amigdas.com

Negi genitale la bărbați și femei

Boala de condilomCondiloamele aflate sub formă de condilom sunt formațiuni asemănătoare vizual cu papiloame și situate în zona genitală. Acestea pot apărea la ambele sexe. Creșterea verucilor genitale la bărbați și femei apare în prezența HPV. Deoarece acest virus nu este tratat, nu se poate asigura că, după îndepărtare, tumoarea nu va mai apărea.

Condilomul și HPV

HPV este un virus al papilomului are mai mult de 60 de specii. Acest virus este transmis, de obicei prin contact sexual. Uneori, infecția survine în timpul nașterii sau alăptării.

HPV intră în sângele uman și se deplasează în celulele epiteliale. Acest lucru perturbe activitatea acestor celule. Ca urmare, epiteliul crește treptat, datorită căruia există creșteri caracteristice, reprezentate pe fotografia verucilor genitale la femei și bărbați. Neoplasmele se găsesc pe organele genitale sau în apropierea anusului.

Este important să ne amintim că verucile genitale la bărbați și femei sunt un semn al HPV. Prin urmare, în acest caz, ar trebui să se acorde atenție stării de imunitate. Dacă nu este slăbit, va fi posibilă prelungirea perioadei de incubație sau evitarea recidivelor.

Simptome și localizare

Verucile venericeCa o regulă, condiloamele apar doar după un timp după infecție. În unele cazuri Perioada de incubație este de 1 an. Numai după sfârșitul acestei perioade în zona genitală începe să se formeze creșteri, care se aseamănă vizual cu conopida.

Mărimea leziunilor este mică - literalmente de 2-5 mm, dar rareori apar singură. În cazuri excepționale, o colonie întreagă se dezvoltă și se poate dezvolta în întreaga zonă a bustului. Astfel de neoplasme au un picior subțire, iar umbra poate fi albicioasă, roșiatică sau maro.

Dacă vă uitați la fotografia verucilor genitale, puteți observa că la femei acestea sunt de obicei situate pe labe, iar la bărbați - pe preput. de asemenea localizarea obișnuită poate fi:

  • zona anală;
  • uretră;
  • vaginul.

Adesea, verucile genitale sunt observate pe fundalul unei alte infecții. Boala de ceva timp este asimptomatică și, în timp, există arsură sau descărcare.

Metode de diagnosticare

Determinarea prezenței acestei construcții poate fi efectuată printr-o inspecție vizuală atentă. Astfel, mic Noduli în 1-3 mm cu o tulpină subțire. Uneori este efectuată uretroscopia, datorită căreia va fi posibilă detectarea tumorilor în uretra. De asemenea, pacientul trebuie verificat pentru orice BTS. Acest lucru este cu adevărat important, deoarece în fotografie de condilom la femei și bărbați se poate asemăna cu larg, care este un simptom al sifilisului. Pentru a confirma diagnosticul, trebuie efectuat un test HPV folosind metoda PCR.

Metode de tratament

Simptomele boliiCel mai adesea, atunci când se constată o tumoare, medicamentele care pot cauza necroza tisulară sunt prescrise. Acesta este Condilin, Podophyllotoxin și altele. Substanța este aplicată la creșterea cu ajutorul unui aplicator, asigurându-vă că produsul nu se găsește pe țesuturi sănătoase. Cursul de tratament este o medie de 3 zile, după care au o pauză de 4 zile.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru eliminarea condilomului, procedura se repetă. Totuși, se poate face acasă trebuie să fie observată de către un medic. Este de remarcat faptul că în timpul arderii, pot fi observate arsuri și disconfort. După un astfel de tratament, puteți începe planificarea pentru sarcină după șase luni și femeile însărcinate ar trebui să se abțină de la utilizarea acestor medicamente.

Unii medici preferă terapia locală antivirală. Este vorba despre împărțirea zonelor afectate cu interferon. Cu toate acestea, un astfel de tratament nu este întotdeauna eficient și are multe efecte secundare. În consecință, este mai bine să alegeți o altă metodă.

Există o mulțime de rețete populare care vizează eliminarea diferitelor neoplasme. Astfel de decoctări, unguente și loțiuni contribuie la întărirea imunității și exercitarea influenței locale. În aceste scopuri, se folosesc de obicei frunze de Kalanchoe, hrean, suc de ceapă și celandină. De fapt, apare tusea de condilom. De asemenea, se observă uscarea și acțiunea antiseptică. Cu toate acestea, trebuie să se înțeleagă că diferitele remedii de la domiciliu vor ajuta să scape complet de doar câteva entități mici.

Dacă creșterile provoacă disconfort și sunt destul de mari, merită încercați metodele chirurgicale.

  • Radio-cuțit, adică aplicarea metodei undelor radio, care ajută la înlăturarea fără efort a rezultatelor. Merită menționat faptul că o astfel de procedură este costisitoare.
  • Îndepărtarea chirurgicală. Această metodă este considerată depășită, deoarece este foarte rar utilizată. În acest caz, negi sunt tăiate cu un bisturiu, ceea ce va necesita anestezie și o perioadă lungă de reabilitare, implicând tratamentul zonei afectate.
  • Criodestrucția este o înghețare cu azot lichid. După o astfel de operație, rămâne o rană mică, care este întârziată complet după 2-3 săptămâni. O astfel de metodă este considerată ieftină, eficientă și sigură. În timpul procedurii, nu există senzații dureroase.
  • Electrocoagularea implică eliminarea verucilor genitale prin curent. Atunci când se utilizează această metodă, este necesară anestezia. Există, de asemenea, posibilitatea formării cicatricilor.
  • Terapia cu laser este considerată o metodă destul de eficientă, dar este rar utilizată în prezența verucilor genitale. Acest lucru se datorează faptului că laserul poate duce la o arsură a membranei mucoase.

Dacă bănuiți că aveți o verucă genitală, trebuie să vă adresați unui medic care vă va confirma diagnosticul și vă va ajuta să alegeți cea mai bună metodă de eliminare a tumorii. Este demn de remarcat faptul că în unele cazuri adunările se prăbușesc. Pentru a evita recidiva, ar trebui să vă amintiți despre igienă, să utilizați prezervative și să mențineți imunitatea.

Negi genitale la bărbați și femei
Cum să tratați condilomulCondylomata la bărbați și femeiBoala venerealaEducația de condilomCum să tratați boala de condilomDespre o boală de condilomCauzele de negi
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce are corpul papilome?De ce are corpul papilome?
Cum să scapi de negi într-un loc intim?Cum să scapi de negi într-un loc intim?
Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?
Cum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femeiCum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femei
Ce arata un neg si cum sa-l vindece?Ce arata un neg si cum sa-l vindece?
Descrierea condilomului plat al colului uterinDescrierea condilomului plat al colului uterin
Caracteristicile eliminării verucilor genitaleCaracteristicile eliminării verucilor genitale
Tipuri de negi și cauzele apariției acestora pe corpTipuri de negi și cauzele apariției acestora pe corp
Medicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, fotoMedicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, foto
Simptome și tratament al papilomavirusului umanSimptome și tratament al papilomavirusului uman
» » Negi genitale la bărbați și femei
© 2021 amigdas.com