amigdas.com

Leu ucrainean: descrierea rasei

Cum arată o pisică ca un leu?Pisica rasei ucrainene este un animal exotic, seamana cu o floare eleganta, in cinstea caruia a fost numita. Aceștia au aceeași piele moale și catifelată. Pisicile acestei rase se disting prin ușurința, sensibilitatea și harul lor. Ei au un dimorfism sexual pronunțat

, astfel încât să puteți deosebi femeia de bărbat de la prima vedere. Aceste animale de companie au un temperament blând și blând, care le face atât de populare printre iubitorii de animale.

Această rasă este foarte recentă și se află în faza experimentală. Noua rasă a fost atât de neobișnuită, încât a primit un nume la fel de neobișnuit. Urechile reprezentanților acestei rase sunt curbate și seamănă cu o floare de flori de gilly. Baza pentru munca de reproducere a fost servită de două mutații dominante - insuciență și urechi. Ca rezultat, acest grup de rase.

Caracteristicile rasei și descrierea aspectului

Lewka ucraineană este o rasă de pisici care nu are lână. Are dimensiuni medii, corpul animalului este flexibil și muscular. Pe suprafața pielii există întotdeauna un număr mare de pliuri. Temperatura pielii este întotdeauna destul de ridicată. În plus, pisica rasei stângi ucrainene este diferită ochi frumoși dimensiuni mari și formă de migdale.

 1. Descrierea raseiAspectul unic al floarei de gilly se datorează pielea goală, cu o mulțime de riduri și urechi penduloase. Este dificil să confundați o astfel de pisică cu un reprezentant al unei alte rase. Deși trebuie remarcat faptul că printre această rasă se găsesc și indivizii pryamouhie. Aceste exemplare sunt foarte valoroase în reproducție, dar nu pot participa la expoziții. Pentru a se asigura ca aceste pisici se nasc sanatosi urmași cu drepturi depline în perechea parentală are nevoie de cel puțin un animal cu urechi drepte.
 2. Reprezentanții rasei de flori de floarea-soarelui sunt foarte comunicanți și au nevoie de o societate permanentă. Cu toate acestea, aceste pisici nu vor irita proprietarul cu obtrusivitate și vorbe excesive. Conform asigurărilor crescătorilor, florile de floarea-soarelui diferă într-o voce joasă, cu un timbru plăcut. Vocea unor astfel de animale începe să fie dată doar în cele mai extreme cazuri, când se simt abandonate sau se simt o stare de rău fizică.
 3. Lana de pe corpul florii de umbrela ucraineană este absentă. Pielea formează un număr mare de pliuri. Plierea principală este marcată pe cap aproape de ochi și urechi, pe corp în zonele inghinale și axilare. Cu toate acestea, nu toate pisicile din stânga se naște goale. Deoarece aceasta rasa este obținută prin încrucișarea cu skottishfoldami, se bucură de o blana frumoasa gros, unele pisici sunt complet catifelate (perii) sau pot avea shorstku pe cap, coada si labe.

Particularități ale caracterului florilor de gilly

Pisici și pisici de rasă Lecții ucraineni sunt foarte afectuoși și afectuoși, sunt devotați altruist celor pe care îi consideră stăpânul lor.

 1. Cat LeoAceste animale sunt în contact deosebit și se întâlnesc în aceeași casă cu alte animale de companie.
 2. Pisicile au un nivel destul de înalt de inteligență, curiozitate și o minte foarte curioasă. Ei sunt instruiți foarte rapid și se adaptează la noile condiții. O minte flexibilă și ingeniozitate le permit să găsească o cale de ieșire din orice situație.
 3. Cu o educație adecvată, astfel de animale de companie devin cea mai lipsită de probleme. Ei foarte repede se obisnuiesc cu tava si nici macar nu strica podeaua cu umplutura.
 4. Pentru toată bunătatea și blândețea, animalul este foarte hotărât. În cazul în care proprietarul este un timp foarte lung, nu să acorde o atenție la ea - costume de pisica, atingând ușor piciorul și miauna încet, ca și cum ar cere să acorde o atenție la ea.
 5. Levkoi sunt foarte aventuroși și veseli, niște tovarăși frumoși și niște minunate minuni. Cu mare plăcere se pot juca cu copiii mici și pot deveni însoțitori pentru o persoană în vârstă.
 6. Pentru toate acestea, leul trebuie să se accepte ca membru deplin al familiei.

Caracteristici de îngrijire și conținut

Deoarece aceste animale sunt aproape complet lipsite de lână, acestea nu sunt strict recomandate pentru mersul pe jos în afara sezonului rece. Pielea lor este caldă și foarte sensibilă la influențele externe. Schimbările semnificative ale temperaturii într-o direcție sau alta pot avea un impact extrem de negativ asupra sănătății animalului și asupra stării sale de sănătate.

Astăzi nu este suficient informații privind sănătatea reprezentanților acestei rase. Acest lucru se datorează tineretului populației și experienței mici de reproducere. Nu există, de asemenea, date privind durata vieții, deoarece rasa a fost crescută cu numai 12 ani în urmă. Rețineți că aceasta rasa de pisici este în lor genotip 2 mutații dintr-o dată, și poate fi predispus la anumite boli ereditare, care sunt inerente la Sfinxul și skottishfoldam.

 1. Cum să hrăniți pisica cu leftenderAceste pisici și pisici au nevoie de îngrijire și îngrijire în același mod ca și alte rase "goale". Pentru ei, aerul uscat și razele soarelui arzător sunt foarte dăunătoare. Pentru pielea acestor animale sunt daune extrem de dăunătoare și periculoase.
 2. Ghearele ucraineanului trebuie să fie curățate cu grijă.
 3. Ochii și pielea acestor animale de companie necesită îngrijire foarte atentă și regulată.
 4. Pielea animalului trebuie șters cu șervețele speciale. În plus, pisica are nevoie de baie frecventă, în caz contrar începe să producă un miros neplăcut foarte specific, pete și mobilier și lucruri moi. Acest lucru se datorează producției excesive de descărcare a pielii. În general, putem spune că aceste pisici sunt fericite să ia proceduri de apă. Desigur, apa trebuie neapărat să fie caldă.
 5. Hrana levurilor este o chestiune separată. Pe de o parte, ei se disting prin omnivoritatea lor, dar pot juca cu ei o glumă crudă. În plus față de un set rapid de exces de greutate, o astfel de pisică poate trage în gură chiar ceea ce nu este deloc comestibil. Prin urmare, dacă un leu a apărut în casă, este mai bine să scoateți din câmpul său de vedere tot ce este capabil să mestece și să înghită.
 6. Plimbarea cu pisicile pe stradă nu poate fi decât un sezon cald, care nu permite atât hipotermia cât și supraîncălzirea animalului.

Este încă dificil să vorbim despre instinctul de vânătoare al acestei rase. Deoarece rasa este foarte tanara și destul de scump, proprietarii păzesc cu grijă animalele lor de companie. Cu toate acestea, există dovezi că aceste animale pot încă să vâneze șoareci și broaște. Confirmarea indirectă a acestui lucru este comportamentul animalului în timpul jocurilor active în aer liber.

Dezavantajele rasei ucrainene levkoy

Rasă specială de pisiciCa orice rasă de animale, florile de ghimbir ucrainene au o serie de propriile neajunsuri:

Unul dintre principalele neajunsuri este tineretul rasei și numărul mic al acesteia. A fost înregistrată oficial în 2004 pentru prima dată.

Deoarece populațiile de flori de rasă pură este extrem de mic, ei trebuie să tricot nu numai cu alte rase, dar chiar și cu animale mongrel. Condiția principală este că aspectul unui astfel de părinte îndeplinește aproximativ cerințele standardelor.

Dobândind o pisică, niciun proprietar nu poate obține o garanție de o sută la sută că animalul său de companie va crește într-o floare de floarea-soarelui, și nu o jumătate de rasă.

De asemenea, sănătatea acestei rase nu este pe deplin înțeleasă. În acest fel, această rasă este capabilă să prezinte o mulțime de surprize - atât plăcute, cât și nu prea multe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisiciPisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisici
Rasă de pisici nibelung și caracteristicile saleRasă de pisici nibelung și caracteristicile sale
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
O rasă de rasă domestică și alte pisici similareO rasă de rasă domestică și alte pisici similare
Cat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijiriiCat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijirii
» » Leu ucrainean: descrierea rasei
© 2021 amigdas.com