amigdas.com

Castravete crocante delicioase de conservare pentru rețete de iarnă

Conserve de castravete pentru iarna - reteteIarna, iarna, iarna. Gustul cel mai preferat în timpul iernii și al verii este, desigur, un castravete. Există atât marinate de vară pentru castraveți, cât și rețete pentru conservele crocante de iarnă. Fiecare gospodină are rețeta preferată sau preferată de castraveți conservate pentru iarnă. Cu prietenii și cunoștințele discutăm întotdeauna fiecare dintre rețetele noastre de la castraveți.

Iar când este timpul să vă pregătiți, doriți să alegeți și să faceți din cele mai bune dintre cele mai bune. Prin urmare, rețetele noastre sunt testate și testate.

Regulile de bază în alegerea fructelor potrivite pentru rețetele de conserve pentru o depozitare prelungită în timpul iernii

Conservarea castraveților - sfaturi utileDintre numeroasele varietăți de castraveți trebuie să alegeți iarnă sărată. Ele sunt ușor de identificat pe piață prin apariția de castravete. Fructele ar trebui să fie negre, nu cu prăjini albe. În tăiat, castravetele ar trebui să arate ca un pătrat, nu un triunghi. Din piață veți avea o gustare bună de iarnă. Un alt punct important este faptul că, înainte de păstrarea castravete necesare pentru a elimina tulpinii cu un cuțit și se umple cu apă curată și lăsați infuzat timp de câteva ore. Acest lucru se face astfel încât să absoarbă lichidul și să fie elastic.

Și, de asemenea, toate rețetele de castraveți includ un buchet sărat de verdeață și condimente. Se compune din umbrele de mărar, frunze de hrean, cireșe și coacăze, frunze de dafin. Piper și piper dulce, întreg coriandru.

Retete de proaspete pentru iarna de la cel mai delicios castravete conservate

1 castraveți conservate, rețetă crocantă cele mai delicioase

  • Pentru această rețetă de iarnă, avem nevoie de o cratiță mare. La partea de jos se afla un buchet de verdeață sărat și castraveți preparați dens. Numărul de fructe nu trebuie să ajungă la marginea vaselor cu 10 cm. Într-o altă cratiță, faceți o soluție salină. În apă rece obișnuită, adăugăm sare non-iodată, nu foarte fin măcinată. Cantitatea de sare depinde de cantitatea de apă și nu de masa castraveților. Pentru 1 litru de apă trebuie să luați 1 lingură de sare, cu un mic diapozitiv. Această procedură se realizează cel mai convenabil cu un recipient de litru. Direct în el pentru a planta sare și umple-l. Nu faceți niciodată o greșeală cu proporția.
  • Castraveți cu vopsea de vodcă - zimțiAcoperiți partea superioară cu o plăcuță grea și lăsați-o timp de 3 zile să se acomodeze.
  • În cea de-a patra zi, în sticle curate și sterilizate, am pus castraveții murați deja fără verdețuri. Îndepărtează verdele din salină și fierbe. În fiecare sticlă cu castraveți se toarnă 1 lingură de muștar uscat fără alunecare și se toarnă soluție de fierbere. Acoperiți cu un capac capron. Finisaj Mustar servește ca antiseptic, astfel încât țagla este perfect depozitată pe tot parcursul iernii.

2 Retete pentru castravete de iarna

  • În sticle curate, sterilizate, se pune un buchet sărat și se umple foarte bine borcanele de fructe preparate până la vârf. Se toarnă apă rece și se lasă să se încălzească și să se încălzească piesele de lucru timp de cel puțin 30 de minute, acestea ar trebui să se încălzească bine. Apoi amestecați apa, fierbeți-o și reumpleți-o din nou. Din nou, așteptați 30 de minute. A doua oară am scurs apa și l-am pus pe sobă înainte de fierbere.
  • Intre timp se toarnă în sticla 2 linguri de sare cu un tobogan, 2 linguri de zahăr fără diapozitive, 1 linguriță de acid citric, fără alunecări sau 2 linguri otet, 2 linguri de pastă de tomate și 1 linguriță de muștar uscat. Umpleți cu lichid fierbinte, drenat. Îl răsucim și îl întoarcem cu susul în jos. Am înfășurat cămașa până când se răcește complet.

3 Castraveți conservați, rețetă clară pentru cele mai delicioase iarnă

În curat bancile pregatite în partea de jos am pus un buchet sărat și umpluți cu castraveți. În fiecare sticlă de trei litri, turnați două linguri de sare, două linguri de zahăr și trei linguri de oțet. Umpleți cu apă abură abundentă și puneți borcanul pe sterilizare. Trei litri trebuie să fiarbă timp de 40 de minute, fierbeți două litri timp de 30 de minute. Păstrarea castraveților de iarnă foarte gustoase.

4 Castraveți conservați, rețetă crocantă, cea mai delicioasă din sucul de roșii

Pentru acest preparat trebuie să faceți suc de roșii. Pentru a face acest lucru, puteți fierbe Ropiți roșiile, adăugând puțină apă. Și ștergeți o sită. Puteți roti pur și simplu roșiile printr-o mașină de tocat carne pentru a adăuga apă 1/1 și adu-o la fierbere. Obținem o umplutură de roșii pentru castraveți.

Marinarea castravetilor fara otet pentru iarnaPentru o astfel de piesă de prelucrat va potrivi atât castraveți mici, cât și mărimea este mai mult. Non-standard pot fi tăiate în bucăți mici. Într-o cratiță mare adăugați castraveții. Vom salva și piperul ca gust, ca o salată. Umpleți cu suc preparat. Lichidele au nevoie de 1/3 mai mult decât volumul fructelor verzi. Adăugați ceapa și usturoiul tăiat în inele pentru gust, dar nu puteți adăuga. Lasăm totul pe aragaz și fierbem timp de 10-20 de minute. Arderea fierbei în borcane de litri (cel mai convenabil volum) și închiderea cu capace metalice. Îl întoarcem cu susul în jos.

Salată de castravete de iarnă. Ca proaspăt

  • Pentru această iarnă sunt potrivite cele mai non-standard în aspect de castraveți, care sunt a mea și regimul pentru bucăți porționate, sunt potrivite. Am tăiat ceapa în semi-inele. Numărul de cepe ar trebui să fie aproape același cu numărul de castraveți. Pe răzătoarea coreean freca niște morcovi, sare de frumusete, ca o salata, piper negru piper, astfel că a fost bine vizibil. Adăugați o linguriță cu o felie de acid citric la trei kilograme de produs. Lăsați toată piesa de prelucrat timp de cel puțin două ore, astfel încât toate legumele să li se permită să se succeeze.
  • În borcane cu jumătate de litru curățate, împrăștiem preformă rezultată, astfel încât lichidul să acopere bine legumele. Am pus sterilizarea. Un borcan de jumătate de litru se fierbe timp de 40 de minute. După acest timp, închideți capacul metalic și răsturnați-l până se răcește complet.

Rețetă super-cremă pentru castraveți crocabili pentru iarnă

Recoltarea castravetilor pentru iarna - retete delicioaseÎn prealabil ar trebui să pregătească sucul de roșii sau pur și simplu să mănânceți roșiile suprapuse într-un măcinător de carne. Castraveții pot fi luați în orice dimensiune. Dacă acestea sunt mici, apoi lăsați întregi, castraveți mari pot fi tăiate. Adăugați ceapa tăiată cu inele. Am pus în tigaie toate ingredientele, sare, piper. Am pus-o pe sobă și l-am adus la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute. Castraveții ar trebui să se încălzească bine. În băncile pregătite impunem castraveți fierbinți cu ceapă și turnăm sucuri de fierbere. Închideți capacul.

Rețetă pentru castraveți ascuți crocabili și gustați

Pentru o astfel de rețetă numai cele mai mici castravete sunt potrivite. Iarna sunt cele mai delicioase.

Pentru un kilogram de nevoi crocante de pregătit 2-3 buc. piper rosu Chile. Trebuie mai întâi să fie curățate de semințe tăiate în mai multe părți și se toarnă oțet. Se lasă timp de 3-5 ore pentru a se marina.

o astfel de metoda de recoltare a castravetilor este perfect pentru depozitarea în timpul iernii. Este necesar să se adauge castraveți într-un borcan de jumătate de litru și se toarnă oțet. În timpul iernii, după cum veți găsi.

Repede în borcane verde pentru conservare. Adăugați 5-10 felii de piper murat. Castraveți selectați umpluți strâns la marginile borcanului. Se umple cu apă clocotită și se lasă să se încălzească timp de 30 de minute. După această perioadă, scurgeți apa și repetați procesul de fierbere și turnare. Înainte de a turna apă fiartă într-un borcan de quart ultima, se adauga 1 lingura de sare, cu un tobogan, 1 lingura de zahar, fara slide-uri, 1 lingura de ceai de otet, 2 linguri de ketchup ascuțite Chile. Umpleți cu apă fiartă abundentă Închideți capacul.

Iarna-iarna cu o astfel de delicioasa nu este teribil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnăRețetă pentru castraveți murate crocabili fără sterilizare pentru iarnă
Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castravețiCea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți
Delicioase crocante ușor sărate castraveți: rețete pentru gătit rapidDelicioase crocante ușor sărate castraveți: rețete pentru gătit rapid
Rețete de castraveți crocante conservateRețete de castraveți crocante conservate
Marinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioaseMarinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioase
Cele mai bune rețete lecho de castraveți pentru iarnăCele mai bune rețete lecho de castraveți pentru iarnă
Câtă sare pentru o bucată de castraveți pe 1 litru de apăCâtă sare pentru o bucată de castraveți pe 1 litru de apă
Rețete de castravete proaspăt sărateRețete de castravete proaspăt sărate
Castraveți, marinate cu felii: rețete pentru iarnăCastraveți, marinate cu felii: rețete pentru iarnă
Salata de castraveți și roșii pentru iarnăSalata de castraveți și roșii pentru iarnă
» » Castravete crocante delicioase de conservare pentru rețete de iarnă
© 2021 amigdas.com