amigdas.com

Alimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuri

Alimente pentru pisiciCând o persoană are un animal de companie, grijile devin mai mari. Trebuie să se gândească să cumpere o hrană adecvată pentru pisici. Atunci când alegeți un feed, trebuie să luați în considerare greutatea, precum și vârsta animalului de companie. Există o opinie că nu există dificultăți speciale la hrănirea pisicilor. Este suficient să le dați ouă, pești și vor fi plini de energie. Cu toate acestea, dacă numai astfel de alimente sunt prezente în rația animalului, atunci la un moment dat poate duce la pierderea unui animal de companie.

Prin urmare, ar trebui să hrăniți mâncarea specială pisică, care poate fi găsită în orice magazin pentru animale. În compoziția sa există un set echilibrat de vitamine și microelemente. Printre "proprietarii de pisici" Sheba este foarte popular.

Despre pupa

ShebaAcest produs alimentar pentru producătorul de pisici se face în Tailanda. Acesta a fost produs timp de câteva decenii. Pana in prezent, dietele sub acest brand au castigat increderea multor proprietari de pisici. Trebuie spus că produsele alimentare ale Sheba aparțin grupului de produse premium. Aceasta înseamnă că este de înaltă calitate și nu dăunează sănătății pisicii. Producătorul folosește numai cele mai proaspete ingrediente în producția hranei pentru Sheba. Acestea includ:

 • creveți;
 • ton;
 • iepure;
 • curcan.

Tipuri de hrană

Hrana pentru producătorul pisicilor Sheba oferă două specie:

 • umed;
 • uscat.

Conservele producătorului sunt ambalate în cutii ermetice. Rațiunile individuale sunt ambalate în recipiente de aluminiu de volum mic. O caracteristică a acestui tip de alimente este că conținutul de carbohidrați din acesta este minim, în timp ce conținutul de apă este ridicat.

Mâncarea uscată a lui Sheba este oferită în saci sub formă de pelete. Această împachetare este mai spațioasă, în același timp, alimentele uscate costă puțin mai puțin în comparație cu alimentele din conserve. Principalul ei avantaj este că, fiind pe o farfurie de pisică pentru o lungă perioadă de timp, nu-și pierde calitățile gustului și nu se deteriorează.

Compoziția hranei pentru Sheba

Dacă aveți dorința de a vă hrăni animalul pentru a folosi hrana pentru pisicile lui Sheba, ar trebui să știți despre avantajul său principal: conținutul de proteine ​​animale în această dietă ajunge la 20%. Care sursă precisă de proteine ​​este prezentă într-o anumită dietă, depinde în mare măsură de linia electrică aleasă. rațiile Sheba conține:

 • Alimente cu pește de marecarne de pasăre și iepure;
 • carne de vită;
 • pește de mare;
 • creveți.

Să observăm un punct important: proteinele vegetale și soia în compoziția acestor furaje lipsesc. În același timp, sunt prezenți aditivi aromatici și agenți de îmbunătățire a aromelor. În plus față de principala sursă de proteine, nutriția Sheba conține fibre, un complex de vitamine și minerale, care se compune pe baza caracteristicilor individuale ale animalelor. De exemplu, printre vitaminele prezente în rații Sheba vitamina E. De asemenea, conține acid gras și substanța taurina, care este necesară pentru pisici viziune acuta.

Trebuie remarcat că hrana pentru pisicile lui Sheba este produsă în saci și borcane din plastic. Între aceste soiuri de produse alimentare există anumite diferențe. Experții spun că cel mai mare procent de carne sau pește natural este conținut în borcane. Acest lucru se explică prin faptul că această metodă de conservare oferă o oportunitate pentru stocarea pe termen lung a unui produs de calitate. În alimentele uscate, cota de carne este mai mică.

Proprietarii de pisici care au decis să cumpere mâncarea lui Sheba, după ce s-au familiarizat structură din acest produs sunt în perplexitate de la astfel de componente ca tapionics și sago de cassava. Mulți nu știu ce este. Nu vă faceți griji în mod deosebit, deoarece aceste componente sunt un substitut pentru amidon. Acestea sunt croups care sunt obținute de la o plantă de cassava. Din porumbul ieftin și din cerealele grase, acestea se disting prin faptul că nu cauzează probleme cu digestia la pisici și nu provoacă apariția reacțiilor alergice. Asimilarea este destul de ușoară, menținând în același timp consistența produsului pe întreaga perioadă de valabilitate.

Pro și contra furajelor

Recenzile despre mâncarea pentru pisicile Sheba vă permit să spuneți cu încredere că acest produs este într-adevăr de calitate. Mulți proprietari ai acestor animale de companie sunt mulțumiți că își hrănesc animalele de companie cu acest produs. Printre toate dietele pentru pisici care sunt oferite în magazine în momentul de față, această hrană este cea mai naturală.

Bineînțeles, are siguranța demnitate. Printre cele mai importante sunt următoarele:

 • prezența în compoziția cărnii și a peștilor naturali;
 • produse proaspete utilizate pentru gătit;
 • Prezența substanțelor care sporesc sănătatea pisicilor. Furajele Sheba conține taurină, precum și o varietate de vitamine, fibre și acizi grași;
 • în pregătirea furajelor și a ambalajelor, se utilizează o tehnologie specială, datorită căreia se asigură conservarea substanțelor utile;
 • pregătirea rației se face în funcție de rețete speciale;
 • o mare varietate de arome;
 • lipsa coloranților și a substanțelor chimice din compoziție;
 • ambalaj convenabil, care este conceput pentru o masă.

Dacă vorbim contra hrăniți Sheba, apoi rețineți următoarele:

 • pisoiprodusele alimentare nu pot fi folosite pentru pisoii cu vârsta mai mică de o lună;
 • prețul hranei este ridicat, deci nu toată lumea își poate permite;
 • printre gama hranei lui Sheba nu există nici o linie de rații speciale și terapeutice;
 • ca aliment alimentar, acest aliment nu este recomandat.

Deși hrana pentru pisicile lui Sheba are defecte, dar medicii veterinari răspund pozitiv la aceasta și recomandă includerea pisicilor în dietă.

Opinia medicilor veterinari despre dieta lui Sheba

Când proprietarul pisicilor selectează alimente pentru animalul său de companie, este necesar să uităm de publicitatea de la televizor cu botul frumos de pisici. Pentru ca alegerea să aibă succes, este necesar să pornim de la ingredientele prezente în compoziția hranei. Despre experții Sheba experții răspund pozitiv și recomandă includerea lor în rație animale de companie.

Vet cu pisicaPrincipalul component în aceste alimente este carne, deci conținutul său în diete este destul de ridicat. Este deosebit de ridicat procentul de hrană umedă oferită băncilor. A doua poziție în dieta din Sheba ocupă măruntaie. Specialiștii dezvoltă adesea dispute privind includerea acestei componente în hrana pentru pisici. Afectarea sănătății animalelor este foarte posibilă dacă producătorul produsului utilizat la prepararea produselor prelucrate de calitate inferioară. Având în vedere faptul că alimentele lui Sheba aparțin clasei premium, se poate asigura prezența de organe de înaltă calitate în compoziția sa.

Următoarea componentă importantă, care este prezentă în dieta lui Sheba - taurină. Este un aminoacid care este pur și simplu necesar pentru pisici pentru a menține acuitatea vizuală. Dacă taurina este absentă în organism, atunci starea animalului se înrăutățește - lâna și dinții cad

Lista ingredientelor prezente în aceste alimente completează vitaminele A și E. Lipsa carbohidraților în dietele lui Sheba este o indicație a faptului că acest produs alimentar este foarte înalt. Acesta este destinat în primul rând pentru "fuzzy", care preferă carnea.

Prețul hranei pentru animale

Acest produs este revendicat de producător ca tratament și nu recomanda utilizați-l ca aliment principal pentru animal. Desigur, pentru orice delicatețe trebuie să plătiți bani destul de serioși. Acest lucru se aplică și furajelor din Sheba. Prețul pentru acest produs este semnificativ mai mare decât la rațiile altor mărci.

Alimentele, ambalate în borcane de aluminiu cu o capacitate de 85 de grame, sunt oferite la un preț de 30 de ruble. Pentru conserve într-o oală de 100 de grame, va trebui să plătiți 86 de ruble. Mulți proprietari de pisici recomandă să-și hrănească animalele de companie trata.

Alimente pentru o pisicăMulți proprietari de pisici laudă hrana conservată a lui Sheba. Această hrană le place, deoarece conține bucăți de carne și creveți. Aceasta este cea mai bună dovadă că produsele alimentare ale lui Sheba sunt produse din produse naturale. Dar din cauza costului ridicat al alimentelor, dându-i o pisică în fiecare zi este destul de scump. Prin urmare, este necesar să se combine hrana obișnuită, potrivită pentru aceste animale, cu dieta lui Sheba.

Pe Internet, puteți găsi răspunsuri de la proprietarii de pisici, în care indică faptul că alimentele lichide sub marca Sheba au ajutat la salvarea animalelor de companie de la alergii. Printre aspectele negative legate de hrana pentru hrana animalelor Seba poate fi remarcat faptul că unii proprietari au raportat intoleranță individuală de tulburări alimentare și digestive la animalele de companie, atunci când este utilizat.

concluzie

Pisicile împreună cu câinii sunt cele mai populare animale pe care oamenii le păstrează în casele lor. Pentru animalele de companie a trăit o viață completă, este necesar să se asigure prezența în dieta lor a unui set complet de vitamine și nutrienți. Acest lucru este posibil dacă oferiți o pisică o hrană de calitate. Producatori de produse alimentare soi rațiile care vă permit să mențineți sănătatea puternică a animalului de companie, umplând organismul animalului cu energie în fiecare zi. Dietul Sheba este o alegere excelentă pentru acei "proprietari de pisici" care doresc să dea cel mai bun animal de companie.

Acest produs conține o proporție mare de carne. La prepararea sa se folosesc numai produse naturale. În acest caz, proprietarii de pisici au posibilitatea de a alege din mai multe baruri de putere. În funcție de tipul selectat linie Dieta poate conține carne de vită, pui sau iepure. În plus față de carne în compoziția hranei sub acest brand conțin toate vitaminele și nutrienții necesare pentru pisici.

Alegerea pentru hrana pentru animale de companie Sheba, puteți fi sigură de înaltă calitate, deoarece aparține clasei premium. Veterinarii răspund pozitiv la acest produs. Hrănirea animalului tău cu dietele lui Sheba este o modalitate excelentă de a oferi pisicii energie și de a-și păstra sănătatea multă vreme.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzătorHrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzător
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
Hedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciulHedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciul
Cât durează sarcina într-o pisicăCât durează sarcina într-o pisică
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Câte pisici trăiesc în medie?Câte pisici trăiesc în medie?
Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferiteCum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite
» » Alimente pentru pisici: furaje, compoziție și plusuri
© 2021 amigdas.com