amigdas.com

Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?

Lista de rase scumpe de pisiciPisicile sunt animale foarte populare. Ei fascina oamenii cu harul și frumusețea lor. Iar oamenii se bucură de caracterul ciudat, independent și foarte diferit al pisicilor.

Diversitatea intraspecifică a acestor animale este izbitoare. Și nu este numai meritul naturii. Multe rase moderne au fost crescute de crescători, dar din acest motiv nu devin mai puțin atrăgători.

Dimpotrivă, din cauza rarității lor, aceste pisici sunt foarte apreciate. Pentru dreptul de a poseda crescătorii sunt gata să răspândească bani fabuloși. Astăzi vom vorbi despre cele mai scumpe rase de pisici.

Maine Coon

Aceasta nu este cea mai scumpă rasă de pisici, dar astăzi este foarte apreciată. Aceste animale provin din America de Nord. Crescătorii americani susțin că această rasă a fost crescută acum un secol și jumătate. Dar genetica respinge aceste afirmații. Conform studiilor recente, rasa Maine Coon este rezultatul selecției naturale. Acestea sunt prădătorii nativi din America de Nord. Natura acestor pământuri a determinat semnele exterioare ale rasei, obiceiurile și temperamentul animalelor. De aceea Maine Coon este foarte mare și puternic. Dacă nu ar fi avut aceste abilități, nu ar fi putut supraviețui în pădurea de iarnă.

În Rusia, aceste animale erau la începutul anilor 90 ai secolului trecut. Rușii s-au îndrăgostit de această rasă pentru următoarele caracteristici:

 • Caracterul pașnic. Aceste animale de companie niciodată școală și nu în conflict cu alte animale de companie, și foarte repede obișnuiască cu proprietarii și să încerce să se adapteze la ei. În același timp, nu le place când sunt stoarse. Dacă doresc afecțiune, animalele înșiși vor veni în genunchi față de persoana respectivă.
 • educabilitate. Unii proprietari ai acestor pisici în nivel de învățare le-au pus la egalitate cu câinii.
 • activitate. Animalele de companie sunt foarte curioase și le place să joace. În același timp, activitatea lor nu se schimbă odată cu vârsta.
 • îngrijire. În ciuda stratului gros, frumos, este ușor să ai grijă de coonii de maine.
 • Abilitatea de a găsi cu ușurință un loc ca într-o casă mare și într-un apartament mic.

După cum sa menționat mai sus, aceasta nu este cea mai scumpă rasă de pisici. Cu toate acestea, pentru pisoi din această rasă întrebați de la 500 la 3000 USD.

Toygger sau pisica tigru

Aceasta este una dintre cele mai tinere rase. Aceste pisici, crescătorii americani s-au retras la sfârșitul secolului trecut. Numele lor nu este în zadar: aceste pisici sunt foarte asemănătoare cu tigrii mici. În Toegers, haina de blană are o culoare aurie cu dungi întunecate.

Pisicile de tigru sunt foarte puternice. Picioarele posterioare sunt mai lungi decât cele din față, ceea ce permite animalelor să sară departe.

Oamenii cumpără pisici din această rasă din următoarele motive:

 • Tiger Cat: descriereJucătorii sunt animale foarte mobile. Îi place să joace mult, dar din cauza certurilor lor, animalele de companie nu sunt mult inferioare celor ale rudelor lor mai mari. Dar nu trebuie să vă fie frică, pentru că aceste pisici nu înfruntă oamenii. Dimpotrivă, ei sunt foarte îndrăgostiți de a da călduroasă proprietarilor.
 • Jucătorii sunt foarte pasionați de copii și sunt gata să se joace cu ei toată ziua.
 • Aceste animale de companie se simt grozave într-un apartament mic.
 • Nu au nevoie de îngrijire specială.
 • Jucătorii se simt bine cu alte animale de companie.
 • Nu sunt gelosi.

Prețurile pentru aceste pisici variază între 2 000 și 5 000 de dolari.

Bengal pisică

Există zvonuri că această rasă a apărut ca urmare a traversării pisicilor și leopardelor uzuale. Dar toți oamenii educați știu că trecerea între specii este imposibilă. Prin urmare, nu merită să crezi aceste zvonuri. De fapt, o pisică din Bengal este rezultatul trecerii unei pisici bengale sălbatice și a unei pisici domestice.

Aceasta nu este cea mai scumpă pisică, dar în Rusia este foarte apreciată, deoarece este o mare raritate pentru țara noastră. Cu toate acestea, nu numai raritatea determină costul său ridicat pe piață. Crescătorii îl cumpără din următoarele motive:

 • Mișcări grațioase, netede și o frumusețe uimitoare. Aceste pisici sunt foarte asemănătoare cu leoparzii, dar numai cu aspect. Ei au un caracter diferit.
 • Bengalii sunt foarte atașați de stăpânii lor. Ei tind să fie cu oamenii de pretutindeni: de la dormitor la baie. Bengalii se îndreaptă literalmente în spatele proprietarului pe tocuri. Sunt prieteni apropiați.
 • Pisicile din Bengal nu se tem de apă și se bucură de procedurile de apă împreună cu proprietarul.

Prețul mediu pentru astfel de animale de companie variază de la 100 $ la 1.500 $.

savană

Nu poate fi numită pisica cea mai scumpă din lume, dar la un preț este foarte aproape de acest titlu. Apropo, de mult timp savana era cea mai scumpă pisică, dar în 2006 a fost mutată de pe piedestal de un alt reprezentant al familiei de pisici. Dar mai mult despre asta mai târziu.

Savannah este rezultatul traversării servalului sălbatic care locuiește în Africa și în pisica obișnuită. De la pisica Savannah a primit:

 • Dimensiuni.
 • Vedere teribilă.
 • Mișcare grațioasă și netedă.
 • Elegance.

Toate celelalte caracteristici ale rasei primite de la o pisică internă obișnuită.

Savannah: descrierea caracteruluiAceastă rasă este foarte apreciată în întreaga lume, deoarece reprezentanții ei sunt încă foarte puțini. Iar generațiile diferite ale acestor animale stau diferit. Majoritatea crescătorilor din întreaga lume doresc să cumpere reprezentanți ai generației F 1. Această dorință se explică prin faptul că aceste pisici sunt cele mai mari și mai asemănătoare servalov. În generarea lui F2 și sub această similitudine este mai mică. Prin urmare, prețurile pentru aceste animale sunt mai mici.

Trebuie remarcat faptul că pisicile generațiilor F-F 3 practic nu sunt vândute. Ele sunt folosite pentru reproducere în pepiniere. Puteți cumpăra numai pisici din aceste generații. Cu toate acestea, există o mare șansă că animalul de companie va fi steril. Producătorii au observat de mult că, de la generații până la F6, bărbații steril se nasc din ce în ce mai mult.

În același timp, în generațiile F 5- F 7, dimpotrivă, pisicile sunt mai apreciate. Ei nu vinde. Dar pisicile acestor generații pot fi ușor cumpărate.

Trăsături distinctive ale savanei:

 • Sunt foarte credincios și gata să-l urmeze pe proprietar pe tocuri. Ei pot merge chiar pe drum. Aceste animale de companie nu sunt deloc împotriva lui.
 • Savannah este foarte prietenos. Iubesc atât oamenii cât și alte animale de companie. Dar, mai ales, le place să se joace cu copiii.
 • giulgiu nu se tem de apă.

Pentru dreptul de a deține astfel de animale de companie va trebui să plătească de la 3.000 la 5.000 de dolari SUA.

Pisica albastră rusă

Aceasta este una dintre cele mai populare rase din lume. Nimeni nu știe nimic despre originea sa. Se știe doar că vine din Arhangelsk și este una dintre cele mai vechi rase. Cu toate acestea, dovada documentară a pisicilor albastre ruse datează din a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Aceasta se referă la menționarea rasei în cronicile crescătorilor de pisici englezi.

În întreaga lume, rasa albastră rusă este evaluată pentru următoarele calități:

 • Pisica albastră rusă: descriereAceste animale de companie sunt foarte activ și prietenos. În același timp, nu îi deranjează pe proprietari, cerând atenție. Dacă este necesar, ei se vor distra.
 • Pisicile albastre din Rusia sunt ideale pentru persoanele care nu sunt acasă de mult timp: la urma urmei, aceste animale de companie tolereaza perfect singuratatea.
 • Aceste pisici sunt foarte curios și inteligent. Ele studiază cu atenție comportamentul gazdei și apoi o înțeleg cu un "jumătate de cuvânt".
 • Pisici albastre din Rusia perfect captură soareci, prin urmare, este avantajos să le păstrați în case particulare.
 • Grijă pentru ei nu este dificil. În plus, în animalele de companie sănătate bună.

Costul mediu al unui pisic albastru rusesc este de 2.000 de dolari SUA.

Chuazi

Aceasta nu este cea mai scumpă pisică din lume, dar cu siguranță nu este cea mai ieftină pisică. Un pui de rasa reprezinta o masina noua!

Chauzy este un indicator al statutului. Proprietarul unui astfel de animal de companie poate fi mândru, deoarece deține o pisică, care este inclusă în top 5 cele mai scumpe pisici din lume.

E o rasă tânără. Ea a fost recunoscuta abia in 2003, dar ea a fost implicata in cresterea mult timp inainte. Conform descrierii oficiale a acestor pisici, au provenit de la pisici de trestie, care cu pisici domestice si cu maini au cruntat. Hibrizi care au ieșit din astfel de relații și au devenit fondatorii noii rase.

Chuazi: descrierea caracteruluiDe mult timp, hibrizii nu au acordat atenție, dar la un moment dat crescătorii americani au observat frumusețea lor și au început să-i reproducă aceste animale. În același timp, crescătorii și-au propus să păstreze frumusețea exterioară a pisicii de trestie, dar să obțină un caracter diferit. Experimentele lor au fost încununate cu succes. Imediat după recunoaștere, această rasă a devenit foarte populară în întreaga lume.

Chauzy sunt considerați unul dintre cei mai buni prieteni. Dar ar trebui să ne amintim că au mult sânge sălbatic, ceea ce le face uneori să comită acte de neconceput. În special, aceste animale fac rezervări din când în când. Ei trag cu hrănire mâncarea și se ascund undeva în casă. Inutil să spun că, după un timp, magazinele de pisici încep să miroasă.

Chauzy foarte iubit de gazde. De dragul de a comunica cu el, sunt gata să se facă prieteni cu dușmanii lor ireconciliabili - câini.

Aceste animale de companie se simt grozave în case private mari, dar în apartamente vor fi înghesuite.

Prețul mediu al acestor companioni casnici este de la 8.000 la 10.000 de dolari SUA.

elf

Aceasta este o rasă foarte tânără. A fost înregistrată oficial doar în 2006, și chiar și atunci numai în TICA. Organizațiile internaționale nu o recunosc încă. Elfii sunt hibrizi obținute din traversarea buclei americane cu sfinxuri canadiene.

Acestea sunt animale foarte rare. Majoritatea populației se află în America de Nord. Toate pepinierele, unde sunt crescute, se află în SUA. Pentru pisoii de acolo, crescătorii din alte țări se află în linie. Elfii sunt animale de companie foarte sociabile: stau în genunchi cu plăcere, dar într-o familie mare nu dau preferință altcuiva. Iubesc toți oamenii care trăiesc în casă cu aceeași forță. Cu alte animale, elfii se descurcă perfect dacă au crescut lângă ei.

Aceste animale de companie sunt foarte îndrăgite de joc, dar nu manifestă activitate dincolo de măsură. Dacă ei văd că o persoană este angajată în ceva, ei nu-l vor deranja. Nu este ușor să ai grijă de elfi. Pentru că nu au practic nici o lână, îngheață. Pentru ei în casă va trebui să organizeze un colț cald, cu o canapea, laturi îngrădite înalt. Opțiunea ideală este o casă caldă. Aceste animale nu le plac proiectele. De la ei se îmbolnăvesc și mor.

Costul mediu al pisicilor Elf este de 2.500 de dolari SUA.

Asher

Aceasta este cea mai mare și cea mai scumpă pisică din lume. A fost achera care a scos titlul celei mai scumpe pisici din lume la savana.

Pisicile din această rasă au fost crescute în 2006. Dacă Savannah a fost crescut prin încrucișarea unui Serval și o pisică domestică, creatorii aprozi pentru a elimina pietre încrucișate Serval și o pisică Bengal. Prin și crescătorii mari au primit o mai mare varietate de savană și cu această ocazie, în 2008, un scandal imens a izbucnit, care, cu toate acestea, să afecteze în nici un fel prețul unui nou hibrid. În plus, cererea pentru rasa de designeri din întreaga lume a crescut și mai mult. În prezent, reprezentanții asferice au costat între 22 000 și 125 000 de dolari SUA.

Dimensiunile acestor animale uimi:

 • Înălțimea la greabăn poate fi de până la 1 metru.
 • Greutate de până la 15 kg.

AsherPrin obiceiurile și mișcările sale, această pisică este mai degrabă o leoaică. Arată foarte formidabilă. Dar nu reflectă natura animalului. Și este exact la fel ca o pisică normală. Asher îi place să stea la soare, să se joace cu copiii, să se plimbe. Ele chiar vă permit să faceți o lecție.

Ashera mănâncă orice mâncare. Nu are nevoie de mâncare specială.

Singurul dezavantaj al pisicii este păstrarea într-o cameră spațioasă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Coon negru de maine: caracteristicile raseiCoon negru de maine: caracteristicile rasei
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Leu ucrainean: descrierea raseiLeu ucrainean: descrierea rasei
Pisici abisiniane: caracteristici ale acestei rasePisici abisiniane: caracteristici ale acestei rase
» » Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
© 2021 amigdas.com