amigdas.com

Cât de multe zile o indotka sta pe ouă?

Indotka pe ouăIndotka, sau alt nume - o rață mosc. Păsări de curte cu inteligență intensă și instinct matern, care vă permite să creșteți rață acasă fără prea mult efort și cheltuieli.

Mulți agricultori începători au adesea întrebări cu privire la următorul plan:

  • Când Indots începe să transporte ouă?
  • Câte Indotka sta pe ouă?
  • Câte ouă să pui sub schela?

Toate acestea sunt ușor mai mici. Mai întâi învățăm pasărea puțin mai bine.

Indoutka Este o pasăre liniștită și calmă, care nu necesită condiții speciale de detenție, nu este fermecătoare cu alimentele și are imunitate foarte bună la diferite boli. Și aceasta nu este tocmai demnitatea acestei păsări. Rața mosc pentru adulți rapid câștigă în greutate, în timp ce nu necesită o mulțime de produse alimentare, dar puii într-un stadiu incipient de dezvoltare un pic mai delicat, mai ales în cazul în care a simțit puietul cade în toamnă. Cu toate acestea, respectând câteva reguli simple, ar trebui să apară dificultăți. Mai mult decât atât, dificultățile care apar în procesul de reproducere a rațelor, cu mai mult decât justificat în obținerea rezultatului. La urma urmei, carnea de rață are proprietăți nutritive și utile.

Când Indots începe să transporte ouă?

Rasa de mosc începe să transporte ouă la vârsta de șase luni. De regulă, primul ambreiaj de ouă se apropie de primăvară, la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie. Conform sondajelor multor fermieri, pasărea pe tot parcursul anului, stabilește 100-130 de ouă. Dă doi descendenți pe an, primul la începutul primăverii, al doilea mai aproape de toamnă. În același timp, aproximativ 15-20 de ouă pot fi desfăcute, acest număr depinde în mod direct de greutatea păsării. Cu cât este mai mare, cu atât mai multe ouă pot sta pe o zidărie. Toți puii incubați ar trebui să se afle sub mama-găină. Ouăle, care vor fi puternic alocate de sub pasăre, cel mai probabil, se vor îndepărta, ca produs defect.

Câte Indotka sta pe ouă?

Cât de multe zile indoutka sunt ouăle de incubațiePentru a fi la timp pentru a pregăti tot ce este necesar pentru o nouă pui, trebuie să știți exact câte rațe de mosc sunt ouă de incubație. Depinde mai mult de timpul anului. În medie, indicatorul variază în 30-35 de zile. În vreme caldă, puii pot fi în ziua 30, dar în vreme rece, la 35 de ani.

După cum sa menționat deja, Indotka dă două pui pe an și totul trece rapid și în siguranță, Este necesar să se creeze condiții speciale pentru o găină. În primul rând, nu este posibil ca alături de ea să existe alte păsări domestice, inclusiv rudele ei, și să se asigure că în apropiere nu există rozătoare. În al doilea rând, pasărea trebuie să aibă o dietă completă și echilibrată competent. Dacă este posibil, obișnuiți cu un anumit mod de hrănire.

De asemenea, este important ca găina să primească cantitatea necesară de aer proaspăt. În vreme caldă, poate fi scoasă periodic, într-o zonă rece, nu este recomandată. În șopron este mai bine să faceți o fereastră mică pentru aerisire. Trebuie să o faci din partea de sud sau est, pentru a nu permite deseuri și umiditate. Acest lucru va fi suficient pentru a îmbogăți păsările cu cantitatea necesară de oxigen.

Sala din rață musculară ar trebui să fie uscată și caldă nu numai în timpul verii, ci și în timpul iernii, și trebuie să fie echipată și cu cuiburi cu așternut de fân sau paie. Podeaua din cameră este acoperită cu rumeguș, un strat de 4-5 centimetri. Navele cu hrană și apă ar trebui să fie aproape de cuibul găinilor, astfel încât să poată, fără să-și părăsească masa și să bea. Apa trebuie schimbată de cel puțin trei ori pe zi.

Apariția rațelor mici

Cât timp o indotka sta pe ouăOuăle destinate incubației trebuie păstrate la o temperatură de cel puțin 15 grade Celsius. În fiecare zi trebuie să fie întoarse cu grijă. O rață de mosc pentru incubație poate fi pusă ouă de la o altă rață, ea le va lua ca a ei.

De la nașterea primelor rațe, trebuie să monitorizați cu atenție procesul, astfel încât bebelușii nou-născuți să poată fi luați din rață și să-i puneți într-o cutie caldă sau într-o cutie cu o așternută uscată. Mențineți încălzirea puiilor cu lămpi cu incandescență. Acest lucru va permite mamei să se așeze cel mai bine în rest. Nu este necesar să ajute puiul de incubație, raskovyrivaya coajă, poate face mult rău. Totul trebuie să treacă ca un proces natural. Chiar dacă rața nu permite să ia puiul, să nu intervină cu ea, să rămână cu ea.

Puii mici de la primele zile nu se pot hrăni. Prin urmare, ei trebuie să fie obișnuiți cu acest instinct. Trebuie să fie hrăniți cu forța. În prima zi, ca o mâncare, puii pot primi ouă fierte, mai întâi să le toacă, într-un al doilea, lapte și ovăz. Pentru confort, puteți utiliza pipeta. Mulți fermieri de păsări de curte experimentați nu pot să mănânce rațe pentru o hrană mai convenabilă. După trei zile, copiii pot mânca deja fără ajutorul nimănui. Cu toate acestea, în primele câteva zile, acestea trebuie păstrate într-un loc uscat și cald. Orice altceva, pot face singuri și fără mamă. Indoții sunt găini responsabili, vor sta în cuibul până când ultimul bebeluș este eclozat.

De ce indotatii nu stau pe oua - motive

Chiar dacă rața musky este o pasăre inteligentă cu un instinct matern, există situații care ea nu vrea să se așeze pe ouă. Ca regulă, cu această problemă, trebuie să înțelegeți proprietarul. Există mai multe motive pentru care o pasăre nu se așează în cuib pentru a incuba un nou descendent.

  • Ouă de incubațieVârsta păsării. Ea este încă prea tânără (până la șase luni), sau deja, dimpotrivă, veche.
  • Malnutriție și condiții necorespunzătoare de viață. În timpul verii, rața se hrănește singură, găsește totul (iarbă, insecte), dar în plus, de câteva ori pe zi, are nevoie de hrană cu cereale și furaje mixte. În plus, pasărea are nevoie de acces la un corp de apă curată pentru ca ea să poată bea apă și să înoate atunci când dorește. Camera în care este ținută pasărea trebuie să fie uscată, caldă și ventilată.
  • La prima vedere neclar, motivul - un cuib inconfortabil. Cauza poate fi zgomot excesiv sau multă lumină. Poate un cuib de dimensiuni inadecvate, iar pasărea din ea este incomodă. De regulă, proprietarul ar trebui să facă 3-4 cuiburi, astfel încât să poată alege cea mai confortabilă pentru ea.
  • O rață de mosc poate arunca un cuib dacă este speriată în timpul incubării. Poți să-l strici prin ouă. Pentru a preveni acest lucru, este mai bine să folosiți o căptușeală într-un timp întunecat, când pasărea este adormită.

Poate că acum știți și când Indotkas începe să transporte ouă, cât timp și câte pui sunt scoși și de ce, pasărea nu stă în cuib pentru a incuba rațe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Incubarea ouălor de rață, cum să eliminați rață într-un incubatorIncubarea ouălor de rață, cum să eliminați rață într-un incubator
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Sugestii pentru începători în rață în creștere acasăSugestii pentru începători în rață în creștere acasă
Cele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoareCele mai bune rase de ouă pentru găinile ouătoare
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Puii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajelePuii Hercules: trăsăturile rasei, avantajele și dezavantajele
Cum să hrănești rață acasăCum să hrănești rață acasă
Rațe rață mullard la domiciliuRațe rață mullard la domiciliu
Indoti: reproducere, întreținere, îngrijire la domiciliuIndoti: reproducere, întreținere, îngrijire la domiciliu
» » Cât de multe zile o indotka sta pe ouă?
© 2021 amigdas.com