amigdas.com

Cum de a trata condilomul acasă?

Cum să tratați condilomul la domiciliuMulți oameni, în ciuda abundenței de informații despre un stil de viață sănătos, nu înțeleg cât de important este acest lucru. Prin urmare, numărul persoanelor cu un sistem imunitar slab crește în fiecare an. Și aceasta conduce la faptul că au un risc crescut de a contracta diverse boli virale. Rezultatul infecției poate fi apariția pe piele a diferitelor neoplasme. Cele mai frecvente sunt papiloamele și condiloamele. Tratamentul acestor neoplasme necesită costuri semnificative de timp, precum și răbdarea de la pacient. Cauza acestor neoplasme este papilomavirusul.

Cauzele principale ale verucilor genitale

De ce apar condiloamele?Infecția cu papilomavirus este un termen general care include mai multe boli simultan, care provoacă viruși care afectează pielea și membranele mucoase. Printre specialisti, el este cunoscut sub numele de papilomavirus uman. Infecția unei persoane duce la apariția pe piele a acesteia:

 • verucile genitale;
 • papiloame;
 • negi.

În prezent, este deja cunoscut din 100 de subtipuri ale acestui virus, care au dus la apariția unor veruci, papiloame și veruci genitale. Mai favorabil este prognosticul unui leac pentru negi și papilome. O atenție deosebită merită condiloame. Neoplasmele de acest tip nu sunt ușor de tratat.

Nu toți știu care este pericolul acestor creșteri. După ce au apărut pe pielea unei persoane, ele s-au transformat în timp în tumori maligne. Mai ales dacă a apărut apariția lor pe corpul uman Typovirus 16, 18, 31, 33. Prin urmare, dacă ați descoperit pe piele aceste creșteri, trebuie să consultați imediat un medic pentru diagnosticare și tratament.

Femeile întâlnesc deseori condylomata. Aceste tumori sunt prezente în ele:

 • pe labiile;
 • în jurul intrării în vagin.

De asemenea, bărbații suferă de aceste neoplasme. Ei le au:

 • pe capul penisului;
 • la anus.

Adesea, aceste tumori s-au răspândit pe pielea feselor, a șoldurilor și a zonei abdominale.

Tipuri de negi

Cele mai diferite forme pot fi aceste creșteri. Pe această bază, se disting câteva specii.

Genitale Negi

În aparență, sunt papile care au culoare gri-roz, pe un picior de câteva milimetri în dimensiune. Ele pot fi localizate individual sau în grupuri. Neoplasmele de acest tip sunt predispuse la multiplicare și fuziune. În ultimul caz, apare un condilom gigant.

Buške-Levenshtein Condyloma

Genitale NegiAre dimensiuni gigantice, este un exemplu al unei noi creșteri de acest tip. Aspectul creșterii mici și mici pe piele este stadiul inițial al condilomului gigantic. Pentru această formă de neoplasme caracterizat prin înmulțirea rapidă, în timp ce la suprafață nu se deosebesc de germinarea ascuțită. Când îmbinările cresc, se formează o configurație care are o bază largă. Este împărțită de brazde adânci și, în aparență, este foarte asemănătoare cu cea a conopidei.

Descărcarea ofensivă se formează în brazdele acestor ieșiri. La suprafata, care este iritat de propriile sale secretii, se formeaza un strat excitat. Capacitatea de germinare adâncă în țesuturile subiacente posedă condilom Balshke-Levenstein. Se poate dezvolta și în carcinom cu celule scuamoase.

Condilomul plat

De obicei apare la nivelul colului uterin la femei. Un alt loc al localizării sale este mucoasa urethral membrana. Când este examinat, este dificil să se facă distincția. Aceste creșteri sunt adesea principala cauză a cancerului de col uterin. Prin urmare, pentru a evita problemele grave de sănătate, trebuie identificată în timp util și trebuie să se efectueze un tratament eficient.

Conditiilor largi pot apărea și la nivelul organelor genitale. Acestea ar trebui considerate ca o perioadă secundară de sifilis. Cu toate acestea, la astfel de neoplasme papillomavirusul nu are nimic de-a face cu.

Metode de transmitere

Cum este posibil să fii infectat?Transmiterea bolii apare numai de la persoană la persoană, sursa de infecție nu este întotdeauna doar condilomul. Infecția poate apărea de la purtătorul de virusuri. Calea principală a infecției este raport sexual:

 • obsedatsexual;
 • homosexual;
 • urogenitale;
 • Anal.

Infecția poate avea loc și cu un contact personal strâns cu o persoană bolnavă. În acest caz, infecția are loc prin pielea afectată.

Există adesea cazuri când aceste creșteri apar la copii. Principalul mod de infectare este în timpul nașterii, când copilul trece prin canalul de naștere al mamei infectate. Cu toate acestea, riscul de infecție la domiciliu de la adulți cu folosirea mai multor persoane de către un prosop nu este exclus.

Dacă vorbim despre pericolul acestor depășiri pentru copii, atunci putem răspunde fără echivoc: ei reprezintă o amenințare pentru sănătatea lor. La fel ca la adulți, aceste neoplasme pot apărea singure sau în colonii. În procesul de dezvoltare, ele se integrează într-un singur condilom gigant. De asemenea, ele pot degenera și se pot transforma într-o tumoare malignă. Prin urmare, un nou tip de acest tip care a apărut la un copil ar trebui tratat în timp util pentru a evita consecințele grave. Mai mult, atunci când tratați aceste creșteri la copii, este mai bine să recurgeți la medicamente tradiționale și să nu utilizați medicamente populare.

Simptomele bolii

Când locul localizării acestor creșteri este un loc în jurul anusului, o persoană suferă de disconfort și senzații neplăcute. El simte că ceva intervine cu el. El are există mâncărime și arsuri. Poate că apariția unui sentiment de umiditate. Creșterea anală de dimensiuni mari rezultate sunt rănite în timpul scaunului.

Iritarea constantă de la creșterile care au apărut pe organele genitale are loc cu fiecare contact sexual. Prin urmare, pot apărea sângerări și inflamații. Negii plat care au apărut pe corpul uman practic nu deranjează, de aceea, pentru mult timp transportatorul pur și simplu nu le poate recunoaște. Și, în unele cazuri, aceste noi formațiuni dispar pe cont propriu. Acest lucru ar trebui să fie considerat unul dintre cazurile de auto-vindecare.

Cum să identificați condiloamele și ce să faceți pentru a le trata?

Prezența germinației caracteristice asupra corpului uman facilitează diagnosticarea bolii. Marea dificultate apar numai în situațiile în care gruparea a apărut în:

 • rect;
 • pe cervix.

În astfel de cazuri, diagnosticul poate fi efectuat corect numai după examinare. În unele cazuri, este necesară o examinare suplimentară. Tratamentul condilomului este implicat într-un dermatolog, proctolog. La bărbați - urologul. Dacă este afectată ginecologia, atunci pentru a trata aceste creșteri este necesar să consultați un ginecolog.

Cum se trateaza condilomul?

Ce fel de tratament pentru verucile genitale este eficient?Un răspuns amănunțit la această întrebare poate fi dat numai de către un medic care, ținând cont de forma creșterilor și dimensiunile acestora, va selecta chimice sau distructive.

Dacă această acumulare are dimensiuni mici și solitare, atunci folosiți cauterizarea condiloamelor cu soluții de solcoderm, condilină sau podofilină. Utilizarea primelor două duce la epuizarea tumorilor. Acestea din urmă au un efect citotoxic, ceea ce duce la o reducere a ratei de creștere a formării.

Aplicat local un medicament cum ar fi epigen. Este un spray conceput special împotriva verucilor genitale. Are proprietăți antivirale, antiinflamatoare și imunostimulatoare. Când se utilizează, se aplică la neoplasm. De asemenea, această acumulare poate fi tratată cu un unguent cu efect antiviral.

Din unguentele pentru tratamentul acestor creșteri se utilizează oxolinic. Cu toate acestea, trebuie știut că acest remediu este un medicament destul de specific împotriva papilomavirusului. Prin urmare, atunci când îl folosiți pentru a trata creșterile, aceasta îndepărtează prost aceste germine sau nu le afectează deloc.

Folosind doar tratamentul local, nu se poate scăpa complet de noi creșteri ale corpului. În paralel cu acest tip de tratament este necesar să se efectueze terapie antivirală și imunostimulatoare. Puteți aplica diferite lumânări rectale de la verucile genitale. Este o utilizare pe scară largă a geneferonului, efectul acestuia asupra neoplasmelor fiind destul de eficient. Utilizarea acestuia vă permite să opriți reproducerea verucilor genitale și să opriți creșterea lor.

Un efect similar are un medicament cum ar fi panavir. Se oferă în farmacii sub formă de supozitoare rectale sau gel. Sub formă de tablete, este disponibil liniment, cicloferon. Aceste preparate de condilom nu sunt îndepărtate, ci măresc imunitatea unei persoane, ceea ce poate duce la auto-vindecarea verucilor genitale.

Folosind remedii locale, merită, de asemenea, utilizarea în interiorul pilulei cu un efect antiviral care ajută la lupta împotriva negi. Primirea lor conduce la apariția efectului imunostimulator, în timp ce persoanele care suferă de veruci genitale, medicii recomandă de asemenea un medicament cum ar fi izoprinozina. Tratamentul cu acesta ajută la stoparea creșterii verucilor genitale și, în unele cazuri, la eliminarea completă a acestora.

Pentru a trata aceste tumori, se utilizează încă un medicament: aciclovir. Destul de rău pe ea negrii reacționează. Are eficacitate scăzută în tratamentul infecției cu papilomavirus. Mai bine este potrivit pentru a scăpa de manifestările de leziuni herpetice.

Tratamentul folcloric

Cum se elimină cognilurileUnii pacienți, pentru a scăpa de papilomii, fac apel la tratament independent. Indiferent de tipul de condilom găsit, tratamentul verucilor genitale este de obicei foarte eficient. ei folosiți căi de atac interne, împrumutat de la medicina populară. Cu toate acestea, acest tratament nu este întotdeauna permis și sigur. Prin urmare, pentru a evita consecințele negative asupra sănătății, este necesar să se consulte cu medicul curant înainte de a aplica orice prescripție medicală folclorică.

Descoperirea unui condilom, cum să tratezi - problema principală care îi interesează pe mulți pacienți. Fiind implicați în tratamentul la domiciliu, mulți oameni recurg la căuterizarea sau retragerea condiloamelor. În astfel de cazuri, ele utilizează iod, celandină și propolis. Merită să spunem că aceste medicamente au același efect ca și soluțiile chimice. Acestea duc la uscarea condilomului, care după un timp se destramă.

Printre remediile populare, iodul este deosebit de eficient. Utilizarea lui duce la arderea germenilor. Cu toate acestea, prin utilizarea ei, ei trebuie să lubrifiaze condilomul foarte atent, pentru a nu afecta accidental țesuturile sănătoase. Procedura pentru tratamentul tumorilor trebuie efectuată de mai multe ori pe zi. Numai în acest caz este posibil să se obțină un rezultat bun în tratamentul verucilor genitale prin remedii folclorice. Dacă este greșită abordarea lubrifierii condilomului, atunci tratamentul la domiciliu poate duce la complicații grave. Pe țesuturile sănătoase, se pot produce arsuri, după care se formează cicatrici.

Tinctura de propolis are un efect similar. Pentru a trata aceste tumori, de asemenea, este folosită și celandina. Acest instrument este aplicat sub formă de tinctură de alcool. De asemenea, sucul de plante pur poate fi utilizat. Ca și în cazul iodului, atunci când se tratează rănile genitale, celandina ar trebui să efectueze, de asemenea, manipulări cu o atenție deosebită. În caz contrar, arsurile și cicatricile nu pot fi evitate.

Folosind tratamentul popular, puteți să eliminați rapid niște veruci mici, dar dacă, utilizând, rezultatul dorit nu ați primit, atunci în acest caz este mai bine să consultați un specialist pentru tratamentul calificat al verucilor genitale.

concluzie

Metode de a scăpa de condiloamePielea umană este expusă la diverși factori, ceea ce duce la apariția unor neoplasme diferite pe ea. Deseori pe piele apar condilomul. Sunt neoplazii periculoase, pentru că pott degenerate în tumori maligne și reprezintă o amenințare pentru sănătatea și viața umană. Prin urmare, după ce au fost descoperite creșteri ale corpului, este necesar să se adreseze medicului pentru diagnosticarea bolii și tratamentul acesteia.

Tratamentul inițiat în timp util va contribui la accelerarea procesului de recuperare. Resursele folclorice sunt permise să se aplice, dar numai după consultarea unui specialist. El știe mai bine ce poate fi folosit și ce nu este. Deci, nu experimentați. Folosirea medicamentelor necorespunzătoare poate agrava starea dumneavoastră și poate crește durata tratamentului pentru verucile genitale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce are corpul papilome?De ce are corpul papilome?
Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?Ce cauzează papilomul și cum poate fi tratat?
Cum să scapi de negi pe mâini și degete acasă?Cum să scapi de negi pe mâini și degete acasă?
Cum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femeiCum se trece analiza HPV: tratamentul papilomavirusului la femei
Ce arata un neg si cum sa-l vindece?Ce arata un neg si cum sa-l vindece?
Descrierea condilomului plat al colului uterinDescrierea condilomului plat al colului uterin
Caracteristicile eliminării verucilor genitaleCaracteristicile eliminării verucilor genitale
Negi pe picioare: formațiuni foto pe picioare și tratamentul acestoraNegi pe picioare: formațiuni foto pe picioare și tratamentul acestora
Medicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, fotoMedicamente pentru tratamentul infecției cu papilomavirus la bărbați, foto
Negi pe mâini, de ce aparNegi pe mâini, de ce apar
» » Cum de a trata condilomul acasă?
© 2021 amigdas.com