amigdas.com

Evaluarea celor mai multe rase de carne de pui cu o descriere

Evaluarea celor mai multe rase de carne de puiComparativ cu carne de vită, carne de porc sau miel, carnea de pui este dietetice

, Sursa de proteine, pe care corpul nostru are nevoie atat de mult. Compoziția cărnii de pui conține acid glutamic, substanțe care conțin azot. Și, de asemenea, vitaminele A, B, C, calciu, clor, fosfor, sulf, potasiu, magneziu, zinc și fier.

Carnea de pui este considerată cea mai mare produs util printre soiurile de carne.

Cererea de rase de carne de pui este foarte mare, deoarece într-o perioadă minimă de timp este posibil să crească o carne mare și să obțineți o cantitate impresionantă de carne utilă.

Mai jos vom lua în considerare cele mai multe rase de pui de găină pentru fermieri producătoare și profitabile.

Evaluarea raselor de carne de pui (foto)

 • Cochin China

Pui de rasa CochinchinRasă de pui Cochinchin a apărut în satul Vietnam. Mai târziu, reprezentanții acestei rase au fost transportați în China și au crescut în curțile unor maeștri bogați.

În secolul al XIX-lea, Cochin a fost transportat de diplomați francezi în Europa. Ele sunt foarte solicitate până în prezent. În Rusia, puii din această rasă au apărut la mijlocul secolului XX și și-au găsit deja proprietarii printre fermierii ruși și iubitorii de carne de pui.

Descrierea rasei Cochin. Au un penaj pufos, ceea ce le face și mai masive. Caracteristica rasei sunt așa-numitele pantaloni de pe labe.

Color Cochin (Foto):

 1. galben roșiatică.
 2. Negru.
 3. Culoarea cucului.
 4. Alb.
 5. Alb umbra albastră.
 6. Negru cu impregnări albe.
 7. Kuropatchaty.

Greutatea adulților din Cochinhin este de 4 kg pentru găini și 5 kg pentru cocoși. Cu o hrană adecvată, o pui de patru luni poate cântări 2,5 kg. Creșterea puiilor este de 50 cm.

Hrănirea Cochin nu este o problemă mare, aceste găini nu sunt fermecătoare în a mânca. Ei vor avea destule rămășițe de la masă și de la băieți. Desigur, în dieta trebuie să fie în mod necesar vitamine. În cazul în care puii încep să devină grași, trebuie să treceți la mai multe alimente cu regim alimentar.

Conținutul nu necesită plimbări speciale și incinte. Puii din Cochin pot exista în siguranță în hambar. Aceste animale de companie sunt un pic cam lent, deci este mai bine sa faci nasheste mai aproape de podea.

Rudele Cochinului sunt Brama. Principala diferență între aceste două pietre în lungimea labelor. Kohinhin pui mai lumesc. Picioarele lui Brahma sunt lungi și subțiri.

 • Pomfret

Pui de BramaBrama rasă se datorează experimentelor de selecție. Crescătorii de păsări de curte din Asia au trecut puii Kohinhin și Malay. Dar, puii Bram de crescători americani sunt considerați mai carne. Crescătorii europeni de păsări au adus un aspect mai decortic al acestei rase.

Datorită formelor mari ale corpului, păsările acestei rase arată impresionant și frumos. Ei au o pene bună în tot corpul, așa că nu îngheți în frig.

Ciorchine de cocos de culoare rosie de forma frunzelor. Picioarele au pene în formă de "pantaloni".

 1. Bright.
 2. E întuneric.
 3. Fawn.
 4. Kuropatchaty.

Greutatea unei pisici Bram adult poate ajunge la 4,5-5 kg, puii cântăresc 3-3,5 kg. Au existat cazuri în care cocoșii au ajuns la o greutate de 7 kg și nu și-au putut păstra corpul pe picioare.

Conținutul lui Brama impune anumite reguli. Persoanele tinere trebuie păstrate separat de puii adulți și de animalele tinere din alte rase. Coopul trebuie să fie echipat cu băuturi, buzunare mici. Trebuie să fie iluminat artificial. Pe podea se recomandă așezarea unei așternuturi uscate între 6 și 10 cm, în funcție de anotimp. Camera trebuie să fie bine ventilată.

Bram Carne de pui sunt gastronomi fastidieni în alimente, ceea ce poate aduce unele inconveniente fermierului. Hrana ar trebui să fie luată în condiții de înaltă calitate, dieta ar trebui să conțină multe vitamine. Ei mănâncă cu bucurie rămășițele mesei, boabele. O hrană excelentă pentru dezvoltarea corectă a puiilor este în dieta uleiului de ficat de cod.

 • Plymouth Rock

Puii din Plymouth RockCu o sută cincizeci de ani în urmă, crescătorii americani au scos la iveală rasa universală de pui de la Plymouthrock.

Persoanele fizice au fost nemulțumite, cu o producție mare de ouă și, de asemenea, cu un indice bun de carne. Această rasă a fost crescută lângă orașul american Plymouth.

Fermierul Worcester a traversat puiul Javanese cu un mongrel. Mai târziu descendenții au fost traversați cu Brahma, Cochins, Dorking. În prezent, avem un "soldat universal" sub forma rasei Plymouthrock.

Corpul indivizilor este larg, dimensional. Ei au o postură mândră. Au un penaj dens pe tot corpul, mai ales pe gât. În toamnă, începe perioada de mulatire.

Culoarea Plymouth:

 1. Alb.
 2. Negru.
 3. Albastru.
 4. Galben.
 5. Striped.
 6. Kuropatchaty.
 7. Gray.

Carne de pui Plymouthrock au o natură prietenoasă, dar sunt adesea atacați de alte rase de pui. Prin urmare, este mai bine să țineți puii în afară de alte rase. Greutatea cocoșului poate ajunge la 5 kg, iar găinile ouătoare - 3,5 kg.

Conținutul nu necesită mult efort de la crescătorul de păsări. Vezi Plymuthrock iubește camere spațioase. Coopul ar trebui să fie liber, invadatorii nu ar trebui să fie făcuți la înălțime. În apa de băut, se recomandă schimbarea frecventă a apei.

Aceste straturi nu pot zbura în detrimentul greutății mari. Prin urmare, un gard înalt poate fi folosit numai ca o protecție împotriva prădătorilor.

Furajele combinate cu conținutul diferitelor grupe de vitamine vor fi o hrană excelentă. Apa curata si ierburile proaspete sunt cheia pentru sanatatea Plymouthrock.

O atracție bună este brânza de vaci, iaurtul, invertitul, cochilia și creta pentru a asigura organismului calciu.

 • din Cornwall

Pui CornishÎn 1820, crescătorul englez Gilbert a continuat să aducă o rasă specială de luptă din cauza traversării raselor maliane și engleze de pui.

În aceste vremuri, în Anglia lupta cu cocoșii era faimoasă, iar Gilbert dorea să aducă o rasă neclintită de cocoși. Potrivit statisticilor, el nu a primit niciodată găinile de luptători, dar popularitatea sa se afla în agricultura internă.

Aceste găini sunt evaluate de fermierii obișnuiți de păsări, în detrimentul formelor cărnoase.

Cornwall are un piept mare, în spate. Labele sunt dispuse pe distanțe mari și au o formă puternică. Capul mic și larg. Culoarea scoici este roșu aprins.

culori:

 1. Fawn.
 2. Negru.
 3. Roșu.
 4. Alb.
 5. Brown.

Cocoșul adult cântărește 4 kg, iar găina - 3,5 kg. Natura straturilor este flexibilă și neagresivă. Roosters sunt, de asemenea, prietenos, dar, uneori, instinctul unui luptător se poate trezi.

Un produs important pentru Cornish este porumbul, împiedică acumularea de grăsimi în organism. Și, de asemenea, legume și furaje de cereale va face. Pietrișul sau nisipul trebuie să fie obligatorii în dieta păsărilor care mănâncă. Nisipul normalizează digestia. Apa trebuie schimbata de 2 ori pe zi pentru a preveni aparitia bacteriilor.

Conținutul Cornish de pui poate fi podea sau celular. În celule, puii se îmbolnăvesc mai puțin, dar cresc greutatea mai repede din cauza lipsei de mișcare.

 • Langshan

Chineză de pui LangshanChineză de pui Langshan a venit de la Minorca și negrul Plymouthrock. Mai târziu, crescătorii englezi și germani au îmbunătățit această rasă la găinile crescute în lumea modernă. Langshanii englezi au "pantaloni" pe labele lor, spre deosebire de cei germani.

Puii au forme rotunjite, un gât lung, o spate plat, care dă o pasăre frumoasă. Puii din această rasă sunt mai rezistenți decât carnea lor înrudită.

Nesushki poate ajunge la o greutate de 3,5 kg, iar cocoșii cântăresc de obicei 4-4,5 kg.

culoare:

 1. Negru cu nuanță albastră.
 2. Alb cu nuanțe gălbui.
 3. Pur alb.
 4. Culoare albastru-gri.

La vârsta adultă, Langshanii sunt mai rezistenți la îngheț, dar animalele tinere nu trebuie luate la frig. Puii din această rasă prezintă imunitate instabilă, prin urmare este necesar să se ofere condiții pentru creșterea copiilor. Coopul trebuie să fie curat cu o așternută uscată. Ventilarea camerei este o procedură importantă. Apa trebuie schimbată pe măsură ce se murdărește. Temperatura coopului de pui nu trebuie să scadă sub 0 și peste 27 de grade. "Baia" din cenușă va asigura curățenia și sănătatea penei de păsări.

Dieta trebuie să conțină proteine, calciu, vitamine, suplimente minerale. Puii lunari pot fi hrăniți cu cereale diferite.

Cocoșii adulți ar trebui să fie ținute separat de tineri, pot să înjunghie puii tineri.

 • Sasso

Chicken SassoSasso Hens a apărut în Franța.

Timp de 35 de ani, crescătorii francezi au lucrat la reproducerea unei rase universale de carne de straturi.

În Rusia, această rasă nu este încă foarte populară, însă în satele din Franța este cultivată cu succes de fermierii locali.

O caracteristică importantă a Sasso este o creștere rapidă fără adăugarea de hormoni.

Culoarea fețelor:

 1. Negru.
 2. Roșu.
 3. Fawn.
 4. Alb.
 5. Albastru.

În aparență, nu este nimic deosebit: capul este mic, creasta este roșie, pieptul este ușor protuberant, pene nu este magnific, coada are pene de lungime medie. Picioarele sunt lungi. Diferă caracter prea timid.

Greutatea maximă a cocoșului este de 5 kg, iar puii cântăresc 4 kg.

Destul de mananca resturile de pe masa, cereale, porridge, cartofi piure. Este necesar să adăugați pește, produse lactate în dietă.

Potrivit rezistenței la îngheț, Sassosul francez nu este egal. Ele pot exista chiar și în cele mai extreme condiții. Coopul de pui ar trebui să fie spațios. Nadki este foarte pasionat de mersul pe jos, gardul poate fi redus, deoarece găinile Sasso nu știu cum să zboare. Puii au nevoie de un baldachin mic care să se ascundă în ploaie. Băile de cenușă nu vor permite paraziților să penetreze straturile.

Productivitatea maximă a găinilor Sasso este de 2 ani.

 • Dorking

Dulce puiÎn 1845, în orașul englez Dorking, o rasă locală de indivizi a fost traversată, rezistentă la diferențele climatice, cu puii romani.

Din acest motiv, a apărut o nouă rasă de carne de straturi Dorking.

Corpul quochek este rotund, carnos, penajul este magnific. Cap mic, cu un crimson scallop mare. Picioarele sunt puternice, nu lungi.

Roosterii cântăresc 4-4,5 kg, iar găinile ouătoare cu o greutate maximă de 3,5 kg.

culoare:

 1. Alb-negru cu prăjiturele pestriță.
 2. Kuropatchaty.
 3. Fundul negru, partea de sus albă.
 4. Motley.
 5. Roșu.
 6. Striped.
 7. Aur.
 8. Albastru.

Conținutul necesită puțin efort. Coop-ul ar trebui să fie echipat cu un confort confortabil la înălțime. Podeaua este acoperită cu un așternut cald uscat. Apa trebuie schimbata regulat. Camera trebuie ventilată din când în când, astfel încât păsările să nu se îmbolnăvească. Nu permiteți o pauză puternică, Dorkinii nu-i place.

Conținutul raselor de carne de puiCarne de rasă de carne din rasele de carnePui cu găini în curteFemele din rasa Hamburg

În dieta de păsări trebuie să includă porumb, tort, carne și făină de pește, lapte praf, cretă, orz.

Ce fel de rasă este mai bună pentru alegerea fermierilor de păsări. În acest articol sunt enumerate rasele cele mai neînduplecate de găini. Toți au o greutate impresionantă și o carne delicioasă dietetică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Carnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să daiCarnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să dai
Cum să gătești găluște de carne de vită acasăCum să gătești găluște de carne de vită acasă
Cum să aflăm fără cântărițe câți cântărește o vacă medieCum să aflăm fără cântărițe câți cântărește o vacă medie
Caracteristicile principale ale cărnii de iepure, beneficiile și valoarea nutritivă a acesteiaCaracteristicile principale ale cărnii de iepure, beneficiile și valoarea nutritivă a acesteia
Carne de nutria: beneficii, rău, metode de pregătireCarne de nutria: beneficii, rău, metode de pregătire
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Rase de carne de găină: nume, descriere și fotografieRase de carne de găină: nume, descriere și fotografie
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
Specii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domesticeSpecii de rațe cu fotografie și descriere: pentru creșterea animalelor domestice
Descriere și fotografii ale raselor de vaci de diferite direcțiiDescriere și fotografii ale raselor de vaci de diferite direcții
» » Evaluarea celor mai multe rase de carne de pui cu o descriere
© 2021 amigdas.com