amigdas.com

Reteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarna

Castraveți marinate gustoase - rețetă simplăToamna este momentul cel mai minunat pentru stocurile de iarna. Și deși sunt multe lucruri de făcut cu pregătirea unei varietăți de salate, dar, de exemplu, cât de sărat este castravetele în timpul iernii. Conform rețetei noastre, castraveții nu se vor plictisi și vor plăcea mirosurile lor în fiecare iarnă.

Toți castraveții iubesc absolut totul: atât bătrâni cât și tineri. Chiar și cei mai mici oameni de pe pământ, cu apariția primilor dinți, savurează cu plăcere acest vas de iarnă și suge sucuri de castravete din interior.

prefață

Castraveti de castravete - semifabricate de casaEste dificil să ne imaginăm un eveniment fără castraveți de sare. Există diferite rețete pentru gustări de gătit din această legume sănătoase. Propun să se familiarizeze cu rețeta universală pentru salată de la castraveți. Castraveți de acest fel perfect pentru orice scop. De exemplu, în timpul unei sărbători, ei sunt buni la gustarea vodcăi și dimineața tratează organismul cu o soluție salină delicioasă. Puteți găti, de asemenea, o mare varietate de salate cu castraveți sărate.

Nu mai puțin gustos este supa "Rassolnik". Nu să conteze pe degete universalitatea și necesitatea acestei recolte pentru iarnă. Prin urmare, în subteran, fiecare gospodină ar trebui să aibă astfel de borcane cu castraveți de salată, care vor adăuga rafinament la masa de iarnă.

Rețetă pentru gătit castraveți pentru iarnă

Delicios castravete conservate în bulgară - rețetă pas cu pasReteta pentru salata de gatit din castraveti pentru o gustare sub vodca in iarna aspre nu ia mult timp si efort. În primul rând, reteta este buna pentru ca puteți folosi absolut orice castravete, deși mari, chiar mici, chiar și cu amar și overripe. În orice caz, salata va fi de neegalat și zboară într-o singură ședință. Singurul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că, indiferent ce alegeți castraveți pentru o salată, ar trebui colectați exclusiv în ziua pregătirii gustărilor pentru iarna.

Întrebați de ce această rețetă se numește salată? Da, pentru că puteți tăia castraveți prin orice formă și, dacă doriți, adăugați în siguranță în siguranță, roșii de cireșe, mini-patisoni, ardei dulci pentru piquancy. Principalul lucru nu este să uităm că castravetele ar trebui să fie cu 70% mai mult decât toate celelalte legume, altfel brânza își va pierde gustul tradițional.

Reteta noastra poate fi impartita in 3 etape:

 1. Prepararea ingredientelor și a vaselor,
 2. Principala parte a pregătirii,
 3. Finalizarea sterilizării și finalizării.

Partea întâi:

Să începem să ne pregătim Salata de castravete pentru iarnă cu ceea ce avem nevoie pentru a aduna castraveți, spălați-le, se toarnă într-un bazin adânc și se umple cu apă rece, la 5 ore, iar apa trebuie să fie schimbată chiar și o singură dată în decursul timpului. În timp ce puteți face alte lucruri sau puteți pregăti tot ce aveți nevoie cu o rețetă.

Reteta pentru gatit "salata de castravete super cu vodca" include ingredientele cele mai standard:

 • umbrele de marar,
 • frunze proaspete de hrean,
 • cuișoare puternice de usturoi.
 • Castraveți pentru vodcă - așa-numita rețetă pentru castraveți gustoase, crocante, muratefrunze verzi de coacăze verzi,
 • frunze de laur,
 • boabe de muștar,
 • o soluție de oțet 9%,
 • sare,
 • zahăr,
 • piper mazăre negru, precum și parfumat.

Principalul lucru este să aplicați toate aceste produse auxiliare în mod corect, urmând prescripția și apoi veți obține o gustare foarte gustoasă pentru iarnă.

Partea a doua:

Esti gata sa incerci reteta noastra pentru "salata super" pentru vodca? Apoi continuați:

În primul rând, spălăm cu grijă cutiile, de preferință 1 litru. Apoi le sterilizăm în cuptor timp de aproximativ 10 minute (până când se usucă complet). În partea de jos a fiecărui borcan Am pus 1 marar de mărar, 1 hrean, 2-3 buc. frunze de coacăz, tăiate în cercuri 2 cuișori usturoi, se adaugă 3 bucăți de mazăre piper negru și piper dulce, 2 frunze de dafin, 1 lingurita cu un castron de muștar în boabe. Am pus castraveți în cutii, pentru a obține o salată parfumată, se recomandă tăierea lor în cuburi mici. Dar, după dorința voastră, puteți pleca și întregi și tăiați deja înainte de a vă servi la masă.

Rețetă pentru castraveți murați pentru iarna în cutiiAm pus băncile temporar la o parte și am început să pregătim brânză de salată. Puneți o tigaie de apă fierbinte pe foc. Luați apă la o viteză de 3 litri de castraveți, 1,5 litri de apă. Adăugați la apă 3 sare de masă și 4 linguri de zahăr. Apoi, adăugați 2 linguri 9% sau oțet de cidru de mere.

Se aduce la fiert, apoi se toarnă salata de salată pe borcanele preparate cu castravete. Lăsați timp de 15 minute, apoi se toarnă din nou într-o cratiță și se fierbe timp de aproximativ 3 minute. Între timp, se prepară capacul prin fierbere în apă clocotită timp de 2-3 minute, încă o dată umple borcanele cu saramură și se acoperă cu un capac, dar nu se învârtă.

Partea a treia:

Acum pentru noi au nevoie de o cratiță largă adâncime medie. Se toarnă o jumătate de tavă de apă fierbinte în jumătate, se pune un prosop subțire pe fund și se fac borcanele în el. Se fierbe la căldură scăzută timp de 15-20 de minute, apoi trageți afară și strângeți bine capacul. Am pus cutiile cu salata de castraveti pentru iarna in capul inferior, impachetati-o cu o carpa dense pana la 100% racire.

O astfel de salată de la castraveți pentru iarnă sub vodcă pot fi stocate atât în ​​subsol, cât și în frigider și chiar în dulap. Datorită adăugării de oțet, salata poate fi perfect depozitată la temperatura camerei, păstrând în același timp toate caracteristicile de aromă de soia.

Ei bine, asta e tot, superul nostru salata de castravete sub vodca este pregătită și așteaptă utilizarea sa în iarna înghețată pentru o masă confortabilă și o sticlă de băutură caldă. Sper că cei dragi vor aprecia rețeta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pregătirea salatei asortate pentru iarnăPregătirea salatei asortate pentru iarnă
Cea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castravețiCea mai bună rețetă de salată de la regele de iarnă pentru castraveți
Rețete de salate de vânătoare pentru iarnăRețete de salate de vânătoare pentru iarnă
Castraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețeteCastraveți în sos de roșii pentru iarnă - rețete
Marinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioaseMarinate castravete pentru iarnă: rețete pentru cornișoare delicioase
Rețeta de castravete pentru iarnă în turnarea de tomateRețeta de castravete pentru iarnă în turnarea de tomate
Retete rapide de castraveți ușor sărate în pachetRetete rapide de castraveți ușor sărate în pachet
Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!Castraveți în timpul iernii pe masa dvs. - doar linge-ți degetele!
Salata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatitSalata de castravete cu ceapa pentru iarna: retete si caracteristici de gatit
Rețetă pentru castraveți gustoase, ușor sărate, cu apă receRețetă pentru castraveți gustoase, ușor sărate, cu apă rece
» » Reteta pentru o super salata de castraveti pentru vodca pentru iarna
© 2021 amigdas.com