amigdas.com

Rasă de pisici nibelung și caracteristicile sale

Cum arata pisica rasei Nibelung?Rasa de pisici nibelung a apărut în SUA și a fost crescut în mod artificial. Astăzi vom vorbi despre istoria originii acestei rase, cum să identificăm aceste pisici în aparență, despre natura și obiceiurile lor.

Rasa de Nibelungen poate fi numită confident "mătase", atât în ​​exterior, cât și în ceea ce privește caracterul.

Istoria originii pisicilor din Nibelungen

Ca o rasă independentă de Nibelungen a apărut relativ recent. La începutul anilor `80 ai secolului trecut de goluri în Denver (Statele Unite ale Americii), prin încrucișarea unei pisici negre Shorthair domestice rasa afrokoshki și albastru Rusă. Ca urmare, s-au născut pisoi, dintre care unul avea o culoare albastră, un păr lung și picioare lungi.

Amanta acestui pisoi a decis să-i dea numele original - Siegfried, în onoarea eroului operei lui Wagner Ring of Nibelungen. O altă pisică, obținută prin trecerea diferitelor rase, avea o haină lungă și matasoasă.

Deoarece în opera lui Wagner iubitul Siegfried a fost Brunnhild, amanta pisicii și a sunat. Au fost acești doi pui - Siegfried și Brünnhild - care au devenit fondatorii noii rase, oferind pui. Deci a existat o rasa de pisici nibelung, amanta de pisici a facut independent standardul.

Mulți experți chiar și în zilele noastre nu percep pisicile din Nibelungen ca o rasă separată, deoarece în multe privințe seamănă cu albastrul rusesc. Dar, totuși, diferențele față de alte rase sunt încă prezente, prin urmare, în lume populația reprezentanților Nibelungen este încet, dar în creștere.

Caracteristicile externe cheie ale pisicilor Nibelungen

Aceste pisici cu plăcere se vor juca cu gazdele și vor fi prieteni excelenți, în timp ce vor avea o poziție regală și maniere rafinate.

Nibelungen este foarte bun răspunde atât crescătorilor profesioniști, cât și proprietarilor. Mai jos vom prezenta principalele caracteristici ale apariției reprezentanților acestei rase de pisici:

 • Descrierea raseiun cap mic, forma unei pante moi. Profilul neted, bărbia puternică și fruntea înaltă;
 • o linie dreaptă a nasului și o lob de urechi limpede;
 • urechi mari înălțate, înclinate în față. Lățimea urechilor de la bază este egală cu lungimea sa, distanțată pe larg, iar în exterior urechile sunt subțiri și scurte;
 • ochii mari și rotunzi, ușor oblici pentru urechi. Pisicile pot avea ochi galbeni, dar la vârsta de patru luni în jurul elevilor ar trebui să formeze inele verde care vor umple eventual întregul iris. La maturitate, pisicile au doar ochi verzi. În cazul în care culoarea ochilor au pastă de culoare roșie, aceasta poate fi numită o lipsă de piatră, iar dacă ochii tăi și nu verde, acesta este un semn de descalificare. Se crede că, cu cât sunt mai verzi ochii din Nibelung, cu atât este mai valoroasă rasa;
 • gât lung și nu puternic;
 • Musculatura este uscată, scheletul este subțire, trunchiul este subțire și lung, ceea ce dă impresia corpului sportiv al animalului;
 • labele mici și rotunjite și membrele rafinate. Se crede că Nibelungii merg constant în vârf. Culoarea tampoanelor labelor corespunde culorii lânii - au o culoare albastru-gri;
 • coada lungă dreaptă, ușor arcuită. Trebuie să existe un coș de lux al coada;
 • reprezentanții rasei pot fi destul de mari, în timp ce nu sunt prea grei în ceea ce privește greutatea. În medie, un animal adult cântărește aproximativ 2,5-5 kilograme;
 • Pisicile din Nibelungen au o structură unică de lână, sunt mătăsos și curg, au o nuanță albastră. Unicitatea lânii lor constă în faptul că, chiar și cu un strat subțire foarte dens nu se rostogolește, deci nu formează bobine. La sfarsitul parului este decolorat, uneori poate parea ca un nor de ceata de culoare argintie in jurul pisicilor;
 • În ceea ce privește culoarea animalelor, firele de păr tipice contrastează puternic cu fundalul tonului de bază al stratului. Întotdeauna fără excepție, aceste pisici au o nuanță albastră cu un luciu argintiu pronunțat. Dar pisicile de culoare neagră sau albă nu mai pot fi numite nibelungs.

Caracterul animalului

Cum sa hraneasca o pisica din rasa NibelungPisicile din Nibelungen foarte bun și minunat. Aceștia pot fi numiți conservatori, deoarece se obișnuiesc cu noi condiții sau cu oameni noi pentru o perioadă lungă de timp, și numai după ce au stăpânit definitiv, se simt deja încrezători.

Nibelungurile nu se disting prin obtrusivitate, dar tind să se atașeze foarte puternic unui membru al familiei. Ei vor fi foarte credincioși și vor încerca în mod constant să-i placă stăpânului. Dar cu restul membrilor ele vor fi familii jucăușă și bine-născute, dar nu vor experimenta atașamente uriașe.

Nibelung nu este o rasă ale cărei reprezentanți doresc să fie singuri. Determină că pisica este plictisită, este posibil pe astfel de semne:

 • refuzul furajelor;
 • animalul merge la toaletă în "locuri greșite";
 • începe să se joace cu lucruri interzise.

În acest caz, pisica nu poate fi pedepsită, este probabil că ea nu face toate acestea nu ciudat, ci pentru a atrage atenția proprietarului. Din acest motiv, dacă sunteți rar la domiciliu, este mai bine să aveți un alt animal de companie, astfel încât atunci când sunteți afară, puteți să vă distrați de nibelung.

Adesea mulți oameni acordă atenție faptului că pisicile din Nibelung sunt mici și pentru o viață confortabilă nu au nevoie de mult spațiu. Astfel de animale de companie se vor comporta bine se simt atât în ​​apartamente mici, cât și în case de țară spațioase.

Vocea reprezentanților rasei foarte liniștită și melodică. Ei nu tolerează țipete, zgomote și scandaluri ale gazdei. Se pot ascunde sub pat și, în unele cazuri, pot ataca o persoană care face sunete neplăcute.

Caracteristicile normelor de sănătate și îngrijire

Cum să păstreze o pisică nibelungRasa de Nibelungen poate fi numită destul de sănătoasă. Rasa nu are boli genetice, acest caz este unic prin faptul ca animalele crescute artificial au o sanatate buna. Bineînțeles, boli comune Pisicile amenință și nibelunguri la egalitate cu alte rase, dar dacă animalele sunt vaccinate în timp și duse la veterinar, ele pot fi evitate.

Speranța medie de viață a acestor pisici este de aproximativ 15 ani, perioada de glorie este de aproximativ 2 ani.

În ceea ce privește îngrijirea animalelor, principalul aspect aici este monitorizarea părului. În ciuda faptului că nu formează încurcăturile, este nevoie de pieptănare constantă de a avea firele de păr sunt îndepărtate în timp, și a rămas o iluzie de „aer“.

Foarte important să știți, că fără a fi nevoie de pisici pentru a înota nu este necesar, deoarece acest lucru poate afecta negativ calitatea hainei. Dar dacă procedeul cu apă este încă necesar, nu se poate face cu șampon galben sau roz, deoarece coloranții din compoziția sa pot afecta culoarea pigmentului.

Este necesar doar să săpați pisica în direcția creșterii părului, De asemenea, înainte de procedură, asigurați-vă că ați introdus urechile animalelor cu tampoane de bumbac.

Dar pentru a fi la soare aceste animale sunt contraindicate. Expunerea la lumina directă a soarelui poate avea un efect distructiv asupra pigmentului lânii. Ca rezultat, culoarea albastră "corporativă" a pisicii va fi pierdută.

Cum să hrăniți un animal de companie

Specialiștii recomandă pisicile mici din această rasă pentru a alimenta numai produsele naturale. Dacă în viitor intenționați să transferați animalele de companie pe hrană finită, le introduceți lent în rația animalului.

Cu toate acestea, încă se crede că și Nibelungenul adult este cel mai bine hrănit cu produse naturale. Dar cu o dietă naturală este foarte importantă faptul că era plină. Gatirea alimentelor naturale - este foarte costisitor din punct de vedere al timpului, ar trebui să fie, de asemenea, luată în considerare.

Amintiți-vă că, pentru a îmbunătăți calitatea blănii pisicii, ea trebuie să consume suprafață care conține sulf, precum și vitaminele A și B.

Strict interzis:

 • morcovi;
 • ficat;
 • preparate care conțin iod;
 • hrana din hrișcă;
 • preparate pe bază de cupru și alge.

Toate aceste produse pot afecta negativ culoarea stratului.

Costul pisicilor Nibelungen

Descrierea aspectuluiDacă doriți să cumpărați un pisoi din această rasă, amintiți-vă că acest lucru va fi foarte dificil. Nu fiecare oraș are pepiniere unde le puteți cumpăra. De exemplu, nu sunt la Moscova, Minsk sau Kiev. Singurul pe teritoriul CSI pepinieră, care se ocupă cu nibelungs, este "Steaua de Nord" (Sankt-Petersburg).

Costul aproximativ al unui pisoi fără rezervare este de aproximativ 55 de mii de ruble. Dar trebuie să adăugați la acest cost costul unei călătorii preliminare la grădiniță și aproximativ 20 de mii de ruble pentru rezervare.

Nibelung este o rasă foarte misterioasă, Legendele o înconjoară. De exemplu, versiunea pe care o denumeste rasa de la Wagner nu este pe deplin confirmata. Există o altă versiune a originii numelui rasei - de la cuvântul german nebel, care se traduce ca "ceață". Totuși, care versiune nu ar fi adevărată, pisicile acestei rase sunt încă adorabile și amabile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisiciPisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisici
Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?Diferența dintre pisicile britanice și scoțiene: cum diferă acestea?
Cea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii GuinnessCea mai veche pisica din lume - titularii de inregistrari ale cartii Guinness
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Cele mai mari pisici din lume și istoria lorCele mai mari pisici din lume și istoria lor
Cea mai rară rasă de pisici cu fotografiiCea mai rară rasă de pisici cu fotografii
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștriCaracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
Pisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continutPisica leoparda din Asia, asemanatoare cu cea a leopardului: continut
Pisici abisiniane: caracteristici ale acestei rasePisici abisiniane: caracteristici ale acestei rase
» » Rasă de pisici nibelung și caracteristicile sale
© 2021 amigdas.com