amigdas.com

Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?

Care este cea mai mare rasa de pisici?Afecțiune muxing fuzzy - un vis de fiecare copil și o modalitate de a scuti de stres pentru orice adult. Pisicile sunt singurele animale domestice din lume care sunt domesticite la voia lor. Harul lor fascinează, iar dragostea de libertate și disprețuirea nesănătoasă atrag. Chiar și în ciuda naturii caracteristice a acestui animal, pisicile trăiesc în aproape fiecare familie, căldura lor și moale și trage la atingere.

Pisicile nu sunt deținătorii de înregistrare în dimensiune în rândul animalelor, iar acest lucru nu este necesar, pentru că atunci nu ar fi fost atât de obișnuiți, dar dimensiunile impresionante, neobișnuite, ale animalelor de companie au atras și mai mult. Cele mai mari rase de pisici domestice au recunoscut oficial Maine Coon și Asher, dar reprezentanții lor nu sunt singurii titulari de discuri.

Greutate înregistrată

Foarte grasa pisicaCea mai groasă pisică din lume pe bună dreptate recunoscut ca un animal de companie Himmi. Greutatea lui era de 21 kg, ceea ce ia permis să intre în Cartea Recordurilor Guinness, dar, din păcate, postum. Faptul este că pisica era prea leneșă, provocând un astfel de set de greutate. A murit la vârsta de 10 ani de la oprirea respirației, pentru că, înainte de aceasta, el pur și simplu nu putea să meargă singur. Originea taliei bărbatului de grăsime a fost de 84 cm. Titularul predecesorului lui Himmi a fost pisica lui Spice, cântărind 20 kg.

Cea mai lungă pisică

O mare pisică acasăTitularul de înregistrare înregistrat oficial este lung printre pisici reprezentant al rasei Maine Coon. Pisica numită Stewie, de la vârful nasului până la coadă, ia 132 cm, ceea ce ia permis să intre în Cartea Recordurilor la vârsta de cinci ani. Potrivit proprietarului animalului, americanul Robin Hendrickson, favoritul ei este cea mai blândă și mai afectuoasă creatură, în ciuda dimensiunilor sale impresionante.

Mărimea înregistrării

Maine Coon și pisica comunăPentru o lungă perioadă de timp, înregistrările privind mărimea pisicilor domestice au fost păstrate de reprezentanții rasei Maine Coon. Ele sunt de asemenea numite:

  • Maine pisici;
  • Maicii ratonii.

Acest lucru este provocat de faptul că în exterior primele pisici din această rasă au fost culori caracteristice - tabac negru. Persoanele adulte pot atinge o greutate de 10 kg și sunt asemănătoare cu cele ale rudelor sălbatice din pădure. Ciucurile caracteristice ale urechii și ale structurii craniului nu vor permite confuzia Maine Coon cu orice altă rasă, iar măreția lor și arătarea vizuală a reprezentanților rasei în dimensiuni reale.

azi Cel mai mare Maine Coon locuiește în Australia. Pisica pe nume Rupert are vârsta de 3 ani și deja cântărește aproximativ 9 kg. Mulți vor găsi că o astfel de greutate se încadrează în limitele admisibile pentru rasă și nu este nimic deosebit în ceea ce privește aceasta, dar coinii de Maine au câștigat masa de mulți ani. Cel mai probabil, animalul de companie în următorii câțiva ani va crește greutatea la jumătate, ceea ce îl aduce în mod semnificativ mai aproape de record și fără progrese în ceea ce privește obezitatea. Faptul este că mărimea impresionantă a pisicii Rupert - este doar o constituție naturală și o masă musculară bine dezvoltată.

Recunoașterea înregistrărilor

Asher și copii - creșterea pisicilorÎmpreună cu Maine Coon, sunt recunoscuți titularii de înregistrări oficiale în rândul pisicilor domestice reprezentanți ai rasei Asher. Ele au apărut comparativ recent datorită eforturilor geneticienilor americani, sub îndrumarea antreprenorului englez Simon Brody. Leopard Cat, așa numită și rasa, au fost obținute prin traversarea Servalului și a prădătorului de leopard din Asia. Deoarece scopul experimentului a fost acela de a crea o creatură ideală, animalul rezultat a fost numit după zeiță.

Apariția celei mai mari pisici este exotică și formidabilă, deși personajul este foarte afectuos și iubitor de pace. Costul unui astfel de animal de companie depășește astăzi 20 de mii de dolari, dar cu pisoful fiecare proprietar primește:

  • Pisica domestica ashermâncare de elită pentru animal;
  • jucăriile speciale de material sigur;
  • toate dispozitivele igienice necesare pentru îngrijirea animalelor de companie;
  • asigurare anuală de sănătate;
  • 10 ani de consultări cu Ronald Tripp însuși;
  • microcip pisică;
  • vaccinare completă.

Cea mai înaltă pisică

Afectează sigiliile SavannahÎn ciuda faptului că Asher este recunoscut oficial ca cea mai mare pisică, el poate concura cu el reprezentanți ai rasei Savannah, care în realitate cântăresc mai mult de 15 kg. Această rasă a fost crescută în anii 80 datorită traversării unei pisici africane sălbatice și a unei pisici domestice. Absolut toți reprezentanții rasei sunt foarte activi, în plus, că mănâncă puțin.

Titularul înregistrării în creștere este reprezentantul rasei Savannah numit Trumble - creșterea pisicii este de 48 cm, dar cântărește doar 9 kg. Trembl este listat în Cartea Recordurilor la vârsta de trei ani și locuiește împreună cu hostessul din Statele Unite ale Americii.

concluzie

Un pui mic de rasa de maionetePisicile domestice sunt răspândite în întreaga lume datorită unui bărbat care nu încetează să-i îmbunătățească, în mod constant aducând noi rase. Reprezentanții mari și mici ai speciilor trăiesc lângă oameni de peste 10 mii de ani, însă natura lor este încă pe deplin înțeleasă. Vânătorii de pufos de calificare de astăzi numără 256 de rase din întreaga lume, dar cine știe câte vor fi în 10 ani și cum vor arăta.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Rame hipoalergenice (antialergice) de pisiciRame hipoalergenice (antialergice) de pisici
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Coon negru de maine: caracteristicile raseiCoon negru de maine: caracteristicile rasei
Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?Afla care pisica este cea mai scumpa din lume?
O rasă de rasă domestică și alte pisici similareO rasă de rasă domestică și alte pisici similare
» » Cea mai mare rasa de pisici: maine coon sau asher?
© 2021 amigdas.com