amigdas.com

Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini

Praf-bac de praf picături de la fleasuri și acarieni pentru câiniMagazinele de animale oferă o gamă largă de produse care ajută salvați animalul de companie de la căpușe

, purici și alți paraziți. Oamenii de știință dezvoltă din ce în ce mai multe instrumente noi care ajută la îmbunătățirea calității și sănătății câinelui, fără a-i face rău. În medicamentele care sunt disponibile sub formă de picături, se utilizează elemente speciale care nu sunt absorbite în sângele animalului.

Unul dintre cele mai eficiente și în același timp câini sigure, este considerat un mijloc de practicant. Instrucțiunile sale spun că principala componentă a remedierii este piriprolul. Nu este absorbit în piele, afectând astfel numai paraziți.

Pyriprole aparține unui grup de componente nesistemice pentru distrugerea căpușelor și puricilor. Ea afectează organele senzoriale ale paraziților, apoi le paralizează respirația și sistemul nervos, ceea ce duce la moartea inevitabilă a insectelor și acarienilor. Modul de aplicare și de aplicare a produsului oferă un efect garantat de utilizare fără a afecta animalul de companie și proprietarii acestuia.

Forma de emitere a fondurilor Practicant

Picaturi pentru cainiAceste picături de căpușe și purici sunt folosite exclusiv pe câini, în timp ce în întreaga lume nu există formulare de eliberare pentru alte animale de companie, susceptibile la paraziți. Medicul de droguri este popular nu numai în Rusia, dar și în alte țări ale lumii, ceea ce confirmă eficiența acestuia.

Pentru utilizarea produsului, vârsta animalului trebuie să fie de cel puțin 2 luni cu o greutate de 2 kilograme.

Pachetul de produse conține instrucțiuni de utilizare și o pipetă de unică folosință. În funcție de greutatea și rasa câinelui, există următoarele doze ale agentului:

 • 57 mg - pentru cele mai mici rase de câini și pui;
 • 138 mg - pentru animale mici;
 • 275 mg - pentru rasele mijlocii de câini;
 • 625 mg - pentru câinii adulți de rase mari.

Caracteristici ale practicii

În manualul pentru Practicant, puteți vedea că este produs în Germania și este utilizat pe scară largă în țările europene. Aceasta indică eficiența sa ridicată în combaterea acarienilor, purici și câini. Numeroasele recenzii ale proprietarilor confirmă acest lucru. Avantajele pe care gazdele de câini le deosebesc în procesul de utilizare a Practice:

 1. Picături de purici și acarieni pentru câiniEficiență ridicată. Medicamentul este garantat să scape câinii de paraziți și insecte.
 2. Siguranța pentru animale. Datorită compoziției unice, picăturile rămân pe pielea câinelui și nu sunt absorbite în sânge. Acesta este unul dintre puținele medicamente care se dovedesc a fi utilizate chiar pentru tratamentul căței peste 2 luni.
 3. Rezistență ridicată la umiditate. În întreaga lună, medicamentul nu va fi spălat de pe pielea animalului, continuând să acționeze chiar după spălarea și scăldarea în rezervoare.

Ca parte a produsului nu există parfumuri și arome, consistența este uleioasă. Într-o singură casetă Practice există 3 pipete pentru dozare și o instrucțiune cu descriere pas cu pas a aplicației și contraindicații.

Substanța piriprole, care este baza practicii, a fost studiată de specialiști și este utilizată numai pentru tratamentul animalelor de companie. Este eficient în combaterea nu numai a acarienilor adulți și purici, dar și a ouălor și a larvelor depuse pe corpul câinelui. Așa cum am menționat mai devreme, puteți folosi în mod sigur practicantul chiar și pentru a trata rasele mici de câini și pui. Numai paraziți mor din ea, sistemul nervos și ale cărui căi aeriene încetează să mai funcționeze.

Termeni de utilizare

Conform instrucțiunii în ambalajul picăturilor Practice, pentru a scăpa complet de purici și căpușe, este suficient să procesați câinele o singură dată. Pentru a obține acest efect, este necesar să urmați toate punctele de tratament detaliate în recomandările instrucțiunilor și să nu întrerupeți dozajul.

Drops Practicanti sunt vândute în magazine de animale de companie și clinici veterinare. Utilizați-le în următoarea ordine:

 1. Picaturi din fleasuri si acarieni pentru cainiScoateți un pipetă din cutie.
 2. Rotiți pipeta vertical și lăsați mediul să se deplaseze din gura de evacuare în recipientul principal. Pentru a face acest lucru să se întâmple mai repede, puteți atinge ușor degetul pe partea superioară a dozatorului. Când toată soluția este turnată din gura de scurgere, aceasta poate fi spartă ușor.
 3. Selectând site-ul la greabănul câinelui, se întinde cu atenție părul și picură produsul pe piele fără mușcături și daune. Aveți grijă ca câinele să nu se poată limbi la locul tratat și să lingă medicamentul. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a aplica înseamnă că proprietarii consideră baza gâtului câinelui.
 4. Dacă rasa este mare, atunci este necesar să procesați mai multe părți ale corpului de-a lungul spatelui. Pentru procesare de calitate suficiente 3 din aceste locuri. Partile cainelui sunt considerate a fi nepotrivite pentru a fi prelucrate de catre loc, cu care produsul poate fi evacuat.

Efectul medicamentului vine după o zi în lupta împotriva puricilor. Acarienii mor complet în 2 zile după tratament. Efectul maxim de protecție din practică continuă timp de 30 de zile.

Dacă animalul de companie suferă de boli ale pielii, de exemplu, dermatita, apoi înainte de a le folosi, este amestecat cu un medicament prescris de un medic veterinar pentru tratamentul acestor boli. Medicamentul interacționează bine cu alte medicamente fără a provoca alergii și alte efecte secundare.

C se recomandă prudență, Dacă animalul este infectat cu o boală infecțioasă sau observați o slăbiciune permanentă în acesta. Amestecarea cu alte insecticide pentru a obține cel mai bun rezultat este strict interzisă. În timpul sarcinii câinelui înainte de tratament, este necesar să se consulte un medic veterinar.

Puii sub vârsta de 8 săptămâni pot fi tratați de un medic numai sub supravegherea atentă a unui medic veterinar.

Pentru prevenirea puricilor și căpușelor, puteți utiliza drogul nu mai mult de 1 dată în 4 săptămâni.

Precauții pentru utilizare

În procesul de procesare a unui animal de companie, medicamentul trebuie să respecte mai multe reguli importante:

 • Cum să scapi de paraziți în diferite moduri, ce picături de parazițiÎnainte de procesare, trebuie să deschideți toate ferestrele, astfel încât să fie o bună ventilație în cameră.
 • Proprietarului în timpul procedurii Nu beți și nu mâncați alimente, astfel încât produsul să nu intre pe membranele mucoase și pe pielea umană. Dacă se întâmplă acest lucru, este necesar să spălați imediat medicul cu apă curentă și să vă spălați mâinile.
 • Nu utilizați medicamentul pentru a trata alte animale de companie, cum ar fi pisicile.
 • Aplicați produsul numai acelor părți ale corpului animalului, cărora nu le atinge limba.
 • Dacă tratamentul pentru animalele de companie a fost precedat de tratamentul pe termen lung al bolilor, este necesar să se amâne procedura până când se recuperează complet.
 • În termen de 2 zile după tratament, nu puteți scălda câinele.

Păstrați medicamentul într-un loc întunecat inaccesibil pentru copii și animale de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Remediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorRemediu pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Advantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picăturiAdvantix pentru câini Instrucțiuni de utilizare: picături
Picturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieriPicturi pentru pisici din purici: principalele tipuri și descrieri
Selectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populareSelectarea comprimatelor de la viermi pentru câini și o listă de medicamente populare
Cele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câiniCele mai bune picături și spray-uri pentru căpușe pentru câini
Instrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisiciInstrucțiuni de utilizare a medicamentului fistprist la fața locului pentru câini și pisici
Acarianul subcutanat la un câine: simptome și tratamentAcarianul subcutanat la un câine: simptome și tratament
Creează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizareCreează un avocat pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Picturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelorPicturi pentru pisici împotriva puricilor și căpușelor
Indicații pentru utilizarea picăturilor de leopard pentru câiniIndicații pentru utilizarea picăturilor de leopard pentru câini
» » Instrucțiuni pentru utilizarea picăturilor de acarieni `Practic` pentru câini
© 2021 amigdas.com