amigdas.com

Caracteristicile vieții țestoaselor griffin

Descrierea broasca țestoasă GriffinRhode loggerhead țestoasă sau aligator broasca aparține ordinului, clasa de reptile, familia Cayman, tipul de coardă și de domeniu eucariotele. Acest gen există mai mult de 20 de milioane de ani, dar acum dispare. În prezent, oamenii de știință au identificat mai mult de două sute de specii de broaște țestoase, loggerhead dar ocupă un loc special, această listă, din cauza dimensiunii lor, acestea ocupă primul loc printre camarazii Armatei.

Greutatea unui adult este de 60-90 de kilograme. Pot exista persoane care cântăresc mai mult de 100 de kilograme. Țestoasa poate fi luată în mână, în ciuda faptului că este agresivă, nu va mușca. Dar din blisterele ei anale va exploda un lichid neplăcut care este puțin probabil să fie plăcut oricui.

Aspectul unei broaște țestoase

Această specie poate atinge o lungime de până la un metru și jumătate. Pe falca broasca testoasa este un cioc, asemanator cu ciocul gatului. De aici și numele - griffovye. Dar ele sunt, de asemenea, numite țestoase aligator.

În limba pe care o au un proces mic, care se mișcă constant, seamănă cu un vierme. Ochii țestoasei sunt îndreptate spre partea laterală. Are un cadru oval. Pe coajă sunt trei crestături asemănătoare cu ferăstraiele. Coada țestoasei este destul de inferioară la coada crocodilului.

Covorul are o culoare verde închis la adulți și maro închis la adulții tineri. Țestoasa are un cap mare, care este protejat de scuturi speciale. Pe picioarele ei sunt degetele cu membrane care ajută la înot. În general, apariția sa pe fundalul unor dimensiuni uriașe ridică temerile celor care o întâlnesc pe drum.

Habitatul broaștei de broască țestoasă

Habitatul broaștei de broască țestoasăPractic, această specie de țestoase se găsește în sud-estul Statelor Unite. Îi place să locuiască în mlaștini, râuri și lacuri. Cea mai mare parte a vieții trăiește pe fund, preferința fiind rezervoarele în care există multe alge. Inactive, mai ales din rezervoare nu sunt alese, pe teren pot apărea doar pentru a pune ouă.

În sălbăticie pot trăi 60 de ani. Griffin Turtle este activă zi. În apă, se vede foarte bine datorită vederii ei ascuțite. Și cu ajutorul plămânilor lor voluminoși din această specie pot rămâne sub apă timp de aproape o oră.

Ce mănâncă broasca testoasă?

Grifovuyu broască țestoasă este numit un prădător, pentru că duce o vânătoare pentru locuitorii mici din rezervorul său. Această vânătoare este foarte interesantă. Broasca testoasă se îngroapă pur și simplu în fundul rezervorului, își dezvăluie gura, ca un cioc și așteaptă prada. Peștii reacționează la procesul ei de mișcare și înoată în gură.

În plus față de pește, această broască țestoasă mănâncă:

  • plante;
  • viermi;
  • melci;
  • cancere;
  • șerpi;
  • păsări de apă.

Îmbrățișarea țestoaselor Griffin

Maturitatea sexuală a acestor indivizi are loc la vârsta de 13 ani, în jurul lunii martie. Din mai până în iunie, femeia plasează ouă. După cum sa menționat deja mai sus, femela poate pune ouă pe uscat. Pentru aceasta, ea a săpat o groapă profundă și stabilește ouă. Numărul lor variază de la 15 la 50 de piese, culoarea are o culoare roz. Mai mult, ea a săpat cu grijă o gaură și se întoarce la rezervor, nefiind interesată de soarta viitoare a puilor. Perioada de incubație a puiilor este de 100 de zile. Din prima zi a vieții lor, ei se pot procura în mod independent de mâncare. Dimensiunile lor sunt de numai 5-6 centimetri, dar ele pot conduce deja un mod independent de viață.

Tortoise inamici

Griffin TurtleDatorită cochiliei și dimensiunilor dușmanilor săi, această broască țestoasă este practic inexistentă. Singurul său dușman este omul. Din moment ce carnea de țestoase griffin este foarte apreciată în afacerea restaurantului, adesea oamenii recurg la împușcarea acestei specii. Legea interzice vânătoarea de țestoase griffin. În restaurante, supa de broască țestoasă este un fel de mâncare foarte populară. În mod asemănător, prețul și tortoiseshell puternic.

În patria sa din SUA acest tip de broaște țestoase este pe punctul de a dispărea. Pentru a proteja persoanele griffovyh sunt create grădini zoologice, în cazul în care acestea sunt protejate într-un loc sigur. Un exemplu al unei astfel de grădini zoologice este Chicago.

Cum sa faci o broasca testoasa acasa?

Recent, tot mai mulți oameni doresc să aibă o broască țestoasă griffin acasă, dar nu știu cum să aibă grijă de ea acasă și ce să o țină. Pentru acest animal neobișnuit cumpără un aquaterrarium cu un geam durabil. Nivelul de apă mare nu este necesar. Pentru bug-ul griffin, temperatura camerei este confortabilă, dar dacă doriți, puteți instala o lampă ultravioletă. Avem nevoie de un filtru de înaltă calitate și înlocuirea frecventă a apei.

După cum am menționat deja, acești indivizi sunt foarte periculoși și agresivi. Nu uitați acest fapt și persoana care a decis să aibă o țestoasă aligatoră acasă. Se poate ataca cu ușurință proprietarul său. Muscatura ei este de două ori mai puternică decât muscatura oricărui câine de luptă. În caz de pericol, grifonii izbesc mirosuri neplăcute.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa dati un acvariu pentru o broasca testoasaCum sa dati un acvariu pentru o broasca testoasa
Cum să ai grijă de o broască țestoasă acasăCum să ai grijă de o broască țestoasă acasă
Turturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliuTurturele de acasă, cum să păstreze o broască țestoasă la domiciliu
Ce și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliuCe și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliu
Cum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoaseCum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoase
Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?
Conținutul țestoasei mlaștină din Europa la domiciliuConținutul țestoasei mlaștină din Europa la domiciliu
Care sunt particularitățile structurii scheletului țestoaselorCare sunt particularitățile structurii scheletului țestoaselor
Elephant tortoise, caracteristicile sale și istoriaElephant tortoise, caracteristicile sale și istoria
Broască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijireBroască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijire
» » Caracteristicile vieții țestoaselor griffin
© 2021 amigdas.com