amigdas.com

Condylomata la bărbați pe cap: specie, descriere și fotografie

Papillome - ce fel de educațieverucilor genitale sau a verucilor genitale - sunt mici excrescente ale membranei mucoase, sau stratul epitelial al pielii, care sunt situate în apropierea anusului la bărbați, sau organelor genitale externe și care au un caracter de origine virală. De regulă, aceste creșteri pe pielea nu cauzeaza anxietate, cei mai mulți oameni ignora educația lor, având în vedere această greșeală patologie inofensiv.

Cauzele formării verucilor genitale

Cel mai adesea, principalul motiv pentru formarea verucilor genitale la bărbați este infecția papilomavirus uman (HPV). Există mai mult de 100 de tipuri de acest virus, dar cauza veruci genitale sunt doar unele tulpini - 6, 11, 16, 18 și 33. verucile, care sunt cauzate de un tip de virus, sunt formate pe piele, cealaltă - pe membranele mucoase ale uretrei. Posibila infectare a membranei mucoase a gurii sau prezența virusului în saliva unui om. La risc sunt persoanele care își schimbă adesea partenerii și au numeroase contacte sexuale, precum și bărbații care au o orientare sexuală neconvențională.

Metode de transmitere

virusul este în om în fluide biologice și poate avea astfel de metode de transmitere:

 • gospodăria - când virusul este în saliva, această boală poate fi transmisă de la o persoană în timpul contactelor de uz casnic: obiecte de igienă personală, folosire de feluri de mâncare comune, sărutări etc .;
 • Condyloma pe capul penisului și pericolul lorSexual - infecția penetrează în organism în timpul actului sexual (anal, oral, tradițional).

Penetrante în microfisurile mucoasei sau pentru piele acoperă și se multiplică în ele, virusul papiloma uman cauzează proliferarea anormala a epiteliului, ceea ce duce oamenii la formarea de veruci genitale.

Factori care promovează dezvoltarea

HPV poate să fie în corpul uman timp de mulți ani, fără nici o manifestare externă. Negi genitale încep să apară la bărbați după o scădere a activității de imunitate, motivul pentru care pot fi astfel de factori:

 • hipotermia sau supraîncălzirea corpului;
 • boli cronice sau de lungă durată (în special cele care necesită spitalizare);
 • creșterea stresului psihologic sau fizic;
 • stres cronic;
 • insomnie sau tulburări de somn;
 • oboseală;
 • obiceiuri proaste (abuzul de alcool sau fumatul);
 • un meniu zilnic neechilibrat, în care nu există vitamine și oligoelemente necesare.

Aspectul verucilor genitale

Condiloame pe penis - de ce este important să se tratezeDe regulă, apar primele negii la bărbații aflați în locul în care virusul intră în organism, prin localizarea lor, se pot afla modalitățile de transmitere a infecției. Cu contactele sexuale tradiționale, primele formațiuni apar în zona canalului urogenital și a organelor genitale externe. La barbati, negii genitali pe mucoasa colonului și secțiunea de capăt în zona anusului apar adesea datorită contactului homosexual. Când contactele orale sau genitale plasează în mod obișnuit localizarea verucilor genitale este în cavitatea orală: limba, laringe, pielea de pe tegument buzelor și faringe.

Negi genitale la bărbați: Fotografii și tipuri principale

Inițial, a arătat condiloamele arata ca tuberculi dimensiuni reduse și culori în culoarea pielii, cu creșterea lor au un aspect caracteristic, neoplasme pe o tulpină subțire cu granițe egale, prin care vasele care hrănesc condilomul trece. Poate schimba nuanța de la corporal la roșu bogat.

Candiloamele pe penis
Imagine a închiderii condilomuluiPapilloma pe penis - diagnostic și tratamentCondilomul este foarte important pentru a observa cât mai curând posibilCum să arăți ca condiloame și ce să faci cu ei

Având în vedere apariția verucilor genitale, bărbații pot distinge următoarele tipuri principale:

 • Plat - sunt cauzate de unele tipuri de HPV. Ei au formatiuni endofitice (in interiorul mucoasei). În exterior, aproape invizibil. Ei au o tendință ridicată de malignitate (trecerea la formarea malignă). Cel mai adesea acest tip de neoplasm la bărbați se află pe capul penisului și apar într-o singură formă.
 • BUSCHKE-tumoare sau gigant condilome Levinstein - există o creștere rapidă în fuziuni și formațiuni pe piele, similar cu forma de cap de conopidă. În cursul dezvoltării ulterioare a tumorilor în brazde există un secret cu purulentă urât mirositoare, iritarea pielii și provoca apariția plăgile ei. Acest neoplasm are tendința de a trece la carcinomul cu celule scuamoase.
 • Condiloame largi. Cauza apariției poate fi uneori agenți patogeni ai sifilisului. În cea de-a doua etapă a dezvoltării sifilisului sub influența unei infecții fungice, apar formațiuni benigne de un anumit tip (au o apex superioară, o bază largă).

Trecerea bolii

Negi genitale - formațiuni pe capul penisuluiCursul acestei patologii poate să apară în moduri diferite, ținând cont de starea sănătății umane. Cu single încălcări ale muncii imunității după restabilirea activității sale, creșterile formate pot trece independent. Formele solitare de lungă durată vorbesc despre o imunitate foarte puternică, care nu este suficientă pentru a distruge complet și a suprima creșterea negi genitale. Cu imunitate slăbită, pot exista condiloame multiple (până la o duzină într-o zonă mică) cu o tendință rapidă de a se uni și cresc.

Cu locație condilomul pe cap sau mucoasa canalului anal poate să apară astfel de simptomatologie:

 • senzații dureroase;
 • atunci când urinează, un flux urinar neuniform, spumant;
 • la dimensiuni mari de formațiuni, prezența lor poate fi recunoscută prin palpare;
 • apariția durerii și a sângerărilor în timpul defecării datorate deteriorării cauzate de formarea masei fecale.

Ce au oamenii negii?

Condiloame pot fi similar cu papuloza bovenoida, Eritroplasia Keira, cancerul penisului și canalul anal. Pentru a efectua diagnosticul diferențial, trebuie să efectuați toate examinările de laborator (mai ales în ceea ce privește oncocitologia și biopsia).

Keith`s Erythroplasia

Eritroplasia Keira - fotografie a unui organ bolnaveAceastă patologie, al cărei agent cauzal este HPV. aceasta boala este precanceroasă. În acest caz, boala, de regulă, dezvoltă un centru de educație pe capul penisului. Acest neoplasm are o formă nedefinită rotunjită și limite clare, în timpul palpării un pic dureros. De asemenea, diferența este culoarea zonei de infectare (de la roșu la roșu-brun). În etapele ulterioare, probabil atașamentul infecției bacteriene secundare și dezvoltarea rănilor. În timpul eritroplasiei Keira, oamenii se plâng de o senzație de arsură în zona afectată și de sensibilitate.

Papuloză bovenoidă

Această stare precanceroasă este cauzată la bărbați de virusul papilloma și apare cel mai adesea în jurul corpului și capului penisului. Condiloamele se manifestă prin formarea de tuberculi multipli sau unici (papule) maroniu-maroniu sau de culoarea pielii. Suprafața formațiunilor este tuberculată sau netedă, în unele cazuri acoperită cu o crustă, diametrul fluctuează în regiunea 2-4 cm. Uneori papulele sunt combinate într-o placă foarte mare. În timpul procesului de infecție secundară începe procesul de inflamație, care se manifestă prin înroșirea pielii și durerea.

Condiloame și cancerul penisului. Principalele diferențe

Bacteria papuloasă - o boală cu erupție caracteristicăFiecare boală precanceroasă poate fi cauza cancerului de penis. În plus, uneori HPV contribuie la dezvoltarea cancerului fără condiții precanceroase. Această patologie în stadiile incipiente are forma unui focar mic, în proporție de 80% se formează pe capul penisului. În timpul dezvoltării ulterioare a bolii, focalizarea infecției poate arăta ca un negru, un nodul, eroziunea sau germinarea sub forma unui cap de conopidă. Multe variante de dezvoltare a cancerului ar putea să arate inițial ca o condilomă.

În plus, pe fondul celor care sunt genitalizați, probabil în apariția cancerului, acesta este ceea ce slăbește vigilența și întârzie diagnosticarea bolii. Aspectul bolii, ca regulă, nu este însoțit de senzații de durere. De la leziune, sângerări și mâncărimi sunt posibile.

Cum să tratați condilomul la bărbați?

Condyloma poate fi tratată în mai multe moduri. foarte intervenția chirurgicală foarte rar utilizată. Tratamentul acestei boli la bărbații implicați într-un dermatolog, urolog, proctologist (ținând cont de locul apariției formațiunilor). Uneori este necesar să se consulte un oncolog.

Există mai multe modalități de tratare a verucilor genitale la bărbați, și anume:

 • Metoda Criodistrucția - acest efect asupra negilor lichid de gaz inert (de obicei azot), ceea ce duce la distrugerea ei și apariția leziunilor mici se vindeca in 1-2 saptamani, lasand nici o cicatrice sau după această cicatrice. Această metodă este utilizată pentru localizarea negilor nu numai în zonele uscate (perineu sau piele a organelor genitale), dar, de asemenea, pe membranele mucoase.
 • Eliminarea prin mijloace chimice - utilizată în formațiuni mici de formațiuni mici. Pentru efectuarea acestei metode sunt aplicate „Solkoderm“, „Podophyllin“, „Kondillin“, „Epigenes-Gel“, care este aplicat pe suprafața tumorilor, decât acizii acestor agenți distrug celulele negilor.
 • Tratamentul verucilor genitale - diverse metodeÎndepărtarea laserului - îndepărtarea fără contact a condilomului la bărbații cu fascicul laser. Cea mai populară metodă de tratament, cu traumatisme reduse și fără durere, cu recuperare rapidă.
 • Metoda de electrocoagulare (acțiune de curent de înaltă frecvență) - cauterizarea tumorilor cu ajutorul unui cuțit cu electron sau coagulator. Înainte de îndepărtarea verucilor genitale se efectuează anestezie locală. Dezavantajele acestui tratament includ traumatism ridicat și apariția cicatricilor după vindecare.
 • Intervenția chirurgicală - de obicei utilizată pentru dimensiuni mari de formațiuni, prezintă un risc ridicat de cicatrici dureroase și brute.

De asemenea, din condilomatoză pot fi prescrise medicamente o acțiune comună (pastilă) sau locală (lumanare) care interferează cu creșterea sau dezvoltarea unor noi condiloame genitale la bărbați. De regulă, numesc "Tsikloferon", "Panavir", "Genferon". Medicamentul medicamentos și metoda de tratament trebuie să aleagă un specialist, luând în considerare tipul de educație și trecerea acestuia.

De vreme ce condiloamele la bărbați pot contribui la formarea cancerului, atunci trebuie să monitorizați creșterea lor, să eliminați cu promptitudine și să urmați în mod clar toate recomandările medicului dumneavoastră. Pentru a preveni apariția neoplasmelor, trebuie să se monitorizeze funcționarea sistemului imunitar, să se excludă posibilitatea infecției cu HPV și să se producă un stil de viață sănătos.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?
Cum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femeiCum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femei
Ce arata un neg si cum sa-l vindece?Ce arata un neg si cum sa-l vindece?
Descrierea condilomului plat al colului uterinDescrierea condilomului plat al colului uterin
Caracteristicile eliminării verucilor genitaleCaracteristicile eliminării verucilor genitale
Tipuri de negi și cauzele apariției acestora pe corpTipuri de negi și cauzele apariției acestora pe corp
Negi plantari: tratament și fotografiiNegi plantari: tratament și fotografii
Medicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, fotoMedicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, foto
Simptome și tratament al papilomavirusului umanSimptome și tratament al papilomavirusului uman
Simptomele bolilor cu transmitere sexualăSimptomele bolilor cu transmitere sexuală
» » Condylomata la bărbați pe cap: specie, descriere și fotografie
© 2021 amigdas.com