amigdas.com

Vaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare

Vaccinul Nobivac pentru pisiciVaccinul Nobivac

pentru pisici este proiectat pentru de vaccinare de rutină animale de companie. Drogul are drept scop protejarea sănătății atât a pisicilor, cât și a proprietarilor lor. Medicamentul ajută la prevenirea dezvoltării celor mai periculoase infecții feline. Acest medicament este produs în Olanda.

Forme de eliberare și reguli pentru depozitarea vaccinului

Vaccinul Nobivak pentru pisici Vaccinul Novivac este disponibil sub diferite forme:

1. Soluție injectabilă.

2. Soluție pentru administrarea intranazală.

3. Pulberea uscată cu solventul aplicat.

Medicamentul ajută la prevenirea dezvoltării celor mai periculoase infecții feline. Acest medicament este produs în Olanda.

Serul medicamentos conține în compoziția sa particule virale neutralizate, care nu dăunează corpului animalului, dar contribuie la dezvoltarea anticorpilor la boli.

Vaccinul este ambalat în 1 doză în flacoane din sticlă transparentă subțire. Flacoanele sunt etanșate ermetic cu dopuri din cauciuc și acoperite cu capace de aluminiu. Fiecare flacon este livrat cu 1 ml de solvent.

Flacoanele sunt ambalate în cutii de carton sau recipiente din plastic de 10 sau 25 de bucăți. Fiecare pachet conține instrucțiuni detaliate de utilizare. Cutiile sunt plasate în cutii mari de carton pentru transport și depozitare.

Perioada de valabilitate a medicamentului Nobilivac este de 33 de luni, iar solventul - 60 de luni, de la data eliberării. Un astfel de termen asigură stocarea și păstrarea adecvată a integrității ambalajului. Depozitarea și transportul medicamentului trebuie să se facă într-un loc întunecos la o temperatură de 2 până la 8 ° C. Solventul poate fi păstrat la o temperatură de până la 25 ° C. Nu lăsați vaccinul la îndemâna copiilor.

În cazul în care flaconul de vaccin a expirat termenul de valabilitate, să afecteze integritatea și etanșeitatea, nu există nici o etichetă exterioară, sunt vizibile cu ochiul liber, își schimbă culoarea și consistența, această substanță este supusă unei sacrificare și dezinfectare obligatorie. Acest lucru se poate face cu douăzeci de minute de fierbere și eliminare ulterioară. Același lucru este valabil pentru flaconul deschis al vaccinului, care nu a fost utilizat în următoarele 30 de minute.

Soiuri de vaccin Nobivac pentru pisici

Există mai multe soiuri ale vaccinului Nobivac pentru pisici și pisici. Fiecare specie este realocată pentru a preveni o anumită boală.

 1. Vaccinul Nobivac BB - este destinat pentru Instrucțiuni privind utilizarea vaccinului Novivacprevenirea bolilor prin bordel. Substanța este o masă omogenă albă. Puteți introduce vaccinul prin instilare în nas. Solventul este Novivac Diluent. Acest preventiv nu are efecte secundare grave, dar de ceva timp pisica poate avea tuse și strănut. Este, de asemenea, posibilă apariția unei mici cantități de secret transparent din pasajele nazale ale pisicii. Dacă o casă conține mai multe animale de aproximativ aceeași vârstă, acestea trebuie vaccinate în același timp.
 2. Vaccinul "Nobivac Triket Trio" (trio nobivac tricat) este destinat prevenirii dezvoltării calicivirozei, panleucopeniei la pisici și rinotraheitei virale la pisici. Ca solvent, se utilizează Diluent Nobivac. Ca parte a medicamentului tribul Nobivac Triket conține o cultură slăbită în viață a virușilor. Trichetul de droguri Nobivac are aspectul unei mase uscate de culoare roz pal. Introduceți-l subcutanat.
 3. Vaccinul Forcat ("Forcat") este conceput pentru a preveni aceleași boli ca și "Triket Trio" și produce anticorpi împotriva agenților cauzali ai chlamidiei. Introduceți acest medicament subcutanat. Ca solvent, se utilizează Novivac Diluent.
 4. Vaccinul "Rabia"Este conceput pentru a preveni o astfel de boală mortală ca și rabia. Preparatul conține tulpini inactivate ale virusului rabic. Substanța activă are o tentă gălbuie. Introduceți-l intramuscular sau subcutanat.

Utilizați oricare dintre vaccinuri permise numai dacă animalul este absolut sănătos. Cu 10 zile înainte de vaccinare, este necesar să se efectueze dezgroparea animalului.

Dozaj și cale de administrare

Mai jos este o schemă aproximativă de vaccinare, care este familiarizarea cu natura. Planul exact de vaccinare trebuie elaborat de medicul curant. Dozajul și programul vor depinde de greutatea, vârsta și starea generală a animalului.

 1. La vaccinarea cu nobivac BB într-un flacon Utilizarea vaccinului Novivacsolvent și se agită până se obține o soluție omogenă. În decurs de un minut, flaconul este încălzit în mână sau în apă caldă, acul este înlocuit cu aplicatorul și soluția tratată este injectată în nas cu animalul de companie. Utilizați acest instrument poate fi de la vârsta de 4 săptămâni, după care vaccinarea se repetă anual pentru o doză.
 2. O metodă similară este utilizată pentru a prepara soluția de vaccin Forkat. Soluția rezultată este administrată animalului sub piele. Prima vaccinare se efectuează la 8 săptămâni, după 3-4 săptămâni, se efectuează o revaccinare și apoi se administrează 1 ml de medicament în fiecare an.
 3. Trio-ul tricat de droguri nobivac este dizolvat și injectat subcutanat. Vaccinarea prevede administrarea anuală a unei doze de medicament.
 4. Vaccinul împotriva Rabiei se administrează pisicilor mai vechi de 3 luni, iar injecția cu 1 ml de medicament se repetă anual.

Medicamentele care intră, inclusiv trio-ul nobivac tricat, trebuie să respecte strict programul de vaccinare. În caz contrar, eficacitatea vaccinărilor împotriva panleucopeniei și a altor boli poate fi redusă semnificativ. Dacă următoarea vaccinare a fost ratată din anumite motive, ar trebui efectuată cât mai curând posibil.

Vaccinurile Rabia și trio triva nobivac pot fi administrate în paralel, dar în niciun caz într-o singură seringă.

Reacții adverse și complicații posibile

Reacții adverse posibile și complicații în utilizarea vaccinului NobivacAtunci când vaccinul a fost administrat, simptomele de caliciviroză, rinotraheită sau alte boli virale nu au fost detectate la animale.

În prima zi după vaccinare, se poate forma o mică umflare la locul injectării. În unele cazuri, există o creștere pe termen scurt a temperaturii corporale.

Toate aceste simptome trec treptat independent în 48 de ore.

În cazul în care imunizarea se efectuează corect, în conformitate cu instrucțiunile din instrucțiunile privind utilizarea efectelor secundare și a complicațiilor rezultate din vaccinări nu se observă.

contraindicații la introducerea vaccinurilor Nobivak sunt:

 1. Boli infecțioase acute.
 2. Sarcina și hrănirea descendenților.
 3. Reacții alergice, inclusiv în anamneză.
 4. Intoleranță individuală.

Precauții pentru introducere

Precauții pentru imunizarea pisicilor cu medicamentul NobivacImunizarea pisicilor cu vaccinul Noviwak necesită o atentă respectare a precauției și a igienei personale. Urmați instrucțiunile de siguranță din instrucțiunile de utilizare.

Toți lucrătorii veterinari care sunt direct implicați în imunizare trebuie să fie îmbrăcați în salopete și echipament individual de protecție.

La locul de vaccinare, trebuie să existe un kit de prim ajutor.

Dacă vaccinul lovește pielea sau membranele mucoase trebuie spălate cu multă apă curată. Atunci când dezvoltați simptome de reacție alergică, trebuie să căutați imediat asistență medicală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Multiple 4 instrucțiuni pentru pisici: vaccin și utilizarea acestuiaMultiple 4 instrucțiuni pentru pisici: vaccin și utilizarea acestuia
Maxidin pentru pisici manual de utilizareMaxidin pentru pisici manual de utilizare
Când și ce vaccinări ar trebui să fie acordate pisicilor: regulile de vaccinareCând și ce vaccinări ar trebui să fie acordate pisicilor: regulile de vaccinare
Vaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corectVaccin împotriva rabiei pentru pisici și pisici: vaccinăm corect
Multikan: aplicație pentru câini, instrucțiuniMultikan: aplicație pentru câini, instrucțiuni
Vitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizareVitam - complex pentru animale, instrucțiuni de utilizare
Multikan 8 vaccin pentru câini: instrucțiuni de utilizareMultikan 8 vaccin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
Vaccinări pentru pisoi pentru prima datăVaccinări pentru pisoi pentru prima dată
Liarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizareLiarsin pentru câini: instrucțiuni de utilizare
» » Vaccinul Nobivac pentru pisici - instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com