasă
Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?
Cum să înveți un câine comanda `voce`Cum să înveți un câine comanda `voce`
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruiriiCum să înțărcați un cățeluș să muște prin mâini sau picioare cu ajutorul instruirii
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Câine de câine de papillon: continentală că spanielCâine de câine de papillon: continentală că spaniel
» » Căi eficiente de a înțepa o coajă de câine
© 2021 amigdas.com